2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumun doğumundan 1 gün önce teyzem bakayım dedi göğüslerine, utanirim dedim, oo yarın heryerini gorcekler dedi.Goguslerim taş gibi olunca açtım ağlıyorum, insan o aciyla utanmayi unutuyo..

Geçmiş olsun canım bu arada, ilk günler zor biraz, düzene girince rahatlarsin, inci bebek de toparlar emdikçe.

Üşütmüş gibi bir agrım var tüm karnımda, ishal olmuş gibi.. bazen şiddetleniyor
Sırtıma da vuruyor, bobreklere dogru ve nefezsız bırakıyor, acaba üşüttüm mü ya, ter içinde uyandım , bagrsaklar da bagrıyor
Of ne bu şimdi ne belirtisii..

Benimdr midem reflü oldu iyice yatamıyorum geri geliyor herşey karnımın içinden çıkacak gibi dönüp dıruyor bebek rahatsız mı oldu nedir birşeyden bildiğin yatamıyorum taş gibi karnım ama gaz benimki klasik

Valla öyle gibi duruyor bekleyip göreceksin galiba

Valla öyle gibi duruyor bekleyip göreceksin galiba

Agrı gecti... alt tarafta baskı hissi var ..bide sırtımdan arkadan baslıyan gogusume giden bir sıkışma daralma nefesim kesiliyor
Dogum oncesi belirti mi, neyin nesidir acaba offf

Gaz olunca oluyor o nefes kesilmesi bende , gaz yapıcak bişey yedin içtin mi değişik , metsil falan varsa içebilirsin

Kizlar sari akinti mide bulantısı kusma yok.koku hassasiyetti yasikn var mi normal mi

Kızlar simdi karnimin iyice asagi indigini fark ettim. Bir karis olmasina az kalmis. Ayyy cok sevindim:))) Kizim cikolatalari gelince dogacak sanirim. Cok mutlu oldum. Anasi gb cikolataya dayanamayak sanirim :))) Cikolatalarimiz yola cikti bugun. Insallah en gec cuma elimizde olacak. Insallah kizim da cikolatalariyla beraber gelir hayirlisiyla sagligiyla bereketiyle...Amin amin amin

Oğlumun doğumundan 1 gün önce teyzem bakayım dedi göğüslerine, utanirim dedim, oo yarın heryerini gorcekler dedi.Goguslerim taş gibi olunca açtım ağlıyorum, insan o aciyla utanmayi unutuyo..
Dogumda 3 bayan vardi doktorum erkekti beni anestezi doktoru gelene kadar yatirdilar o gelince kaldirip igneyi yapinca bacaklarimi acip sondayi takip basladilar o sirada doktorum vardi en son iki erkek geldi tabi artik hersey bitmisti onlar gelince beni yukari cikardilar ..
Cok sevindim ben hep erkek bekliyordum. Gobek kordonunu kesen de bebege göbek adi verirmis bunu da yeni ögrendim sizlerdede veren oldu mu ?

@Gabby yalnis hatirlamiyorsan sende medicalde dogum yapacaksin sanirim.
Benim sansima en yogun gune denk geldim 20 sezeryan vardi ben ilk sezeryandim ama ilgi sıfır hastanede. Bir sey istiyorsun yarin saat bir saat sonra geliyorlar esim biraz ortaligi ayaga kaldirdi baktim etrafimizda donmeye basladilar yok lokumlar meyve sulari ikramliklar filan geldi ..
Ama dedigim gibi benim ki en yogun gundu insallah sende öyle birsey olmaz. Keske yakindin gelse idin bizi gormeye :)) Tanisirdik

Agrı gecti... alt tarafta baskı hissi var ..bide sırtımdan arkadan baslıyan gogusume giden bir sıkışma daralma nefesim kesiliyor
Dogum oncesi belirti mi, neyin nesidir acaba offf

Hafif mide agrısı da başladı kızlaaaar... dogurcam mı yoksa heeeen
Bebişimi de hıçkırık tuttu ... bu belirtileri yaşayıp aynı gun içinde dogum yapan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…