- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Gözlerim doldu yazini okuyunca .. ❤Al_pi dualarımız kalbimiz seninle birbirimizi tanımasakta burdan yazdığınız kadar kafamızda canlandırıyoruz birbirimizi cok Zorlu yıpratıcı süreçlerden geçip incine sahip oldun yarın ona kavuşma zamanı hamilelik sürecinde sürekli pozitif olmaya calıstın herkesede bu pozitifliğin geçti moral verdin destek oldun ve eminim kızın mutlu huzurlu bir bebeklik cocukluk geçirecek artık aynı bedende son saatler şuan içinde ikinci atan kalp yarın kollarında olcak Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah
Ay yeliz geldi mi bebiş. Hayırlı uğurlu olsun canımAlalh razı olsun canım şükür iyiyiz kızım yorgundu yeni toparlanıyor. Bugün taburcu oluyoruz fırsat bulunca yazacağım
Hayırlı olsuuunn Allah analı babalı büyütsün İnci'nin önüne geçen bir minik dahaKızlar gerçekten hamileligin değerini bilin çok farklı bir duyguymuşbende doğum yaptım şimdiden özledim hamileliği. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım benim günüm belli olsun 2 gün önceden humana çayına ve lactamile başlayacağım bol sıvı tüketimi önemli bide doğumdan sonra bulgur işe yaramıştıKızlar Günaydın doğum yapanları tebrik ediyorum yapacak olanlara sağlıklı kucağına alır inşallah
Dün yengem doğum yaptı süt gelmiyor tabi ne kadar yipratici bir süreç bu süt olayı aynı şeyleri muhtemelen bende yaiycam yokmu bu sütün gelmesini hızlandıran bir şey bilgisi olan varmı en
Humanayi dogumdan önce icebiliyormuyuz supermis teşekkür ederim cevap için bende alıp koyayım bi kenaraCanım benim günüm belli olsun 2 gün önceden humana çayına ve lactamile başlayacağım bol sıvı tüketimi önemli bide doğumdan sonra bulgur işe yaramıştı
Kızlar gerçekten hamileligin değerini bilin çok farklı bir duyguymuşbende doğum yaptım şimdiden özledim hamileliği. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin
Gözlerim doldu yazini okuyunca .. ❤
Allah razi olsun hepinizden bol bol dua edicem hepiniz icin..
Valizi sabah kapattim bu aradaa :)
Hala heyecan yok ama duygusalim..
Evt uc farkli sey soylediler.Acibademdeki 4 kiloya yakin dogar,bebisin koca kafali,ileri gidiyor,normal dogmaz bu dedi.10 gun sonraki Memorialdeki olcumde dr 2400 lu kilo soyledi,gobegi uc gun geri dedi.3 gun sonra tavsiye uzerine gittigim dr 2700 ,her seyi normal;40. haftada dogum 3500 +250 -250 olabilir dedi.Acibademdeki cok iyimser bir adamdi,Memoeialdeki bir yerlere yetismeye calisiyordu,bizi salladi.Ikisine de inanmiyorum.Iki dr a da akintim var dedim,olabilir dediler.Son gittigim dr turnosal kagidini verdi.Bunun verdigi ilaclardan biri de tarif ettigi gibi cikmadi.Soyle kendimi birakacagim ,guvenilir,akilli bir dr bulamadim bir turlu.Sezeryani dogru yapsalar bari.canim senin bebeginin tahmini dogum kilosunu soylemisler miydi, sanki oyle bir sey hatırlıyorum. Onden mi gidiyordu gelisimi ?
Hadi gözunuz aydin. Anali babali ve saglikla buyusun inci'n.Anne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?