2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sadece emiyor mu mamadame veriyormuş? Sadece anne sutu aliyorsa kabız olmaz normalde.
Canım bezini aç bacaklarını önce sırasıyla karnına doğru ittir çek, sonra iki bacağını birden karnına ittir çek spor yaptırıyor gibi, bağırsaklarını baskı yaptir. Eğer bu yöntem ise yaramazsa, ateş ölçerle poposundan ölç kaka zannedip ittirecektir. Bu çok iyi bir yöntem değil ama rahatlasın bebek dene bir canım.
Birde hep gazı varmış karni arıyormuş gibi kendini sıkıp kipkirmizi oluyorsa buna büyüme atağı diyorlar canım kabiz olduğu anlamına gelmiyor.
Doktorun neden normal dedi anlamadım ama şimdi bunların günlük 4, 5 kez azda olsa kaka yapması gerekir. 3 gün çok geldi bana canım ya

Canim ayaklarini gobegine dogru it bebek yagini eline sur saat yonunde karnina masaj yap Allahin izniyle yapar hareketsiz oldugu icin bagirsaklar yavas calisiyor oglumda bizde sknti yasamistk

Ben yerinde olsam gliserin kansuk fitil bebek için olanı atardım çok zorda kalmışsam bir zararı olduğunu sanmıyorum ama en azından doktora sorarak elinin altında bulundur , sıkışmış gaz içinde yarım fitili azcık ucundan atacakmış gibi yapıp çekersen hem gaz hem kaka çıkacaktır acile gidip 9 sene önce bu yarım fitile 70 tl verince kafama yazdım bunu :)

Kızlar açılmanız olmadan önce agrınız oluyor mu? Yani hisseden var mı?
Mümkün mü boyle birşey? Genelde agrı olsada herzmn acıklık olmaz ama agrı hissedipte gercekten de açılması olan var mı?

kum döküyormuşum canım aynen bol su iç dedi ve ağrı kesici verdi cumaya tekrar gitcem en azından doğurmuyorum daha :))

Yani kum daha iyi tabii :) inşallah geçer en kısa sürede canım. Bana da sağlık ocağı dedi doktorum da boşver sen onları dedi. Kum döküyor muyum dökmüyor muyum bilemedim ben 4.5 litre içiyorum canım su bu arada :) bolca iç geçer hemen inşallah. Geçmiş olsun..

Al_pi canım gözünaydn canım kendi derdimden o
canım benim de çok ağrım vardı kaç gündür ama kasıktan geliyordu bugün idrar testi verdim kum döktüğüm çıktı seninde kum ya da idrar enfeksiyonu olabilir bende sancı sanmıştım istersen bol su içemeye çalış sende geçmiş olsun

bende bilemedim aslında ama inandım artk yanma falan yoktu ama 100 keere wc gidiyorum yapamıyorum bi baskı oluyo artık bebekten mi kumdan mı bilmiyorum.ben 3 litre içiyorum çoğaltıcam artık geçmiş olsun kuzum sana da

Al_pi canım nasılsın çok sevindim kendi derdimden görmemişim bile eski yazılanları minik fıstığı bol bol öp kucakla bizim için de analı babalı büyüsün inşşalah darııs başımıza

Teşekkr ederim canım çok sağol bnm ağrım kasıkta değil midenin ordan başlıyo karnımın yanları fln komple ağrıyo. İnsan cırcır olurda birden ağrı girer 2 büklüm yapar ya aynı öyle oluyo .. suyla hç aram yok off zorluyorm ama günde 5 bardaktan fzla içemiyorm

Gobek bagi yeni dustude ondan pek gobek kismina elliyemiyorum cani acir diye.evet canim premature icmrye basladi 1 numara vermistik bir iki gun anne sutunden bir anda mamaya gecicede olmus olabilir diyoruz ama dr 1 haftaya kadar yapamamasi normal dedi.rezene cayi icin erken degilmi o tip seyler 6 aydan sonra icilmiyormu acaba

Yeni doganlar icin normal dedi anlamadim bende..evet canim ikiniyor ve kipkirmizi oluyor.kuzucum benim konusuyorum hep essek kakita gel artik essek gaz sancisi diye guluyor bana sanki anliyor kuzucum..olsada kurtulsa..buarada 2-3 gundur sadece mama yiyor ben kurdesen oldugum icin ilac aliyorum ondan sutu kestik

Canim ayaklarini gobegine dogru it bebek yagini eline sur saat yonunde karnina masaj yap Allahin izniyle yapar hareketsiz oldugu icin bagirsaklar yavas calisiyor oglumda bizde sknti yasamistk
Gobek bagi dun dustude cok ellemiyoruzo kisma cani acir diye ayak hareketlerini yaptiricam canim uyaninca sagol canim

Melissa81 canım bende oğlumda aynı problemi yaşamıştım doktor yapmam gereken masajları gösterdi ve 1 haftaya kadar normal dedi olabilirmiş 1 haftadan sonra devam ederse bir fitil vermişti ama ben dayanamamış 4 günden sonra fitili yapmıştım oda hemen kaka yapmıştı bu ilk 4 ayda birkaç defa olmuştu sende yemeklerine bol bol kimyon kullan sütünden bebeklere geçer onların da gazı azalır

Esim fitilde attirmiyor benden cok analari saniyor kendini :))
Olmazsa bi acil yoluda bize gorunecek :))

Sagol canim kimyonu normal sute devam ederken yapicam simdi sadece mama veriyorum ondan oldu sanirim yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…