Benim elitimin oğlu gözüne parmağını sokmak üzereyken elini tuttum napıyon len diye varya o an karşımdaki çocuk mu nedir gözüm görmedi paralayacaktım zor zaptettim kendimi, eltim de geniiiiiş dünya bir tarafında değildir adamı fıtık ederdi neyse kurtuldum görüşmüyoruz artık:)Şimdiden kafaya neyi taktım ya çocuğumu biri öpmeye kalkarsa görümcelerden korkuyorum o açıdan hele bi kızı var her istedigi olan şımarık bişe dokunmasını bile istemiyorum kimse ellemesin benim çocuğumu kucaklamasın istiyorum valla biri öpmeye kalkarsa onu yolarım yolarımmmm
Bende o bosluga guvenerek iftara gidicem bugun hep dinlendim yattimİstanbul u gezdim kaç saattir beşiktaştan sahilden bir girdik sarıyerden ormandan çıktık , iyiydi sahil deniz çok güzel ve bomboş herkes gitmiş biryerlere :) ama arabada oturmak bile o kadar saat yordu be
Şimdiden kafaya neyi taktım ya çocuğumu biri öpmeye kalkarsa görümcelerden korkuyorum o açıdan hele bi kızı var her istedigi olan şımarık bişe dokunmasını bile istemiyorum kimse ellemesin benim çocuğumu kucaklamasın istiyorum valla biri öpmeye kalkarsa onu yolarım yolarımmmm
Benim elitimin oğlu gözüne parmağını sokmak üzereyken elini tuttum napıyon len diye varya o an karşımdaki çocuk mu nedir gözüm görmedi paralayacaktım zor zaptettim kendimi, eltim de geniiiiiş dünya bir tarafında değildir adamı fıtık ederdi neyse kurtuldum görüşmüyoruz artık:)
Benim esim suan o modda kimse yanassin ellesin opsun istemiyor bakislari degisiyor adamin :))Şimdiden kafaya neyi taktım ya çocuğumu biri öpmeye kalkarsa görümcelerden korkuyorum o açıdan hele bi kızı var her istedigi olan şımarık bişe dokunmasını bile istemiyorum kimse ellemesin benim çocuğumu kucaklamasın istiyorum valla biri öpmeye kalkarsa onu yolarım yolarımmmm
Ben daha doğdu doğalı hiç öpmedim korkumdan. Babasına ayaklarından öpmeye izin var onu da hemen siliyorum.Bende dusunuyorum arada baktim sikinti oluyo yuz ortusu sererim cocugaacmak yasaktir yazariz uzerinede
Ben de öyle canım, her girdiğim mağazada tabure soruyorum. Ayakta hiç duramıyorum. .Oturmak da zor.Biraz dışarı çıktıl şimdi canım sıkıldı azcık gezeyim dedim ama çok yoruldum ya zor oturuyorumsizde böyle oluyormusunuz sırtımı dik tutmakta zorlanıyorum resmen yatmam lazım
Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsizŞu öpme işinden bende nefret ediyorum.. hele ablam hiç laf dinlemez.. şimdiden kara kara düşünüyorum. Oğlum için bile diyorum ki rujlusun öpmeeeama yok dinlemiyor ha bire çocuğun yanağını silmekten bıktım tamam büyüdü şuan ama istemiyorum yani niye ben sürekli sileyim ki çocuğumun yanağını en nefret ettiğim huyu da fotoğraf çekimi.. ya çek tamam yeğenin anlıyorum ama sosyal medyaya koyma diyorum yok illa ki koyuyor yetmiyor beni etiketliyor elli kere anlatsam bile anlamıyor. Niye anneyi dinlemezler anlamıyorum.. bebeğin de koymaya kalkacak fotoğraflarını 8 yıldır anlatamadım bu saatten sonra nasıl anlatacağım bilmiyorum kavga bile ettim yok anlamıyor.. umarım doğumda burda olmaz
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun Daha kötü bişey olmamış şükür..Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Yalnız değilmişimŞimdiden kafaya neyi taktım ya çocuğumu biri öpmeye kalkarsa görümcelerden korkuyorum o açıdan hele bi kızı var her istedigi olan şımarık bişe dokunmasını bile istemiyorum kimse ellemesin benim çocuğumu kucaklamasın istiyorum valla biri öpmeye kalkarsa onu yolarım yolarımmmm
Foto çeken olursa da en azından yüzüne ifade koysunlar yüzü gözükmesin, nazardan çekiniyorum lütfen siz de dikkat edin de..hala yaparlarsa da yuh zatenBen de fotoğrafı paylaşılsın istemiyorum ama artık herkesin elinde telefon alakasız insanlar görmeye gelip çekecekler çıngar çıkarcam hiç affetmem anneme bile tembihledim ben baygınken daha kendim görmeden çocuğu paylaşmasın kimse.. Görmek isteyen gelsin görsün.. Abimin eşi öyledir hemen çeker herkese yayar her anını inşallah sorun çıkmaz
Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz
Nazar değecek diye kızın hayır kesinlikle koymayın diye bağırın hatta koyulurmu küçücükken allah allahhSosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz
Bende snin gbymm acayp salatalık yiyorm elime alıyorm kıtır kıtır yyrm :) bide kiraz yiyorm. Bi oturuşta tek başıma 1 kilo yiyorm :) acayp pis wc çıkartıyo yaa ama durduramıyorm kndmi yiyesm geliyoKızlar benim kadar salatalık yiyen varmı yaa nasıl bi yeme istegidir.. dolaptan cıkarıp çıkarıp yiyorum.. başlarda tuzluyofum bide baktım ayaklar şişiyor bıraktım tuzu.. varmı sizinde sürekli yediğiniz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?