2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet 30lu haftalardan önce bebeğini preeklampsiden çok kaybeden var ve önceki çocukta olduysa diğerinde olma olasılığı da yüksek deniyor o psikoloji çok zor. ben de bu çocuktan sonra diğer hamileliklerimde aynısını 30dan önceki haftalarda yaşarsam diye düşünüyorum, insan tekrar aynı korkuları endişeleri yaşayacak diye tekrar çocuk düşünemiyor. sizin bebeğiniz çok iyi doğmuş ama hemen farkedilmiş tansiyonunuz. bebeğiniz aç kalmamış karnınızda..benim bebeğim zaten pek gelişmemiş ve kordondan ve tansiyondan dolayı yine az gelişiyor boyu kısa kalıyor. çok sıkıntılı birşey ama siz atlatmışsınız artık 38. hafta doğsa bile sıkıntı değil. birşey soracağım 30lu yaşlarda mısınız? genellikle 30lu yaşlardaki bayanlarda oluyor preeklampsi

Seviyorum böyle relax doktorları :)
Ben de bayağı aldım da doktor bişecik demiyor. Biliyor zaten bi hamilelikte yiyorum tıka basa
Acaba neden çağırdı yarın tekrar ?

Seviyorum böyle relax doktorları :)
Ben de bayağı aldım da doktor bişecik demiyor. Biliyor zaten bi hamilelikte yiyorum tıka basa
Acaba neden çağırdı yarın tekrar ?

Kilo takıntılı doktorum:) ben 1 ayda 6 kilo verdim dedi. Ne yapıp rdio verilecek diyor. İleride bir sürü hastalığın olur ki bunun biri de şeker dedi. Vermeyi bende istiyorum aslında çokta denedim ama olmadı. Bundan sonra olacak ama :) bir bilsem neden çağırdı söylemiyor bana korkmayayım diye :)

Serptin canım,teşekkür ederim.Kalbim ferahladı.

Kardeşim ilk doğumunu 25 yaşında yaptı,preaklamsiden bebeği 37. haftada aldılar,çok etkilenmemişti.İkinci bebeğini 29 yaşında 38. haftada preaklamsiden erken doğumla yaptı,bu bebek yüksek tansiyondan daha çok etkilenmişti.Dr 30 yaşından sonra doğumu ona yasakladı.Ben 35 yaşındayım.Düşük tansiyonlu biriyim.Şu ana kadar gördüğüm en yüksek tansiyon 11 e 7.Daha çıkar mı bilmem ama dr a göre kritik dönemi atlatmışım.Yüksek tansiyon eğer sende böyle bir eğilim varsa 30 dan sonra daha problemli,eğilim yoksa benim yaşım gibi doğum için erken bir yaş olmasa bile problemsize yakın gebelik yaşanabiliyor.

Boşver kız neden çağırdığını söylemesin zaten o ne kadar rahat olursa sende o kadar rahat olursun herşey güzel demiş işte gözün aydın gün verdi mi sana ben mi kaçırdım

Evet ama doktorum özellikle bıraktırdı. Gelebilir artık dedi. Boynunda kordon olduğu için
Canım nasıl bir şey bebişinin olması,sezeryan yaran nasıl,bebişle ilgilenebiliyor musun,sana yardım eden var mı,her şeyiyile sen mi ilgileniyorsun,sezeryandan ne kadar zaman sonra ayağa kalktın?

Al_pi iyiki doğdun İnci burada bir sürü teyzen senin güzel haberlerini bekliyordu inşallah sağlığınızda iyidir annesi sanada geçmiş olsun gözün aydın tebrik ederiz

Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..

Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..

Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..

Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..

Boşver kız neden çağırdığını söylemesin zaten o ne kadar rahat olursa sende o kadar rahat olursun herşey güzel demiş işte gözün aydın gün verdi mi sana ben mi kaçırdım

aynen söylemesin canım :) takılıp dururum yoksa :) yok canım gün vermedi.. verir diye bekledim ama vermedi :)

Hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün i çok sevindim

ne güzel canım maşallah size :) bizim için de kokla güzelliği :) bebeği görünce tabii bir anda odak noktası o oldu :)

Al_pi rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...doğum yapanlar oldukca bizde heyecan daha da artıyor:)
Bu arada yeni anneler hastane cantasiyla ilgili de yazarlarsa sevinirim.eksiklik hissettikleri fazla olanlar biz de cantalari kapatmadan ayarlama yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…