2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@beyazinci chicco lite way plus benimki hem travel hem baston oldugu için tercih ettim.. tam emin değilim ama piyasada alternatifi çok yok sanırım bir de nuna pepp travel olabiliyor lakin ki çok pahalı..

Kızlar benimde agrim var belime de vuruyor 1inde kont var kizim bekler umuyorum degisik seyler oluyor ama bi bakiyorum midemde toplaniyor hala yani asagida degil henuz hazirlik yapiyor sanirim

kizlar sanci odalari kisisel mi oluyor yoksa bi kac hamile birlikte mi bekliyor? Sıkıntılı bi ortam yerine kendi odamda sanci cekmeyi tercih ederim acikcasi.

Bizim oda odaydı herkese ayrı ama bayram olduğu için tüm doğumhane bize özel gibiydi şansımıza
Çoğu hastane Doğum odasında izin vermiyor diye biliyorum

Ben mamas papas armadillo kullanıyorum çok memnunum pratik açılıp kapanma konusunda .

Kızlar şimdide benimki yerinde durmuyor aralıksız bu kadar oynaması normal mi yahu ay Allahım doğurana kadar şizofren olup çıkıcam ....

Estağfurullah canım, benim bebisimde gazlı bebek. Emerken çık çık diye ses çıkarırken kendi hava yutuyor. Ona dikkat et canım, gaz yapan yiyeceklerden de kaçın.
Senin bebis kaç kilo şuan cnm.

Memeyi güzel kavrıyor emerken hava yutmuyor gibime geliyor ama bende ki gaz ona geçiyor sanırım, ikimizinde karnı gurultulu, 3400gr doğdu canım 3380gr ile çıktık ertesi güne hastaneden Cuma kontrol var bakalım

Yalnis biliyorum ama azcik midesine sutum gitsin diye hersey goguslerim resmen taş gibi oldular sagdikca geldi ama paramparca oldular ne yazikki hala emerken beynim cikacak gibi oluyor ama gececek yeter ki kizim iyi olsun ben herseye raziyim.. Anayim artik ben ana :)

Bende iki gundur suruyorum ama iki saatte bir emzirdigim icin siliyorum birde kapali olunca hava almayinca hemen iylesmiyor ne yazikki ama dedigini denerim en azindan iki saat yumusak kalir ..
Sagip vermek istemiyorum cok paramparca sagarken cok aciyor emse daha az aci veriyor cunku..
Enerjim cok iyi ama kızım uyudukca uyanmayinca hemen modum dusuyor..
Bugun kontrol gunumuzdu doktor 18 saate kadar uyur dedi sen emzir uyusun telas yapna dedi.
Birde gogsunden sut geldi saķın ondada telas etme sendeki hormonlardan bu dedi vajinal kanamada olabilir bundada korkma dedi..
49.cm dogmustu 49.bucuk olmusuz hastanedeki ölcüme gore de 200 gram zayiflamis ama doktor cok normal bu ama yinede iyi beslenmis dedi..
Saglik ocagi fazla tartmis hastane soyup tarti..

Al_pi cim göğüs ucu dediğin göğüs kalkanı mı oluyor? Ben onları almamıştım sona bıraktım, birde aventin göğüs ucu koruyucu var hangisi??
kalkan degil canim ucu aventin.. Birde ben standart olani aldim az buyuk geldi keske smal olani alaymisim dedim ona alisti belki gogsumu bos emmez bile ama iylessin gogsum deniycem..

Yok yahu bendekiler etrafimda pervane oldu ben alin kucaginiza demeden kucaklarina almadilar bi ara 3 kisi yatakta meme emzirmeye calisiyorduk
Bende dogumdan önce diyordum ben utanirim acamam herkesin yaninda gogsumu anam inci dogdu gogusler fora :))) Elleyen elleyene iki damla süt gelsin diye :) Analik boyle birseymis dedim..

Nst de ağrım çıktı. Vajinal muayene yaptı dr açılma yok 2 gün sonra gel dedi bu kadar..açılma yoksa daha zamanı var demek mi şimdi bu
_Amathaunta_ sacidem saolun ilginiz için

Canım ağrı olması düzene girmedikçe hiç birşey ifade etmiyor, benim düzenli sancı çıktıktan sonra bile 2haftauı geçti Doğum başlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…