2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın Al_pi cim. Hepimizin umuduydun bi çok kişiye umut oldun. Rabbim yüreğinin güzelliğini sana yaşattı. Darısı tüm bekleyenlere

Anne oldum ben iyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Canimmmm gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin kızının bal dudaklarından yerimize öp nasılsın kendine gelir gelmez musait olduğunda detaylari yazarsın

Gözünüz aydın, Melisa da aceleci çıktı. Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun, bahtı güzel olsun miniğin. Kilosu boyu çok iyi maşallah emiyor da. Darısı başımıza .
Çok teşekkür ederim tatlım Allaha bin şükür iyi kuzum. Darısı sizlere inşallah

Reactions: SGd
Ya sorma valla kıskançlık var demiştim ben kızımda :) babasının doğum gününden önce doğuverdi babasının doğum günleri yalan oldu artık:)

mayhosmelek her doktor farkli bi yorum katmis sana, ilginc. İnsanin kafasi karisiyor tabii. Benim de 1 hafta kadar ilerde gelisimi, iri bi bebek mi olacak acaba diyoruz ama doktor her sey normal diyor surekli.

mayhosmelek her doktor farkli bi yorum katmis sana, ilginc. İnsanin kafasi karisiyor tabii. Benim de 1 hafta kadar ilerde gelisimi, iri bi bebek mi olacak acaba diyoruz ama doktor her sey normal diyor surekli

Anne oldum ben iyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Haberini dort gozle bekliyordum uyanir uyanmaz aklima sen geldin cok sevindim canim benim kavustun Inci'ne sonunda. Allah anali babali buyutsun saglik versin. Iyisiniz ikinizde degilmi. kokla melegini bizim yerimize de cok tebrik ediyorum

Kızlar günaydın :))) kontrolden geldim ben.. bebek 2700 gr :) haftasıyla uyumlu dedi. Geçen güne göre karnın daha iyi durumda dedi bana. Nasıl sıkıntım vardıysa artık..! Dinleneceksin dedi. Toplamda 13 kilo almışım dikkat etmemişsin fazla almışsın dedi. Bu kiloları doğumdan sonra vereceğiz dedi. Kum dökmeyi söyledim boşver onların dediğini dedi kolesterol için de biz bakmayız zaten yüksek gerek yok bakmaya dedi. Sonuçlarım da iyi yani yarın yeniden gideceğim neden bilmiyorum ama tekrar gel kontrol edelim desi. Kiloya çok dikkat ediyorsun dedi bakalım. Kabızlık için aç karnına su ve zeytinyağı iç dedi. İlaçlara devam :) bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…