2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözlerim doldu yazini okuyunca .. ❤
Allah razi olsun hepinizden bol bol dua edicem hepiniz icin..
Valizi sabah kapattim bu aradaa :)
Hala heyecan yok ama duygusalim..

Kızlar gerçekten hamileligin değerini bilin çok farklı bir duyguymuş bende doğum yaptım şimdiden özledim hamileliği. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsuuunn Allah analı babalı büyütsün İnci'nin önüne geçen bir minik daha sen nasılsın bebiş nasıl doğumun nasıldı sağlığınız yerindedir inşallah

Kızlar Günaydın doğum yapanları tebrik ediyorum yapacak olanlara sağlıklı kucağına alır inşallah
Dün yengem doğum yaptı süt gelmiyor tabi ne kadar yipratici bir süreç bu süt olayı aynı şeyleri muhtemelen bende yaiycam yokmu bu sütün gelmesini hızlandıran bir şey bilgisi olan varmı en

Al_pi canım dualarımız sizinle hemen git İnci yi kap gel akşam eşime bile 3 defa yarın İnci geliyor demişim farkında değilim benimle dalga geçiyor anlamıyor bu adamlar anam

Canım benim günüm belli olsun 2 gün önceden humana çayına ve lactamile başlayacağım bol sıvı tüketimi önemli bide doğumdan sonra bulgur işe yaramıştı

Canım benim günüm belli olsun 2 gün önceden humana çayına ve lactamile başlayacağım bol sıvı tüketimi önemli bide doğumdan sonra bulgur işe yaramıştı
Humanayi dogumdan önce icebiliyormuyuz supermis teşekkür ederim cevap için bende alıp koyayım bi kenara

Al_pi canım dualarımız seninle.. sağ salim kavuş küçük hanıma :) kolayca atlatın inşallah :)

Kızlar gerçekten hamileligin değerini bilin çok farklı bir duyguymuş bende doğum yaptım şimdiden özledim hamileliği. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin

Canım gözün aydın olsun. Sağlıkla ve Hayırla büyüt bebeğini inşallah. Nasıl oldu doğumun. Benimde sata göre seninle aynı gün. Daha 20 günün yokmuydu? Bi sıkıntınız yoktur inşallah..

Günaydın herkese... Vee hayırlı cumalar..
Bugün çok ama çok heyecanlıyım..
Ilk olarak işimdeki son günüm..
Bundan sonra evde oturup kızımın gelmesini beklicem. Aslında bi hafta önceden ayrılmam gerekiyordu ama evde vakit geciremem diye bu haftada çalıştım..
Şimdi bayram var önümüzde içimden 4 5 saatlik yol gidip ailemle vakit geçirmek geçiyor. Çok istiyorum. Çünkü Allah nazarlardan korusun. Sağlığım çok iyi kasıklarımın ağrısı dışında hiç bir zorlanmam yok şükürler olsun ki. Ama annem otur oturduğun yerde gelme buralara yollarda doğurcan deyip hevesimi kırıyor. Koskoca bayramı tek başıma gecirmek istemiyorum. Zaten geçmez ki nasıl geçsin bayramdan sonra gelecek kızımı beklemek kolay mı? 9 ay gecti de 10 gün geçer mi? Rabbim her işimizi kolaylaştırsın. Hepimize sağlıklı dogumlar mutlu bebekler nasip etsin. Bizleri bebeğimizin kokusundan ayrı bırakmasın. Şu an hastanede olan tüm anne ve bebeciklerinde bi an once evlerine dönmelerini nasip etsin. Amin amin amin..

Günaydın kızlar.. Al_pi sabahtan miydi dogum saglikli haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun canım

canim senin bebeginin tahmini dogum kilosunu soylemisler miydi, sanki oyle bir sey hatırlıyorum. Onden mi gidiyordu gelisimi ?
Evt uc farkli sey soylediler.Acibademdeki 4 kiloya yakin dogar,bebisin koca kafali,ileri gidiyor,normal dogmaz bu dedi.10 gun sonraki Memorialdeki olcumde dr 2400 lu kilo soyledi,gobegi uc gun geri dedi.3 gun sonra tavsiye uzerine gittigim dr 2700 ,her seyi normal;40. haftada dogum 3500 +250 -250 olabilir dedi.Acibademdeki cok iyimser bir adamdi,Memoeialdeki bir yerlere yetismeye calisiyordu,bizi salladi.Ikisine de inanmiyorum.Iki dr a da akintim var dedim,olabilir dediler.Son gittigim dr turnosal kagidini verdi.Bunun verdigi ilaclardan biri de tarif ettigi gibi cikmadi.Soyle kendimi birakacagim ,guvenilir,akilli bir dr bulamadim bir turlu.Sezeryani dogru yapsalar bari.

Hepimizin tedirginlikleri var hepimiz geleceği görmediğimiz için korkular yaşıyoruz.
Kafası büyük mü? Küçük mü?
Kolu bacağı kısa mı uzun mu?
Gerilik mi var yoksa çok mu iri?
Kilosu normal mi?
Acaba doğum nasıl geçecek?
Sağlıklı mı doğacak?
Bi sıkıntısı olacak mı?
Kuvözde kalacak mı?
Sütüm gelecek mi?
Sütümü emebilecek mi?

Bunların hepsi hepimiz için en geç 30 35 gün sonra bulacak arkadaşlar. Bizler 9 ay boyunca hergün farklı bi tedirginlik yaşadık. Bırakalım bundan sonrasını Allaha. Tefekkür edelim. Rabbimin dediği olur deyip içimizi kemiren vesveselerden kurtulalım. Bende çok korkuyordum düşük tehlikesi yaşadığım günlerde. Neler çektim neler.. daha hissetmediğim halde içimden akıp gidecek diye kaç gece ağladım. Her kanamada kaybetme korkusu. Nerelerden döndük yani.. iki gün önce bi arkadaşımın 5 aylık ikiz bebeklerini kaybettiğini duydum. Bi arkadaşa demiş ki elimi karnıma götüremiyorum. Koca bi boşluk var orda demiş. arayıp geçmiş olsun bile diyemedim. Tek yapabildiğim rabhim onun acısını hatırlatmayacak yeni bebekler nasip etsin diye dua etmek.
1950 gr dan 4000 gr a kadar doğan her bebeğin yaşadığına hem burda hem hastane tablosunda şahit oldum.
Lütfen kendinizi bu kadar uzmeyin.
Bırakın rabbim bize iyisiyle kotusuyle yaşayacağımiz her anı nasip etsin. Her şey dort dörtlük olmak zorunda değil. Bırakın bazı şeyler eksik olsun. Eksik olsun ki güçlenelim. Tefekkür edelim. Dua edelim. Hayrın bu olduğuna hayırlısının böyle olması gerektiğine inanalım. Biliyorum çok uzun oldu ama inşallah birilerinin yüreğine su serpebilmisimdir.

Ruzgarinsultani benimde gelmemisti oglumda humana filan hikaye gercekten.. sezeryan dan ciktim sutum yoktu cok uzulmustum amcamin esi hemen beni duşa girdirdi boyle sutun gelir diye ve gercekten sıcak suyu gorur gormez sut doldu gogsum birazda masaj yap demisti.. sonra doktor odaya geldiginde şaşırmıştı sicak suyun kanallari actigini soyledi ama bana bunu o onermemisti ben yengemin zorlamasiyla girdim ustelik sezeryandan cikali 1 saat olmusken girdim.. mutlaka denemek lazim.. sonrasi bebeginle inanilmaz bir bag kuruluyor aranda onu doyurduğunu gormek okadar zevk ve mutluluk verici ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…