2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ssvd yapan doktor var ortadoğuda. Hicran hanım ve ali bey yapıyor ssvd

Ay hadi az kalmış kavuşmanıza :)

Kızlar anneannemiz bize emzirme yastığı almış,
Görseli atıyorum.
Kullanıp memnun olan var mı, çünkü ben bunu kullanamam gibime geliyor, bunalırım yahu temmuz ağustos sıcağında .

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 71
Ay ay ay heyecana bak :)
Geldi geliyor desene :)
Hayırlısı inşallah doğum anında bizlere de dua et

Kızlar anneannemiz bize emzirme yastığı almış,
Görseli atıyorum.
Kullanıp memnun olan var mı, çünkü ben bunu kullanamam gibime geliyor, bunalırım yahu temmuz ağustos sıcağında .

Kullanmadım canım ama bu sıcakta kullanılır mı bilemedim

kizlar sanci odalari kisisel mi oluyor yoksa bi kac hamile birlikte mi bekliyor? Sıkıntılı bi ortam yerine kendi odamda sanci cekmeyi tercih ederim acikcasi.

Bi denerim bakayım nette konforlu fln yazıyor gece emzirmeleri için ama ben ona öyle dayansam uyudum gitti
Şaka bi yana benim bebişler ztn 2 ay anca emiyorlar o da zorla . İki ay sonra kaldır at.
Bundan değil de simit gibi olandan aldım ama dediğin gibi ilk zamanlar kullanmıştım.sonra oturtma dönemi sırtına koyup kullanıyordum.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin sana.
Benim de göğüs ucum yok tutamıyor oğlum. Avrnt göğüs ucu aldım onla emziriyorum. Gayet kullanışlı savaşmıyor çocuk. E anne sütü de alıyor. Daha ne. Üstelik benim sütüm hala yetmiyor. Üç kere emzirirsem kalanı mama veriyoruz. Kime ne? Soranlara evet emiyor diyip geçiyorum. Kime ne senin nasıl neyle emzirdiğinden. Söyleme sen de. Ben sadece eşimin yanında emzirdim bugüne kadar. Onun dışında da kimse bilmiyor neyle nasıl emziriyorum. Sen de al bebeğini geç odaya ikiniz de nasıl rahat ediyorsanız öyle yap. O bebeğin annesi sensin. Ona senden iyi kimse bakamaz senden çok kimse düşünemez. Hiç kimseyi de takma kafana. Bu kadar düşünseler sizi böyle şeyler yapıp seni üzüp sütünü riske atmazlar.

Bi denerim bakayım nette konforlu fln yazıyor gece emzirmeleri için ama ben ona öyle dayansam uyudum gitti
Şaka bi yana benim bebişler ztn 2 ay anca emiyorlar o da zorla . İki ay sonra kaldır at.

Belli mi olur bunda sütün olur emer belki.. ablamın 2 bebeğinde sütü boldu 3.de az.. belli olmaz bakarsın emer :)

Kesinlikle katılıyorum....

Canim marul roka dereotu bulgur pilavi ogunlerini atlamada guzel yemek ve bol su icmek..
Hamisler ozur dilerim caniniz cektiyse bunlar sizede faydali olacak

Kızlar benim belimde fln ağrı yok ama acayip Regl sancısı gibi sancım var ya.. Ama belirli aralıklarla gelmiyor akşamdan beri var. Diğer iki bebişte böyle ağrı yaşamadım son dönemlerde , o yüzden paniğim biraz .

Cnm baskı hissediomusun alt tarafta? Bende baskı hissi var bugun , hep degil ama bazen oluyor, sankı sıkışmışım tualetim gelmiş gibi .. bende bir hafta önce hafif adet sancısı gibi sancım oldu ozmn megerse acılma olmuş 1 cm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…