2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün çok sıcak ya, iğnemi yaptırmaya sağlık ocağına gidecektim taksiyle acmadilar, ananemin komsusuna gittim paytak paytak zorla, kadın evde yok, oraya giderken taksi duraginin önünden geçtim taksi vardı, geri döndük kadın yok diye taksi gitmiş. Yarım saatten fazla taksi bekledik, sağlık ocağına gittik hemşireye acele dedim taksi bekliyor, kadın damara denk getirdi iğne kan doldu, Allahtan yanımda bir iğne daha vardi onu yaptı. Şanssız günüm deyim heralde hepsi üst üste geldi, kafayı yiyodum.

Ben de kontrolden geldim bebisim 3300 olmus cok şükür 4ünde doguma gitcem artık.yanaklari cok tombisti masallah allahim hemen çıksın içerden istedim.sancim da çıkmadı hersey yolunda su an :)
Maşallah canım, ben de 5inde gitcem doğuma, artık çok zorlaniyorum.Son 1 hafta, haftaya bugün bu saatlerde inşallah kavuşmuş oluruz.Dogumum sabah 10.da inşallah.

Benim zaten sezaryen ama vermeye niyetli değil günü. Baştan dedi 1 gün bile önemli sinyal versin öyle dedi. Gittiğimde tam 38+0 olacağım ertesi gün alayım dese bari :)) ama yok almaz :)
Doğru 1 gün bile önemli anne karnında ama biz de çok zorlaniyoruz çok sıcak, koca göbek le çok zor oluyor.Benim doğumum 38+2 de inşallah. Oğlum da öyle olmuştu. 38 i bikac gün geçe alır ama biraz önceden soyleseydi iyiydi.

Maşallah canım, ben de 5inde gitcem doğuma, artık çok zorlaniyorum.Son 1 hafta, haftaya bugün bu saatlerde inşallah kavuşmuş oluruz.Dogumum sabah 10.da inşallah.
Allah sag salim kavuştursun hepimizi insallah ben de cok fenayim son zamanlarda bu sıcaklar hic iyi olmadi.hayal kuruyoruz biz de esimle haftaya yanimizda olacak diye saglikla insallah

Geçmiş olsun canım, acil şifalar ikinize de.Annelik=evham.normal canım. Allah yardımcınız olsun.

Kız bırak bebişi yerinde elleme :)
Çok büyük bi sorun olmadıkça 39+ olmadan almaz onu doktor ki almasın da zaten.
Bak benimki tam 39+3 te olcak , Allah'ın iZniyle beklerse tabi :)

Ay yok ellemiyorum cadıyı :) sıcak ya hava zorlanıyorum çok fazla. Beklerse beklesin tabii.. ama yatmaktan bunaldım çok fazla. Biraz da onun etkisi var :) oğlum 3850 doğdu 38+1 de. Bu daha fazla olursa diye korkuyorum ayrıca :) haftasına uyumlu bu aslında ama işte hata payı var sonuçta :) okullar açılana kadar da 40ımız falan çıksın. Rahat gidip geleyim hem de :)

Aynen zor geliyor sıcaklar falan.. hayır temmuz sonuna doğru burası felaket olur 50yi bulur sıcaklık.. bir an önce iyileşmekte istiyorum kim gelecekse gelsin gitsin de istiyorum. Okullar açılacak o zamana iyi olmak istiyorum vs. vs. :) benimde oğlum 38+1 de oldu. 8 temmuza denk geliyor 10 gün sonrası tam 38+0 olacak. Ama söylemedi işte tarih belki o zaman söyler.

Anam dur daha yeni tatile girdik okul demee :) sen çocuğu kime bırakacaksın gidip gelirken okula peki , bugun biraz ödev yaptık bir sürü ödevimiz var nasıl yapacak çocuk olunca bilmiyorum valla

Benimde bu doğumumda Kv yanımdaydı, Ebemiz onu istemeyeceğimi düşünüp çıkarmak istedi ama sancı odasında sancıları karşılarken öyle güzel dualarla masaj yaptı beni motive etti ki doğumhaneye girene kadar yanımda istedim, kendi annem ssvd olmamı istemiyordu hemde beni ağrı çekerken görsün istemedim oğlumu ona bıraktım zaten, ama sağolsun Kvmin o desteğini hiç bir zaman unutamıcam,
O dinlensin diye eşime sen masaj yap diyorum adam öyle bir bastırıyor kü heyecandan, belimi kıracak

Çok zor biliyorum ama etrafındakilere kulağını tıka geç, içine dert oluyorsa da laf söyle onlar dertlensin, "Aaa haklısın annesinden daha iyi bileceksin senin dediğin gibi yapayım" de birine bak birdaha diyebiliyorlar mı, ben normalde çok uysalımdır ama lohusalıkta başka biri oluyorum, ben üzülüp çoçuğumu üzeceğime onlar düşünsün
Buarada oğlum erken doğmuştu onda göz tıkanıklığı yaşadık biz hatta operasyon demişlerdi geçmezse ama bana birisi masaj önerdi ve Damla'yla geçmeyen tıkanıklık göz ayası masajı ile geçti

Benim ki en çok kardeşini seviyormuş, böyle sorular sormayın artık abiyim ben en çok Ayşe Mina'yı sevmeliyim diyor
Çocuklar çok bilmiş

Ayy doğurunca sıcaklar daha kötüymüş ya,
Hamileyken soyunuk dökünüktüm, elimde buzlu suyumlaydım,
Şimdi ayaklarda çorap elde sıcak rezeneli kimyon çayı, ikimizde gazlıyız

Canım nasıl normal doğumda dikişin oldu mu hemen ayaklandınmı acaba bende yapabilirmiyim ne güzel senin herşey yolunda gitmiş gönlüne göre olmuş Rabbim bizede nasib etsin

Canım sana özel dua ettim, hakkında hayırlı şekilde al kucağına
3dikişim var, Doğum bitince yan odaya kendim geçtim

Çok teşekkür ediyorum canım,
Benim sezeryanımda kolaydı, onun da öcü gibi gösterilmesini sevmiyorum, ama normal Doğum çok çok rahatmış özellikle sonrası için, kişiden kişiye hatta Doğumdan Doğuma bile değiştiğine inanıyorum,
Hakkınızda hayırlısı nasılsa en güzel şekilde olsun inşAllah

Canim gözlerini soru etme.ha diye operasyon yapılmaz.mutlaka masaj yap cok ise yarıyor.mulaka hergun temiz pamuk ve su ile temizle gözlerini.benim kızımda da oldu.masaj cok ise yarıyor.

Canim istediğin gibi normal doğum yapmana ve sonrasında sorunsuz atlatmaya inan çok sevindim.benim ilki sezeryandi.zorlanmadim ama tabi normal gibi olamaz.bu seferde sezeryan inşallah kolay geçer.

Bizde bugun kafa karin bacak gorduk geldik malum artik goremiyoruz bebisi. Nstde sancim cikmadi. Dün 20 dkda olan kasilmalar oldu birkac kez ama sonra olmadi duzenli degilmis dr normal dedi onemli olan 5 dk da hatta 2 dk da gelen sanci dedi.. suyumuz durumumuz iyiymis cok sukur 3017 gr dedi bakalim 3500 bekleriz dedi hayirlisi artik simdilik gelmeye niyeti yok kizçemin :)

Bugün kontrolümüz vardı.2700 olmuş oğlum.ama tabi serkilaj olduğu için Dikiş e çok dayanmış zorluyor.simdi 35+6 yüz.sali tekrar çağırdı.tam 37 yi beklesin o dönemde alırız diyor inşallah aksilik olmadan tamamlarız.bizden haberler boyleböyle.ama son zamanlar çok zor geçiyor.akinti için jel verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…