- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Doğum yapan arkadaşlar sizlerr bi sorum vaaar :) doğumdan sonra kaç kilonuz gitti
Canim istediğin gibi normal doğum yapmana ve sonrasında sorunsuz atlatmaya inan çok sevindim.benim ilki sezeryandi.zorlanmadim ama tabi normal gibi olamaz.bu seferde sezeryan inşallah kolay geçer.
İnşAllah canım kolaylıkla gelsin kuzucuğun
Canim ben kızımda 6 kilo almıştım.hastane dönüşü 7 kilo gitmişti.Doğum yapan arkadaşlar sizlerr bi sorum vaaar :) doğumdan sonra kaç kilonuz gitti
7kilo gitti kaldi 8 dogum yapali 16 gun olduDoğum yapan arkadaşlar sizlerr bi sorum vaaar :) doğumdan sonra kaç kilonuz gitti
Kız gün vermemesi daha iyi değil mi bende son zamana kadar gün vermesin istiyorum günü baştan verse o güne kadar stres olacaksın son anda versinki biran önce oldu bittiye gelsin bide o anın stresini yaşamak istemiyorumBenim zaten sezaryen ama vermeye niyetli değil günü. Baştan dedi 1 gün bile önemli sinyal versin öyle dedi. Gittiğimde tam 38+0 olacağım ertesi gün alayım dese bari :)) ama yok almaz :)
Anam dur daha yeni tatile girdik okul demee :) sen çocuğu kime bırakacaksın gidip gelirken okula peki , bugun biraz ödev yaptık bir sürü ödevimiz var nasıl yapacak çocuk olunca bilmiyorum valla
Ayy doğurunca sıcaklar daha kötüymüş ya,
Hamileyken soyunuk dökünüktüm, elimde buzlu suyumlaydım,
Şimdi ayaklarda çorap elde sıcak rezeneli kimyon çayı, ikimizde gazlıyız
Bizimki seviyor okulun yemeklerini allahtan gerçi uzak zaten gitme şansım yoktu , allah kolaylık versin sen bu sene baya formda olacaksın demekki :)Deriimmmbizim okul bu sene tam gün yemekleri yemez orda çıkanları. Yakın okul ben götürüp getiriyorum zaten bir de yemek getir götür falan derken çok yoğun olacağım. Anneme bırakacağım canım o konuda sıkıntım yok. Ödev dime dime :)) bizim haftalık fasiküllerimiz var testler de ayrıca onları yapıyoruz:)) çok ödev veren biri değil öğretmenimiz zorlanmam o konuda :) bebek kucakta ufaklık ödevde olacak :)
Canim geçmiş olsun gozunaydin, hosgelmis minigin. Çok sevindim normal doğum yapmana. Artık herşey dahada güzel olacak inşGünaydınlar kızlar,
Tek tek alıntılayamıyorum ama okudum hepinize çok çooook teşekkür ediyorum,
26.06 günü yani evlilik yıldönümümüzde aramıza katılmaya karar verdi minik prensesimiz
Suyum ve nişanım geldi sabahtan, hastaneye geçtik, kasılmalarım varmış ama ben ishalden karnım ağrıyor sanıp önemsememiştim, hastaneye vardığımızda 3cm açılmam vardı ve düzene girmişti sancılarım, benim hissettiğim hafif bel ağrılarıydı, adet sancısı gibi, yanlız kızımın yüzü karşıya bakıyordu ve bu şekilde sezeryan sonrası normal doğım şansım yoktu, uzunca bir süre ağrım da olmayınca bekledik, tam ümidi kesip sezeryan olayım derken, birden döndü kızım ve o andan itibaren sancılarım sıklaşıp kucağıma alana kadar toplam 1;30saat sürdü, gerçekten ikisini de yaşamış ve ikisinde de hiç zorlanmamış biri olarak tekrar doğım yapsam normal olsun isterdim, en büyük destekçim eşindi bir an olsun elimi bırakmadı, nasip oldu sağlıkla aldık kucağımıza kaymağımızı, ertesi sabahta evimize geldik, misafir gelen giden öyle yoğunuz ki maalesef istemesem de değiştiremiyoruz, onun dışında hepinizi bekleyen emzir gaz çıkar uyu rutinindeyiz
Hepiniz en güzel ve özel hissedeceğiniz şekilde yavrucuklarınızı kucağınıza alırsınız inşAllah çok çok dua ettim doğumum boyunca
Kız gün vermemesi daha iyi değil mi bende son zamana kadar gün vermesin istiyorum günü baştan verse o güne kadar stres olacaksın son anda versinki biran önce oldu bittiye gelsin bide o anın stresini yaşamak istemiyorum
Bizimki seviyor okulun yemeklerini allahtan gerçi uzak zaten gitme şansım yoktu , allah kolaylık versin sen bu sene baya formda olacaksın demekki :)
Kız sana daha önce sormuştum ama hatırlayamadım sen nereye gidiyordun doğumu Ortadoğu da yapacaksın değil miYok canım ya abisi gün sayıyor :) vermiş olsa beraber sayardık :)) stres olmam ben canım o konularda gayet sakinimdir. Vermeyince belirsizlik oluyor:) eşim iznini falan ona göre ayarlar eder ayrıca :) kısmet bakalım.. bekliyoruz :) böyle 10 gün falan olunca diyorum acaba o sürede kanama falan olursa ne olur.. sonuçta sezaryen bilmek istiyorum
Kız sana daha önce sormuştum ama hatırlayamadım sen nereye gidiyordun doğumu Ortadoğu da yapacaksın değil mi
Allah razı olsun canım hem senin gibi ssvd yapmayı çok istiyorum hemde çok korkuyorum sadece hayırlısı için dua ediyorum ben ilkinde çok sancı çektim yine öyle olursa dayanamam gibi geliyor ama çatır çatır doğurmakta içimde kalmadı değil haniCanım sana özel dua ettim, hakkında hayırlı şekilde al kucağına
3dikişim var, Doğum bitince yan odaya kendim geçtim
Benim ilkinde de orada olmuştu ama Adana cerrahi tıp merkezi ni bilmiyordumEvet doğum ortadoğuda canım. Gittiğim yer de ortadoğunun tıp merkezi olan adana cerrahi tıp merkezine gidiyorum. Yani ortadoğunun kolu desem doğru olur :) yenidoğan ve genel yoğun bakımı falan her şeyi var ortadoğunun o yüzden de tercihim orası :) ilk doğumum metroda oldu ama.
Maşallah maşallah ne güzel yaaa :)Benim bugün 2gün olacak, yaklaşık 5kg gitti, kaldı 5kg
Kz 6 kilo almayı nasl becerdin :) hahha.. 13 kilo almış bulunmaktaymm maşallah valla sanaCanim ben kızımda 6 kilo almıştım.hastane dönüşü 7 kilo gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?