2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ya ben gaz derdinden bişey yemeye korkuyorum karnım acıkıyor ymeye hevesim yok hiç güzel karpuz olursa önüme de gelirse ona hayır diyemem ama bak :)

Geçmiş olsun canım, inşallah atlatır miniğin hemen.

Erikkk, kiraz bol meyve.meyvesiz hiç duramıyorum.

Kızlar az önce çay içerken çayı bacağıma döktüm, hemen kalktım ama iç tarafı yandı bacagimin biraz, buz koydum kızardı biraz.Bu aralar çok sakarim..

Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba

Erikkk, kiraz bol meyve.meyvesiz hiç duramıyorum.
Ayy ben de hevesleniyorum biraz yiyorum bir şişiyorum sonra yere göğe sığamıyorum aman allahım yok böyle bişey haram oluyor hepsi o yüzden yemiyorum canım da istemiyor artık

Bir rahatsizligin mi var,neden bu kadar sik gidiyorsun dr a?

Canım sancılarım kasılmalarım oldu düzensiz. Nst de de çıktı biraz da olsa. O yüzden sık sık çağırıyor doktorum. 2 gündür iyi gördüm dedi. Sürekli bebeğin kalbini kontrol ediyor. Korkutmamak adına da çok bilgi vermiyor ancak bu kontrolde rahatladığıno gördüm doktorun:)

Evt haklısınız ,herseyden olabilir,ihtimal cok... inş tekrarlamaz cunku kotu his

İnşallah canım.. benim midem kötü olduğunda da sıkışıyor kalbim. Gerçekten zor bir durum

Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Evt aynen iki tarafta kanıyor kuruluktan mıdır nedir zaten şiş gibi içleri de zor nefes alıyorum bazen ki ben hep burnumdan alırım asla tıkanma olmazdı geçer herhalde sonra

Kızlar az önce çay içerken çayı bacağıma döktüm, hemen kalktım ama iç tarafı yandı bacagimin biraz, buz koydum kızardı biraz.Bu aralar çok sakarim..

Kantoron yağın varsa sür canım hemen geçirir. Geçmiş olsun.. en korktuğum şeydir yanık

Ya evde bazen yarıçıplak yatıyoruö bir kapı çalıyor benim oğlan açmaya koşuyor böyle yakalanacam diye bir hızla kalkıyorum allahım ya bir heyecan yaşıyorum her defasında çocuk içerde takla atıyormudur acaba iyi bişey değil

İyiki göbeğine dökmedin geçmiş olsun sakarlaştık maalesef ha gayret az kaldı

Don atlet geziyorum taşlara yatasım geliyo istanbul yanıyo :/ kollarım buz gibi oluyo ama içten nasıl yangın var menopozlu gibi..

İstanbulda acayip bir nem var mahvoldum suda yatasim var bide ustune 1 saat ütü yapt yangın varr diye bagiracagim
Canim valla seni alkisliyorumBu sıcakta ütü mu yaptın.kolay gelsin canim.klimayi açmak istemiyorum çarpıyor.ama diğer türlü de oturamıyorum

Evt aynen iki tarafta kanıyor kuruluktan mıdır nedir zaten şiş gibi içleri de zor nefes alıyorum bazen ki ben hep burnumdan alırım asla tıkanma olmazdı geçer herhalde sonra
Aynı dürün bende de var grip gibiyim bakıyorum tıkanmış silince de kanamış oluyo bende zor nefes alıyorum hormonlardan demek ki sen Dr a sordun mu ben sormadım normaldir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…