Kızlar nerdeyse doğurduğuma inanacaktım her okuduğum mesajda elim karnıma gitti
Yaaaa çok üzüldüm okuyuncaKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Kızlar benim bugünden beri dişim ağrıyo, bi ara geçti yine başladı, minoset aldım ama icmemek için direniyorum, şimdiye kadar hiç icmedim. Oğlumda 5.ayda çok agrimisti o zaman icmistim, gecmeyince gidip cektirmistim dişimi, bu sefer diş ağrısı yaşamadım diye sevinirken son 10 gün kala başladı.
Kızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Ayy kuzum melisa bebiste dogmus saglikla anali babali buyusun insallah..sende aramiza hosgeldin tatli anne :)Valla acil sezeryana alındım tatlım. Evet tam 37+0da geldi kızım. Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
Canim bolca komposto icsin cok ise yariyor kayisi ozellikle cok getiriyor sutu..birde humana stell tea ve laktamil caylarda cok etkiliKızlar Günaydın doğum yapanları tebrik ediyorum yapacak olanlara sağlıklı kucağına alır inşallah
Dün yengem doğum yaptı süt gelmiyor tabi ne kadar yipratici bir süreç bu süt olayı aynı şeyleri muhtemelen bende yaiycam yokmu bu sütün gelmesini hızlandıran bir şey bilgisi olan varmı en
Dünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
Sütü bir süredir içmiyorum canım, yoğurt yemeye çalışıyorum.Bol süt yoğurt tüketiyor musun canım. Bende az yersem hafiften yokluyor
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. .Senden sonraki çarşamba da benim doğum. Allah yardımcımız olsun. .kızlarrrr haftaya cuma olucak benim doğum. çok heyecNlıyım çoookk :)
Canm Allah analı babalı buyutsun inşallahh gozun aydın ismyle yaşasınDünyada bundan güzel bir duygu varmı bilmiyorum.. Rabbim nasip etti bana dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz sizlerde. 2872 kilo 49 cm doğdu kızım ..
Hiç heyecanlanmadim sakince girdim doguma herseyde güzel gecti en zoru damar yoluydu başkada hic birsey hissetmedim. Doktor müzik açtı ben dua okuya okuya bi baktim geliyor inci annesi dedi ve veee diye ağlamaya başladı benimde gözümden yaşlar akmaya başladı..
Sonra silip yanima getirdiler minnacik yüz kipkirmizi dudaklari nasil agliyor yanagima deyince sustu tabi ben o sirada bu benim kizim mi diye hala şaşkınım..
Cennet kokuyordu yanimdan götürünce hemen gitmek istedim tam 7:15 de basliyoruz dedi 7.27de dogdu 8i10 gece de ben ciktim ..
Cikişta ameliyathane kapisinda beni bekleyen yoktu en komigide oydu alpinin yakinlari diyorlar kimse yok aninda satmışlar beni :))) Hepsi incinin basinda Ama esimi görünce nasil mutlu oldum bebegi gorünce aglamis anlatiyorlar ..
Velhasil kelam anne oldum ben ❤ Artik hayat yeni başliyor benim icin..
amin canım, inşallah. yğzdük yüzdük kutruğun geldik resmen.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. .Senden sonraki çarşamba da benim doğum. Allah yardımcımız olsun. .
Yeni anneleri tekrar tebrik ediyorum rabbim bekleyenlerede bu mutlulugu yasatsin insallah..
@selo86 ve diger deneyimli arkadaslarim kizcem 3 gundur kakitasini yapamiyor hep cis bunun sancisini cekiyor yavrum..dr 1 hafta kadar normal dedi ama ne yapmak lazim uzuluyorum o sanci cektikce
Kalsiyuma yüklen bence tatlım. Şurda 10 gün kalmış , dişine birşey olmasın. Kahvaltıda sırf Yoğurt, peynir,sütten zengin beslenmeyi dene kuzumSütü bir süredir içmiyorum canım, yoğurt yemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?