- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Maşallah emzirdikçe de verirsn inşallah canım :)7kilo gitti kaldi 8 dogum yapali 16 gun oldu
Ohh sefanız olsun gez gitsin kurtul kötü psikolojiden sen strese gireceğine bırak olmamasını dert edinenler strese girsinKizlar nst yine normal cikti. Haftaya bugun gel yine dedi. Bu defa dogum konusunu actim. Haftasini doldurmasini bekleyecegiz herhangi bir belirti olmazsa dedi. Haftasi doldu yine gelmezse bir iki gun daha bekleriz sonra suni sanci veririz dedi. Acilma olmazsa son care sezeryan dedi. Hakkimda hayirlisi neyse o bebegim ve benim icin o olsun diyorum. Abanta gezmeye geldik bizde bebisin gelesi olmayinca :)))
Ayy canım bunu öğrendiğim çok iyi oldu göğüs ucu yok bende çocuk parçalıyor beni bunda da farklı olacağını sanmıyorum Allah razı olsunAl_pi doğum kilosunu hafta olmadan yakalamış ya MaşAllah inci ye de annesine de,
Göğüs yarası zor bilirim canım ama göğüsler ilk şoku atlattıktan sonrası tamamen keyif olacak ikiniz içinde, benim sana naçizane tavsiyem, gece en son sütünü sağdıktan sonra ılık bir duş al, tahinin üzerindeki yağdan göğsüne sür ve streç film ile paketle göğüslerini, ve 4/5saat emzirme, sağılmış sütü versinler kuzuna, paketi açtığında göğüslerin pamuk gibi olacak inŞAllah, be oğlumda kopmak üzere olan göğüs ucumu böyle kurtarmıştım bana çok fayda etti,
Bol bol dinlen canım etrafındaki herkes sizin rahatınız için var, sen kendini nekadar iyi enerjik hissedersen okadar keyifli olacaktır bebeğin unutma
O dönem şeker çıkmıştı.cok sıkı diyet yapmış tüm.bu hamileliğinde 11 kilo aldım.bakalim bu sefer kac kilo gidecek.cok almamışsın sen deKz 6 kilo almayı nasl becerdin :) hahha.. 13 kilo almış bulunmaktaymm maşallah valla sana
Anladım cnmm :) 10 kilo alsaydm gene iyiydi de bunada şükür tabi :)O dönem şeker çıkmıştı.cok sıkı diyet yapmış tüm.bu hamileliğinde 11 kilo aldım.bakalim bu sefer kac kilo gidecek.cok almamışsın sen de
Masallah darisi bizeCanım sana özel dua ettim, hakkında hayırlı şekilde al kucağına
3dikişim var, Doğum bitince yan odaya kendim geçtim
7-8 kg gitti cnmDoğum yapan arkadaşlar sizlerr bi sorum vaaar :) doğumdan sonra kaç kilonuz gitti
Canim ben kızımda 6 kilo almıştım.hastane dönüşü 7 kilo gitmişti.
Hııı senin için zor olmuş tabii. Valla canım ben emzirmeyeceğim için bence rahat olurum :) hani yine soyunuk dökünük buzlu sulu ama hamilelik harareti olmadan :))
Canim geçmiş olsun gozunaydin, hosgelmis minigin. Çok sevindim normal doğum yapmana. Artık herşey dahada güzel olacak inş
Diğer annelerimizde hayirlisiyla alsınlarda kucaklarina bebek muhabbetlerine başlarızası artık :))'
Allah razı olsun canım hem senin gibi ssvd yapmayı çok istiyorum hemde çok korkuyorum sadece hayırlısı için dua ediyorum ben ilkinde çok sancı çektim yine öyle olursa dayanamam gibi geliyor ama çatır çatır doğurmakta içimde kalmadı değil hanihele sen yan odaya kendim geçtim deyince içim kıpır kıpır oldu
Sağılmış sütü nasıl veriyorsunuz tekrar yani dolapta saklanıp ısıtılıyormu ?
Bayram bitti ve sonunda saglık ocagına gdebildik:) bugun 9 gunluk olduk çok şükür
Kilomuz 3400 olmus boyumzda bi santim artmış:)
Masallah darisi bize
Kız ben adanadayim ama hiçbir şey bilmiyorum 40 gün oldu taşımalı zaten öncesinde ilçedeydik ancak haftasonları KV ye taşınıyorrduk 5 yıldır ömrüm yollarda geçti desem yeridir hiç araştırmadım bile bu doktoru ilk hamilelikte çok sevmiştim bunda başka birini araştırmak bile aklımdan geçmediBen hiç sancı yaşamamıştım ilkinde o yüzden neyden korkacağımı bile bilmiyordum
Dediğin gibi hakkınızda hayırlısı olsun ama Adana'da ssvd çok yaygın diye biliyorum özellikle meşhur drlar var duyduğum
Benim ilkinde de orada olmuştu ama Adana cerrahi tıp merkezi ni bilmiyordum
Sağılmış sütü nasıl veriyorsunuz tekrar yani dolapta saklanıp ısıtılıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?