Kız ben adanadayim ama hiçbir şey bilmiyorum 40 gün oldu taşımalı zaten öncesinde ilçedeydik ancak haftasonları KV ye taşınıyorrduk 5 yıldır ömrüm yollarda geçti desem yeridir hiç araştırmadım bile bu doktoru ilk hamilelikte çok sevmiştim bunda başka birini araştırmak bile aklımdan geçmedi
Merhabalar, bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapıldı ilk defa. 3cm açıklık var ama nst de hiç sancı yok. Çatı uygunmuş normale şükür ki. Bu gece sancılanmazsan cuma tekrar gel dedi. 1 haftaya kalmaz doğururmuşum
Insallah hastaneden ilk ciktigimda sadece 3200 vermistim 2gun sonra 7kilo oldu osekilde sabit kaldik insallah gider hemenMaşallah emzirdikçe de verirsn inşallah canım :)
Ay ay ay heyecana bak :)Merhabalar, bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapıldı ilk defa. 3cm açıklık var ama nst de hiç sancı yok. Çatı uygunmuş normale şükür ki. Bu gece sancılanmazsan cuma tekrar gel dedi. 1 haftaya kalmaz doğururmuşum
3370 le saol kuzumMaşAllah canım, kaşla doğmuştu kuzucuk
Kızlar anneannemiz bize emzirme yastığı almış,
Görseli atıyorum.
Kullanıp memnun olan var mı, çünkü ben bunu kullanamam gibime geliyor, bunalırım yahu temmuz ağustos sıcağında .
Bi denerim bakayım nette konforlu fln yazıyor gece emzirmeleri için ama ben ona öyle dayansam uyudum gittiKullanmadım canım ama bu sıcakta kullanılır mı bilemedim
Bundan değil de simit gibi olandan aldım ama dediğin gibi ilk zamanlar kullanmıştım.sonra oturtma dönemi sırtına koyup kullanıyordum.Bi denerim bakayım nette konforlu fln yazıyor gece emzirmeleri için ama ben ona öyle dayansam uyudum gitti
Şaka bi yana benim bebişler ztn 2 ay anca emiyorlar o da zorla . İki ay sonra kaldır at.
Ay hadi az kalmış kavuşmanıza :)
İnşallah :) bi ara gelmeyecek diye korkmaya başlamıştım :) tabi ki de kalanlara dua edicemAy ay ay heyecana bak :)
Geldi geliyor desene :)
Hayırlısı inşallah doğum anında bizlere de dua et
Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin sana.Merhaba anneler kucağına alan annelerimiz olmus gülegüle büyütsünler gün sayanlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alırlar simdiden hayırlı doğumlar bugün göz doktoruna gittik dün kızımın gözü çapaklanıyordu pamuklu suyla silmeme rağmen gözü kapandı şişti enfeksiyon olabilir damla verdi 10 gün sonra tekrar kontrol geçmezse göz kanalları tıkanmıs olabilir farklı tedavi uygulanırmıs cuma günü aylık kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek benim simdide safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor daha cok küçük bebeğim ah ah başımıza gelenler herşeye rağmen annelik yinede bambaşkaymıs hamileyken evhamlıydım simdi dahada evhamlıyım herşeyden korkar oldum o normalmi bu normalmi diye sürekli sorguluyorum bi yandanda etrafımda bazı dengesizler var beni zorla şurda 7gün kalmıs kırklanmaya lohusalığımın bitmesine depresyona sokucaklar göğsümden emmiyor tutmuyor silikon uç yada biberonla veriyorum çabalamam lazımmıs silikonu değil benim göğsümü tutması lazımmıs kimisi çabalamıyormuşum kolaya kacıyormusum onun ağlamasına kıyamıyorum o ağlarken nasıl zorlayım önemli olan anne sütü alıyormu alıyor neyle aldığının önemi yok benim için ama sanırım mamaya geçicez benim enfeksiyonum yine yükselmiş cocuk doktorundan haber bekliyorum biraz uzun oldu yine ama çok moralim bozuldu içimi dökmek istedim
Bi denerim bakayım nette konforlu fln yazıyor gece emzirmeleri için ama ben ona öyle dayansam uyudum gitti
Şaka bi yana benim bebişler ztn 2 ay anca emiyorlar o da zorla . İki ay sonra kaldır at.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin sana.
Benim de göğüs ucum yok tutamıyor oğlum. Avrnt göğüs ucu aldım onla emziriyorum. Gayet kullanışlı savaşmıyor çocuk. E anne sütü de alıyor. Daha ne. Üstelik benim sütüm hala yetmiyor. Üç kere emzirirsem kalanı mama veriyoruz. Kime ne? Soranlara evet emiyor diyip geçiyorum. Kime ne senin nasıl neyle emzirdiğinden. Söyleme sen de. Ben sadece eşimin yanında emzirdim bugüne kadar. Onun dışında da kimse bilmiyor neyle nasıl emziriyorum. Sen de al bebeğini geç odaya ikiniz de nasıl rahat ediyorsanız öyle yap. O bebeğin annesi sensin. Ona senden iyi kimse bakamaz senden çok kimse düşünemez. Hiç kimseyi de takma kafana. Bu kadar düşünseler sizi böyle şeyler yapıp seni üzüp sütünü riske atmazlar.
Canim marul roka dereotu bulgur pilavi ogunlerini atlamada guzel yemek ve bol su icmek..Günaydin kizlar
Dogum yapan ballikaymakli ve canim06 yi tebrik ederim. Allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin.
Bugun takvimimin son gunu( her nekadar bebegim kucagimda olsa da takvimi orda gormek güzeldi.
Kizlar sütüm gelmiyor artik. Dolu dolu tasan süt bir anda kesildi( tek umudum bugun banyo günüm (10 gunun sonunda ) banyodan sonra tekrar gelmesi. Her gun humana cay, su, komposto vs iciyorum. Baska onerisi olan var mi??
Evet canım ilk doğumum 3 yıl önce Ortadoğu da Filiz Kaviseçen yapmıştıOrtadoğu da mı oldu canım senin ? Adana cerrahi tıp merkezi turgut özal bulvarında canım. Bana yakın. Ortadoğu bi tık daha uzak ama kalite aynı :)
Kızlar benim belimde fln ağrı yok ama acayip Regl sancısı gibi sancım var ya.. Ama belirli aralıklarla gelmiyor akşamdan beri var. Diğer iki bebişte böyle ağrı yaşamadım son dönemlerde , o yüzden paniğim biraz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?