2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beni de duygulandırdın Alpicim.Duygularını nasıl da yansıtmışssın,burada okurken hissettim.İnci yengeç yükseleni de yengeç,güneş 12. evde.İyi niyetli,biraz içe dönük.Hayatta en büyük şansı ailesi gibi görünüyor haritasında.Size şans,kısmet getirecek.Eşinin ilerleyen dönemlerde işinin çok iyiye gittiğine şahit olabilirsin,İnci'yi her zaman destekleyeceksiniz.Zaten sevgini buradan hissedebiliyoruz.Mutlu mesut, şen şakrak,sağlıkla yaşayın inşallah.

Maşallah canım Çok duygulandım..darısı bizlerede inşallah...

Offf... cok konuşan kaynanalarr rahatlatıcagına seni daha cok strese sokuo dimi..
Tanıdık cok bana da.... oyuzden kontrollerim nezmn söylemiyorum bile

Ne guzel yazmissin canim ❤

Nasıl güzel anlatmışsın ağlattın bizi. Rabbim bize de, bu duyguyu tatmak isteyen herkese de bu mutluluğu tattırsın. Ve böyle kolay doğumlar nasip etsin. Gözün aydın canım. İnci bebekli yeni hayatında çok ama çok mutlu olursun inşallah.

Maşallah ne güzel gelmiş sıcak su kanalları açıyor demekki teşekkür ederim cevap için

Al_pi ağlattın beni, sanki daha önce Doğum yapmamışım gibi tekrar yaşadım yazdıklarımla, enerjini öyle iyi aktarabiliyorsun ki Emin'im bu enerjin İnci tanene de geçecektir
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, en güzel günlerin başladı

Canım ben yaptıklarımı yazayım dereotu, humana still tea, glactago damla, su ve bol marul

İlk gebeliğimde 25 yaşındaydım, bunda 29yaşındayım,
2.de tekrarlama riski %60 dediler bize ama zaten ilkinde çok şükür kötü birşey yaşamayınca kardeş istedik oğluma, Prof Rıza Madazlı takibindeydim, O 12.haftamda çok sağlıklı bir kız preeklampsi çıkmayacak dedi, inanmak istesem de içimde hep acaba vardı ama şükürler olsun 38e geldik, şuanda kızımın gelişimi de 40haftayla uyumlu deniyor, yani demem o ki hiç şartlamayın kendinizi, hiç belli olmuyor ikinci de kesin çıkacak yada çıkmayacak diye,
Endişeyle besleniyor bu hastalık demişti bana Rıza bey, hep kendimi sakinleştirmeye çalıştım ama buradaki kızlar bilirler hep bir acaba ile geldik bu günümüze

Al_pi ve @nadalvanos çıkmayacak bu kız seni utandıracak dediler, öyle oldu hamdolsun

MaŞAllah haftasıyla tam uyumluymuş
Senin dr da kilo takıntısı var galiba benim oğlumdan drum öyleydi, yattığın halde az almışsın valla iyisin

Doğum yapınca sana özelden yazıcam ne güzel yorumlamışsın

Hayırlı olsun..allah analı babalı buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…