2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah drundan razi olsun,tam zamaninda mudahale yapmis.Endiselenme diye bisi diyemedim benim bir tanidigimin bebegi kordon dolanmasindan bize aci yasattti.Allah o ilgili drundan razi olsun canim.Sen de acillere tasindin hamilelik boyunca.Iyi ki bu kadar ozenli olmussun.Bebis cok hareket edince sezmistin zaten bisi oldugunu.
Melisa buyuyunce anlatirlar simdi annen sezeryandan uyandi ilk sorusu "Kizim guzel mi? "oldu :))Aman annesi o kadar guzellik baskisi yapma,akilli olsun insallah.Akilli kiz kendini guzel gosterir zaten :)
Gogusun kanadi mi,aciyor mu?Ayaga ne zaman kalktin,dogumda bize tavsiye edebilecegin ya da dikkat edin dedigin bisi var mi?

Aminnn canım doktoruma sürekli Allah razı olsun diyorum zaten. Onun dikkati ve benim özenim sayesinde Melisa'mla kavuşturdu Rabbim bizi. Evet çok aşırı hareketliydi içime doğdu heralde. Gerçekten ne zaman acile taşındıysak birşey çıktı hiç ihmal etmemeli.
Kanamadı canım ucunu emdi bi süre kızım bende emsin yeteeki diye önemsemedim morardı şişti azcık ucu aağ göğsümün ama bol bol kremliyorum geçiyo inşallah. Gece doğum oldu sabah 9-10gibi kaldırdılar canım. Sadece stres yapmamaya korkmamaya çalışın. Bildiğim duaları unuttum resmen odadan indirilmeden. Gerçi ani oldu benimki ondandır siz bilinçli gireceksiniz ve güzel olacak herşey

Tebrik ederim cnm allah analı babalı buyutsun
Kordon dolanmiş demişsin , bunu bebegin harektlerinden ( çok harektli veya az hareket) anlayablr miyiz?
Dün gece bebegim biraz fazla kıpraştı gibi de ...endişelenmem gerekir mi diye bir soriim dedim..
Nst ye pazrtesi gircm ,dr ozmn gonderdi bayrm tatil nedeniyle

Biz bile burada sok olduk,sen nasil heyecanlandin kim bilir,ben de heyecandan bildigim tum dualari unuturdum.Gun belli olunca kendini o zamana hazirliyorsun.Allahtan bavulun falan hazirmis.Ben de pijamalari,gecelikleri kirismasin diye askida tutuyorum,acil bir durumda katlayamam tikistiririm,cok panigim :)Yavas yavas koyayim bavula.
Dogumdan once Lanolin kullanmis miydin canim?Artik dis dunyaya alisiyor Melisa,dogru emzir de acimasin gogsun .Bebisin iki yil emecek annesi :) Memelere iyi bakmamiz lazim :)

O cok nadir olan bir sey.Endiselenme tabiki.Zaten haftada bir dr a gorunuyorsundur.Ters bisi olursa hissedersin zaten.Hareket coklugu degil azligi sorun.Yellunun ki bir his,ters bisi oldugunu sezip kontrole gitmis.

Sağol canım. Valla bende sık gidiyorum ama normal o kadar suya diyr düşünüyorum:) sağol canım:)

Mamaya geçişten de olabilir canım. Bacakları göbeğe doğru itirek yapabilirsin hareket. Bebekler için özeli var milupanın falan aktardan alınma değil zaten. 1 haftaya kadar hep normal diyorlar doktorlar da sıkıntıyı bebişler çekiyor maalesef

Bizim de sariligimiz cikti bu gece hastanedeydik..dustu cok sukur biraz degeri,ne zormus yarabbim,cocuklarimizla sinanmayalim..

Al_pi Allah anali babali saglikla buyutsun insallah.bakindim soyle etrafa ama 23 tane bebek var dediler dun patlama yasanmis sezeryan dogumda anladigim kadariyla:)
Bilseydim adini ziyaret ederdim diye icimsen soyle bir gecirdim,kuzumun sokunu atlatinca.bundan sonrasi rahat sıkıntısız gecsin bunlarla kalsin,sifaya ihtiyaci olan herkes sifa bulsun insallah

BaZen benimde sağa sola yatınca öyle sıkışıp saçma sapan atar nefessiz kalır gibi oluyorum hemen düzelip sakim nefes aloyorum geçiyor çok yük mü biniyor ne oluyorsa

Kızlar günaydın :) ben malum yine gittim doktora :)) sancım yine çok sık olursa ciğer geliştirici yapayım dedi. Şükür dün sancım olmadı. O zaman bayram sonu yaparız eğer yine sancılanırsan dedi. Beni daha iyi gördüğünü söyledi. Bayramda acil bir durum olursa beni ara ben seni yönlendiririm dedi. Bayram sonu tekrar kontrol :)

Canım kasılmam olduğunda ya da sancım göğsüme biri oturmuş gibi hissediyorum.. çarpıntı ile karışık oluyor. Şimdi daha iyi misin?

Bebeğin bekleyecek bence canım:) bizim de bugün kontrolumuz var ama doktorum izinde, hastanedeki nöbetçi doktora gideceğiz. Bu ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftaya kadar gerekiyor biliyor musun?

Bebeğin bekleyecek bence canım:) bizim de bugün kontrolumuz var ama doktorum izinde, hastanedeki nöbetçi doktora gideceğiz. Bu ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftaya kadar gerekiyor biliyor musun?

İnşallah canımmm :) güzel haberlerle gel inşallah :) valla bilmiyorum yapılabilir diyince şaşırdım aslında 36+0 bugün bizim haftamız. Bayram sonu gidince yapıp yapmayacağı belli olacak. Bayramda gezme dedi bana.. zaten gezmeyecektim :)

Anladım canım. İnşallah gerek olmaz da haftaları tam dolunca gelir bebeğin. Bizim cuma günü belli olacak muhtemelen doğum tarihi, o güne kadar sağ salim ulaşırsak inşallah

Sırt üstü yatmış olabilirsin farkına varmadan veya kasılma gelmiştir benim de öyle geliyor kasılma

Hmm sırt ustu yatınca gundüz uyumazken bile nefes zor alıyorum cnm haklısın bak oyle olmuş olabilir.. kasılmada oyle olmuyodum normlde ama bilmiom.. inş birdaha olmaz, kotu his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…