2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde midem agriyor kizlar ne yesem ekşiyor bazen sirf agrimasin die aç kalıyorum guya bebegim bu ay kilo alacakti ama beslenemiorum
Dogum yapan arkadaslar doguma yakin akintinizda bi degisiklik oldu mu koyulasma ve cogalma gibi
doğum yapmadım canıma ama ıslaklk ağrı şikayetyile dün gittim daha doktora çok normalmiş hatta daha sıvı olurmuş ama tecrübeli anneler daha iyi bilir yine de

kızlar sorularım hiç bitmiyor kusura bakmayın :) az önce eşim aradı bayramda kampa gidelim mi diye arkadaşlar gitcekmiş çok heveslendim her sene gideriz bu yaz gidemedik diye üzülüyodum doktorda erken doğum riskin yok dedi bir gece kalıcaz zaten bir saatlik yol zırt pırtta dru arayıp bişiyler sormaya çekiniyorum tatile giden falan olcak mı kamp otel ortamı farklı ama temiz düzgün biyer gitceğimiz yer ilaçlarımı herseyimi alsam bilemedim ya çok heveslendim inanın tatil lafını duyunca ağrı mağrı azaldı

ama senin tarih daha yakınmış canım benim bildiğin idrar gibi arada da hafif beyaz akıntı daha kanala girmemiş senin ne durumda doğum pozisyonu falan stres yapma ne zaman koştura koştura doktora gitsem altından farklı birsey çıkıyo stres yaptığımızla kalıyoruz

Benimki dogum pozisyonunda canim 4 temmuzda sezeryanim var ama 2 gundur akintim da bebek hareketleri de degisti sanki. Bayramda gelcek diye odum kopuyo doktorum yok bayramda

Canım doğumunun 20 haziranda olacağını yazmışsın.Bir daha mesaj yazmadın.Nasılsınız?Aldın mı bebeğini kucağına?
Evet yaptım canım salı günü çoook guzel bir kızım oldu. 3.280 kilosu 48 cm boyu.Bir gece hastanede kaldım. İlk gün iyi gitti ama sonra gögüslerim şişti gögüs ucum içe kaçtı yara oldu. 2 gündür mücadele halindeyiz. Yorucu bir işmiş bu annelik.

Hayirli olsun bebisin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
.Cok sütün varsa silikon gogus ucu tavsiye ederim. Ben de sag gogsumu 5 gundur kabul ettiremiyordum megerse ucunu begenmiyormus. Simdi silikonla emziyorum. Hem ucu da acimiyor. Dünya varmis:))

Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba

Evet norml , bendede bazen oluyor ... eskiden daha sık oluyordu ama şimdi ayda 1-2 farkediyorum silince .
Önce tıkalı gibi oluyo acmaya çalışrkn anlıyrm ki kanamış

Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Canim cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun şükür ki bebeğin e birsey olmadı Allah Esirgedi sen o kısmı düşünme inşallah tez zamanda iyileşir

Kizlar hepinize desteginizden oturu cok tesekkur ederim..bebegimde nihayet normale dondu 4. Gununde
Grubumuzdaki tum arkadaslar sagliklica kucaklayin bebisleri :)
Benim prima stoklari cok iyi olmus bebekler sevdi primayi premature tam yetti 2 paketti.1 numaradan cok almistim artik ikiside 1 numara kullaniyor.stok benim acimdan iyi oldu iki bebis olunca ekonomik oldu.bilseydim mamada alirdim onceden hic arastirmasina girmemistim..mama kullanmayi dusunenler en azindan 1 numarali aptamili tavsiye ederim.islak mmendil kullanmayi dusunenlerde stok yapsin cok cabuk bitiyor ve yenidogan kampanyada degilse pahali.alin atin kenara
Birde hastaneden sudocrem esantiyon vererek tavsiye ettiler.

Gözün aydın cnm sevindim bebişe. Bende stokladım biraz unibaby yenidoğan ıslak mendil insirimdeyken. Bu arada kızımda da oğlumda da sudocrem pişik kremi harikalar yarattı . Üzerine tanımam.

Hayırlı olsun ..güle güle büyüt bebeğini..Allah bağışlasın canım...

Gözün aydın cnm sevindim bebişe. Bende stokladım biraz unibaby yenidoğan ıslak mendil insirimdeyken. Bu arada kızımda da oğlumda da sudocrem pişik kremi harikalar yarattı . Üzerine tanımam.
Evet cnm ben pamuk kullanirim diyordum ama suan icin firsatim olmadi ayaklansam ben hazir ederimde esimde biryere kadar yetisiyor simdilik islakla devam ediyoruz aynen bende o markayi aliyorum indirimde hatta suan valla sudoyuda cok begendik.
Sorma canim okadar rahatladimki esimde bende bir ohh cektik ne zormus bu gaz sancisi yasayinca anliyor insan elinden birsey gelmemesi cok uzuyor o anda insani..
Allah buyuk acilar dertler vermesin yavrularimiza:)

Şimdiden kafaya neyi taktım ya çocuğumu biri öpmeye kalkarsa görümcelerden korkuyorum o açıdan hele bi kızı var her istedigi olan şımarık bişe dokunmasını bile istemiyorum kimse ellemesin benim çocuğumu kucaklamasın istiyorum valla biri öpmeye kalkarsa onu yolarım yolarımmmm

İstanbul u gezdim kaç saattir beşiktaştan sahilden bir girdik sarıyerden ormandan çıktık , iyiydi sahil deniz çok güzel ve bomboş herkes gitmiş biryerlere :) ama arabada oturmak bile o kadar saat yordu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…