2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin cok cok guzel gecsin,unutulmaz olsun senin icin.Haberlerini bekleyecegiz :)
Tesekkur ederim kizlar .. Yarin ilk firsatta yazacagim haberlerimizi rabbim bana da sag salim kucagima almayi nasip etsin insallah .. Tek duam o ..
Şu anda heyecan yok hala ev kalabalik kizimi sevemedim bile bugun :) Son gunumuz cok hizli gecti..

Ama duygularim karisik ayni bedende son gunumuz yarin kollarimda olacak dusununce cok tuhaf oluyorum korkuyorum zor kavustugum icin hayal kurmaya .. Yarin guzel gecsin insallah dualarinizda unutmayin bizi ..

Hadi hayırlısıyla pozitif doğum hikayenle gel canım sağlıkla kavusun prenses inciyle mis kokusunu alabileceksin artık ben kıyafetlerini kokluyorum biliyorum deterjan kokusu ama beni mest ediyor ❤

Can alıcı soruyu soruyorum.
Öhöm öhömmmm;
Valiz hazır mı ???????

Al_pi Güzel düşünnn güzel şeyler olsnn.. yarın incine kavuşuyosnn. Düşününce ben bile heyecan yapıyormm. Gzl haberlerini bekliyorzz. Allah yardımcın olsn canım

evet haklısınız ama doktorlar korkutuyor karın çevresi küçük akciğerlerde sorun olabilir ya da çocuğun kemikleri kısa dediğinde insan rahat olamıyor malesef.

Dr olabilir diyorsa o ayrı birşey tabii ama genelde dr iyi dediği halde kilosu az diye üzülüyordu arkadaşlar, ben o nedenle her çocukta farklı olabiliyor dedim, perinatolojiye yönlendirdi mi peki organ taraması yaptılar mı? Sorunsuz kucağınıza alırsınız inşAllah

Al_pi dualarımız kalbimiz seninle birbirimizi tanımasakta burdan yazdığınız kadar kafamızda canlandırıyoruz birbirimizi cok Zorlu yıpratıcı süreçlerden geçip incine sahip oldun yarın ona kavuşma zamanı hamilelik sürecinde sürekli pozitif olmaya calıstın herkesede bu pozitifliğin geçti moral verdin destek oldun ve eminim kızın mutlu huzurlu bir bebeklik cocukluk geçirecek artık aynı bedende son saatler şuan içinde ikinci atan kalp yarın kollarında olcak Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah

Evet demek istediğim buydu aslında ben bir kaç dr değiştirdim Cerrahpaşa da da her seferimde farklı dr bakıyor, hepsinin ölçümü farklı oluyor çünkü aralığı tutuşları ayrı hepsinin, sağlıklı olsunlar da gerisi boş,
17.07.2017 Harika bir tarih olmuş

Preeklampsi belirtileri gibi bunlar ben ilk gebeliğimde yaşadım, zaten damar çentiklenip tıkandığı için geri kalıyor, annede kan akımı düzenli olmayınca tansiyona sebep oluyor, 35.hafta 21üzeei tansiyonla Doğum yaptım ben oğlumda

Al_pi cim aklımız senle yarın. Umarım kolaylıkla İnci' ne kavuşursun.Yarın kollarında olacak minik bebeğin, belki hayatının en heyecanlı gecesi olacak bu. Diğer bir yandan içinin buruk olmasını anlıyorum. Hamileliğinin hemen her gününü tadını çıkararak geçirmeye çalıştın, hamile olmayı gerçekten sevdin. Yeni hayatının ilk gününde bol mutluluklar dilerim canım

Boy olculmuyor artık çok büyüdüğü için kilo 2250 gram
doktora sordun mu geç
bende çok korkuyorum preklamsiden, o yüzden tuzu kestim korkuyorum tansiyon çıkar diye. doktor gelişimini takip edeceğiz olmazsa alırız dedi zaten sezaryen olacak gibi şuan genelde 13/80 veya 13/90 . siz korkmadınız mı ikinci çocukta aynısı olur diye. bu hamileliğinizde nasıl tansiyon? bu arada ilk çocuğunuz kaç kilo doğdu?

Amin insallah kuzum benim simdi biraz daha iyiyim annelil sabirmis meger en cokta

Korkmaz olur muyum hiç? 30lu haftalara gelmeye dua ediyorduk çünkü erken haftalarda yaşama şansı olmuyor, sizin de haftanız güzel doğsa bile sıkıntısı olmaz inşAllah,
Ben en baştan beri Prof perinatolog takibindeydim kan sulandırıcı kullandık 34e kadar, benim ilkinde de 35te ani şekilde çıkmıştı tansiyonum yani farkedildiği an Doğuma alındım, bunda hep kontrollü gittik daha 13ü görmedim çok şükür hep düşük tansiyonlarım, sürekli idrar takibi yapılıyor,
Oğlum 35te 2620gr doğdu

canim senin bebeginin tahmini dogum kilosunu soylemisler miydi, sanki oyle bir sey hatırlıyorum. Onden mi gidiyordu gelisimi ?

Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım minnoşunu..Güzel haberlerini bekliyoruz. .

Kizlaaar göğsümden sarı sıvı gelmeye başladı normalmiş tabi ama ya artarsa daha vaktimiz de var pedleri kullanmaya mi başlıcam zaten uyuyamadım on dakikada bir tuvaletim geliyo kaşıntı tuttu kızım akrobatik hareketler deniyor ne biçim iştir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…