- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Bende bıraktım 3 gün oldu ... başlasam mı tekrar, korku sardı
MaŞAllah haftasıyla tam uyumluymuş
Senin dr da kilo takıntısı var galibabenim oğlumdan drum öyleydi, yattığın halde az almışsın valla iyisin
Ben bıraktım 5.gün düzenli sancım çıktı nst de tekrar başladık
Doktorun verdiyse kafana göre bırakma cnm, bana doktor vermedi bende içmiyorum,Bende bıraktım 3 gün oldu ... başlasam mı tekrar, korku sardı
Doktorun verdiyse kafana göre bırakma cnm, bana doktor vermedi bende içmiyorum,
Doktorum önce bırak dedi ki ozaman acılmam vardı 1 cm... bırak kı artık kasılmalar baslasın dedi
Bıraktım 4 gun sonra tekrar dr gittim kasılmam var agrım var şikayetiyle..
Nst ye baglandım sancı çıktı ama düzensiz tabiki o zmn magnezym başla dedi..
Birsey anlamadım - hem bırak kullanma kasılmalar baslasın yavaştan diyor , snra da kasılman var iç diyor
Kafama göre takılıyorum, ama son 2 gün almıyorum artık ne olcksa olsn
canım benim gozun aydın allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın okurken gozlerımden yaşlar süzüldu cok mutlu oldum maşallah ben de senın gıbı col bekledım kuzumu insallah ben de saglıklı bır bebegı kucagıma alırım yenı hayatında inci kızınla mutluluklar dılerim sanaDünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
Doktorun verdiyse kafana göre bırakma cnm, bana doktor vermedi bende içmiyorum,
Amin kuzum insallah bugun 5 te gormeye gidicem kuzumu 1 saat gorucem elini tutabilsemde simdilik o bile yetiyor. Dualariniz icin cok sagolun hepinizCabuk duzelir canım bizimde vardi solunum sıkıntısı 4saat sonra verdiler bana insallah seninkide biranönce düzelir
Kizlardoktordan geldim hersey normal suyu nst sanci cikmadi kanala da girmemis yukardaymis daha kum dokuyi olabilirmisim idrar versim bi iki saate belli olcak bayram onceai icime su serpildi dogsa bile artik risk yokmus allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Allah anali babali buyutsunDünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Ohhh masallah size, gozunaydin canimm. Rabbim bir omur ayırmasın sizi, huzurunuz sağlığınız eksik olmasın. Ne güzel bi zamanda aldın kucagina ❤Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Gözün aydın hayırlı evlat olsun uzun ömrü olsun inşallah ❤Anne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Amatör olarak canım,yüzeysel olarak yorumlayabiliyorum ama yorumlamayı da sevmiyorum,olumsuz bişi görürsem diye korkuyorum.Doğum yapınca sana özelden yazıcam ne güzel yorumlamışsın
Amatör olarak canım,yüzeysel olarak yorumlayabiliyorum ama yorumlamayı da sevmiyorum,olumsuz bişi görürsem diye korkuyorum.Doğum yapınca sana özelden yazıcam ne güzel yorumlamışsın
Dikişlerin ıslanmadı mı duş almaya izin var mı ?@Ruzgarinsultani benimde gelmemisti oglumda humana filan hikaye gercekten.. sezeryan dan ciktim sutum yoktu cok uzulmustum amcamin esi hemen beni duşa girdirdi boyle sutun gelir diye ve gercekten sıcak suyu gorur gormez sut doldu gogsum birazda masaj yap demisti.. sonra doktor odaya geldiginde şaşırmıştı sicak suyun kanallari actigini soyledi ama bana bunu o onermemisti ben yengemin zorlamasiyla girdim ustelik sezeryandan cikali 1 saat olmusken girdim.. mutlaka denemek lazim.. sonrasi bebeginle inanilmaz bir bag kuruluyor aranda onu doyurduğunu gormek okadar zevk ve mutluluk verici ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?