Maşallah canım, ben de 5inde gitcem doğuma, artık çok zorlaniyorum.Son 1 hafta, haftaya bugün bu saatlerde inşallah kavuşmuş oluruz.Dogumum sabah 10.da inşallah.Ben de kontrolden geldim bebisim 3300 olmus cok şükür 4ünde doguma gitcem artık.yanaklari cok tombisti masallah allahim hemen çıksın içerden istedim.sancim da çıkmadı hersey yolunda su an :)
Doğru 1 gün bile önemli anne karnında ama biz de çok zorlaniyoruz çok sıcak, koca göbek le çok zor oluyor.Benim doğumum 38+2 de inşallah. Oğlum da öyle olmuştu. 38 i bikac gün geçe alır ama biraz önceden soyleseydi iyiydi.Benim zaten sezaryen ama vermeye niyetli değil günü. Baştan dedi 1 gün bile önemli sinyal versin öyle dedi. Gittiğimde tam 38+0 olacağım ertesi gün alayım dese bari :)) ama yok almaz :)
Allah sag salim kavuştursun hepimizi insallah ben de cok fenayim son zamanlarda bu sıcaklar hic iyi olmadi.hayal kuruyoruz biz de esimle haftaya yanimizda olacak diye saglikla insallahMaşallah canım, ben de 5inde gitcem doğuma, artık çok zorlaniyorum.Son 1 hafta, haftaya bugün bu saatlerde inşallah kavuşmuş oluruz.Dogumum sabah 10.da inşallah.
Geçmiş olsun canım, acil şifalar ikinize de.Annelik=evham.normal canım. Allah yardımcınız olsun.Merhaba anneler kucağına alan annelerimiz olmus gülegüle büyütsünler gün sayanlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alırlar simdiden hayırlı doğumlar bugün göz doktoruna gittik dün kızımın gözü çapaklanıyordu pamuklu suyla silmeme rağmen gözü kapandı şişti enfeksiyon olabilir damla verdi 10 gün sonra tekrar kontrol geçmezse göz kanalları tıkanmıs olabilir farklı tedavi uygulanırmıs cuma günü aylık kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek benim simdide safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor daha cok küçük bebeğim ah ah başımıza gelenler herşeye rağmen annelik yinede bambaşkaymıs hamileyken evhamlıydım simdi dahada evhamlıyım herşeyden korkar oldum o normalmi bu normalmi diye sürekli sorguluyorum bi yandanda etrafımda bazı dengesizler var beni zorla şurda 7gün kalmıs kırklanmaya lohusalığımın bitmesine depresyona sokucaklar göğsümden emmiyor tutmuyor silikon uç yada biberonla veriyorum çabalamam lazımmıs silikonu değil benim göğsümü tutması lazımmıs kimisi çabalamıyormuşum kolaya kacıyormusum onun ağlamasına kıyamıyorum o ağlarken nasıl zorlayım önemli olan anne sütü alıyormu alıyor neyle aldığının önemi yok benim için ama sanırım mamaya geçicez benim enfeksiyonum yine yükselmiş cocuk doktorundan haber bekliyorum biraz uzun oldu yine ama çok moralim bozuldu içimi dökmek istedim
Kız bırak bebişi yerinde elleme :)
Çok büyük bi sorun olmadıkça 39+ olmadan almaz onu doktor ki almasın da zaten.
Bak benimki tam 39+3 te olcak , Allah'ın iZniyle beklerse tabi :)
Doğru 1 gün bile önemli anne karnında ama biz de çok zorlaniyoruz çok sıcak, koca göbek le çok zor oluyor.Benim doğumum 38+2 de inşallah. Oğlum da öyle olmuştu. 38 i bikac gün geçe alır ama biraz önceden soyleseydi iyiydi.
Anam dur daha yeni tatile girdik okul demee :) sen çocuğu kime bırakacaksın gidip gelirken okula peki , bugun biraz ödev yaptık bir sürü ödevimiz var nasıl yapacak çocuk olunca bilmiyorum vallaAynen zor geliyor sıcaklar falan.. hayır temmuz sonuna doğru burası felaket olur 50yi bulur sıcaklık..bir an önce iyileşmekte istiyorum kim gelecekse gelsin gitsin de istiyorum. Okullar açılacak o zamana iyi olmak istiyorum vs. vs. :) benimde oğlum 38+1 de oldu. 8 temmuza denk geliyor 10 gün sonrası tam 38+0 olacak. Ama söylemedi işte tarih belki o zaman söyler.
Ayyyy valla benim iki doğumumda da kv vardı yanımda Allah razı olsun, anneme dedim sen evde sevdiğim yemekleri yap yatağımı fln hazırla işte hazırlık yap yanımda kv kalsın dedm. Annem paniktir biraz ama kv Allah razı olsun beni Prenses gibi baktı etti. Şimdi üçüncü doğumum diyorum kv ye anne nolur yanımda gir ameliyata, diyor seni öyle görürsem beni ayıltmayla uğraşırlar, ben ameliyattayken az annelerden uzağa gider ağlarmış , şimdi iki çocuğumu da aldı tatile götürdü onları ki benim son günlerim dinleneyim rahat diye. Gerçi götürme sebebi de sesleri gürültü yapmaları , yoksa evin her işine o koşturuyordu ben koca hamilelikte 5 defa yemek yapmışımdır en fazla herşey ondaydı yemek temizlik çocukların banyosu bakımı gezmesi etmesi eşimin ütüsü vs tabi benim ah ıhlarım ve nazlanmalarım dahil . Allahım ömrünü uzun etsin evlatlarımızı da böyle kv ler ile karşılaştırsın inşallah ..
Merhaba anneler kucağına alan annelerimiz olmus gülegüle büyütsünler gün sayanlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alırlar simdiden hayırlı doğumlar bugün göz doktoruna gittik dün kızımın gözü çapaklanıyordu pamuklu suyla silmeme rağmen gözü kapandı şişti enfeksiyon olabilir damla verdi 10 gün sonra tekrar kontrol geçmezse göz kanalları tıkanmıs olabilir farklı tedavi uygulanırmıs cuma günü aylık kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek benim simdide safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor daha cok küçük bebeğim ah ah başımıza gelenler herşeye rağmen annelik yinede bambaşkaymıs hamileyken evhamlıydım simdi dahada evhamlıyım herşeyden korkar oldum o normalmi bu normalmi diye sürekli sorguluyorum bi yandanda etrafımda bazı dengesizler var beni zorla şurda 7gün kalmıs kırklanmaya lohusalığımın bitmesine depresyona sokucaklar göğsümden emmiyor tutmuyor silikon uç yada biberonla veriyorum çabalamam lazımmıs silikonu değil benim göğsümü tutması lazımmıs kimisi çabalamıyormuşum kolaya kacıyormusum onun ağlamasına kıyamıyorum o ağlarken nasıl zorlayım önemli olan anne sütü alıyormu alıyor neyle aldığının önemi yok benim için ama sanırım mamaya geçicez benim enfeksiyonum yine yükselmiş cocuk doktorundan haber bekliyorum biraz uzun oldu yine ama çok moralim bozuldu içimi dökmek istedim
Güldürdün beni kız:) Benim oğlum da diyoki ama anne yalan söyleyemem o zaman daha çok kizarsin babamı daha çok seviyorum:)) Çocuklar çok açık sözlü:)) sonra ben çok üzüldüm diyince tamam ikinizi de aynı seviyorum diyor:)
Aynen zor geliyor sıcaklar falan.. hayır temmuz sonuna doğru burası felaket olur 50yi bulur sıcaklık..bir an önce iyileşmekte istiyorum kim gelecekse gelsin gitsin de istiyorum. Okullar açılacak o zamana iyi olmak istiyorum vs. vs. :) benimde oğlum 38+1 de oldu. 8 temmuza denk geliyor 10 gün sonrası tam 38+0 olacak. Ama söylemedi işte tarih belki o zaman söyler.
Canım nasıl normal doğumda dikişin oldu mu hemen ayaklandınmı acaba bende yapabilirmiyim ne güzel senin herşey yolunda gitmiş gönlüne göre olmuş Rabbim bizede nasib etsin
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah maşallah pamuk kızına sanada çok geçmiş olsun ve tebrik ederim cesaretinden dolayı
Müsait zamanında iki dogumuda yaşamış biri olarak deneyimlerini paylasirsan seviniriz
Canim gözlerini soru etme.ha diye operasyon yapılmaz.mutlaka masaj yap cok ise yarıyor.mulaka hergun temiz pamuk ve su ile temizle gözlerini.benim kızımda da oldu.masaj cok ise yarıyor.Merhaba anneler kucağına alan annelerimiz olmus gülegüle büyütsünler gün sayanlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alırlar simdiden hayırlı doğumlar bugün göz doktoruna gittik dün kızımın gözü çapaklanıyordu pamuklu suyla silmeme rağmen gözü kapandı şişti enfeksiyon olabilir damla verdi 10 gün sonra tekrar kontrol geçmezse göz kanalları tıkanmıs olabilir farklı tedavi uygulanırmıs cuma günü aylık kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek benim simdide safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor daha cok küçük bebeğim ah ah başımıza gelenler herşeye rağmen annelik yinede bambaşkaymıs hamileyken evhamlıydım simdi dahada evhamlıyım herşeyden korkar oldum o normalmi bu normalmi diye sürekli sorguluyorum bi yandanda etrafımda bazı dengesizler var beni zorla şurda 7gün kalmıs kırklanmaya lohusalığımın bitmesine depresyona sokucaklar göğsümden emmiyor tutmuyor silikon uç yada biberonla veriyorum çabalamam lazımmıs silikonu değil benim göğsümü tutması lazımmıs kimisi çabalamıyormuşum kolaya kacıyormusum onun ağlamasına kıyamıyorum o ağlarken nasıl zorlayım önemli olan anne sütü alıyormu alıyor neyle aldığının önemi yok benim için ama sanırım mamaya geçicez benim enfeksiyonum yine yükselmiş cocuk doktorundan haber bekliyorum biraz uzun oldu yine ama çok moralim bozuldu içimi dökmek istedim
Oy masallah darisi basimizaCanım sana özel dua ettim, hakkında hayırlı şekilde al kucağına
3dikişim var, Doğum bitince yan odaya kendim geçtim
Canim istediğin gibi normal doğum yapmana ve sonrasında sorunsuz atlatmaya inan çok sevindim.benim ilki sezeryandi.zorlanmadim ama tabi normal gibi olamaz.bu seferde sezeryan inşallah kolay geçer.Çok teşekkür ediyorum canım,
Benim sezeryanımda kolaydı, onun da öcü gibi gösterilmesini sevmiyorum, ama normal Doğum çok çok rahatmış özellikle sonrası için, kişiden kişiye hatta Doğumdan Doğuma bile değiştiğine inanıyorum,
Hakkınızda hayırlısı nasılsa en güzel şekilde olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?