2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bugünden beri dişim ağrıyo, bi ara geçti yine başladı, minoset aldım ama icmemek için direniyorum, şimdiye kadar hiç icmedim. Oğlumda 5.ayda çok agrimisti o zaman icmistim, gecmeyince gidip cektirmistim dişimi, bu sefer diş ağrısı yaşamadım diye sevinirken son 10 gün kala başladı.

Yaaaa çok üzüldüm okuyunca Allah korusun yavrunu da seni de. Nasıl korktun Kimbilir

Bol süt yoğurt tüketiyor musun canım. Bende az yersem hafiften yokluyor

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim bebeğini de seni de korusun görünür görünmez tüm kazalardan. İnsallah iyi olursun hemen.

Al_pi cim gözünaydın, hoşgelmiş İnci yavrunuz. Allah sağlıkla, huzurla bir ömür büyütmeyi yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.

Valla acil sezeryana alındım tatlım. Evet tam 37+0da geldi kızım. Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
Ayy kuzum melisa bebiste dogmus saglikla anali babali buyusun insallah..sende aramiza hosgeldin tatli anne :)

Canim bolca komposto icsin cok ise yariyor kayisi ozellikle cok getiriyor sutu..birde humana stell tea ve laktamil caylarda cok etkili

Hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip eder inşallah güzel bir dogum ve kavusma anını ah nasıl merak ediyoruz o duyguyu hepimiz...

Yeni anneleri tekrar tebrik ediyorum rabbim bekleyenlerede bu mutlulugu yasatsin insallah..
@selo86 ve diger deneyimli arkadaslarim kizcem 3 gundur kakitasini yapamiyor hep cis bunun sancisini cekiyor yavrum..dr 1 hafta kadar normal dedi ama ne yapmak lazim uzuluyorum o sanci cektikce

Kızlar bugün ara ara hep karnım ağrıdı. Afedersinz ama büyük tuvaletim gelir gbi ağrıyo birden giriyo. Arada bir de belim ağrıdı. Ama karnım gün içinde 5 kez fln ağrımıştr acaba yalancı sancı mı ? Büyük abdestimde değişk bşyler oldu. Parça parça hep

Canm Allah analı babalı buyutsun inşallahh gozun aydın ismyle yaşasın

Oy kıyamam canım. Karnına masaj yap poposuna da azıcık zeytinyağı sür. Mama falan değiştirme durumunuz oldu mu? Emziriyorsan salata falan tüket ya da taze kayısı onlar da bebişe iyi gelir. Bebekler için rezene çayı var 1 ya da 2 çay kaşığı verebilirsin sancısını alır rahatlar kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…