Canim sadece emiyor mu mamadame veriyormuş? Sadece anne sutu aliyorsa kabız olmaz normalde.Yeni anneleri tekrar tebrik ediyorum rabbim bekleyenlerede bu mutlulugu yasatsin insallah..
Bir-Yolcu ve diger deneyimli arkadaslarim kizcem 3 gundur kakitasini yapamiyor hep cis bunun sancisini cekiyor yavrum..dr 1 hafta kadar normal dedi ama ne yapmak lazim uzuluyorum o sanci cektikce
Canim ayaklarini gobegine dogru it bebek yagini eline sur saat yonunde karnina masaj yap Allahin izniyle yapar hareketsiz oldugu icin bagirsaklar yavas calisiyor oglumda bizde sknti yasamistkYeni anneleri tekrar tebrik ediyorum rabbim bekleyenlerede bu mutlulugu yasatsin insallah..
Bir-Yolcu ve diger deneyimli arkadaslarim kizcem 3 gundur kakitasini yapamiyor hep cis bunun sancisini cekiyor yavrum..dr 1 hafta kadar normal dedi ama ne yapmak lazim uzuluyorum o sanci cektikce
isim mi karıştı acaba çoklu alıntı yapamıyorum ya gözüm senş gördü demekkiKız ben daha doğurmadım o nerden çıktı aman daha gelmesin çok erken annem bile gelmedi kimsenin sırasını almayalım ben en son doğuracam
Can'ım senisim mi karıştı acaba çoklu alıntı yapamıyorum ya gözüm senş gördü demekki
Ben yerinde olsam gliserin kansuk fitil bebek için olanı atardım çok zorda kalmışsam bir zararı olduğunu sanmıyorum ama en azından doktora sorarak elinin altında bulundur , sıkışmış gaz içinde yarım fitili azcık ucundan atacakmış gibi yapıp çekersen hem gaz hem kaka çıkacaktır acile gidip 9 sene önce bu yarım fitile 70 tl verince kafama yazdım bunu :)Yeni anneleri tekrar tebrik ediyorum rabbim bekleyenlerede bu mutlulugu yasatsin insallah..
aynen kız :) zaten hızlı hızlı okuyorum kafam karıştı herhaldeCan'ım senGurselgursel i etiketleyecektin sanırım aklında N nnnadal kaldı :) bende dedim Allah Allah o kızın doğumu ağustos başıydı kötü bişe mi oldu diye endişe ettim :)
Kız tüm gün nadalvanos doğurdu furyası başlatmışsın ben bile kendimden şüphe ettimisim mi karıştı acaba çoklu alıntı yapamıyorum ya gözüm senş gördü demekki
kum döküyormuşum canım aynen bol su iç dedi ve ağrı kesici verdi cumaya tekrar gitcem en azından doğurmuyorum daha :))Çok sevindim canım :) kum döküyrsan bol su iç canım klasik cevap genelde bu.
kum döküyormuşum canım aynen bol su iç dedi ve ağrı kesici verdi cumaya tekrar gitcem en azından doğurmuyorum daha :))
canım benim de çok ağrım vardı kaç gündür ama kasıktan geliyordu bugün idrar testi verdim kum döktüğüm çıktı seninde kum ya da idrar enfeksiyonu olabilir bende sancı sanmıştım istersen bol su içemeye çalış sende geçmiş olsunKızlar bugün ara ara hep karnım ağrıdı. Afedersinz ama büyük tuvaletim gelir gbi ağrıyo birden giriyo. Arada bir de belim ağrıdı. Ama karnım gün içinde 5 kez fln ağrımıştr acaba yalancı sancı mı ? Büyük abdestimde değişk bşyler oldu. Parça parça hep
bende bilemedim aslında ama inandım artk yanma falan yoktu ama 100 keere wc gidiyorum yapamıyorum bi baskı oluyo artık bebekten mi kumdan mı bilmiyorum.ben 3 litre içiyorum çoğaltıcam artık geçmiş olsun kuzum sana daYani kum daha iyi tabii :) inşallah geçer en kısa sürede canım. Bana da sağlık ocağı dedi doktorum da boşver sen onları dedi. Kum döküyor muyum dökmüyor muyum bilemedimben 4.5 litre içiyorum canım su bu arada :) bolca iç geçer hemen inşallah. Geçmiş olsun..
Teşekkr ederim canım çok sağol bnm ağrım kasıkta değil midenin ordan başlıyo karnımın yanları fln komple ağrıyo. İnsan cırcır olurda birden ağrı girer 2 büklüm yapar ya aynı öyle oluyo .. suyla hç aram yok offAl_pi canım gözünaydn canım kendi derdimden o
canım benim de çok ağrım vardı kaç gündür ama kasıktan geliyordu bugün idrar testi verdim kum döktüğüm çıktı seninde kum ya da idrar enfeksiyonu olabilir bende sancı sanmıştım istersen bol su içemeye çalış sende geçmiş olsun
Gobek bagi yeni dustude ondan pek gobek kismina elliyemiyorum cani acir diye.evet canim premature icmrye basladi 1 numara vermistik bir iki gun anne sutunden bir anda mamaya gecicede olmus olabilir diyoruz ama dr 1 haftaya kadar yapamamasi normal dedi.rezene cayi icin erken degilmi o tip seyler 6 aydan sonra icilmiyormu acabaOy kıyamam canım. Karnına masaj yap poposuna da azıcık zeytinyağı sür. Mama falan değiştirme durumunuz oldu mu? Emziriyorsan salata falan tüket ya da taze kayısı onlar da bebişe iyi gelir. Bebekler için rezene çayı var 1 ya da 2 çay kaşığı verebilirsin sancısını alır rahatlar kuzucuk
Yeni doganlar icin normal dedi anlamadim bende..evet canim ikiniyor ve kipkirmizi oluyor.kuzucum benim konusuyorum hep essek kakita gel artik essek gaz sancisi diye guluyor bana sanki anliyor kuzucum..olsada kurtulsa..buarada 2-3 gundur sadece mama yiyor ben kurdesen oldugum icin ilac aliyorum ondan sutu kestikCanim sadece emiyor mu mamadame veriyormuş? Sadece anne sutu aliyorsa kabız olmaz normalde.
Canım bezini aç bacaklarını önce sırasıyla karnına doğru ittir çek, sonra iki bacağını birden karnına ittir çek spor yaptırıyor gibi, bağırsaklarını baskı yaptir. Eğer bu yöntem ise yaramazsa, ateş ölçerle poposundan ölç kaka zannedip ittirecektir. Bu çok iyi bir yöntem değil ama rahatlasın bebek dene bir canım.
Birde hep gazı varmış karni arıyormuş gibi kendini sıkıp kipkirmizi oluyorsa buna büyüme atağı diyorlar canım kabiz olduğu anlamına gelmiyor.
Doktorun neden normal dedi anlamadım ama şimdi bunların günlük 4, 5 kez azda olsa kaka yapması gerekir. 3 gün çok geldi bana canım ya
Gobek bagi dun dustude cok ellemiyoruzo kisma cani acir diye ayak hareketlerini yaptiricam canim uyaninca sagol canimCanim ayaklarini gobegine dogru it bebek yagini eline sur saat yonunde karnina masaj yap Allahin izniyle yapar hareketsiz oldugu icin bagirsaklar yavas calisiyor oglumda bizde sknti yasamistk
Esim fitilde attirmiyor benden cok analari saniyor kendini :))Ben yerinde olsam gliserin kansuk fitil bebek için olanı atardım çok zorda kalmışsam bir zararı olduğunu sanmıyorum ama en azından doktora sorarak elinin altında bulundur , sıkışmış gaz içinde yarım fitili azcık ucundan atacakmış gibi yapıp çekersen hem gaz hem kaka çıkacaktır acile gidip 9 sene önce bu yarım fitile 70 tl verince kafama yazdım bunu :)
Sagol canim kimyonu normal sute devam ederken yapicam simdi sadece mama veriyorum ondan oldu sanirim yavrumMelissa81 canım bende oğlumda aynı problemi yaşamıştım doktor yapmam gereken masajları gösterdi ve 1 haftaya kadar normal dedi olabilirmiş 1 haftadan sonra devam ederse bir fitil vermişti ama ben dayanamamış 4 günden sonra fitili yapmıştım oda hemen kaka yapmıştı bu ilk 4 ayda birkaç defa olmuştu sende yemeklerine bol bol kimyon kullan sütünden bebeklere geçer onların da gazı azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?