Doktorum önce bırak dedi ki ozaman acılmam vardı 1 cm... bırak kı artık kasılmalar baslasın dedi
Bıraktım 4 gun sonra tekrar dr gittim kasılmam var agrım var şikayetiyle..
Nst ye baglandım sancı çıktı ama düzensiz tabiki o zmn magnezym başla dedi..
Birsey anlamadım - hem bırak kullanma kasılmalar baslasın yavaştan diyor , snra da kasılman var iç diyor
Kafama göre takılıyorum, ama son 2 gün almıyorum artık ne olcksa olsn
Dikişlerin ıslanmadı mı duş almaya izin var mı ?
İnci tanesiyle bir ömür mutlu, sağlıklı, huzurlu olun inşallahAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
Dün drdayken sigortadan ödeme almadı provizyonum bitmiş.İki gün önce bir hastanede doğum yapmış gözüküyorum.Fiyat aldığımız hastane fiyata bakmak için sigortaya girmiş sonra iptal etmemiş.Bir saat iptal için uğraştık.Drun verdiği ilacı almak için eczaneye gittik eczacı ilacı yanlış vermiş,bugün değiştireceğiz.Bugun perdeci perdeyi takmaya geldi,farbelayı yanlış yapmışlar,geri gönderdim,gelip sizin almanız lazım dediler.Gidip bir de onunla uğraşacağız.Noldu bilmiyorum işleri bu kadar ters giden biri de değilim.Dün yardımcım geldi,ardından su kanalları patlamış,bir saat içinde su kesilecek diye haber verdiler,ben de baktım son günlerde şanssız bedeviyim doldurdukça doldurdum.Camlar,halılar yine silinmedi.Eşim de akşam kızıyor her yeri suyla doldurmuşsun diye.Akşam balkonları yıkarız dedik su yine kesildi.Allahtan suyum varmış.Yardımcım da hamile 4 ayı bitirdi.17 kilo verdi hamileliği öyle oluyormuş.Bacakları falan morarmış,dişleri kötü görünüyor.Hem oruç tutuyor hem beslenmesine dikkat etmiyor.Oruç tutma,bebeğin beslenemeyecek diyorum.Yok tutarım diyor.Ben de üzülüyorum yardım ediyorum,bu sefer benim ayaklarım şişiyor.Başka birini alacağım ihtiyacı var bırakamıyorum da.Bana geldiği günler oruç tutmuyor bir de onun yemeğiyle uğraşıyorum, dayanamayacağım artık.Lohusalığımda gelecek,bana yardım edecek kimse yok,o beni toparlayacak hem de bebeğinden önce kendi ekonomisini düzeltecek ama gün geçtikçe daha da kötü oluyor.Bayramdan sonra inşallah toparlar.
Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin kuzumm cok sevindim kavuştun meleğine . sana ve ailene hayirli guzel ömürler nasip etsin RabbimmmDünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
Artık zamanları güzel istediklerinde gelebilirler
Bizim dr tatilde o yüzden devam ediyoruz o gelince bırakıcam
Hepsi üst üste gelmiş sabrını sınıyor gibi...en çok yardımcına üzüldüm.çağırsan bir türlü çağırmasan bir türlü.ütü falan gibi ufak işlere çağırabilirsin belki.genel temizlik için de başka biri gelir.bu sefer de masraflı olur amaDün drdayken sigortadan ödeme almadı provizyonum bitmiş.İki gün önce bir hastanede doğum yapmış gözüküyorum.Fiyat aldığımız hastane fiyata bakmak için sigortaya girmiş sonra iptal etmemiş.Bir saat iptal için uğraştık.Drun verdiği ilacı almak için eczaneye gittik eczacı ilacı yanlış vermiş,bugün değiştireceğiz.Bugun perdeci perdeyi takmaya geldi,farbelayı yanlış yapmışlar,geri gönderdim,gelip sizin almanız lazım dediler.Gidip bir de onunla uğraşacağız.Noldu bilmiyorum işleri bu kadar ters giden biri de değilim.Dün yardımcım geldi,ardından su kanalları patlamış,bir saat içinde su kesilecek diye haber verdiler,ben de baktım son günlerde şanssız bedeviyim doldurdukça doldurdum.Camlar,halılar yine silinmedi.Eşim de akşam kızıyor her yeri suyla doldurmuşsun diye.Akşam balkonları yıkarız dedik su yine kesildi.Allahtan suyum varmış.Yardımcım da hamile 4 ayı bitirdi.17 kilo verdi hamileliği öyle oluyormuş.Bacakları falan morarmış,dişleri kötü görünüyor.Hem oruç tutuyor hem beslenmesine dikkat etmiyor.Oruç tutma,bebeğin beslenemeyecek diyorum.Yok tutarım diyor.Ben de üzülüyorum yardım ediyorum,bu sefer benim ayaklarım şişiyor.Başka birini alacağım ihtiyacı var bırakamıyorum da.Bana geldiği günler oruç tutmuyor bir de onun yemeğiyle uğraşıyorum, dayanamayacağım artık.Lohusalığımda gelecek,bana yardım edecek kimse yok,o beni toparlayacak hem de bebeğinden önce kendi ekonomisini düzeltecek ama gün geçtikçe daha da kötü oluyor.Bayramdan sonra inşallah toparlar.
iyi dedi kız görüntü itibariyla vardır şekerin diyor100e çok mu dedi ? Ama tabii açlıkta var o nasıl çıkmıştı? Ben ekmek ve türevi gıdalar tüketmediğimden doymakta zorlanıyorum. Meyve yiyorum o da acıktırıyor az kaldı dayanıyorum bakalım :)
inşallah benimde güzel geçer ya çekiniyorum birazBen dün oldum canım yorum yapmadı doktorum benim leke ve enfeksiyon için bakmak istedi sonra elini jelleyip içeri de baktı aşağı yukarı bastırdı sanırım kemik yapısı içindi o da hiçbişey anlamadım inan vajinal usgden farklı değildi konuşuyorduk zaten o ara
cesaret aldımBenim hem usg hem de el ile bakıldı çok da rahat geçti derin bir nefes alıp verene kadar bitiyor
aynen öyle canım benim eşim hastanede çalışıyor beni götürüp getirme problemleri oldupu için kaynanamlar arabayla götürüyor mecburen yani..Offf... cok konuşan kaynanalarrrahatlatıcagına seni daha cok strese sokuo dimi..
Tanıdık cok bana da.... oyuzden kontrollerim nezmn söylemiyorum bile
Senin günün de epey yakın şu sıra olucan galiba muayene gerçekten bişey yok üstelik benim enfeksiyondan orası tahriş gibi olmuştu artık o bile acımadı kendini kasma doktoruna güven ben doktoruma çok güveniyorum zaten odasına girmemle çok güzel karşılıyor muhabbetle başlıyoruz hep kendi çocuklarından bile bahsediyo falan sekreterine çok takılıyor gülüyoruz belki etkisi oluyodur rahat olmamda ama hazırlan alttan bakalım diyince ben bi gerilmistim yineiyi dedi kız görüntü itibariyla vardır şekerin diyoraçlık 72 ydi
inşallah benimde güzel geçer ya çekiniyorum biraz
cesaret aldım
aynen öyle canım benim eşim hastanede çalışıyor beni götürüp getirme problemleri oldupu için kaynanamlar arabayla götürüyor mecburen yani..
arkadaşlar kimler doğum yaptı gördüğüm kadarıyla tebrik edeyim Y Yellu @nadalvanosAl_pi Allah hayırlı evlat etsin inşallah bizler içinde dua edin çok şükür kurtuldunuz Rabbim bundan sonra mutlu olmayı nasip etsin
Havlu da koyayım o zmn saolasın:)Bant yapıştırıyorlar canım Sudan etkilenmiyor dikişler, kesinlikle ılık duş Doğum sonrası çok iyi
Masallah canim benim.hizla büyüsün inşallah.Bizde tartıldik geldik, 3kilo 120 gram, 48 cm olmus prematurem hızla büyüyor, şükürler olsun.
Ayy maşallah canimm, Gözünaydın, geçmiş olsun. Şarjım yok sabahtan beri, aklım sende..Allah analı babalı büyütsün incini.Anne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?