Yataktan çok hızlı kalktiysan ondan olmuş olabilir merak etme bebeğin iyidir sende biraz dinlen geçecektir inşallah
Benim bi süredir kasılmalarım bu şekilde oluyor
Allah drundan razi olsun,tam zamaninda mudahale yapmis.Endiselenme diye bisi diyemedim benim bir tanidigimin bebegi kordon dolanmasindan bize aci yasattti.Allah o ilgili drundan razi olsun canim.Sen de acillere tasindin hamilelik boyunca.Iyi ki bu kadar ozenli olmussun.Bebis cok hareket edince sezmistin zaten bisi oldugunu.Selam arkadaşlarım bir emzirme seansından sonra artık size yazayım dedim. Salı akşamı dışarıdaydım kasılmam başladı biranda yürüyemez oldum. Hemen hastaneye gittik acil doktoru nstye soktu, alttan açılma var mı diye baktı ( detayına girmeyeceğim çünkü bende travma yarattı) normalde 97 çıkan sancıda hastaneye yatış yapmıştım 127leri gördüğümüz halde bişeycik yok dedi acil doktoru. Lekelenmem olunca ped verdiler taktım tekrar kontrol edecekti. O arada içim rahat etmedi kendi doktoruma nst sonucumu attım drum hemen geliyorum sezeryan yapalım, boynunda kordon olduğundan doğumu başltmaya çalışıyodur ama nefes alamıyor sanırım kalp atışları düzensizleşmiş dedi. Apartopar hisar hastanesine gittik 1 saat içinde ameliyata alındım. Uyandığımda tek sorduğum kızım nasıl güzelmi. Ben bunları düşünürken meğer kızım neler yaşamışRabbim kimseye yaşatmasın. Kordonu 2 kez dolanmış nefesi zayıflamış çok detaya girmek istemiyorum ama şükürler olsun hemen yanıma verdiler emzirdim. Perşembe günüde taburcu olduk. Hayatım bir anda 2-3 saatlere endekslendi :) hayatımda emzirmek kadar güzel bir duygu yaşamadım. Biraz uzun oldu ama Rabbim tüm bekleyen anneleride sağlıkla bebeğine kavuştursun. Yazmayı atladığım arkadaşım varsa hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun
Aminnn canım doktoruma sürekli Allah razı olsun diyorum zaten. Onun dikkati ve benim özenim sayesinde Melisa'mla kavuşturdu Rabbim bizi. Evet çok aşırı hareketliydi içime doğdu heralde. Gerçekten ne zaman acile taşındıysak birşey çıktı hiç ihmal etmemeli.Allah drundan razi olsun,tam zamaninda mudahale yapmis.Endiselenme diye bisi diyemedim benim bir tanidigimin bebegi kordon dolanmasindan bize aci yasattti.Allah o ilgili drundan razi olsun canim.Sen de acillere tasindin hamilelik boyunca.Iyi ki bu kadar ozenli olmussun.Bebis cok hareket edince sezmistin zaten bisi oldugunu.
Melisa buyuyunce anlatirlar simdi annen sezeryandan uyandi ilk sorusu "Kizim guzel mi? "oldu :))Aman annesi o kadar guzellik baskisi yapma,akilli olsun insallah.Akilli kiz kendini guzel gosterir zaten :)
Gogusun kanadi mi,aciyor mu?Ayaga ne zaman kalktin,dogumda bize tavsiye edebilecegin ya da dikkat edin dedigin bisi var mi?
Selam arkadaşlarım bir emzirme seansından sonra artık size yazayım dedim. Salı akşamı dışarıdaydım kasılmam başladı biranda yürüyemez oldum. Hemen hastaneye gittik acil doktoru nstye soktu, alttan açılma var mı diye baktı ( detayına girmeyeceğim çünkü bende travma yarattı) normalde 97 çıkan sancıda hastaneye yatış yapmıştım 127leri gördüğümüz halde bişeycik yok dedi acil doktoru. Lekelenmem olunca ped verdiler taktım tekrar kontrol edecekti. O arada içim rahat etmedi kendi doktoruma nst sonucumu attım drum hemen geliyorum sezeryan yapalım, boynunda kordon olduğundan doğumu başltmaya çalışıyodur ama nefes alamıyor sanırım kalp atışları düzensizleşmiş dedi. Apartopar hisar hastanesine gittik 1 saat içinde ameliyata alındım. Uyandığımda tek sorduğum kızım nasıl güzelmi. Ben bunları düşünürken meğer kızım neler yaşamışRabbim kimseye yaşatmasın. Kordonu 2 kez dolanmış nefesi zayıflamış çok detaya girmek istemiyorum ama şükürler olsun hemen yanıma verdiler emzirdim. Perşembe günüde taburcu olduk. Hayatım bir anda 2-3 saatlere endekslendi :) hayatımda emzirmek kadar güzel bir duygu yaşamadım. Biraz uzun oldu ama Rabbim tüm bekleyen anneleride sağlıkla bebeğine kavuştursun. Yazmayı atladığım arkadaşım varsa hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun
Biz bile burada sok olduk,sen nasil heyecanlandin kim bilir,ben de heyecandan bildigim tum dualari unuturdum.Gun belli olunca kendini o zamana hazirliyorsun.Allahtan bavulun falan hazirmis.Ben de pijamalari,gecelikleri kirismasin diye askida tutuyorum,acil bir durumda katlayamam tikistiririm,cok panigim :)Yavas yavas koyayim bavula.Aminnn canım doktoruma sürekli Allah razı olsun diyorum zaten. Onun dikkati ve benim özenim sayesinde Melisa'mla kavuşturdu Rabbim bizi. Evet çok aşırı hareketliydi içime doğdu heralde. Gerçekten ne zaman acile taşındıysak birşey çıktı hiç ihmal etmemeli.
Kanamadı canım ucunu emdi bi süre kızım bende emsin yeteeki diye önemsemedim morardı şişti azcık ucu aağ göğsümün ama bol bol kremliyorum geçiyo inşallah. Gece doğum oldu sabah 9-10gibi kaldırdılar canım. Sadece stres yapmamaya korkmamaya çalışın. Bildiğim duaları unuttum resmen odadan indirilmeden. Gerçi ani oldu benimki ondandır siz bilinçli gireceksiniz ve güzel olacak herşey
Gözünaydın canım :) Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Maşallah kuzunaAnne oldum beniyiyiz cok sukur bal dudakli kizim oldu ..
O cok nadir olan bir sey.Endiselenme tabiki.Zaten haftada bir dr a gorunuyorsundur.Ters bisi olursa hissedersin zaten.Hareket coklugu degil azligi sorun.Yellunun ki bir his,ters bisi oldugunu sezip kontrole gitmis.Tebrik ederim cnmallah analı babalı buyutsun
Kordon dolanmiş demişsin , bunu bebegin harektlerinden ( çok harektli veya az hareket) anlayablr miyiz?
Dün gece bebegim biraz fazla kıpraştı gibi de ...endişelenmem gerekir mi diye bir soriim dedim..
Nst ye pazrtesi gircm ,dr ozmn gonderdi bayrm tatil nedeniyle
bende bilemedim aslında ama inandım artk yanma falan yoktu ama 100 keere wc gidiyorum yapamıyorum bi baskı oluyo artık bebekten mi kumdan mı bilmiyorum.ben 3 litre içiyorum çoğaltıcam artık geçmiş olsun kuzum sana da
Gobek bagi yeni dustude ondan pek gobek kismina elliyemiyorum cani acir diye.evet canim premature icmrye basladi 1 numara vermistik bir iki gun anne sutunden bir anda mamaya gecicede olmus olabilir diyoruz ama dr 1 haftaya kadar yapamamasi normal dedi.rezene cayi icin erken degilmi o tip seyler 6 aydan sonra icilmiyormu acaba
BaZen benimde sağa sola yatınca öyle sıkışıp saçma sapan atar nefessiz kalır gibi oluyorum hemen düzelip sakim nefes aloyorum geçiyor çok yük mü biniyor ne oluyorsaKızlar uyumuştum..bir anda nasıl uyandım nasıl kalktım bilemiyorum, bir şey hissetim gogusumde
Çarpıntı gibi ama tam degil, kalbımın normal çarpıo ve ortada gogus kafesinin orda sankı bi degişik..
Derin nefes aldım birşey degişmedi , balkona cıktım sakin kucuk nefes aldım biraz daha iyi geldi gecti
Ama cok kotu oldum korktum..ne oluyo bana dedim,hemen acil hastane fln gecti aklımdan
Boyle birsey yasayan var mı rahatsız edici bir çarpıntı gibi, sanki kalp gerektigi yerde çarpmiomuş gibi degisik bir hisskorktum kendimden, bebegim için de endişelendim ..ooooofofofofofofo
Kızlar uyumuştum..bir anda nasıl uyandım nasıl kalktım bilemiyorum, bir şey hissetim gogusumde
Çarpıntı gibi ama tam degil, kalbımın normal çarpıo ve ortada gogus kafesinin orda sankı bi degişik..
Derin nefes aldım birşey degişmedi , balkona cıktım sakin kucuk nefes aldım biraz daha iyi geldi gecti
Ama cok kotu oldum korktum..ne oluyo bana dedim,hemen acil hastane fln gecti aklımdan
Boyle birsey yasayan var mı rahatsız edici bir çarpıntı gibi, sanki kalp gerektigi yerde çarpmiomuş gibi degisik bir hisskorktum kendimden, bebegim için de endişelendim ..ooooofofofofofofo
Kızlar günaydın :) ben malum yine gittim doktora :)) sancım yine çok sık olursa ciğer geliştirici yapayım dedi. Şükür dün sancım olmadı. O zaman bayram sonu yaparız eğer yine sancılanırsan dedi. Beni daha iyi gördüğünü söyledi. Bayramda acil bir durum olursa beni ara ben seni yönlendiririm dedi. Bayram sonu tekrar kontrol :)
Uyandıgımda zaten oyleydi, kalkışla alakası yok..zaten koca gobekle hareketlerim hep dikkatli ve yavaş
Bebeğin bekleyecek bence canım:) bizim de bugün kontrolumuz var ama doktorum izinde, hastanedeki nöbetçi doktora gideceğiz. Bu ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftaya kadar gerekiyor biliyor musun?
İnşallah canımmm :) güzel haberlerle gel inşallah :) valla bilmiyorum yapılabilir diyince şaşırdım aslında 36+0 bugün bizim haftamız. Bayram sonu gidince yapıp yapmayacağı belli olacak. Bayramda gezme dedi bana.. zaten gezmeyecektim :)
Gün yaklaştıkça mıdır nedir nefesimi falan toparlayamıyorum ama kısa sürüyorNasıl yaniiii??
Gün yaklaştıkça mıdır nedir nefesimi falan toparlayamıyorum ama kısa sürüyor
Sırt üstü yatmış olabilirsin farkına varmadan veya kasılma gelmiştir benim de öyle geliyor kasılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?