2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Artık zamanları güzel istediklerinde gelebilirler
Bizim dr tatilde o yüzden devam ediyoruz o gelince bırakıcam

Maaşallah Subhanallah

Çok şükür darısı inşallah biz geride kalanlara =) Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Dün drdayken sigortadan ödeme almadı provizyonum bitmiş.İki gün önce bir hastanede doğum yapmış gözüküyorum.Fiyat aldığımız hastane fiyata bakmak için sigortaya girmiş sonra iptal etmemiş.Bir saat iptal için uğraştık.Drun verdiği ilacı almak için eczaneye gittik eczacı ilacı yanlış vermiş,bugün değiştireceğiz.Bugun perdeci perdeyi takmaya geldi,farbelayı yanlış yapmışlar,geri gönderdim,gelip sizin almanız lazım dediler.Gidip bir de onunla uğraşacağız.Noldu bilmiyorum işleri bu kadar ters giden biri de değilim.Dün yardımcım geldi,ardından su kanalları patlamış,bir saat içinde su kesilecek diye haber verdiler,ben de baktım son günlerde şanssız bedeviyim doldurdukça doldurdum.Camlar,halılar yine silinmedi.Eşim de akşam kızıyor her yeri suyla doldurmuşsun diye.Akşam balkonları yıkarız dedik su yine kesildi.Allahtan suyum varmış.Yardımcım da hamile 4 ayı bitirdi.17 kilo verdi hamileliği öyle oluyormuş.Bacakları falan morarmış,dişleri kötü görünüyor.Hem oruç tutuyor hem beslenmesine dikkat etmiyor.Oruç tutma,bebeğin beslenemeyecek diyorum.Yok tutarım diyor.Ben de üzülüyorum yardım ediyorum,bu sefer benim ayaklarım şişiyor.Başka birini alacağım ihtiyacı var bırakamıyorum da.Bana geldiği günler oruç tutmuyor bir de onun yemeğiyle uğraşıyorum, dayanamayacağım artık.Lohusalığımda gelecek,bana yardım edecek kimse yok,o beni toparlayacak hem de bebeğinden önce kendi ekonomisini düzeltecek ama gün geçtikçe daha da kötü oluyor.Bayramdan sonra inşallah toparlar.

Oyyy bazen üst üste geliyor,
Bende tadilat boya badana yaptım 2ay kadar önce normalde çok şanslıyımdır hep bir şekilde istediğim gibi ilerler işlerim, ama bu tadilatta 2kez ev boyattım renk yanlış olmuş üstelik temizlik bittikten sonra 2.ye kalkıştım, mutfak tülüm defolu geldi hala yenisini bekliyoruz, o arada sanki sözleşmiş gibi tüm küçük ev aletlerim bozuldu vs vs vs Ya Sabır çekiyorum geçecek hepsi, birde azıcık takıntılıyım hepsi düzgün olsun düzenli olsun dedikçe Yen'i birşey çıkıyor,
Yardımcın için üzüldüm ama sonuçta Allah oruç tutmayı farz kılmamış hamilelikte ne güzel kolaylık vermiş böyle uzun sıcak gümlerde hele ki çalışıyor yazık kendi bedenine de bebeğine de, ben abla geldiği gün anneme gidiyorum dolap orda ye iç kendin diyorum, bana da hazırlamak zor geliyor ne yalan söyleyim

Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin kuzumm cok sevindim kavuştun meleğine . sana ve ailene hayirli guzel ömürler nasip etsin Rabbimmm

mayhosmelek ay her şey üst üste gelmiş canım. Su kesintisi zordur valla. İnşallah bundan sonra hepsi yolunda gider canım. Yıldızlarla mı alakalı acaba hani her şey arka arkaya..

Hepsi üst üste gelmiş sabrını sınıyor gibi...en çok yardımcına üzüldüm.çağırsan bir türlü çağırmasan bir türlü.ütü falan gibi ufak işlere çağırabilirsin belki.genel temizlik için de başka biri gelir.bu sefer de masraflı olur ama allah yardımcısı olsun.
Şu perdeciye de kızdım ya...hem işini dikkatli yapmıyo hem de senin gitmen gerekiyo.kargodada oluyor bazen böyle.hatalarını düzeltsinler canım!

100e çok mu dedi ? Ama tabii açlıkta var o nasıl çıkmıştı? Ben ekmek ve türevi gıdalar tüketmediğimden doymakta zorlanıyorum. Meyve yiyorum o da acıktırıyor az kaldı dayanıyorum bakalım :)
iyi dedi kız görüntü itibariyla vardır şekerin diyor açlık 72 ydi
inşallah benimde güzel geçer ya çekiniyorum biraz

Benim hem usg hem de el ile bakıldı çok da rahat geçti derin bir nefes alıp verene kadar bitiyor
cesaret aldım
Offf... cok konuşan kaynanalarr rahatlatıcagına seni daha cok strese sokuo dimi..
Tanıdık cok bana da.... oyuzden kontrollerim nezmn söylemiyorum bile
aynen öyle canım benim eşim hastanede çalışıyor beni götürüp getirme problemleri oldupu için kaynanamlar arabayla götürüyor mecburen yani..

arkadaşlar kimler doğum yaptı gördüğüm kadarıyla tebrik edeyim Y Yellu @nadalvanos Al_pi Allah hayırlı evlat etsin inşallah bizler içinde dua edin çok şükür kurtuldunuz Rabbim bundan sonra mutlu olmayı nasip etsin

Merhaba güzel anneler. Doğumun kolay olması için neler yapıyorsunuz? Epizyosuz olması için perine masajı yapan var mı? Ya da pilates topunda sekiz çizenler? Ya da bir kilogram hurma yiyenler?

Senin günün de epey yakın şu sıra olucan galiba muayene gerçekten bişey yok üstelik benim enfeksiyondan orası tahriş gibi olmuştu artık o bile acımadı kendini kasma doktoruna güven ben doktoruma çok güveniyorum zaten odasına girmemle çok güzel karşılıyor muhabbetle başlıyoruz hep kendi çocuklarından bile bahsediyo falan sekreterine çok takılıyor gülüyoruz belki etkisi oluyodur rahat olmamda ama hazırlan alttan bakalım diyince ben bi gerilmistim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…