Bende doğum tarihi aldım bugün 3 temmuz inşallah hayırlısıyla bekliyoruz bakalım herşey normal ve güzel dedi çok şükür darısı diğer arkadaşların başına :)
Hayırlı olsun :) normal Doğum beklemenin dezavantajı ortada bi tarih yokBende doğum tarihi aldım bugün 3 temmuz inşallah hayırlısıyla bekliyoruz bakalım herşey normal ve güzel dedi çok şükür darısı diğer arkadaşların başına :)
Hamileliginden beri hem kahvalti hem oglen yemegi.Bir de evde cok yemek yapmiyorum.Esim gelince pratik bisiler yapiyoruz.Ramazan bitsin kahvaltini yap gel diyecegim.Ben de diyorum farz degil,dogsun kazasini yaparsin diye.Dinlemez oyle biliyor oyle gider.Bir de kendisi cok becerikli.Annemin evinde bisi yapmazdim,guzel yemek yaparim sadece,Allah razi olsun temizlik,duzen ondan ogrendim.Bir de benden iki yas kucuk :)Simdi o olmasa da kendim her seyi yapabilirim.Bakalim o beni cok idare etti, ben de onu ettigim yere kadar edeyim.Zaten agustos sonuna kadar calisacak,agirlasir.Ondan sonra evde 5 cocugu oluyor,calisamaz.Oyyy bazen üst üste geliyor,
Bende tadilat boya badana yaptım 2ay kadar önce normalde çok şanslıyımdır hep bir şekilde istediğim gibi ilerler işlerim, ama bu tadilatta 2kez ev boyattım renk yanlış olmuş üstelik temizlik bittikten sonra 2.ye kalkıştım, mutfak tülüm defolu geldi hala yenisini bekliyoruz, o arada sanki sözleşmiş gibi tüm küçük ev aletlerim bozuldu vs vs vs Ya Sabır çekiyorum geçecek hepsi, birde azıcık takıntılıyım hepsi düzgün olsun düzenli olsun dedikçe Yen'i birşey çıkıyor,
Yardımcın için üzüldüm ama sonuçta Allah oruç tutmayı farz kılmamış hamilelikte ne güzel kolaylık vermiş böyle uzun sıcak gümlerde hele ki çalışıyor yazık kendi bedenine de bebeğine de, ben abla geldiği gün anneme gidiyorum dolap orda ye iç kendin diyorum, bana da hazırlamak zor geliyor ne yalan söyleyim
Sağol canım ileri geri bir durum yok çok şükür :)Hadi gözün aydın canım :)) maşallah size :)
Evt arka arkaya geldi canim.Yildiz gundemini takip etmiyorum,bir de ona takmayayim :)mayhosmelek ay her şey üst üste gelmiş canım. Su kesintisi zordur valla. İnşallah bundan sonra hepsi yolunda gider canım. Yıldızlarla mı alakalı acaba hani her şey arka arkaya..
Evt arka arkaya geldi canim.Yildiz gundemini takip etmiyorum,bir de ona takmayayim :)
Evt maalesef:) ben oda rezervasyonumu bile yaptımHayırlı olsun :) normal Doğum beklemenin dezavantajı ortada bi tarih yok
Valla bende baktım göremedim emme burda arkadaş etiketlemiş :) hayırlı olsun diye ondan sordum kaçırdımmı acepŞaka ?ne zaman yazdı ben kaçırdım sanırım mesajlarınna baktım ama göremedim de..
evet canım çarşamba olucam inşallah burda biraz tarih önde gdiyor benim yavru önden gidiyordu şimdi haftasıyla uyumlu çıkıyor bende daha değiştirmedim. usg ile baktırmıştım ben düşük yaptığımda acıdan ağlamıştım doktor baya azarlamıştı o başka doktordu ama belkide onun tepkilerinden dolayı rahatlıyamadımSenin günün de epey yakın şu sıra olucan galiba muayene gerçekten bişey yok üstelik benim enfeksiyondan orası tahriş gibi olmuştu artık o bile acımadı kendini kasma doktoruna güven ben doktoruma çok güveniyorum zaten odasına girmemle çok güzel karşılıyor muhabbetle başlıyoruz hep kendi çocuklarından bile bahsediyo falan sekreterine çok takılıyor gülüyoruz belki etkisi oluyodur rahat olmamda ama hazırlan alttan bakalım diyince ben bi gerilmistim yine
valla hiç sorma
Kızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Kız ben daha doğurmadım o nerden çıktı aman daha gelmesin çok erken annem bile gelmedi kimsenin sırasını almayalım ben en son doğuracamiyi dedi kız görüntü itibariyla vardır şekerin diyoraçlık 72 ydi
inşallah benimde güzel geçer ya çekiniyorum biraz
cesaret aldım
aynen öyle canım benim eşim hastanede çalışıyor beni götürüp getirme problemleri oldupu için kaynanamlar arabayla götürüyor mecburen yani..
arkadaşlar kimler doğum yaptı gördüğüm kadarıyla tebrik edeyim Y Yellu N nnnadalAl_pi Allah hayırlı evlat etsin inşallah bizler içinde dua edin çok şükür kurtuldunuz Rabbim bundan sonra mutlu olmayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş sizi..Kızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Doktorun ne diyosa öyle yap kuzuSenin yüzünden magnezyuma başlıcam en sonunda korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?