Canım kasılmam olduğunda ya da sancım göğsüme biri oturmuş gibi hissediyorum.. çarpıntı ile karışık oluyor. Şimdi daha iyi misin?
Hadi bakalım hayırlısı bu Bayramı nasıl geçirecez ; kamyon gibiyim ağır, hiçbir şeyi yapamaz oldum gece yatakta zor dönüyorum , sıcak zaten halim de yokKızlar günaydın :) ben malum yine gittim doktora :)) sancım yine çok sık olursa ciğer geliştirici yapayım dedi. Şükür dün sancım olmadı. O zaman bayram sonu yaparız eğer yine sancılanırsan dedi. Beni daha iyi gördüğünü söyledi. Bayramda acil bir durum olursa beni ara ben seni yönlendiririm dedi. Bayram sonu tekrar kontrol :)
Canim biz drum ile konuştuk bu ciğer geliştirici iğneyi 36 dan sonra yapmayız demişti.hatta 36dan itibaren bebek gelmek istesistesede durdurmak için bir sey yapmaya gerek yok dedi.ben bugün 35+2yim.az kaldi36+0ya.İnşallah canımmm :) güzel haberlerle gel inşallah :) valla bilmiyorum yapılabilir diyince şaşırdım aslında 36+0 bugün bizim haftamız. Bayram sonu gidince yapıp yapmayacağı belli olacak. Bayramda gezme dedi bana.. zaten gezmeyecektim :)
BaZen benimde sağa sola yatınca öyle sıkışıp saçma sapan atar nefessiz kalır gibi oluyorum hemen düzelip sakim nefes aloyorum geçiyor çok yük mü biniyor ne oluyorsa
Kalbinin üzerine yatıp baskı oluştuysa ondan da olabilir canim.Tabi şimdi iyim o anlık birşeydi ne oldu nasıl oldu anlamadım ... ilk defa boyle oldu , ya yatıl pozisyonumdan yada bilmiyorum ........
O cok nadir olan bir sey.Endiselenme tabiki.Zaten haftada bir dr a gorunuyorsundur.Ters bisi olursa hissedersin zaten.Hareket coklugu degil azligi sorun.Yellunun ki bir his,ters bisi oldugunu sezip kontrole gitmis.
Benim kalbim sanki dışardan da duyulucakmış gibi çok atıyor sanıyorum o an deli gibi patır kütür saçmalayor yani :) ama oluyor arada alıştım sen korkmuşsun ondan da uzamıştır hiç korkmadan kalkıp derin nefes alınca geçiyor benimValla bilmiyorum... çarpıntı gibi oldu ama tam degil ,sanki extradan bi kere daha atıodu kalbim, derin nefes aldım gecmedi , gecmeyince balkona attım kendimi orda biraz daha iyi hissetim ve gecti ve inş birdaha olmaz
Kalbinin üzerine yatıp baskı oluştuysa ondan da olabilir canim.
Aynen bi şekilde sıkışıyor ters mi yatılıyor neyse artık ama sıkıştığı için oluyorKalbinin üzerine yatıp baskı oluştuysa ondan da olabilir canim.
Benim kalbim sanki dışardan da duyulucakmış gibi çok atıyor sanıyorum o an deli gibi patır kütür saçmalayor yani :) ama oluyor arada alıştım sen korkmuşsun ondan da uzamıştır hiç korkmadan kalkıp derin nefes alınca geçiyor benim
Evet canim son zamanlar zor geçiyor.bir de sıcaklar bastırdı.normal insanlar bile dayanamıyor bu sıcağa.hele biz kaç kat fazla hissediyoruz bunaliyorumEvt herşeyden olabilir , son haftalar , son gunler artık ,havalarda sıcak artık... zorlanıyoruz
Korkuyorum bazen kucuk birseyden bile, sonuna kdr geldik gibi bi problm olmasn diye telaşlanıyorum
Hadi bakalım hayırlısı bu Bayramı nasıl geçirecez ; kamyon gibiyim ağır, hiçbir şeyi yapamaz oldum gece yatakta zor dönüyorum , sıcak zaten halim de yok
Evet canim son zamanlar zor geçiyor.bir de sıcaklar bastırdı.normal insanlar bile dayanamıyor bu sıcağa.hele biz kaç kat fazla hissediyoruz bunaliyorum
Seninle aynı tarihiz :) bakalım kim önce doğurcak sen normal yapacaktın dimiAyneen ya hava cok sicak ve hiçbirsey yapamıyorum, bide ayaklarım şiştiiii off... bayramda dogurmasam iyi olur,atlatalım bi 10 gün daha kızımla
ben de dunden beri cok bunaldim. Zaten sicaga gelemezdim, simdi daha bir zor. Ayaklarim yaniyor aksamlari.Hava çok sıcak, dünden beri geçmeyen baş ağrısı, uykusuzluk... Pozitif olmaya çalışıyorum ama gücüm kalmıyor hiç artık. Hayırlısıyla bi atlatsaydık şu günleri
Yeter tabi çok bile :) bu sıcaklarda öff ama penye battaniyeye sararız yine de bende öyle yaptımkizlar, bnde battaniye olarak hastane cikis setinin icindekilerinden var iki tane. Hastane icin yeterli olur mi acaba, malum havalar da cok sicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?