- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Ay çok geçmiş olsun Yaa, kızlar aklınızda bulunsun yandığınızda hemen suya tutun ve hemen z.yağ sürün o bölgeye kızarıklık bile oluşmayacaktır.Kızlar az önce çay içerken çayı bacağıma döktüm, hemen kalktım ama iç tarafı yandı bacagimin biraz, buz koydum kızardı biraz.Bu aralar çok sakarim..
Cnm kimyon denedin mi? Suya karıştırıp içmeyi? Gaza şişkinliğe birebirmişAyy ben de hevesleniyorum biraz yiyorum bir şişiyorum sonra yere göğe sığamıyorum aman allahım yok böyle bişeyharam oluyor hepsi o yüzden yemiyorum canım da istemiyor artık
O kimyon yanmaya da iyi gelir mi acaba? Gaviscon bile faydasız artık, ölçü falan hak getire kafaya dikip içiyorumAy çok geçmiş olsun Yaa, kızlar aklınızda bulunsun yandığınızda hemen suya tutun ve hemen z.yağ sürün o bölgeye kızarıklık bile oluşmayacaktır.
Cnm kimyon denedin mi? Suya karıştırıp içmeyi? Gaza şişkinliğe birebirmiş
Benim hamileliğimin başından beri aynı canım hep kan geliyor iki burnumdanda özellikle sabah uyandığımda sildiğimde. BasınçtanSlm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Öff bu sıcakta ütüüüü naptın yaw
Ötleye öteleye bugüne kaldı. Hadi eşim oyle gezmesin dedim bide inadina gomlek sever kendisi :/ oturarak yaptim ama sanki sicak bi suyun icinde kaldimCanim valla seni alkisliyorumBu sıcakta ütü mu yaptın.kolay gelsin canim.klimayi açmak istemiyorum çarpıyor.ama diğer türlü de oturamıyorum
inşallah canım Allah zamanında gelmelerini nasip etsin hastanede kalmaya gerek kalmasın ❤Sus kız ağzından yel alsın 1 ay sonrasına işaret olsun merak etme bugün yarın sen doğurursun her an beklersen zaman geçmez sanki hiç doğurmayacakmış gibi hep içinde kalacakmış gibi davran zaman su gibi akar bı bakmışsın doğurmuşsun bile
başıma geldi canım bişeye üzüldün mü peki? ben kriz geçirdim de :)Valla bilmiyorum... çarpıntı gibi oldu ama tam degil ,sanki extradan bi kere daha atıodu kalbim, derin nefes aldım gecmedi , gecmeyince balkona attım kendimi orda biraz daha iyi hissetim ve gecti ve inş birdaha olmaz
Benim hamileliğimin başından beri aynı canım hep kan geliyor iki burnumdanda özellikle sabah uyandığımda sildiğimde. Basınçtan
Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Allah acil şifa versin canim iyileşirsin inşallah bebiş dogana deginKızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Can'ım bi dene fayda olur inşallahO kimyon yanmaya da iyi gelir mi acaba? Gaviscon bile faydasız artık, ölçü falan hak getire kafaya dikip içiyorum
Yok yas basit bişey diye hiç aklıma gelmedi gaz ve kabızlık çekiyorum onu bilr sormuyorum artık yok çare ya geçecek inşallahAynı dürün bende de var grip gibiyim bakıyorum tıkanmış silince de kanamış oluyobende zor nefes alıyorum hormonlardan demek ki sen Dr a sordun mu ben sormadım normaldir diye
Denedim hiiiç işe yaramadı vallaAy çok geçmiş olsun Yaa, kızlar aklınızda bulunsun yandığınızda hemen suya tutun ve hemen z.yağ sürün o bölgeye kızarıklık bile oluşmayacaktır.
Cnm kimyon denedin mi? Suya karıştırıp içmeyi? Gaza şişkinliğe birebirmiş
Sen kötü düşünme tatlım öyle. Hiçbişeyi yoktur Allahın izniyle. Zaten azcık kaldıBenim doktorda kordon işini sordum dolasa nolcak normal doğum değil ki bizi ilgilendiren bir durum değil dedi bende gayet rahattım taa ki seni duyana kadar :)
Normal canım kılcal damarlar inceliyormis hamilelikte benimde baslarda oyle idiSlm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?