2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana tavsiyem poposunu kontrol et benim oglumun 5 gün yapmadığı olurdu acillerde fitil atitiridik surekli sonra bi doktora danistik poposunda çatlak olduğu için yapamiyous yani canı acidigi için kakasini tutuyormus. Baktin popoda birşey yok o zaman mamadan olabilir mamada aliyorsa normal bi durumkarın masajı bacakları karina itip çekme tabi yavaş hareketlerle inşallah duzelir

Melissa81 cnm benim kızımda 15 20 günlük falandı aynı sorun oluştu doktoru 4 güne kdr yapmaması normal Dedi ama bi damla yazdı onu aldık adı Lactazim di. Buzdolabında saklıyorduk mamasına ya da süt sağmışsam sütüne ekliyorduk birebir geldi kızıma

Gecmis olsun canim, mamaya gecince oldu ozaman, yapar annesi. Benimkide öyle sürekli kıvranıyor, kipkirmizi oluyor. Gazını kakasınıda yapsa bitmiyor kivranmasi, doktor büyüme atağı dedi 3.ayın sonunda geçiyor. Nasıl büyüyorlar mi kuzular senin, kilolarina baktiriyor musun?

Refakatcilerim uyudu biz kizimla emzirme derslerine devam ediyoruz :)) Su gibi gelsede kizim inatla cekmesede valla pes etmiyorum kanadi acidi ama o sut gelecek ve kizim emecek :))
Bugun ögleden sonra öluyorum sandim Allahim ne kötü birseydi soguk soguk terledim nefes alamadim kizimi bile gozum gormedi mama istedim verdiler .. Herseye bakiliyor normal ama gidiciydim sukur gazim cikti bisiler yedim derken yeni kendime geldim ..

O sirada diyorum ki inci yeter kardes mardes yok sakin kimse kardes demesin

Bende kızımda öyle demiştim bak şimdi 3. Geliyo

aferin sana senden çok güzel bir anne olacak inşallah ama kötü olan herşey hafızandan gidecek güzel olan ne varsa yüzünü gülümseten anı olarak kalacak o yüzden şimdiden öyle büyük büyük konuşmak yok eğer unutmak gibi bir nimet olmasaydı hiçbirimiz ikinciye cesaret edemezdik hem İnci yi kardeşsiz birakmazsın annesi bunu ona yapamazsın

Yaaa çok tatlısınız ozelsiniz ne mutlu sana sütün de bolmus maşallah alışır annesi darısı başımıza olsun inşallah :)

Tmm canim sagol catla nasil anlasiliyorki

Ameliyat yerim baya gecti yanmalar olurmus zaten bacaklarim sis hala desteksiz yuyemiyor.esim cok yardimci sagolsun..yaa nebilim iste aglama modundayim heopp

İstikrarini seveyim senin. Pes etme tabi sıvı altın o :) Ve insanın ömründe bir kere içme hakkı var. O mucizevi besinde ne bilinmedik sırlar doludur kimbilir, her bebege nasip olsun inş.
2007 de ilk oglumda bende oyle söylemiştim Alpi yıl 2017 ben hala doguruyorum :)))

Ameliyat yerim baya gecti yanmalar olurmus zaten bacaklarim sis hala desteksiz yuyemiyor.esim cok yardimci sagolsun..yaa nebilim iste aglama modundayim heopp
Melissa çok normal senin bu durumun canım biz bir bebekle baş edemiyoruz. Masallah senin 2 tane. Ama geçecek bu zor günlerin güçlü ol canım. Çik o moddan, kendine telkin ver bütün herseyin normal olduğuna inandır kendini. Bebislerinin keyfini çıkar çok çabuk büyüyorlar inan.
Sen çok şanslısın unutma ve bu güzelliğin bedeli bu sıkıntılar diye düşün.

Açılma sonradan da gelisebilen birsey
Benim cok sancim vardi ama acilmam anca 3cmdi.birazda ağrı esiginle alakali.lise arkadaşımın hic ağrısı olmamış kontrole gittiginde 4cm oldugunu görmüş dr. Agri esiginizin yüksek olmasını temenni edin yürü otur kalk iki ıkın doguruyorsun zaten :)

Bazen dayanacak gucum kalmiyor gibi hissediyorum onu o halde gormek cok zor gercekten. Ama bir yandan da goruyorum ya ona da sukur diyorum. . Allahim kimseyi evlâdıyla imtihan etmesin insallah cok cok teşekkür ederim destegin icin kuzum

Canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah

Gobek bagi dun dustude cok ellemiyoruzo kisma cani acir diye ayak hareketlerini yaptiricam canim uyaninca sagol canim
Bizim masaji yaptigimizda gobegi dusmemisti bile canim cani yanmaz merak etme cok ikinip aglarsa gobekte kanama olabilir o zamanda K vit. YPiyorlar. Nazik bastirmadan saat yonunde hafif masaj yapabilirsin korkma annesi :) dr unada danisabilirsin bizim drumuz bunlari tavsiye etmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…