2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh sefanız olsun gez gitsin kurtul kötü psikolojiden sen strese gireceğine bırak olmamasını dert edinenler strese girsin

Ayy canım bunu öğrendiğim çok iyi oldu göğüs ucu yok bende çocuk parçalıyor beni bunda da farklı olacağını sanmıyorum Allah razı olsun

Sağılmış sütü nasıl veriyorsunuz tekrar yani dolapta saklanıp ısıtılıyormu ?

Kizlar 75le hanile kaldim suan 79-80qrasi cikiyorum ultrasyinda en son kizim 3kilo cikti simdi ben dogum sonrasi kac kilo vericem aklim karisti hic kilo almadim ben tuhaf bi durum oldu bendeki

Çok sağol canım Allah razı olsun
Biz şimdiden başlayabiliriz bence senin tecrübelerin apayrıdır,
Gazımı çıkaramıyorum mesela o da miniğime gaz yapıyor önerin varsa dinlerim

Ben hiç sancı yaşamamıştım ilkinde o yüzden neyden korkacağımı bile bilmiyordum
Dediğin gibi hakkınızda hayırlısı olsun ama Adana'da ssvd çok yaygın diye biliyorum özellikle meşhur drlar var duyduğum

Sağılmış sütü nasıl veriyorsunuz tekrar yani dolapta saklanıp ısıtılıyormu ?

3saat dualarda
3gün dolapta kapak kısmında
3ay buzlukra saklayabilirsin dediler bana,
Çözdürürken biberon yada süt poşetiyle ılık su için koyup anne teniyle aynı ılıklıktayken vermeliymişiz

Kız ben adanadayim ama hiçbir şey bilmiyorum 40 gün oldu taşımalı zaten öncesinde ilçedeydik ancak haftasonları KV ye taşınıyorrduk 5 yıldır ömrüm yollarda geçti desem yeridir hiç araştırmadım bile bu doktoru ilk hamilelikte çok sevmiştim bunda başka birini araştırmak bile aklımdan geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…