2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapanlara bir sorum var doğumdan sonra korse kullandınız mı? Kullanabilir durumda mısınız?
Kullandım canım.

Karnım tüm gece boyunca tahta gibi yaAaaaa , nezaman uyansam sert, nasıl bir kasılmadır bu?
Öyle olan var mı? Gündüz yok okdr gece basladı mı bitmio sanki hep kasılınduruyo karnım
O olay bende ayakta kalınca oluyor feci bişi, nadiren de yatarken olabiliyor ama uykuda olmadı sanırım.

Ben kızımda ağır bi lohusa depresyonu geçirdim, sütüm bile olmadı emziremedim sürekli ağlardım uykumdan bile ağlayarak kalkardım, babası gece mamasını yapar biberonla besler gazını alır uyuturdu ben pek nadir hatırlarım gece kalktığımı.
Gündüz babaannesi alırdı belli bi Zaman'dan sonra,
Benim bu hallerim bayağı bi sürdü, o esnada hep babası baktı ona elinden düşürmedi oyunlar oynardı yedirirdi ederdi.
Ama gelgelelim kızım da ben en çok annemi seviyorum diyor, babasıyla Biraz münakaşa etsek annemi üzme baba atlarım üstüne diyor temmuz sonu 5 yaşında olcak :)
Babası da diyor nankööööör :) yani çocuk bunlar kimisi öyle kimisi böyle :) oğlumda daha bir aklım başımdaydı ama benim oğlum da ne anneci ne babacı, tam bir dedeci :) çocukların kalbi kocamandır Ve ilk sırada her ne olursa olsun anne yatar bunu unutma ve de üzülme :)

Ahh sorma canim yaa valla aklimi aldi bu kiz :) Korktum sekeri mekeri duser dediler birde cok halsizdi eli kolu tutmuyordu .
Simdi gozumun icine baka baka emiyo ya hersey gecti gitti :)
Daha onların ne halleri oluyor hastalıkları ,düşmeleri ve daha binbir türlü halleri biz anneler normalde dayanamayacağımız şeyler evlatlarımızın başına gelince çok güçlü olmamız gerekiyor oğlum yeni emeklemeye başlamıştı yazlikta somyanın altında duran güneş enerjisinin camını kırdı o kadar anlık bir şeydi ki kafamı çevirmemle birlikte çocuğun kolundan kanlar süzüldüğünü gördüm o an ne olduğunu da anlamadım çocuğu kaptığım gibi suyun altına soktum sadece çizilmiş ama çok kötü şeyler aklına geliyor babası kendinden kan alan adam oğlunun kanına dayanamamıştı ama bir gülüşleride dünyaya bedel oluyor insanın tüm üzüntüsünü derdini kederini unutturuyor evlat sevgisi bambaşka

Aynen oyle imis sezeryanliyim ve bugun 6.gunum toplamda gece 2 saat uyku uyudum ve gece gunduz yani 10 saat 6 gunde uyumusum. Karnimin ici aciyor ama her dakika sut sagiyorum emzirmeye calisiyorum gogus uclarim yok denecek kadar yara icinde her cektiginde beynim cikiyor ama vazgecmiyorum ..
Bugun ilk puanimizi aldik kizim dogum kilosunda şu an zeyiflamamis iyi bakmissiniz demis ebe :)

Günaydın kızlar:) kontrolden geldim:) maalesef gelen misafirlerin birinin çocuğu ateşliymiş ve bende öksürük başladı doktor antibiyotik yazdı neyse ki boğazımda bir şey yok. Geçmezse dahiliyeye git dedi. Umarım geçer 5 günlük bir ilaç. Çok sinir oluyorum hasta hasta misafirliğe giden insanlara 10 gün sonra tekrar kontrol var :) acil bir durum olmadığı sürece 10 gün sonra dedi olası bir durumda hemen gel dedi :) hadi bakalım hayırlısı diyorum. Hala günümüz verilmedi anlayacağınız :)

Onuda yanlış yapıyorsun ama uykusuz kaldığında sütünde geri gidecektir bol süt sağlıklı bebek için sağlıklı anne gerek bu şekilde devam ederse lohusa sendromu yaşayabilirsin bebek kadar sende önemlisin o evdeki kalabalık kuru kalabalık olmasın seni dinlendirsinler sende direnme bebeğin için dinlen uyu

Bugün 37+0 ım doktorum tatilde ben hala progestan fitili kullanıyorum acaba dogru mu yapıyorum dün kullanmayı unuttum hemen sancı kasılma başladı..

Ah ah k.v kalmaya bayılır dı bizde ama çocuk duymadığı zaman ben uyuyamiyorum eve gotur beni diyodu oğluna. Düşün öteki odadan rahatsız oluyo muş. Kalıp yardım ediyim diyecegine kaciyodu, annem ilk doğduğunda hastanede 3 gece evde 1 hafta yanımda kaldı. K.v de buyudugunde bile altını değiştirmez beni sabah uykudan uyandirirdi altina yapmış değiştir diye.yani sadece annem yeni doğduğunda yardımcı oldu geri kalan hep bendeydi.esim öteki odaya k.v. evine kaçtı.

Kızlar merhaba. Sıcaklarda hamile olmak çok zormuş. Yanıyorum. Ne uyunuyor ne yürünüyor. Eller ayaklar şişiyor. Allah kurtarsın lafı ne demek şimdi şimdi anlıyorum.
Baş aşağı dönmeyen var mı bebişleri?
Ne zaman dönecek çocuğum doğum pozisyonuna ya 36 hafta bitti bugün.

Malesef mumkun degil canm oglum 8 aylikken tekrar gebe kaldim dr en az 5 sene ve buyuk sehire gitmen gerekir dedi. Ama sansim olsa kesinlikle ssvd yapardim.

Ayyyy valla benim iki doğumumda da kv vardı yanımda Allah razı olsun, anneme dedim sen evde sevdiğim yemekleri yap yatağımı fln hazırla işte hazırlık yap yanımda kv kalsın dedm. Annem paniktir biraz ama kv Allah razı olsun beni Prenses gibi baktı etti. Şimdi üçüncü doğumum diyorum kv ye anne nolur yanımda gir ameliyata, diyor seni öyle görürsem beni ayıltmayla uğraşırlar, ben ameliyattayken az annelerden uzağa gider ağlarmış , şimdi iki çocuğumu da aldı tatile götürdü onları ki benim son günlerim dinleneyim rahat diye. Gerçi götürme sebebi de sesleri gürültü yapmaları , yoksa evin her işine o koşturuyordu ben koca hamilelikte 5 defa yemek yapmışımdır en fazla herşey ondaydı yemek temizlik çocukların banyosu bakımı gezmesi etmesi eşimin ütüsü vs tabi benim ah ıhlarım ve nazlanmalarım dahil . Allahım ömrünü uzun etsin evlatlarımızı da böyle kv ler ile karşılaştırsın inşallah ..

Doğum yapanlara bir sorum var doğumdan sonra korse kullandınız mı? Kullanabilir durumda mısınız?
Canım ben başlıycam bugün kullanmaya. İlk haftadan sonra kullanabilirsin dedi doktorum. Bu bele sarılanlardan al dikişlerin 1-2 cm üstünden başlayacak şekilde tak yatarken çıkar dedi. Fırsatım olmadı almaya. Bugün alıcam takarım sıcaklardan delirmedikçe. Karnım küçülmeye başladı. Zaten ilk kırk gün taksan yeter dedi doktorum.

Canım benim de sütüm az. Susam yağı ile masaj iyi geliyor diye duydum. Aldım ama kullanamadım henüz düzenli. Dene istersen. Bir de hurma yiyorum devamlı. O işe yarıyor yemediğim zamanlar daha az ve sulu oluyor yediğimde daha sarı kıvamlı oluyor.

Canım bunu demesinin çok basit bir nedeni var. Baba iyi polis olmuş hep. Onu şımartmış oynamış sevdiği şeyleri yaptırmış. Sen zorları bakımını disiplin gerektiren şeyleri. O babasıyla hep oyun oynadığı için onu daha çok sevdiğini düşünüyor sadece babayla bırak bakalım 24 saat nasıl ağlayarak sana koşuyor. Anne gibisi var mı dünyada hiç üzme kendini

Maşallah canım Allah daha iyi etsin, çok şanslıymıssın..Ay benimkine iş var hastayım desen kaçar, düğün doğum günü gezme desen koşar, işini biliyor.kendini Üzmez yormaz, anca laf sokar sinir bozar..Ben çocukla evde cebellesirken o eşimle yemeğe gidiyodu dışarıya, ben bişey diyince de herşeyi problem eden insan oluyodum.Daha neler nelerrr, anlayacağın benim k.v bir kaşık suda bogmalik..

Ahh su hormonlar gecen bizde ayni durumlardaydik gecicek canim sabir
şükür geceyi atlattık canım sağol :)
Ayni durumdayiz canım. Son donem olan seyler sanirim. Her sey batiyor. Sabretmek lazim sanirim.
hormonlarım son ayıma gelmiş hepsi bir :) sağol canım sorduğun için.
hayırlı evlat olsun canım bol bol kokla :)

Aynen öyle canım, doğduğunda ben ve ananesi baktık, babası ve babannesi buyudugunde sadece oyun oynadılar kıymetli oldular, tabi çocuk hatırlamıyor bilmiyor, ilerde anlar umarım.

benm de bebeğim dönmüyordu. her gün yüzdüm. canım istemese bile üşensem bile pes etmedim düzenli yüzdüm ve 10 gün sonunda bebek döndü :) tavsiye ederim

O yaşlarda aynısını dedi benimki de senin gibi çok üzülmüştüm , akşama kadar bizimle babası gelince onu idare ediyor tabi biz bazen tahammül edemiyoruz isare edemiyoruz bende bazen bağırdığım oluyor ama özür dilerim sonrasında dayanamam küs olmasına artık büyüdü daha herşeyin farkında seninkininde aklı erince kim daha çok kendisiyle ilgili farkeder merak etme

Benim eşim de azcık mesela bana bir hareket yapıyor diyelim gıdıklama veya bişeyden bulaşıyor off yapma diye bağırıyorum ya hemen diyor oğlundan yardım istedi yine diye söylüyor , oğlum öteki odanan koşuyor bırak annemi diye üstüne atlıyor :)) haydi bir boğuşma güreşme başlıyor , kızlar babacı erkekler anacı oluyor bi daha sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…