2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MaŞAllah haftasıyla tam uyumluymuş
Senin dr da kilo takıntısı var galiba benim oğlumdan drum öyleydi, yattığın halde az almışsın valla iyisin

Aynen tam uyumlu çıktı cadı :) evet kilo takıntısı var bende bu yüzden ona gittim aslında kilom var diye:) yattığım yerden ve ilk hamileliğe göre çok çok iyi canım :) inşallah doğum sonrası hepsi gidecek. Çocuğun okulu da başlayacak zaten tempo yoğun olacak veririm:)

Ben bıraktım 5.gün düzenli sancım çıktı nst de tekrar başladık

Doktorum önce bırak dedi ki ozaman acılmam vardı 1 cm... bırak kı artık kasılmalar baslasın dedi
Bıraktım 4 gun sonra tekrar dr gittim kasılmam var agrım var şikayetiyle..
Nst ye baglandım sancı çıktı ama düzensiz tabiki o zmn magnezym başla dedi..
Birsey anlamadım - hem bırak kullanma kasılmalar baslasın yavaştan diyor , snra da kasılman var iç diyor
Kafama göre takılıyorum, ama son 2 gün almıyorum artık ne olcksa olsn

Kizlar 2.kez anne olacağım için süt konusunda kızımda cok sıkıntı yaşamıştım ilk zamanlar ama azmettim19 ay emzirebildim kızımı.size denetimlerimi aktarayım.hazir doğum yapan ve süt sıkıntısı çeken çok arkadaş var yardımım dokunur inşallah.
Öncelikle sıcak düş denmiş evet çok önemli.
Bol sıvı tüketmek
Dereotu
Isırganotu tohumunu bal ile karıştırıp yedim cok ise yarıyor.
Rezene çayı
Huma na stiel tea
Irmik
Bulgur(bazılarında gaz yapi yor.ben de sorun olması.)
Bir ilaç vardı yan etkisi hipofiz bezini cok çalıştırıyordu.bir dr önermişti ama diğer dr annede hipofizlerde sorun yaratıyor içme dedi.oyle ilaçlara bulaşmayın zararlı.
Galactago adında damla varmış arkadaş önerdi ama ben kullanmadım birşey diyemiycem.
Incir
Bol yeşillik ama maydanoz değil.
Bol uyku ve dinlenme tabi ilk zamanlar uyku düzeni bozuluyor.
Şimdilik aklıma bunlar geliyor.bol bol su için dengeli beslenme.

Benim son 7 günlük kaldı. Almayı düşünmüyorum sonrasında. Doğacaksa doğar :) yarın 37ye gireceğiz sancım rahim batmalarım oluyor sıcakta hava çok kötü oluyorum artık yapabilecek bir şeyim yok :)

canım benim gozun aydın allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın okurken gozlerımden yaşlar süzüldu cok mutlu oldum maşallah ben de senın gıbı col bekledım kuzumu insallah ben de saglıklı bır bebegı kucagıma alırım yenı hayatında inci kızınla mutluluklar dılerim sana

Doktorun verdiyse kafana göre bırakma cnm, bana doktor vermedi bende içmiyorum,

Bana verdi alerji yapınca bıraktım kramplarım olunca ben tutup eski kullandığım ilacı aldım sorup o yüzden de bırakabilirim sanırım decavit ve demire devammış zaten :)

Cabuk duzelir canım bizimde vardi solunum sıkıntısı 4saat sonra verdiler bana insallah seninkide biranönce düzelir
Amin kuzum insallah bugun 5 te gormeye gidicem kuzumu 1 saat gorucem elini tutabilsemde simdilik o bile yetiyor. Dualariniz icin cok sagolun hepiniz

Çok sevindim canım :) kum döküyrsan bol su iç canım klasik cevap genelde bu.

Allah anali babali buyutsun okurken gozlerimden yas geldi her dogum hikayesinde duygulanip ağlıyorum, kendiminkinde napicam acaba :) Allah bize de nasip etsin insallah

Ohhh masallah size, gozunaydin canimm. Rabbim bir omur ayırmasın sizi, huzurunuz sağlığınız eksik olmasın. Ne güzel bi zamanda aldın kucagina ❤
Artik bebek sohbetlerine geçeriz :))

Dikişlerin ıslanmadı mı duş almaya izin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…