Evet öyle yapmaya çalışıyorum, şimdilik çorbalarla idare edebiliyorum.basagim09 canım kemik sulu çorbalar falan tüket bu arada.. bol kalsiyumlu gıdalar falan yüklen daha çabuk toparlarsın
Benimde midem agriyor kizlar ne yesem ekşiyor bazen sirf agrimasin die aç kalıyorumguya bebegim bu ay kilo alacakti ama beslenemiorum
doğum yapmadım canıma ama ıslaklk ağrı şikayetyile dün gittim daha doktora çok normalmiş hatta daha sıvı olurmuş ama tecrübeli anneler daha iyi bilir yine deDogum yapan arkadaslar doguma yakin akintinizda bi degisiklik oldu mu koyulasma ve cogalma gibi
doğum yapmadım canıma ama ıslaklk ağrı şikayetyile dün gittim daha doktora çok normalmiş hatta daha sıvı olurmuş ama tecrübeli anneler daha iyi bilir yine de[/QUO
O zaman benim oglanin gelmeye niyeti yok benimkisi koyulasti aksine ve birden geliyor her gunumuz ayri stres allahım saglikla kucagimiza bi alsaydik
Benimki dogum pozisyonunda canim 4 temmuzda sezeryanim var ama 2 gundur akintim da bebek hareketleri de degisti sanki. Bayramda gelcek diye odum kopuyo doktorum yok bayramdaama senin tarih daha yakınmış canım benim bildiğin idrar gibi arada da hafif beyaz akıntı daha kanala girmemiş senin ne durumda doğum pozisyonu falan stres yapma ne zaman koştura koştura doktora gitsem altından farklı birsey çıkıyo stres yaptığımızla kalıyoruz
Evet yaptım canım salı günü çoook guzel bir kızım oldu. 3.280 kilosu 48 cm boyu.Bir gece hastanede kaldım. İlk gün iyi gitti ama sonra gögüslerim şişti gögüs ucum içe kaçtı yara oldu. 2 gündür mücadele halindeyiz. Yorucu bir işmiş bu annelik.Canım doğumunun 20 haziranda olacağını yazmışsın.Bir daha mesaj yazmadın.Nasılsınız?Aldın mı bebeğini kucağına?
Benimki dogum pozisyonunda canim 4 temmuzda sezeryanim var ama 2 gundur akintim da bebek hareketleri de degisti sanki. Bayramda gelcek diye odum kopuyo doktorum yok bayramda[/canım son zamanlarda değişir kardeşimden biliyorum yeni doğum yaptı hareketi azaldı yok çok hareket ediyor diye soluğu doktorda alırdı ama tam gününde girdi sezeryna doktor bi risk görse bayramdan önce alırıdı bence sende korkma inş zamanında gelir sancın falan oluyor mu bir de başka nöbetçi doktor olur mutlaka ama korkma allahın izniyle zamanında gelir bebiş
inşallah canım Allah zamanında gelmelerini nasip etsin hastanede kalmaya gerek kalmasın ❤
başıma geldi canım bişeye üzüldün mü peki? ben kriz geçirdim de :)
Hayirli olsun bebisin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.Evet yaptım canım salı günü çoook guzel bir kızım oldu. 3.280 kilosu 48 cm boyu.Bir gece hastanede kaldım. İlk gün iyi gitti ama sonra gögüslerim şişti gögüs ucum içe kaçtı yara oldu. 2 gündür mücadele halindeyiz. Yorucu bir işmiş bu annelik.
Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Canim cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun şükür ki bebeğin e birsey olmadı Allah Esirgedi sen o kısmı düşünme inşallah tez zamanda iyileşirKızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Gözün aydın cnm sevindim bebişe. Bende stokladım biraz unibaby yenidoğan ıslak mendil insirimdeyken. Bu arada kızımda da oğlumda da sudocrem pişik kremi harikalar yarattı . Üzerine tanımam.Kizlar hepinize desteginizden oturu cok tesekkur ederim..bebegimde nihayet normale dondu 4. Gununde
Grubumuzdaki tum arkadaslar sagliklica kucaklayin bebisleri :)
Benim prima stoklari cok iyi olmus bebekler sevdi primayi premature tam yetti 2 paketti.1 numaradan cok almistim artik ikiside 1 numara kullaniyor.stok benim acimdan iyi oldu iki bebis olunca ekonomik oldu.bilseydim mamada alirdim onceden hic arastirmasina girmemistim..mama kullanmayi dusunenler en azindan 1 numarali aptamili tavsiye ederim.islak mmendil kullanmayi dusunenlerde stok yapsin cok cabuk bitiyor ve yenidogan kampanyada degilse pahali.alin atin kenara
Birde hastaneden sudocrem esantiyon vererek tavsiye ettiler.
Hayırlı olsun ..güle güle büyüt bebeğini..Allah bağışlasın canım...Evet yaptım canım salı günü çoook guzel bir kızım oldu. 3.280 kilosu 48 cm boyu.Bir gece hastanede kaldım. İlk gün iyi gitti ama sonra gögüslerim şişti gögüs ucum içe kaçtı yara oldu. 2 gündür mücadele halindeyiz. Yorucu bir işmiş bu annelik.
Evet cnm ben pamuk kullanirim diyordum ama suan icin firsatim olmadi ayaklansam ben hazir ederimde esimde biryere kadar yetisiyor simdilik islakla devam ediyoruz aynen bende o markayi aliyorum indirimde hatta suan valla sudoyuda cok begendik.Gözün aydın cnm sevindim bebişe. Bende stokladım biraz unibaby yenidoğan ıslak mendil insirimdeyken. Bu arada kızımda da oğlumda da sudocrem pişik kremi harikalar yarattı . Üzerine tanımam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?