Canimmmm gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin kızının bal dudaklarından yerimize öp nasılsın kendine gelir gelmez musait olduğunda detaylari yazarsınAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Oy masallah canım hayırlı evlat olsun insallahAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
masallah size, hayirli olsun :)Anne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Oy masallah canım hayırlı evlat olsun insallah sağlıkla büyüt güzel meleğini
Çok teşekkür ederim tatlım Allaha bin şükür iyi kuzum. Darısı sizlere inşallahGözünüz aydın, Melisa da aceleci çıktı. Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun, bahtı güzel olsun miniğin. Kilosu boyu çok iyi maşallah emiyor da.Darısı başımıza .
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Saol tatlım. Planlı sezeryandan 13 gün önce doğdu tam 37haftalık
Çok teşekkür ederim tatlım. Sorma kızım süpriz yaptı bize ama iyikide yapmış. Hep söylicem sanırım Allah doktorumdan razı olsunHayırlı uğurlu olsun canım maşallah bak sen de alıverdin kucağına meleğini =) Temmuz anneleri hep haziranda doğurdu noldu ki böyle ya
Valla acil sezeryana alındım tatlım. Evet tam 37+0da geldi kızım. Allah razı olsun darısı sizlere inşallahNasıl dogdu37. Haftan yaziyor masallah gecmis olsun Allah saglikli hayirli evlat eylesin Anali babali buyutsun
Ya sorma valla kıskançlık var demiştim ben kızımda :) babasının doğum gününden önce doğuverdi babasının doğum günleri yalan oldu artık:)Kız senin Allah iyiliğini versin diyeeee diyeeee doğurdun sonunda hay maşallah sana da bebişe de :)
Benim kızımda da oğlumda da vardı ikibininde sezaryen peşi sütüm geldi emdiler. Şimdi yine var hiç dert etmiyorum :)
Cnm ya geçmiş olsun hepsi çıktı mı sonuçlarının ? Yahu Bayram'ı beklemez demiş ama bence bekler de geçer de biraz istirahat etmelisin gelirse de eğer hayırla sağlıkla inşallah
Gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizlere inşallah...Anne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Evet ama doktorum özellikle bıraktırdı. Gelebilir artık dedi. Boynunda kordon olduğu içinYellu magnezyumu bıraktı doğurdu sanki dimi
Çok saol tatlım darısı size inşallahAyyyy maşallah Güle güle büyüt inşallah
Maşallah maşallah geçmiş olsun Güle güle büyüt analı babalı inşallahAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Haberini dort gozle bekliyordum uyanir uyanmaz aklima sen geldin cok sevindim canim benim kavustun Inci'ne sonunda. Allah anali babali buyutsun saglik versin. Iyisiniz ikinizde degilmi. kokla melegini bizim yerimize de cok tebrik ediyorumAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Anne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?