2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce çay içerken çayı bacağıma döktüm, hemen kalktım ama iç tarafı yandı bacagimin biraz, buz koydum kızardı biraz.Bu aralar çok sakarim..
Ay çok geçmiş olsun Yaa, kızlar aklınızda bulunsun yandığınızda hemen suya tutun ve hemen z.yağ sürün o bölgeye kızarıklık bile oluşmayacaktır.
Ayy ben de hevesleniyorum biraz yiyorum bir şişiyorum sonra yere göğe sığamıyorum aman allahım yok böyle bişey haram oluyor hepsi o yüzden yemiyorum canım da istemiyor artık
Cnm kimyon denedin mi? Suya karıştırıp içmeyi? Gaza şişkinliğe birebirmiş

O kimyon yanmaya da iyi gelir mi acaba? Gaviscon bile faydasız artık, ölçü falan hak getire kafaya dikip içiyorum

Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Benim hamileliğimin başından beri aynı canım hep kan geliyor iki burnumdanda özellikle sabah uyandığımda sildiğimde. Basınçtan

Öff bu sıcakta ütüüüü naptın yaw

Canim valla seni alkisliyorumBu sıcakta ütü mu yaptın.kolay gelsin canim.klimayi açmak istemiyorum çarpıyor.ama diğer türlü de oturamıyorum
Ötleye öteleye bugüne kaldı. Hadi eşim oyle gezmesin dedim bide inadina gomlek sever kendisi :/ oturarak yaptim ama sanki sicak bi suyun icinde kaldim

Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.

inşallah canım Allah zamanında gelmelerini nasip etsin hastanede kalmaya gerek kalmasın ❤
Valla bilmiyorum... çarpıntı gibi oldu ama tam degil ,sanki extradan bi kere daha atıodu kalbim, derin nefes aldım gecmedi , gecmeyince balkona attım kendimi orda biraz daha iyi hissetim ve gecti ve inş birdaha olmaz
başıma geldi canım bişeye üzüldün mü peki? ben kriz geçirdim de :)

Benim hamileliğimin başından beri aynı canım hep kan geliyor iki burnumdanda özellikle sabah uyandığımda sildiğimde. Basınçtan

Benim ilk gebeliğimde çok kanıyordu bir kaç kere tansiyon bile düşmüştü 10 15 dk kanadığı oluyordu.Bazı gebelikte olabilir demişti doktorum.Geçmiş olsun..

Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.

Çok geçmiş olsun.Sakın çıkarma ama yamuk kaynar ise daha sıkıntısı sonrası

Canım yaa.. geçmiş olsun.. tutarsın üzülme eşin yardım eder birkaç gün sonra da parmağın düzelmiş olur. Ateller sert oluyor biliyorum bilek için kullanmıştım. Ama tutabilirsin üzülme sakın. Kucağına verirler kuzuyu senin

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, alintilayamadim. Çarşıya gidiyorum ben de çikolataları almaya, izmitte acayip sicak..Fenalık gecirmezsem iyi..Bacagim çok yanmamis çok şükür. Hafif sızı var sadece.

basagim09 canım kemik sulu çorbalar falan tüket bu arada.. bol kalsiyumlu gıdalar falan yüklen daha çabuk toparlarsın

Benimde midem agriyor kizlar ne yesem ekşiyor bazen sirf agrimasin die aç kalıyorum guya bebegim bu ay kilo alacakti ama beslenemiorum

O kimyon yanmaya da iyi gelir mi acaba? Gaviscon bile faydasız artık, ölçü falan hak getire kafaya dikip içiyorum
Can'ım bi dene fayda olur inşallah
Gaviscon iyidir ya Nasıl kesmedi
Sanırım Bebek saçlı olcak bayağı ondan bu yanmalar :)

Biraz dışarı çıktıl şimdi canım sıkıldı azcık gezeyim dedim ama çok yoruldum ya zor oturuyorum sizde böyle oluyormusunuz sırtımı dik tutmakta zorlanıyorum resmen yatmam lazım

Aynı dürün bende de var grip gibiyim bakıyorum tıkanmış silince de kanamış oluyo bende zor nefes alıyorum hormonlardan demek ki sen Dr a sordun mu ben sormadım normaldir diye
Yok yas basit bişey diye hiç aklıma gelmedi gaz ve kabızlık çekiyorum onu bilr sormuyorum artık yok çare ya geçecek inşallah

Denedim hiiiç işe yaramadı valla

Kizlar mide yanmasi sikintisi ceken arkadaslar olmus yemekten sonra veya normal zamanda sakiz cigneyin bana cok iyi geliyo midedeki tum gazi aliyo bana gaz icin bi ilac verdiler daha kotu yapti midem eksidi yedigim bogazima geldi nefret ettim yemekten sonra sakiz cigne dedi annem dogal sekilde baya gaz cikiyo ama biri varken yapmayin:) surekli mideden geliyo gazlar baya rahatlatti beni ve mideme cok iyi geldi bide bana sut iyi geliyo yudum yudum sut icip yatiyorun uzerine sade sut ama baska hic bisi katmadan ama sakizi tek gecerim sadece normal klasik sakiz:)

Benim doktorda kordon işini sordum dolasa nolcak normal doğum değil ki bizi ilgilendiren bir durum değil dedi bende gayet rahattım taa ki seni duyana kadar :)
Sen kötü düşünme tatlım öyle. Hiçbişeyi yoktur Allahın izniyle. Zaten azcık kaldı

Slm kızlar ben burnumu silince bakıyorum kanamis sizde de var mı böyle bişey her zaman deil ama ara ara bakıyorum burnum kanamış normal mi acaba
Normal canım kılcal damarlar inceliyormis hamilelikte benimde baslarda oyle idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…