2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy çok geçmiş olsun inşallah bebekte iyidir dikkat et kuzum ya bendede denge kaybı var ağırlık merkezim değişti düşecem diye çok korkuyorum

Canım benim çok çok geçmiş olsun.. Allah korumuş

Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korumuş. Dişine yazık olmuş Acil şifalar diliyorum .

Teşekkür ederim kızlar, olan yüzüme oldu bebek 4 saatte bir kontrol ediliyor umarım sıkıntı çıkmaz, karnımı çarpıp çarpmadığımı bile hatırlamıyorum. Kuzum erken gelmez umarım bu halde onu karşılamak istemiyorum güzel fotoğraflar çekilecektik biz

Kız ben daha doğurmadım o nerden çıktı aman daha gelmesin çok erken annem bile gelmedi kimsenin sırasını almayalım ben en son doğuracam
Biri karıştırdı heralde. Kaç saattir sen doğurdun diye bir furya var.Ben de geçmişe falan baktım Alla alla ben mi kaçırıyorum acaba diye .. Neyse daha dursun bebiş,onun zamanına var daha

Topuk kani saglik ocaginda ilk dogdugu 7 gunde yapilmaliymis canim 3. Gunu ozellikle cagiriyorlar zaten

Çok geçmiş olsun :/

Neee! gecmis olsun canım Allah korumuş cook dikkat et

Kuzum kiyamam sana rabbim yar ve yardimcin olsun..biliyorsun bende 10 gun orada biraktim yavrularimi seni cok iyi anliyorum..yasarken gecmek bilmiyor ama inan geciyor ilk altini alamasanda ilk sen dokunmasanda ilk gulusunu ilk hapsurmasini goremesende o minnacik elleri ayaklari igneli yarabantli tansiyon aletli olsada inanki Allahin i,niyle geciyor.bak ben kurdesen dokuyorum suan sutum gitti veremiyorum ilactan.sen lutfen guclu ol ben bildigin lohusa sendromuna girdim.
Suan senin 10 gun sonrani gorebiliyorum hersey guzel olacak insallah duacinizim melisa bebisimizin ve senin..gecicek hersey telafi olacak guclu ol bol bol ye ve sutunu gonder bebegine canim.icine atma sende tek ricam bu

Geçmiş olsun ya Allah korusun.

Çok geçmiş olsunn allah korumuş

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun insallah biran once sagligina kavusursun bebisin ve seninle dualarimiz

Valla bende baktım göremedim emme burda arkadaş etiketlemiş :) hayırlı olsun diye ondan sordum kaçırdımmı acep

Biri karıştırdı heralde. Kaç saattir sen doğurdun diye bir furya var.Ben de geçmişe falan baktım Alla alla ben mi kaçırıyorum acaba diye .. Neyse daha dursun bebiş,onun zamanına var daha

Biri etiketlemişti ordan gördük valla
Kızlar nerdeyse doğurduğuma inanacaktım her okuduğum mesajda elim karnıma gitti

Hosgeldin aramiza guzel anne :) hosgeldin inci bebisimiz rabbim saglikla mutlulukla anali babali buyumeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…