2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kac saattır gecmeyen bır agrım var gaz sancısı gibi ama karnımın heryerınde midem ve belimde dahıl olmak uzere oglen hafıf agrıyordu smdı sıddetlendı akıntı falan da yok ama yarın da randevum var beklesem mı kı devam ederse gıdeyım mı sızce

Ayağa kalkınca oluyor o baskı aynen dediğin gibi sanki çok tuvaletim gelmiş gibi pofffff

Ayağa kalkınca oluyor o baskı aynen dediğin gibi sanki çok tuvaletim gelmiş gibi pofffff

Hmm... daha zamanın var tatlım senin.. bu his ve bu agrın - belki acılma oluyodur, bilemiyorum
Ben artık bebiş bekliyorum ve o baskı hissi var ama başka agrı sızı yok şimdilik
Uzan,dinlen, yorma kendini

Canım dikkat et dinlen ayakta durma. Benimde öyle oldu sancılarım. Dinleniyorum daha fazla yatıyorum şükür kalmadı. Nstye girdim sık kontrol oldum bu yüzden. Geçmezse git mutlaka

Hmm... daha zamanın var tatlım senin.. bu his ve bu agrın - belki acılma oluyodur, bilemiyorum
Ben artık bebiş bekliyorum ve o baskı hissi var ama başka agrı sızı yok şimdilik
Uzan,dinlen, yorma kendini
Sürekli yatan biriyim bayramda burnumu bile çıkarmadım dışarı ama ne bileyim tırstım biraz . Saol cnm

Canım dikkat et dinlen ayakta durma. Benimde öyle oldu sancılarım. Dinleniyorum daha fazla yatıyorum şükür kalmadı. Nstye girdim sık kontrol oldum bu yüzden. Geçmezse git mutlaka
Cuma günü randevum var bakayım geçmezse acile giderim olmadı korku sarıyor hemen beni kistim de varya bide ya patlarsa diye

Canım sancı gibi duruyor. Ara doktorunu ona göre hareket et canım

Öyle yap canım. Daha var zamanın çünkü. Dinlen biraz pozisyon falan değiştir geçmezse ara sor doktorunu

Öyle yap canım. Daha var zamanın çünkü. Dinlen biraz pozisyon falan değiştir geçmezse ara sor doktorunu
Kistten de olur değil mi ya..
Nst de sancı çıkmamıştı doktoruma dedim böyle böyle oluyor arada.
Dedi o kisttendir .
Küçük bi kavun kadar Olmuştu en son

Göğüs ucum var Ama tutmuyor silikon uçlada keyfi yerindeyse emiyor insanlar cok acımasız olmuş tecrübe ayrı cok bilmişlik ayrı diyorum sen yaşayarak tecrübe edinmişsin bende öyle edinicem her bebek ayrı her anne ayrı bende kimsenin yanında emzirmiyorum sütümü sağmıyorum ne niyetle baktıklarını bilemiyosun bayramda anne sütümü mama mı veriyosun dediklerinde kayınpederim doymuyodur mama verin demişti sinir krizi geçiricektim takmamaya calısıyorum onlar yüzünden bebeğime sütümden stres geçsin istemiyorum ama engel olamıyor insan bazen enfeksiyon artınca cocuk doktoru sütü kesin dedi mamaya devam ediyorum tekrar yarın gidicez doktoruna aşımızda var simdiden stres sardı beraber ağlarız artık kızımla

Karnım taş gibi 2 gündür , gece hareket ediyor Bebek bi tek.. Cuma'ya randevumuz..napsam acaba sizde de var mı bu durum? Ve artık çok sıkıldım beklemekten, bebiş sağlıkla gelsin artık

Reactions: SGd
Kistten de olur değil mi ya..
Nst de sancı çıkmamıştı doktoruma dedim böyle böyle oluyor arada.
Dedi o kisttendir .
Küçük bi kavun kadar Olmuştu en son

Olabilir tabii canım. Kist etkiliyor. Baya büyümüş kistin. Ablamın miyomu vardı 2 tane portakal gibiydi. Onda da ara ara olurdu böyle sancı falan

Karnım taş gibi 2 gündür , gece hareket ediyor Bebek bi tek.. Cuma'ya randevumuz..napsam acaba sizde de var mı bu durum? Ve artık çok sıkıldım beklemekten, bebiş sağlıkla gelsin artık

Canım doktorum bana bugün hareketimde azalma olursa mutlaka gel dedi. Karnın taş gibiyse kasılma var. Ara git doktora bekleme derim

Ben varım ben çok rahatsızım hiçbir şekilde rahat edemiyorum artık kasıklarım ağırlık kaldırmıyor sanki kemikler kırılacak gibi ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum Pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum alşah yardımcımız olsun

Kızlar hangi hastanelerde ne şekilde doğum yapacaksınız? Fiyatlarınızı aldınız mı ?

Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…