2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben babyfox jaguar travel sistem aldım. Büyük istiyordum istediğim gibi de oldu. Sürekli gezen biriyim benim için ideal. Oğluma baston aldım ancak kullanamadım. Çok hafif olduğundan sürmekte zorlandım. Normal tip araba kullanmıştım onda. Ama yüzü hep dışarı dönük olmak zorundaydı kendime çevirdiğimde süremedim. Bu kez travel istedim o yüzden.

doktorum sancın olrsa hastaneye gel ebeler var duruma gore benı ararlar demıstı korkuyorum da bu ebeler alttan falan mı bakıyor muayene edıyor hem sancı cekıyorum hem korkuyorum

Açılman var mı diye kontrol edebilir ebeler canım. Ama sancı çekmektense o muayaneyi olmak daha iyi canım. Sonuçta bir şey varsa önlem alınır. Bence cesareti topla git.

Çok sağol canım Allah razı olsun
Biz şimdiden başlayabiliriz bence senin tecrübelerin apayrıdır,
Gazımı çıkaramıyorum mesela o da miniğime gaz yapıyor önerin varsa dinlerim
Estağfurullah canım, benim bebisimde gazlı bebek. Emerken çık çık diye ses çıkarırken kendi hava yutuyor. Ona dikkat et canım, gaz yapan yiyeceklerden de kaçın.
Senin bebis kaç kilo şuan cnm.

Haber ver cnm bişi yoktur umarım benimde tekrar olursa Ağrı'm gidicem hemen acile. Ama bebiş kıpır kıpır sorun yok ondan bekliyorum .
Çıktık yola gidiyoruz. Eşim bebişi alıp gelcez deyip duruyor. Hazır hissetmiyorum sanki kendimi hem sancım falan yok ki taş kesildim sadece kafamda deli sorular

Tatlim Allah yardimcin olsun bosver o sokma akillari bende biberonla veriyordum sonucta senin sutun herkes tutmasini ister ilerleyen zamanlarda belki bigunde ogrenecek bebisler cok kucuk dogdu benimkiler daha minik gogsum kafalarindan buyuk :))
Insallah kolaylikla atlatirsin ameliyatinida canim

Bizimki mclerendi galiba büyükçe bişey ama rahat yani

Dogumdan sonra hep odamda esimle kizimla basbasa kaldik ancak yardim istedigimde geldiler.
Cok guzeldi gercekten esimle o anlari yasamak.. Tecrubesizsin ama güclü :)
O yuzden evdeki kalabaligi bilmedim gormedim bile ..
Ciddi misin nekadar anlayışlılarmış. Bizdeyse kaynanam gazını çıkarttırmadım diye küstü hastanede. Taburcu olduktansonra 2-3 gün gelmedi Oğluna beni istemiyo sandım demiş. Ah ah şanslısın kuzum

Kızımınki Pierre cardin di oğlumda da kullandım tabi yıprandı. Şimdiki bebişin de prego laon. Travel sistem

Haber ver cnm bişi yoktur umarım benimde tekrar olursa Ağrı'm gidicem hemen acile. Ama bebiş kıpır kıpır sorun yok ondan bekliyorum .
Canim ben de miyom var sağ alt karinda . Bebek o tarafa baskı yapınca cok ağrı yapi yor.oyle bir sey olabilir senin de

Kızlar anneannemiz bize emzirme yastığı almış,
Görseli atıyorum.
Kullanıp memnun olan var mı, çünkü ben bunu kullanamam gibime geliyor, bunalırım yahu temmuz ağustos sıcağında .
Aa bu hamile yan yatis yastigi ben aldim cokta rahat yattim sayesinde bu baska kullanim sekli ekstra bebekte emzirebiliyorsun yumusak bir yastik sikmaz canim seni kullanirsin rahatlikla

Canim ben de miyom var sağ alt karinda . Bebek o tarafa baskı yapınca cok ağrı yapi yor.oyle bir sey olabilir senin de
Kız bende kist var sağ pelvikste oluşup sola doğru yayılan kavun kdr bişi olan ....
Aa bu hamile yan yatis yastigi ben aldim cokta rahat yattim sayesinde bu baska kullanim sekli ekstra bebekte emzirebiliyorsun yumusak bir yastik sikmaz canim seni kullanirsin rahatlikla
Evet resimde kullanım şekilleri var bacak arasına fln koyup yatıyor hamile anneler :) 5 şekle giriyor diyor ama ben daha çözemedim

Cok saol ...ewt bende cok korktum ama cok sukur iyi bi surecti...ama artik ben bittim son 4gun ...bu gun kv geldi o eksik bu eksik sunun yokmu ?sanki benim carsiya cikma halim vardi da cikmadim..
İyi bi denegim olmus senin icin de kendinden baska kimsen yok aslinda
..her sey sozde yapariz ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…