Geçmiş olsun canım. Biraz daha beklesin bebiş. .Nst de ağrım çıktı. Vajinal muayene yaptı dr açılma yok 2 gün sonra gel dedi bu kadar..açılma yoksa daha zamanı var demek mi şimdi bu
_Amathaunta_ @sacidem saolun ilginiz için
Ssvd olduğu için benim ekstra yüksek canım, birde drum dışardan geldi kendi ekibiyle
Oğlumun doğumundan 1 gün önce teyzem bakayım dedi göğüslerine, utanirim dedim, oo yarın heryerini gorcekler dedi.Goguslerim taş gibi olunca açtım ağlıyorum, insan o aciyla utanmayi unutuyo..Yalnis biliyorum ama azcik midesine sutum gitsin diye hersey goguslerim resmen taş gibi oldular sagdikca geldi ama paramparca oldular ne yazikki hala emerken beynim cikacak gibi oluyor ama gececek yeter ki kizim iyi olsun ben herseye raziyim.. Anayim artik ben ana :)
Bende iki gundur suruyorum ama iki saatte bir emzirdigim icin siliyorum birde kapali olunca hava almayinca hemen iylesmiyor ne yazikki ama dedigini denerim en azindan iki saat yumusak kalir ..
Sagip vermek istemiyorum cok paramparca sagarken cok aciyor emse daha az aci veriyor cunku..
Enerjim cok iyi ama kızım uyudukca uyanmayinca hemen modum dusuyor..
Bugun kontrol gunumuzdu doktor 18 saate kadar uyur dedi sen emzir uyusun telas yapna dedi.
Birde gogsunden sut geldi saķın ondada telas etme sendeki hormonlardan bu dedi vajinal kanamada olabilir bundada korkma dedi..
49.cm dogmustu 49.bucuk olmusuz hastanedeki ölcüme gore de 200 gram zayiflamis ama doktor cok normal bu ama yinede iyi beslenmis dedi..
Saglik ocagi fazla tartmis hastane soyup tarti..
kalkan degil canim ucu aventin.. Birde ben standart olani aldim az buyuk geldi keske smal olani alaymisim dedim ona alisti belki gogsumu bos emmez bile ama iylessin gogsum deniycem..
Yok yahu bendekiler etrafimda pervane oldu ben alin kucaginiza demeden kucaklarina almadilar bi ara 3 kisi yatakta meme emzirmeye calisiyorduk
Bende dogumdan önce diyordum ben utanirim acamam herkesin yaninda gogsumu anam inci dogdu gogusler fora :))) Elleyen elleyene iki damla süt gelsin diye :) Analik boyle birseymis dedim..
Evet cnm sen ssvd yapmıştın, onu da her doktor göze almıyor pek :) para boşa gitmemiş :)
Geçmiş olsun canım bu arada, ilk günler zor biraz, düzene girince rahatlarsin, inci bebek de toparlar emdikçe.Yalnis biliyorum ama azcik midesine sutum gitsin diye hersey goguslerim resmen taş gibi oldular sagdikca geldi ama paramparca oldular ne yazikki hala emerken beynim cikacak gibi oluyor ama gececek yeter ki kizim iyi olsun ben herseye raziyim.. Anayim artik ben ana :)
Bende iki gundur suruyorum ama iki saatte bir emzirdigim icin siliyorum birde kapali olunca hava almayinca hemen iylesmiyor ne yazikki ama dedigini denerim en azindan iki saat yumusak kalir ..
Sagip vermek istemiyorum cok paramparca sagarken cok aciyor emse daha az aci veriyor cunku..
Enerjim cok iyi ama kızım uyudukca uyanmayinca hemen modum dusuyor..
Bugun kontrol gunumuzdu doktor 18 saate kadar uyur dedi sen emzir uyusun telas yapna dedi.
Birde gogsunden sut geldi saķın ondada telas etme sendeki hormonlardan bu dedi vajinal kanamada olabilir bundada korkma dedi..
49.cm dogmustu 49.bucuk olmusuz hastanedeki ölcüme gore de 200 gram zayiflamis ama doktor cok normal bu ama yinede iyi beslenmis dedi..
Saglik ocagi fazla tartmis hastane soyup tarti..
kalkan degil canim ucu aventin.. Birde ben standart olani aldim az buyuk geldi keske smal olani alaymisim dedim ona alisti belki gogsumu bos emmez bile ama iylessin gogsum deniycem..
Yok yahu bendekiler etrafimda pervane oldu ben alin kucaginiza demeden kucaklarina almadilar bi ara 3 kisi yatakta meme emzirmeye calisiyorduk
Bende dogumdan önce diyordum ben utanirim acamam herkesin yaninda gogsumu anam inci dogdu gogusler fora :))) Elleyen elleyene iki damla süt gelsin diye :) Analik boyle birseymis dedim..
Senin ki nerede kaça:)Kendimden pahalı görünce terapi gibi geliyo
Valla öyle gibi duruyor bekleyip göreceksin galibaÜşütmüş gibi bir agrım var tüm karnımda, ishal olmuş gibi..bazen şiddetleniyor
Sırtıma da vuruyor, bobreklere dogru ve nefezsız bırakıyor,acaba üşüttüm mü ya, ter içinde uyandım , bagrsaklar da bagrıyor
Of ne bu şimdi ne belirtisii..
Valla öyle gibi duruyor bekleyip göreceksin galiba
Gaz olunca oluyor o nefes kesilmesi bende , gaz yapıcak bişey yedin içtin mi değişik , metsil falan varsa içebilirsin
Sari akinti iki gn ust uste oldu ti. Koku hassasiyeti ve mide bulantisi arada oluyor. Doktora sormak aklima medi ama normal sanirim.Kizlar sari akinti mide bulantısı kusma yok.koku hassasiyetti yasikn var mi normal mi
Dogumda 3 bayan vardi doktorum erkekti beni anestezi doktoru gelene kadar yatirdilar o gelince kaldirip igneyi yapinca bacaklarimi acip sondayi takip basladilar o sirada doktorum vardi en son iki erkek geldi tabi artik hersey bitmisti onlar gelince beni yukari cikardilar ..Oğlumun doğumundan 1 gün önce teyzem bakayım dedi göğüslerine, utanirim dedim, oo yarın heryerini gorcekler dedi.Goguslerim taş gibi olunca açtım ağlıyorum, insan o aciyla utanmayi unutuyo..
Agrı gecti... alt tarafta baskı hissi var ..bide sırtımdan arkadan baslıyan gogusume giden bir sıkışma daralma nefesim kesiliyor
Dogum oncesi belirti mi, neyin nesidir acaba offf
Kzlar dua edin sıyun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?