Peki mama değiştirsen belki bir fayda görürsünSagol canim kimyonu normal sute devam ederken yapicam simdi sadece mama veriyorum ondan oldu sanirim yavrum
Canım sana tavsiyem poposunu kontrol et benim oglumun 5 gün yapmadığı olurdu acillerde fitil atitiridik surekli sonra bi doktora danistik poposunda çatlak olduğu için yapamiyous yani canı acidigi için kakasini tutuyormus. Baktin popoda birşey yok o zaman mamadan olabilir mamada aliyorsa normal bi durumkarın masajı bacakları karina itip çekme tabi yavaş hareketlerle inşallah duzelirYeni anneleri tekrar tebrik ediyorum rabbim bekleyenlerede bu mutlulugu yasatsin insallah..
Bir-Yolcu ve diger deneyimli arkadaslarim kizcem 3 gundur kakitasini yapamiyor hep cis bunun sancisini cekiyor yavrum..dr 1 hafta kadar normal dedi ama ne yapmak lazim uzuluyorum o sanci cektikce
Gecmis olsun canim, mamaya gecince oldu ozaman, yapar annesi. Benimkide öyle sürekli kıvranıyor, kipkirmizi oluyor. Gazını kakasınıda yapsa bitmiyor kivranmasi, doktor büyüme atağı dedi 3.ayın sonunda geçiyor. Nasıl büyüyorlar mi kuzular senin, kilolarina baktiriyor musun?Yeni doganlar icin normal dedi anlamadim bende..evet canim ikiniyor ve kipkirmizi oluyor.kuzucum benim konusuyorum hep essek kakita gel artik essek gaz sancisi diye guluyor bana sanki anliyor kuzucum..olsada kurtulsa..buarada 2-3 gundur sadece mama yiyor ben kurdesen oldugum icin ilac aliyorum ondan sutu kestik
Bende kızımda öyle demiştim bak şimdi 3. GeliyoRefakatcilerim uyudu biz kizimla emzirme derslerine devam ediyoruz :)) Su gibi gelsede kizim inatla cekmesede valla pes etmiyorum kanadi acidi ama o sut gelecek ve kizim emecek :))
Bugun ögleden sonra öluyorum sandim Allahim ne kötü birseydi soguk soguk terledim nefes alamadim kizimi bile gozum gormedi mama istedim verdiler .. Herseye bakiliyor normal ama gidiciydim sukur gazim cikti bisiler yedim derken yeni kendime geldim ..
O sirada diyorum ki inci yeter kardes mardes yok sakin kimse kardes demesin
aferin sana senden çok güzel bir anne olacak inşallah ama kötü olan herşey hafızandan gidecek güzel olan ne varsa yüzünü gülümseten anı olarak kalacak o yüzden şimdiden öyle büyük büyük konuşmak yok eğer unutmak gibi bir nimet olmasaydı hiçbirimiz ikinciye cesaret edemezdik hem İnci yi kardeşsiz birakmazsın annesi bunu ona yapamazsınRefakatcilerim uyudu biz kizimla emzirme derslerine devam ediyoruz :)) Su gibi gelsede kizim inatla cekmesede valla pes etmiyorum kanadi acidi ama o sut gelecek ve kizim emecek :))
Bugun ögleden sonra öluyorum sandim Allahim ne kötü birseydi soguk soguk terledim nefes alamadim kizimi bile gozum gormedi mama istedim verdiler .. Herseye bakiliyor normal ama gidiciydim sukur gazim cikti bisiler yedim derken yeni kendime geldim ..
Tekrar bir numaraya donduk prematuredenPeki mama değiştirsen belki bir fayda görürsün
Yaaa çok tatlısınız ozelsiniz ne mutlu sana sütün de bolmus maşallah alışır annesi darısı başımıza olsun inşallah :)Refakatcilerim uyudu biz kizimla emzirme derslerine devam ediyoruz :)) Su gibi gelsede kizim inatla cekmesede valla pes etmiyorum kanadi acidi ama o sut gelecek ve kizim emecek :))
İnşallah bir faydasını görürsünüz senin yaralar ne alemde iyileşiyormu kendin nasılsın ayaklanabildinmi canım bide bugün lohusa sendromu falan demişsin girme öyle kötü yerlere aman diyim kuzum dikkat et kendineTekrar bir numaraya donduk prematureden
Tmm canim sagol catla nasil anlasiliyorkiCanım sana tavsiyem poposunu kontrol et benim oglumun 5 gün yapmadığı olurdu acillerde fitil atitiridik surekli sonra bi doktora danistik poposunda çatlak olduğu için yapamiyous yani canı acidigi için kakasini tutuyormus. Baktin popoda birşey yok o zaman mamadan olabilir mamada aliyorsa normal bi durumkarın masajı bacakları karina itip çekme tabi yavaş hareketlerle inşallah duzelir
Ameliyat yerim baya gecti yanmalar olurmus zaten bacaklarim sis hala desteksiz yuyemiyor.esim cok yardimci sagolsun..yaa nebilim iste aglama modundayim heoppİnşallah bir faydasını görürsünüz senin yaralar ne alemde iyileşiyormu kendin nasılsın ayaklanabildinmi canım bide bugün lohusa sendromu falan demişsin girme öyle kötü yerlere aman diyim kuzum dikkat et kendine
İstikrarini seveyim senin. Pes etme tabi sıvı altın o :) Ve insanın ömründe bir kere içme hakkı var. O mucizevi besinde ne bilinmedik sırlar doludur kimbilir, her bebege nasip olsun inş.Refakatcilerim uyudu biz kizimla emzirme derslerine devam ediyoruz :)) Su gibi gelsede kizim inatla cekmesede valla pes etmiyorum kanadi acidi ama o sut gelecek ve kizim emecek :))
Melissa çok normal senin bu durumun canım biz bir bebekle baş edemiyoruz. Masallah senin 2 tane. Ama geçecek bu zor günlerin güçlü ol canım. Çik o moddan, kendine telkin ver bütün herseyin normal olduğuna inandır kendini. Bebislerinin keyfini çıkar çok çabuk büyüyorlar inan.Ameliyat yerim baya gecti yanmalar olurmus zaten bacaklarim sis hala desteksiz yuyemiyor.esim cok yardimci sagolsun..yaa nebilim iste aglama modundayim heopp
Açılma sonradan da gelisebilen birseyKızlar açılmanız olmadan önce agrınız oluyor mu? Yani hisseden var mı?
Mümkün mü boyle birşey? Genelde agrı olsada herzmn acıklık olmaz ama agrı hissedipte gercekten de açılması olan var mı?
Bazen dayanacak gucum kalmiyor gibi hissediyorum onu o halde gormek cok zor gercekten. Ama bir yandan da goruyorum ya ona da sukur diyorum. . Allahim kimseyi evlâdıyla imtihan etmesin insallah cok cok teşekkür ederim destegin icin kuzumKuzum kiyamam sana rabbim yar ve yardimcin olsun..biliyorsun bende 10 gun orada biraktim yavrularimi seni cok iyi anliyorum..yasarken gecmek bilmiyor ama inan geciyor ilk altini alamasanda ilk sen dokunmasanda ilk gulusunu ilk hapsurmasini goremesende o minnacik elleri ayaklari igneli yarabantli tansiyon aletli olsada inanki Allahin i,niyle geciyor.bak ben kurdesen dokuyorum suan sutum gitti veremiyorum ilactan.sen lutfen guclu ol ben bildigin lohusa sendromuna girdim.
Suan senin 10 gun sonrani gorebiliyorum hersey guzel olacak insallah duacinizim melisa bebisimizin ve senin..gecicek hersey telafi olacak guclu ol bol bol ye ve sutunu gonder bebegine canim.icine atma sende tek ricam bu
belkim bu bi işaretKız tüm gün nadalvanos doğurdu furyası başlatmışsın ben bile kendimden şüphe ettimRabbim zamanı gelince o gunleride yaşatsın inşallah
Canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallahKızlar okulun son günü tam eve gelirken merdivenden yuvarlandım. Hemde yüz üstü çarptım. Dudağım burnum yara içinde, dişimin biri kırıldı birisi sallanıyor.parmak ve kol şişti. Allahtan bebeğim hareketli ve kalp atışlarında problem yok. 24 saat gözetimdeyiz nst bakılıyor. Aman diyim siz dikkat edin, ağırlık merkezimiz değişti, dengemiz şaştı. Görünmez şeyler olabiliyor mümkünse eveden ayrılmayın
Bizim masaji yaptigimizda gobegi dusmemisti bile canim cani yanmaz merak etme cok ikinip aglarsa gobekte kanama olabilir o zamanda K vit. YPiyorlar. Nazik bastirmadan saat yonunde hafif masaj yapabilirsin korkma annesi :) dr unada danisabilirsin bizim drumuz bunlari tavsiye etmistiGobek bagi dun dustude cok ellemiyoruzo kisma cani acir diye ayak hareketlerini yaptiricam canim uyaninca sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?