2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım gectı bıttı hersey bundan sonrası cok guzel olacak ınsallah sutunde gelır kızın emer medicalın arla bınasında oturuyorum evden goruyorun pencereleri aklıma geldın dua ettım sana, ben de orda dogum yapıcam ınsallah genel olarak memnun kaldın mı hastaneden ılgı alaka nasıldı ebeler hemsıreler falan

Kızlar uyumuştum..bir anda nasıl uyandım nasıl kalktım bilemiyorum, bir şey hissetim gogusumde
Çarpıntı gibi ama tam degil, kalbımın normal çarpıo ve ortada gogus kafesinin orda sankı bi degişik..
Derin nefes aldım birşey degişmedi , balkona cıktım sakin kucuk nefes aldım biraz daha iyi geldi gecti
Ama cok kotu oldum korktum..ne oluyo bana dedim,hemen acil hastane fln gecti aklımdan
Boyle birsey yasayan var mı rahatsız edici bir çarpıntı gibi, sanki kalp gerektigi yerde çarpmiomuş gibi degisik bir hiss korktum kendimden, bebegim için de endişelendim ..ooooofofofofofofo

belkim bu bi işaret önce ben doğurcam lütfen çok istiyorum diye beklemedeyiz herhalde
Sus kız ağzından yel alsın 1 ay sonrasına işaret olsun merak etme bugün yarın sen doğurursun her an beklersen zaman geçmez sanki hiç doğurmayacakmış gibi hep içinde kalacakmış gibi davran zaman su gibi akar bı bakmışsın doğurmuşsun bile

Ameliyat yerim baya gecti yanmalar olurmus zaten bacaklarim sis hala desteksiz yuyemiyor.esim cok yardimci sagolsun..yaa nebilim iste aglama modundayim heopp
Canım senin herşeyi 2 kat yaşaman çok normal biz 1 doğururken sen 2 doğuruyorsun eşinden Allah razı olsun ama güzel tarafından bak mutluluğu sevinci ve tüm güzellikleri de 2 kat yaşıyorsun Rabbim sana 2 çeşitli meyve nasip etti ne mutlu sana ki ikiside yanında ve evindesin artık çok daha hızlı toparlanma zamanı geldi at artık şu lohusa duygusallığını kocaman kızın ve oğlun yanında güç sende artık annesi

Yataktan çok hızlı kalktiysan ondan olmuş olabilir merak etme bebeğin iyidir sende biraz dinlen geçecektir inşallah

Benim bi süredir kasılmalarım bu şekilde oluyor

Selam arkadaşlarım bir emzirme seansından sonra artık size yazayım dedim. Salı akşamı dışarıdaydım kasılmam başladı biranda yürüyemez oldum. Hemen hastaneye gittik acil doktoru nstye soktu, alttan açılma var mı diye baktı ( detayına girmeyeceğim çünkü bende travma yarattı) normalde 97 çıkan sancıda hastaneye yatış yapmıştım 127leri gördüğümüz halde bişeycik yok dedi acil doktoru. Lekelenmem olunca ped verdiler taktım tekrar kontrol edecekti. O arada içim rahat etmedi kendi doktoruma nst sonucumu attım drum hemen geliyorum sezeryan yapalım, boynunda kordon olduğundan doğumu başltmaya çalışıyodur ama nefes alamıyor sanırım kalp atışları düzensizleşmiş dedi. Apartopar hisar hastanesine gittik 1 saat içinde ameliyata alındım. Uyandığımda tek sorduğum kızım nasıl güzelmi. Ben bunları düşünürken meğer kızım neler yaşamış Rabbim kimseye yaşatmasın. Kordonu 2 kez dolanmış nefesi zayıflamış çok detaya girmek istemiyorum ama şükürler olsun hemen yanıma verdiler emzirdim. Perşembe günüde taburcu olduk. Hayatım bir anda 2-3 saatlere endekslendi :) hayatımda emzirmek kadar güzel bir duygu yaşamadım. Biraz uzun oldu ama Rabbim tüm bekleyen anneleride sağlıkla bebeğine kavuştursun. Yazmayı atladığım arkadaşım varsa hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun

Canım nasıl bir şey bebişinin olması,sezeryan yaran nasıl,bebişle ilgilenebiliyor musun,sana yardım eden var mı,her şeyiyile sen mi ilgileniyorsun,sezeryandan ne kadar zaman sonra ayağa kalktın?
Tatlım tarif edemem inan ama biranda herkesin sevgisi azaldı sanki içimde de yerini kızım doldurdu tamamen. Gece sezeryan oldum sabah kaldırdılar duş aldırdılar. Akşam üzeri doktorum geldi pansuman yaptı. Ayağa kaldıktan sonra genelde yürümeye çalıştım. Hiç ağrım olmadı dikiş yerimde. Sadece gaz ağrısı çektim ondada ağrı kesici hap ve iğneyle atlattım. Hastanede annem kaldı yanımda bir gece de eşim. Emzirme haricinde annem ilgilendi genelde. Sonuçta yawaş hareket etmen eğilmemen falan gerekiyor. Ama hiç korkulacak birşey değil için rahat olsun

Günü gelen bir nedenle doguveriyor. Sonuc guzel ya elhamdülillah, Rabbim mutlulugünuzu daim kılsın canım

Canım doğumunun 20 haziranda olacağını yazmışsın.Bir daha mesaj yazmadın.Nasılsınız?Aldın mı bebeğini kucağına?

medil sen ne yaptın canım? Bugünlerde doğumunun olacağını yazmıştın.Geldi mi bebişin?

Canim lanolinde surmustun goguse,demek olunca oluyormus.Ben lanolinden kanamaz acimaz diye dusunuyordum.Gogus kalkani da olsun yaninda.Emzirdikten sonra temas etmez.Gaz cikana kadar zorlanacagiz sanirim.Bitkisel bir destek de alinabilir.Ayaga kalktin mi hic?

Ah kuzum kıyamam aynı şeyi bende yaşadım. Gazdan dolayı sağ omzumda ağrı oldu nefessiz kaldım. Meğer rahim diyaframa baskı yaptığından olurmuş. İğnelerle sıcak su torbalarıyla geçti ama gaz çıkartınca rahatladım. İnci kuzuna bin maşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…