2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliginden beri hem kahvalti hem oglen yemegi.Bir de evde cok yemek yapmiyorum.Esim gelince pratik bisiler yapiyoruz.Ramazan bitsin kahvaltini yap gel diyecegim.Ben de diyorum farz degil,dogsun kazasini yaparsin diye.Dinlemez oyle biliyor oyle gider.Bir de kendisi cok becerikli.Annemin evinde bisi yapmazdim,guzel yemek yaparim sadece,Allah razi olsun temizlik,duzen ondan ogrendim.Bir de benden iki yas kucuk :)Simdi o olmasa da kendim her seyi yapabilirim.Bakalim o beni cok idare etti, ben de onu ettigim yere kadar edeyim.Zaten agustos sonuna kadar calisacak,agirlasir.Ondan sonra evde 5 cocugu oluyor,calisamaz.
Terslikler nasil ust uste geliyor, anlamadim,oyle olmazdi.Neyse bir bir cozuluyor Allahin izniyle de her seye esim kosturuyor.Gitmis ilaci degistirmis,eski takilarimin monturunu degistirmistim yapan kisi fazla ucret istemisti onu makul bir miktara cekmis,hastane tarihte de anlastik.Disaridan dr gelecek hastaneye ,verecegimiz miktarin biraz daha fazlasina anlasmis.Hastanedeki dr u bayramdan sonra iptal ederim.Erken dogum olursa fazladan odemeyelim dedim.Su an iki dogum tarihim var :)

Bu arada kilo alsın bebek diye bu hafta hergün iki kaşık keçiboynuzu pekmezi bir dilim dil peyniri birkaç ceviz fındık badem yedim ayrıca omega içtim ve almış kilo :) tavsiye ederim lazım olan var ise

evet canım çarşamba olucam inşallah burda biraz tarih önde gdiyor benim yavru önden gidiyordu şimdi haftasıyla uyumlu çıkıyor bende daha değiştirmedim. usg ile baktırmıştım ben düşük yaptığımda acıdan ağlamıştım doktor baya azarlamıştı o başka doktordu ama belkide onun tepkilerinden dolayı rahatlıyamadım
Vatanseverr aaay alemmiş o da neyse sen dikkat yine de :)))
valla hiç sorma sağol canım

Kızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın

Cok gecmis olsun.acil şifalar.gorunmez kaza.disinin kırılmasına üzüldüm.ama çok şükür bebeğin iyi.

Kız ben daha doğurmadım o nerden çıktı aman daha gelmesin çok erken annem bile gelmedi kimsenin sırasını almayalım ben en son doğuracam

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…