- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
doktorum sancın olrsa hastaneye gel ebeler var duruma gore benı ararlar demıstı korkuyorum da bu ebeler alttan falan mı bakıyor muayene edıyor hem sancı cekıyorum hem korkuyorumCanım sancı gibi duruyor. Ara doktorunu ona göre hareket et canım
doktorum sancın olrsa hastaneye gel ebeler var duruma gore benı ararlar demıstı korkuyorum da bu ebeler alttan falan mı bakıyor muayene edıyor hem sancı cekıyorum hem korkuyorum
Estağfurullah canım, benim bebisimde gazlı bebek. Emerken çık çık diye ses çıkarırken kendi hava yutuyor. Ona dikkat et canım, gaz yapan yiyeceklerden de kaçın.Çok sağol canım Allah razı olsun
Biz şimdiden başlayabiliriz bence senin tecrübelerin apayrıdır,
Gazımı çıkaramıyorum mesela o da miniğime gaz yapıyor önerin varsa dinlerim
Çıktık yola gidiyoruz. Eşim bebişi alıp gelcez deyip duruyor. Hazır hissetmiyorum sanki kendimi hem sancım falan yok ki taş kesildim sadeceHaber ver cnm bişi yoktur umarım benimde tekrar olursa Ağrı'm gidicem hemen acile. Ama bebiş kıpır kıpır sorun yok ondan bekliyorum .
Tatlim Allah yardimcin olsun bosver o sokma akillari bende biberonla veriyordum sonucta senin sutun herkes tutmasini ister ilerleyen zamanlarda belki bigunde ogrenecek bebisler cok kucuk dogdu benimkiler daha minik gogsum kafalarindan buyuk :))Merhaba anneler kucağına alan annelerimiz olmus gülegüle büyütsünler gün sayanlarda inş hayırlısıyla kucaklarına alırlar simdiden hayırlı doğumlar bugün göz doktoruna gittik dün kızımın gözü çapaklanıyordu pamuklu suyla silmeme rağmen gözü kapandı şişti enfeksiyon olabilir damla verdi 10 gün sonra tekrar kontrol geçmezse göz kanalları tıkanmıs olabilir farklı tedavi uygulanırmıs cuma günü aylık kontrolümüz var bakalım nasıl geçicek benim simdide safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyor daha cok küçük bebeğim ah ah başımıza gelenler herşeye rağmen annelik yinede bambaşkaymıs hamileyken evhamlıydım simdi dahada evhamlıyım herşeyden korkar oldum o normalmi bu normalmi diye sürekli sorguluyorum bi yandanda etrafımda bazı dengesizler var beni zorla şurda 7gün kalmıs kırklanmaya lohusalığımın bitmesine depresyona sokucaklar göğsümden emmiyor tutmuyor silikon uç yada biberonla veriyorum çabalamam lazımmıs silikonu değil benim göğsümü tutması lazımmıs kimisi çabalamıyormuşum kolaya kacıyormusum onun ağlamasına kıyamıyorum o ağlarken nasıl zorlayım önemli olan anne sütü alıyormu alıyor neyle aldığının önemi yok benim için ama sanırım mamaya geçicez benim enfeksiyonum yine yükselmiş cocuk doktorundan haber bekliyorum biraz uzun oldu yine ama çok moralim bozuldu içimi dökmek istedim
Oda fiyatları dahil mi kuzu ?Canım ben burda özel ortadoğu hastanesinde sezaryen yapacağım. 1000-1500 arası demişti daha önce.
Türkiye Hastanesi 4.000tl sezeryanKızlar hangi hastanelerde ne şekilde doğum yapacaksınız? Fiyatlarınızı aldınız mı ?
Canim ben 100.8 girdim 93.5 oldumDoğum yapan arkadaşlar sizlerr bi sorum vaaar :) doğumdan sonra kaç kilonuz gitti
Bizimki mclerendi galiba büyükçe bişey ama rahat yaniKızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Ciddi misin nekadar anlayışlılarmış. Bizdeyse kaynanam gazını çıkarttırmadım diye küstü hastanede. Taburcu olduktansonra 2-3 gün gelmedi Oğluna beni istemiyo sandım demiş. Ah ah şanslısın kuzumDogumdan sonra hep odamda esimle kizimla basbasa kaldik ancak yardim istedigimde geldiler.
Cok guzeldi gercekten esimle o anlari yasamak.. Tecrubesizsin ama güclü :)
O yuzden evdeki kalabaligi bilmedim gormedim bile ..
Karnım taş gibi 2 gündür , gece hareket ediyor Bebek bi tek.. Cuma'ya randevumuz..napsam acaba sizde de var mı bu durum? Ve artık çok sıkıldım beklemekten, bebiş sağlıkla gelsin artık
Kızımınki Pierre cardin di oğlumda da kullandım tabi yıprandı. Şimdiki bebişin de prego laon. Travel sistemKızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Kendimden pahalı görünce terapi gibi geliyoTürkiye Hastanesi 4.000tl sezeryan
Canim ben de miyom var sağ alt karinda . Bebek o tarafa baskı yapınca cok ağrı yapi yor.oyle bir sey olabilir senin deHaber ver cnm bişi yoktur umarım benimde tekrar olursa Ağrı'm gidicem hemen acile. Ama bebiş kıpır kıpır sorun yok ondan bekliyorum .
Aa bu hamile yan yatis yastigi ben aldim cokta rahat yattim sayesinde bu baska kullanim sekli ekstra bebekte emzirebiliyorsun yumusak bir yastik sikmaz canim seni kullanirsin rahatliklaKızlar anneannemiz bize emzirme yastığı almış,
Görseli atıyorum.
Kullanıp memnun olan var mı, çünkü ben bunu kullanamam gibime geliyor, bunalırım yahu temmuz ağustos sıcağında .
Çok az hissediyorum kas katı kesilmiş oluyor. Şimdi nst ye gireceğim bakalım. Nöbetçi dr da dilsiz sanırım soru sormadan cevap vermiyorcanım gece hareket ediyor derken gündüz hiç mi hareket etmiyor.
Bugün konuştuk doğum fiyatını drumla.cinarli da doğum yapicam.ve riskli gebelik uzmanı prof olunca 6000 tl yaktı bizi.ama yapacak bir sey yokKızlar hangi hastanelerde ne şekilde doğum yapacaksınız? Fiyatlarınızı aldınız mı ?
Kız bende kist var sağ pelvikste oluşup sola doğru yayılan kavun kdr bişi olan ....Canim ben de miyom var sağ alt karinda . Bebek o tarafa baskı yapınca cok ağrı yapi yor.oyle bir sey olabilir senin de
Evet resimde kullanım şekilleri var bacak arasına fln koyup yatıyor hamile anneler :) 5 şekle giriyor diyor ama ben daha çözemedimAa bu hamile yan yatis yastigi ben aldim cokta rahat yattim sayesinde bu baska kullanim sekli ekstra bebekte emzirebiliyorsun yumusak bir yastik sikmaz canim seni kullanirsin rahatlikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?