2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ne diyim bilemedim o nasıl bir kayınvalide çok çok şanslısın benimki tembelll ötesi kendine hayrı yok işten kaçar , eşimde hiç çekmemiş ona eli tezdir anasına kızar ama yapacak bişey yok kadın bu şekilde :) memlekette o şimdi doğum olcak taa 25 günlükken falan gelecekler , fazla işe yaramayan insan daha çok kuru kalabalık evde istemedi eşim ben yaparım ne lazımsa dedi bakalım

Ya karnı burnunda kadının yanına hasta gidermi hiç ne kadar düşüncesiz insanımuz varr ıyy illet oluyorum bu işe ilte ben

Kızlar kontrolden geldim.. bir sonraki randevum 8temmuzda..13 yada 14 temmuzda sezaryen olucam inşallah..doktor tarıhı bize bıraktı..kızım 3kiloya ulaşmış..bizden haberler böyle

Oh ne güzel :) ben hala gün alamadım beklemedeyiz :))) 10 gün sonra gittiğimde verir umarım artık :)) yoksa kesin 40 haftalık olunca alacak

Oh ne güzel :) ben hala gün alamadım beklemedeyiz :))) 10 gün sonra gittiğimde verir umarım artık :)) yoksa kesin 40 haftalık olunca alacak
Ya bende nezaman konuşcaz die bekliodum..Allahtan açtı mevzuyu.. her gittiğimde sezaryen olcam ben die işledim adamı inşallah sanada artık verir tarıhı canımm

Ya bende nezaman konuşcaz die bekliodum..Allahtan açtı mevzuyu.. her gittiğimde sezaryen olcam ben die işledim adamı inşallah sanada artık verir tarıhı canımm

Benim zaten sezaryen ama vermeye niyetli değil günü. Baştan dedi 1 gün bile önemli sinyal versin öyle dedi. Gittiğimde tam 38+0 olacağım ertesi gün alayım dese bari :)) ama yok almaz :)

Maşşallah cnö allah bozmasın

Benim zaten sezaryen ama vermeye niyetli değil günü. Baştan dedi 1 gün bile önemli sinyal versin öyle dedi. Gittiğimde tam 38+0 olacağım ertesi gün alayım dese bari :)) ama yok almaz :)
39. Haftanın içinde olması en idealiymiş onu bekliyordur bir sorunun yoksa bekleyebilir

Sea41 kız sen bu kadar takınca bende oğluma babanımı daha çok seviyorsun beni mi dedim oğlum çok açık sözlü çıktı kim benimle oyun oynarsa o zaman onu seviyorum dedi şimdi kimi seviyorsun dedim kardeşimi dedi neden dedim benimle doğduktan sonra en çok o oynayacak dedi napayım şimdi sözüne bakıp üzüleyimmi birazdan yemeği zorla yedirdiğimde babamı seviyorum der akşama babası kızsa annemi der bunların lafına güven olmaz işlerine nasıl gelirse şimdiki çocuklar çok fenalar

39. Haftanın içinde olması en idealiymiş onu bekliyordur bir sorunun yoksa bekleyebilir

Olabilir canım. Oğlumda 38+1 de oldu. Bakalım bu ne zaman gelecek. Şükür kahve falan içmeyince sorun kalmadı. Sancım falan da yok artık.

Merhaba anneler kucağına alan annelerimiz olmus gülegüle büyütsünler gün sayanlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alırlar simdiden hayırlı doğumlar bugün göz doktoruna gittik dün kızımın gözü çapaklanıyordu pamuklu suyla silmeme rağmen gözü kapandı şişti enfeksiyon olabilir damla verdi 10 gün sonra tekrar kontrol geçmezse göz kanalları tıkanmıs olabilir farklı tedavi uygulanırmıs cuma günü aylık kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek benim simdide safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor daha cok küçük bebeğim ah ah başımıza gelenler herşeye rağmen annelik yinede bambaşkaymıs hamileyken evhamlıydım simdi dahada evhamlıyım herşeyden korkar oldum o normalmi bu normalmi diye sürekli sorguluyorum bi yandanda etrafımda bazı dengesizler var beni zorla şurda 7gün kalmıs kırklanmaya lohusalığımın bitmesine depresyona sokucaklar göğsümden emmiyor tutmuyor silikon uç yada biberonla veriyorum çabalamam lazımmıs silikonu değil benim göğsümü tutması lazımmıs kimisi çabalamıyormuşum kolaya kacıyormusum onun ağlamasına kıyamıyorum o ağlarken nasıl zorlayım önemli olan anne sütü alıyormu alıyor neyle aldığının önemi yok benim için ama sanırım mamaya geçicez benim enfeksiyonum yine yükselmiş cocuk doktorundan haber bekliyorum biraz uzun oldu yine ama çok moralim bozuldu içimi dökmek istedim

Çok geçmiş olsun herşey düzene girer tez zamanda inş

C cylngrgn Canım boşver milleti. Bebek nasıl alabiliyorsa alsın. Anne sütü alıyor sonuçta. Mama da alsa seni de emse her ikisi birden de olsa onun sağlığı için her şey. Seni direk alamıyorsa zorlanıyorsa ne yapacakmışsın? Bir şekilde beslenmesi lazım yani. Ağzı olan konuşuyor işte. Sanki sen istemiyorsun öyle olmasını gibi konuşuyorlar ya insan çileden çıkabiliyor. Boşver sen onları. Gözü de en kısa zamanda iyileşir canım inşallah. Havalardan falan etkilenmiştir. Senin enfeksiyonun da tez zamanda bitsin inşallah canım.

Güldürdün beni kız:) Benim oğlum da diyoki ama anne yalan söyleyemem o zaman daha çok kizarsin babamı daha çok seviyorum:)) Çocuklar çok açık sözlü:)) sonra ben çok üzüldüm diyince tamam ikinizi de aynı seviyorum diyor:)

Kız bırak bebişi yerinde elleme :)
Çok büyük bi sorun olmadıkça 39+ olmadan almaz onu doktor ki almasın da zaten.
Bak benimki tam 39+3 te olcak , Allah'ın iZniyle beklerse tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…