Beni de duygulandırdın Alpicim.Duygularını nasıl da yansıtmışssın,burada okurken hissettim.İnci yengeç yükseleni de yengeç,güneş 12. evde.İyi niyetli,biraz içe dönük.Hayatta en büyük şansı ailesi gibi görünüyor haritasında.Size şans,kısmet getirecek.Eşinin ilerleyen dönemlerde işinin çok iyiye gittiğine şahit olabilirsin,İnci'yi her zaman destekleyeceksiniz.Zaten sevgini buradan hissedebiliyoruz.Mutlu mesut, şen şakrak,sağlıkla yaşayın inşallah.Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
Maşallah canım Çok duygulandım..darısı bizlerede inşallah...Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
hastaneye geliyor ya istemiyorum eşim anlamıyor çünkü çok konuşuyor doktor bişey diyor atıyorum iri bebek diyor bi hafta konuşuyo ya ay kıyafetler olmaz ay nasıl doğurcan kafam rahat olsun istiyorum kimin umrunda
Ne guzel yazmissin canim ❤Beni de duygulandırdın Alpicim.Duygularını nasıl da yansıtmışssın,burada okurken hissettim.İnci yengeç yükseleni de yengeç,güneş 12. evde.İyi niyetli,biraz içe dönük.Hayatta en büyük şansı ailesi gibi görünüyor haritasında.Size şans,kısmet getirecek.Eşinin ilerleyen dönemlerde işinin çok iyiye gittiğine şahit olabilirsin,İnci'yi her zaman destekleyeceksiniz.Zaten sevgini buradan hissedebiliyoruz.Mutlu mesut, şen şakrak,sağlıkla yaşayın inşallah.
Gözün aydın canımm.. doya doya baakkk hatta hep yapmak istemişimdr. Avuç içlerindn ve ayaklarının altından öp bnm içinnAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Nasıl güzel anlatmışsın ağlattın biziDünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Senin yüzünden magnezyuma başlıcam en sonunda korkudan
Maşallah ne güzel gelmiş sıcak su kanalları açıyor demekki teşekkür ederim cevap içinRuzgarinsultani benimde gelmemisti oglumda humana filan hikaye gercekten.. sezeryan dan ciktim sutum yoktu cok uzulmustum amcamin esi hemen beni duşa girdirdi boyle sutun gelir diye ve gercekten sıcak suyu gorur gormez sut doldu gogsum birazda masaj yap demisti.. sonra doktor odaya geldiginde şaşırmıştı sicak suyun kanallari actigini soyledi ama bana bunu o onermemisti ben yengemin zorlamasiyla girdim ustelik sezeryandan cikali 1 saat olmusken girdim.. mutlaka denemek lazim.. sonrasi bebeginle inanilmaz bir bag kuruluyor aranda onu doyurduğunu gormek okadar zevk ve mutluluk verici ki...
Canım ben yaptıklarımı yazayım dereotu, humana still tea, glactago damla, su ve bol marulKızlar Günaydın doğum yapanları tebrik ediyorum yapacak olanlara sağlıklı kucağına alır inşallah
Dün yengem doğum yaptı süt gelmiyor tabi ne kadar yipratici bir süreç bu süt olayı aynı şeyleri muhtemelen bende yaiycam yokmu bu sütün gelmesini hızlandıran bir şey bilgisi olan varmı en
Hayırlı uğurlu olsun canım yaşınız uzun olsunAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
evet 30lu haftalardan önce bebeğini preeklampsiden çok kaybeden var ve önceki çocukta olduysa diğerinde olma olasılığı da yüksek deniyor o psikoloji çok zor. ben de bu çocuktan sonra diğer hamileliklerimde aynısını 30dan önceki haftalarda yaşarsam diye düşünüyorum, insan tekrar aynı korkuları endişeleri yaşayacak diye tekrar çocuk düşünemiyor. sizin bebeğiniz çok iyi doğmuş ama hemen farkedilmiş tansiyonunuz. bebeğiniz aç kalmamış karnınızda..benim bebeğim zaten pek gelişmemiş ve kordondan ve tansiyondan dolayı yine az gelişiyor boyu kısa kalıyor. çok sıkıntılı birşey ama siz atlatmışsınız artık 38. hafta doğsa bile sıkıntı değil. birşey soracağım 30lu yaşlarda mısınız? genellikle 30lu yaşlardaki bayanlarda oluyor preeklampsi
Kızlar günaydın :))) kontrolden geldim ben.. bebek 2700 gr :) haftasıyla uyumlu dedi. Geçen güne göre karnın daha iyi durumda dedi bana. Nasıl sıkıntım vardıysa artık..! Dinleneceksin dedi. Toplamda 13 kilo almışım dikkat etmemişsin fazla almışsın dedi. Bu kiloları doğumdan sonra vereceğiz dedi. Kum dökmeyi söyledim boşver onların dediğini dedikolesterol için de biz bakmayız zaten yüksek gerek yok bakmaya dedi. Sonuçlarım da iyi yani yarın yeniden gideceğim neden bilmiyorum ama tekrar gel kontrol edelim desi. Kiloya çok dikkat ediyorsun dedi bakalım. Kabızlık için aç karnına su ve zeytinyağı iç dedi. İlaçlara devam :) bizden haberler böyle
Beni de duygulandırdın Alpicim.Duygularını nasıl da yansıtmışssın,burada okurken hissettim.İnci yengeç yükseleni de yengeç,güneş 12. evde.İyi niyetli,biraz içe dönük.Hayatta en büyük şansı ailesi gibi görünüyor haritasında.Size şans,kısmet getirecek.Eşinin ilerleyen dönemlerde işinin çok iyiye gittiğine şahit olabilirsin,İnci'yi her zaman destekleyeceksiniz.Zaten sevgini buradan hissedebiliyoruz.Mutlu mesut, şen şakrak,sağlıkla yaşayın inşallah.
Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?