Allah razı olsun canım benim amin inşallah. Darısı en güzeli sizlere inşallah
Ayyy çok geçmiş olsun inşallah bebekte iyidir dikkat et kuzum ya bendede denge kaybı var ağırlık merkezim değişti düşecem diye çok korkuyorumKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Yok kız doğurmadım vatansever karıştırdı herhalde biz daha küçüğüz hepinizi doğuma göndereceğiz en son sıra bize gelecek inşallah sende gün almışsın hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer
Kızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korumuş. Dişine yazık olmuşKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Biri karıştırdı heralde. Kaç saattir sen doğurdun diye bir furya var.Ben de geçmişe falan baktım Alla alla ben mi kaçırıyorum acaba diye .. Neyse daha dursun bebiş,onun zamanına var dahaKız ben daha doğurmadım o nerden çıktı aman daha gelmesin çok erken annem bile gelmedi kimsenin sırasını almayalım ben en son doğuracam
Kız ben daha doğurmadım o nerden çıktı aman daha gelmesin çok erken annem bile gelmedi kimsenin sırasını almayalım ben en son doğuracam
Topuk kani saglik ocaginda ilk dogdugu 7 gunde yapilmaliymis canim 3. Gunu ozellikle cagiriyorlar zatenBenim bir arkadaşım aradı geeçen gün yeğeni olmuş topuk kanı yapılınca sağlık ocağından acil çağırmışlar gitmişler bebekte tiroid çok çıkmış galiba ilaç kullanıyormuş bir problemi yok ama ilaç kıllanacakmış bu hamileliktemi olmuş neyin nesi bişey dememişler sadece dediki topuk kanı çok önemli mutlaka yaptır zaten yapıyorlar galiba isteğe bağlı mı ki bilmiyorum
Çok geçmiş olsun :/Teşekkür ederim kızlar, olan yüzüme oldu bebek 4 saatte bir kontrol ediliyor umarım sıkıntı çıkmaz, karnımı çarpıp çarpmadığımı bile hatırlamıyorum. Kuzum erken gelmez umarım bu halde onu karşılamak istemiyorum güzel fotoğraflar çekilecektik biz
Neee! gecmis olsun canım Allah korumuş cook dikkat etKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Sağol canım evet ya senin daha çok var :)Yok kız doğurmadım vatansever karıştırdı herhalde biz daha küçüğüz hepinizi doğuma göndereceğiz en son sıra bize gelecek inşallah sende gün almışsın hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer
Ben doğurmadım
Kuzum kiyamam sana rabbim yar ve yardimcin olsun..biliyorsun bende 10 gun orada biraktim yavrularimi seni cok iyi anliyorum..yasarken gecmek bilmiyor ama inan geciyor ilk altini alamasanda ilk sen dokunmasanda ilk gulusunu ilk hapsurmasini goremesende o minnacik elleri ayaklari igneli yarabantli tansiyon aletli olsada inanki Allahin i,niyle geciyor.bak ben kurdesen dokuyorum suan sutum gitti veremiyorum ilactan.sen lutfen guclu ol ben bildigin lohusa sendromuna girdim.Aylardir bekledigim gozumun nuru evladimi hastanede bırakıp eve dönüyorum. Odamda bebek aglamasi eksikti simdi de kucagim bos halde dönüyorum eve . oyle ozendim ki kucaginda yavrusuyla taburcu olan annelere.. Ne sanslilar Rabbim saglik sihhat versin hepsine insallah.
Tek beden oldugum kuzumdan ayriyim iki gündür ne kokusunu duydum ne emzirebildim onu. Gormek icin bile ziyaret saatlerini beklemek birilerine yalvarmak gormek icin oyle agir ki..
Moralinizi bozdum belki cok ozur dilerim affedin kizlar beni kimse anlamiyor su an biliyorum iyiligi icin burada sukrediyorum onun kalbinin her atisina isyan degil bu asla ama ne zor onsuz donmek eve . Rabbim sizlere yasatmasin insallah. Dualarinizda benim minik melisa mi unutmayin olur mu ..
Geçmiş olsun ya Allah korusun.Kızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Çok geçmiş olsunn allah korumuşKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun insallah biran once sagligina kavusursun bebisin ve seninle dualarimizKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Valla bende baktım göremedim emme burda arkadaş etiketlemiş :) hayırlı olsun diye ondan sordum kaçırdımmı acep
Biri karıştırdı heralde. Kaç saattir sen doğurdun diye bir furya var.Ben de geçmişe falan baktım Alla alla ben mi kaçırıyorum acaba diye .. Neyse daha dursun bebiş,onun zamanına var daha
Kızlar nerdeyse doğurduğuma inanacaktım her okuduğum mesajda elim karnıma gittiBiri etiketlemişti ordan gördük valla
Hosgeldin aramiza guzel anne :) hosgeldin inci bebisimiz rabbim saglikla mutlulukla anali babali buyumeyi nasip etsin insallahDünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?