Sorma Can'ım kayınvalidem benim hayattaki en büyük şansım . Allahım uzun uzun ömürler versin ona. İlk balayında gelmiştim Antalya'ya haziran 5 ti. Aman allahım nefes alamadım. Sonra Kaş'a gelmiştim dalış için temmuz ayında, yok böyle bir sıcak, otelde bi teyze vardı demişti ki bana burada bir ahbabım oturuyordu söylerdi ki insanlar evine ekmek almaz ama o eve klima koyar, gerçekten hak verdim :)[/QU
haha çok doğru durumu iyi olanın her odasında var hatta sen düşünk v de allah uzun ömür versin canım allh başınızdan eksik etmesin
Yok ya ben gaz derdinden bişey yemeye korkuyorum karnım acıkıyor ymeye hevesim yok hiç güzel karpuz olursa önüme de gelirse ona hayır diyemem ama bak :)Kızlar benim kadar salatalık yiyen varmı yaa nasıl bi yeme istegidir.. dolaptan cıkarıp çıkarıp yiyorum.. başlarda tuzluyofum bide baktım ayaklar şişiyor bıraktım tuzu.. varmı sizinde sürekli yediğiniz bişey
Benim sezeryan olacak inşallah önceki de sezeryan çünküAaaa evet aynı tariihmiş
Normal şimdilik cnm ,sen ?
Geçmiş olsun canım, inşallah atlatır miniğin hemen.Sarılıktan hastaneye yattik. Bayrami hastanede karsilayacagiz. Dün yatamiyorum kalkamiyorum kizima yetemiyorum diye tum gun duygusal duygusal agladim. Bugün hastanede refakatcilik yapiorum. Rabbim sabrini da gücünü de veriyor. Yeter ki sağlık olsun. Çok şükür.
Erikkk, kiraz bol meyve.meyvesiz hiç duramıyorum.Kızlar benim kadar salatalık yiyen varmı yaa nasıl bi yeme istegidir.. dolaptan cıkarıp çıkarıp yiyorum.. başlarda tuzluyofum bide baktım ayaklar şişiyor bıraktım tuzu.. varmı sizinde sürekli yediğiniz bişey
Ayy ben de hevesleniyorum biraz yiyorum bir şişiyorum sonra yere göğe sığamıyorum aman allahım yok böyle bişeyErikkk, kiraz bol meyve.meyvesiz hiç duramıyorum.
Bir rahatsizligin mi var,neden bu kadar sik gidiyorsun dr a?
Evt haklısınız ,herseyden olabilir,ihtimal cok... inş tekrarlamaz cunku kotu his
Evt aynen iki tarafta kanıyor kuruluktan mıdır nedir zaten şiş gibi içleri de zor nefes alıyorum bazen ki ben hep burnumdan alırım asla tıkanma olmazdı geçer herhalde sonraSlm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Kızlar az önce çay içerken çayı bacağıma döktüm, hemen kalktım ama iç tarafı yandı bacagimin biraz, buz koydum kızardı biraz.Bu aralar çok sakarim..
Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Öff bu sıcakta ütüüüü naptın yawİstanbulda acayip bir nem var mahvoldum suda yatasim var bide ustune 1 saat ütü yapt yangın varr diye bagiracagim
İyiki göbeğine dökmedin geçmiş olsun sakarlaştık maalesef ha gayret az kaldıKızlar az önce çay içerken çayı bacağıma döktüm, hemen kalktım ama iç tarafı yandı bacagimin biraz, buz koydum kızardı biraz.Bu aralar çok sakarim..
Bende kiraza çok düşkünüm ama kanı sulandırıyomuş abartma nefsini körleyecek kadar ye dediler banaErikkk, kiraz bol meyve.meyvesiz hiç duramıyorum.
Canim valla seni alkisliyorumİstanbulda acayip bir nem var mahvoldum suda yatasim var bide ustune 1 saat ütü yapt yangın varr diye bagiracagim
Aynı dürün bende de var grip gibiyim bakıyorum tıkanmış silince de kanamış oluyoEvt aynen iki tarafta kanıyor kuruluktan mıdır nedir zaten şiş gibi içleri de zor nefes alıyorum bazen ki ben hep burnumdan alırım asla tıkanma olmazdı geçer herhalde sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?