- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
10 kilo gitti 1 haftada :)Doğum yapan arkadaşlar sizlerr bi sorum vaaar :) doğumdan sonra kaç kilonuz gitti
Canim bir listeden okumustum bebislerde hic gaz olmadi.ben mamaya gecince daha cok cektiler kuzularOnlar gaz yapar kız acayip :))
Kiyamam :)İyi geceler kızlar. Benim paşam artık cok az uyuyor. Tam 6 saattir uyanık kucagimda sessiz besigine koyduğum zaman ağlıyor. Buda tıpkı abileri gibi...
Hosgeldiniz omuz, bel, boyun ağrılarım, uykusuz gecelerim...
Canım nasılsın? Senden haber bekliyoruz.Hayırlı haberlerle gel. Allah yardımcın olsunÇok az hissediyorum kas katı kesilmiş oluyor. Şimdi nst ye gireceğim bakalım. Nöbetçi dr da dilsiz sanırım soru sormadan cevap vermiyor
Ssvd yapan doktor var ortadoğuda. Hicran hanım ve ali bey yapıyor ssvd
kizlar sanci odalari kisisel mi oluyor yoksa bi kac hamile birlikte mi bekliyor? Sıkıntılı bi ortam yerine kendi odamda sanci cekmeyi tercih ederim acikcasi.
Ben mamas papas armadillo kullanıyorum çok memnunum pratik açılıp kapanma konusunda .Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Nst de ağrım çıktı. Vajinal muayene yaptı dr açılma yok 2 gün sonra gel dedi bu kadar..açılma yoksa daha zamanı var demek mi şimdi bu
Estağfurullah canım, benim bebisimde gazlı bebek. Emerken çık çık diye ses çıkarırken kendi hava yutuyor. Ona dikkat et canım, gaz yapan yiyeceklerden de kaçın.
Senin bebis kaç kilo şuan cnm.
Yalnis biliyorum ama azcik midesine sutum gitsin diye hersey goguslerim resmen taş gibi oldular sagdikca geldi ama paramparca oldular ne yazikki hala emerken beynim cikacak gibi oluyor ama gececek yeter ki kizim iyi olsun ben herseye raziyim.. Anayim artik ben ana :)Onuda yanlış yapıyorsun ama uykusuz kaldığında sütünde geri gidecektir bol süt sağlıklı bebek için sağlıklı anne gerek bu şekilde devam ederse lohusa sendromu yaşayabilirsin bebek kadar sende önemlisin o evdeki kalabalık kuru kalabalık olmasın seni dinlendirsinler sende direnme bebeğin için dinlen uyu
Bende iki gundur suruyorum ama iki saatte bir emzirdigim icin siliyorum birde kapali olunca hava almayinca hemen iylesmiyor ne yazikki ama dedigini denerim en azindan iki saat yumusak kalir ..Al_pi doğum kilosunu hafta olmadan yakalamış ya MaşAllah inci ye de annesine de,
Göğüs yarası zor bilirim canım ama göğüsler ilk şoku atlattıktan sonrası tamamen keyif olacak ikiniz içinde, benim sana naçizane tavsiyem, gece en son sütünü sağdıktan sonra ılık bir duş al, tahinin üzerindeki yağdan göğsüne sür ve streç film ile paketle göğüslerini, ve 4/5saat emzirme, sağılmış sütü versinler kuzuna, paketi açtığında göğüslerin pamuk gibi olacak inŞAllah, be oğlumda kopmak üzere olan göğüs ucumu böyle kurtarmıştım bana çok fayda etti,
Bol bol dinlen canım etrafındaki herkes sizin rahatınız için var, sen kendini nekadar iyi enerjik hissedersen okadar keyifli olacaktır bebeğin unutma
kalkan degil canim ucu aventin.. Birde ben standart olani aldim az buyuk geldi keske smal olani alaymisim dedim ona alisti belki gogsumu bos emmez bile ama iylessin gogsum deniycem..Al_pi cim göğüs ucu dediğin göğüs kalkanı mı oluyor? Ben onları almamıştım sona bıraktım, birde aventin göğüs ucu koruyucu var hangisi??
Yok yahu bendekiler etrafimda pervane oldu ben alin kucaginiza demeden kucaklarina almadilar bi ara 3 kisi yatakta meme emzirmeye calisiyordukCiddi misin nekadar anlayışlılarmış. Bizdeyse kaynanam gazını çıkarttırmadım diye küstü hastanede. Taburcu olduktansonra 2-3 gün gelmedi Oğluna beni istemiyo sandım demiş. Ah ah şanslısın kuzum
Ben sana daha iyi terapi yapayım canım, maalesef 6500₺ MedicalPark, drumuz dışardan geldiKendimden pahalı görünce terapi gibi geliyo
Ben sana daha iyi terapi yapayım canım, maalesef 6500₺ MedicalPark, drumuz dışardan geldi
hmm sagol canim, bakalim bizim bahtimiza ne dusecekBizim oda odaydı herkese ayrı ama bayram olduğu için tüm doğumhane bize özel gibiydi şansımıza
Çoğu hastane Doğum odasında izin vermiyor diye biliyorum
Bende medicalpark ama uçmuş fiyat yahu ....
Nst de ağrım çıktı. Vajinal muayene yaptı dr açılma yok 2 gün sonra gel dedi bu kadar..açılma yoksa daha zamanı var demek mi şimdi bu
_Amathaunta_ sacidem saolun ilginiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?