2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim elitimin oğlu gözüne parmağını sokmak üzereyken elini tuttum napıyon len diye varya o an karşımdaki çocuk mu nedir gözüm görmedi paralayacaktım zor zaptettim kendimi, eltim de geniiiiiş dünya bir tarafında değildir adamı fıtık ederdi neyse kurtuldum görüşmüyoruz artık:)

Bende dusunuyorum arada baktim sikinti oluyo yuz ortusu sererim cocuga acmak yasaktir yazariz uzerinede

Ben psikopat derecesinde kıskanıyorum şimdiden çocuğu elimden gelse babasına bile vermem sanki bi tek benimmiş gibi :) hele görümceler hiç ellemesin istiyorum :/ hele o kız öyle bişe yapsaaa zaten saçını başını yolmaya yer arıyorum elimde kalır heralde :) ay ben ne kötü bi insan oldum :/

Benim esim suan o modda kimse yanassin ellesin opsun istemiyor bakislari degisiyor adamin :))
Ben diyemiyorum birsey herkes bizi sevdiginden deger verdiginden ziyaret ediyor. Bende sadece foto yasak flas yasak diyorum sakayla karisik :))

Selam anneler şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun yarın fırsat bulamam belki diye bugünden kutlayayım 29 gün sonra ilk kez bugün emzirebildim dün biberonla verdik önce süte sonra bana alışsın bari diye bugünde uç var ama biberona alıstığı için silikon uçla denedik ilk deneme iyidi emdi ama sonrakiler basarısız oldu sağıp biberonla veriyorum gene buna şükür enfeksiyonum düşmüş ameliyat yerimde iyileşiyormus bukadar iyi haberin yanında illa kötü haberim olmazsa olmazım oldu safrakesesinde taş cıkmıstı onun ağrısı başladıBez olarak bende prima ile başlamıstım pişik yapınca çok fazla komili aldım zeytinyağlıymıs geçti pişikler ıslak mendilide iyi ama sleepy cok stok yaptığım icin onu kullanıyorum bi alt acmada ıslak mendil bi alt acmada popoyu yıkıyorum şimdilik iyi gibi inşallah sorunsuz gider sizinde öyle olur herkese iyi bayramlar

Bende dusunuyorum arada baktim sikinti oluyo yuz ortusu sererim cocuga acmak yasaktir yazariz uzerinede
Ben daha doğdu doğalı hiç öpmedim korkumdan. Babasına ayaklarından öpmeye izin var onu da hemen siliyorum. O izin iyi oldu öpebilmek için hep altını değiştiriyor başkalarına da söyledim doktor sıkı yönetim ilan etti normal doğum vaktine kadar kalabalıkta tutmayacaksın bile bırak kucağa vermeyi öptürmeyi dedi dedim. Gerçekten de dedi.
Açıkcası kim ne derse desin çok önemli değil. Yaşadığımı ben biliyorum. Ben daha öpmemişim sekiz gündür kuzumu kokla kokla içim gidiyor. Kimseye öptürmem

O laf anlamayan koca kafalar yüzünden oğlumun yüzünde silivce çıkmıştı benim ayy istemiyorum kimse gelmesin gelirse de uzaktan baksın el kadar bebenin nesini öpeceksin ya

Sadece şimdi doğunca değil ki onlar 8 ,9 aylık olana kadar baya hassas oluyorlar bırakın anası nasıl istiyorsa öyle yapın ama olurmu çok bilmişlik nasıl olacak o zmn

Biraz dışarı çıktıl şimdi canım sıkıldı azcık gezeyim dedim ama çok yoruldum ya zor oturuyorum sizde böyle oluyormusunuz sırtımı dik tutmakta zorlanıyorum resmen yatmam lazım
Ben de öyle canım, her girdiğim mağazada tabure soruyorum. Ayakta hiç duramıyorum. .Oturmak da zor.

Şu öpme işinden bende nefret ediyorum.. hele ablam hiç laf dinlemez.. şimdiden kara kara düşünüyorum. Oğlum için bile diyorum ki rujlusun öpmeee ama yok dinlemiyor ha bire çocuğun yanağını silmekten bıktım tamam büyüdü şuan ama istemiyorum yani niye ben sürekli sileyim ki çocuğumun yanağını en nefret ettiğim huyu da fotoğraf çekimi.. ya çek tamam yeğenin anlıyorum ama sosyal medyaya koyma diyorum yok illa ki koyuyor yetmiyor beni etiketliyor elli kere anlatsam bile anlamıyor. Niye anneyi dinlemezler anlamıyorum.. bebeğin de koymaya kalkacak fotoğraflarını 8 yıldır anlatamadım bu saatten sonra nasıl anlatacağım bilmiyorum kavga bile ettim yok anlamıyor.. umarım doğumda burda olmaz

Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz

Kızlar benim serçe parmak kırıkmış atel yaptılar, 4 hafta kalmalı dedi ama bebeğin kaldı 3,5 haftası filan. Napacağım ben ya bu sargılı parmakla kızımı da tutamam ki.
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun Daha kötü bişey olmamış şükür..

Yalnız değilmişim

Ben de fotoğrafı paylaşılsın istemiyorum ama artık herkesin elinde telefon alakasız insanlar görmeye gelip çekecekler çıngar çıkarcam hiç affetmem anneme bile tembihledim ben baygınken daha kendim görmeden çocuğu paylaşmasın kimse.. Görmek isteyen gelsin görsün.. Abimin eşi öyledir hemen çeker herkese yayar her anını inşallah sorun çıkmaz

Foto çeken olursa da en azından yüzüne ifade koysunlar yüzü gözükmesin, nazardan çekiniyorum lütfen siz de dikkat edin de..hala yaparlarsa da yuh zaten

Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz

valla abartmışlar.. koymadım açıkçası ben zaten artık foto vermiyor doktor banada yok.. valla ben bir şekilde engellemeye çalışacağım. Ben doğru düzgün foto paylaşmam sosyal medyada. 1 hafta kalır silerim koyduğum zaman da.. ama ablam öyle değil.. açamıyor artık yüklemesinden hesabını

Nazar değecek diye kızın hayır kesinlikle koymayın diye bağırın hatta koyulurmu küçücükken allah allahh

Bende snin gbymm acayp salatalık yiyorm elime alıyorm kıtır kıtır yyrm :) bide kiraz yiyorm. Bi oturuşta tek başıma 1 kilo yiyorm :) acayp pis wc çıkartıyo yaa ama durduramıyorm kndmi yiyesm geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…