2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar. Bu saat olmuş aglamaktan içim şişti. Buraya içimi dökmek geldi aklıma şimdi. Bugün perşembe oldu artık 37+5 im randevum var Dr a gün içinde. Haftaya doğum olucak muhtemelen. 2.cocugum olacak kismetse. Eşime son günler bana biraz anlayışlı ol diyorum. Son günlerin psikolojisi kendimi kötü hissediyorum diyorum anlatamıyorum. Kaç saattir salona geldim Ağlıyorum gelip bakmadi bile.umurunda değil. Dayanamıyorum ama bu halimde de. Yanına gidip söyledim de bak kendimi huzursuz hissediyorum artık bana iyi davran nolur diye. Bana ağlama yeter dedi. Yüreğim şişti artık. Bi sıcaklık istiyorum. Karıcım geçicek desin. Basımı okşasin. Budur yani nedir ki canını mi istiyorum. Dayanamiyorum artık aglamaktan. Dinlenmeye ihtiyacım var. Bu saat olmuş uyuyamadim. Bi de hu halimde 3 yasinda cocugumla ilgileniyorum. Parka gidiyorum hala. Dinlenemiyorum. Gece de uyuyup dinleneyim bari. Hic onemsenmiyorum.çok Üzgün ve kötüyüm ya.

Kizlar sari akinti mide bulantısı kusma yok.koku hassasiyetti yasikn var mi normal mi
Canım bende akıntı, mide bulantısı ve koku hassasiyeti başladı. hamileliğin ilk zamanlarında hiç bilmedim böyle şeyler. Endişelenmem gerekir mi? Doktorumla konuşayım mı?

Ah canım benim kıyamam. Nolur üzülme erkekler ne yazık ki bizler gibi değiller seni çok iyi anlıyorum hırpalama kendini. Küçük çocuğun için de çok yorulma. Parka gitmek onunla zaman geçirmek sana da iyi geliyordur aslında. İnşallah eşin de biraz daha anlayışlı olur. Ama bunlar hiç ağlayacak şeyler değil hormonlarımızın etkisindeyiz unutma

Yok canım olmadı, göbek adını eşim babasının ismini koydu..

Gece başladı adet sancısı gibi agrı kızlar hafiften yayılıyor belime, kasıklarıma, hatta bacaklarıma...
Durulmicak gibi degil , hafif rahtsz edici... bazen şiddetleniyor ve tualetim gelmiş gibi his oluyor alt tarafta baskı..tabi bide yatarken nefesim kesiliyor bazen kasılma olmasa bile
Dr gitmem gerekir mi sizce , acılma olmuş mudur? Daha 10 gun once 1 cm acıklık vardı ...
Ben gitmk istemiyorum zaten pazartesi cagrmıştı dr, ( sizce pazrtesiye kdr gelir mi bebiş?) gun içersinde şiddetlenirse ozmn belki duşunurum..
Şu an sadece bebegimin harektlerine dikt etmem lazım dimi? Yardımcı olun kızlar, bi akıl verin

Sancıların devam eder ve şiddetlenirse bir de suyun gelirse hemen git doktora canım.Zaten günün gelmiş.Bebişin gelebilir.Allah yardıncın olsun.Kolay doğumlar olsun

Ne mutlu sana tatlım. Annemde 1 hafta baktı bana saolsun gündüzleride az çok ilgileniyo ama haftaya cuma yazlığa gideceklermiş annemde ablamda. Lohusa kadını yalnız bırakacaklar şaka gibi. Hakkımızda hayırlısı. Bi yıkamayı becereyim başka birşey istemiyorum bakarım kızıma her türlü

Canım sanki doğum sancıların başlamış eğitimlerde ebenin anlattığı kadarıyla su veya nişan gelmediği sürece sancını evde atlatabilirsin. Ama dediğin gibi bebeğin hareketlerini ve sancıların aralığını takip şartıyla. Allah yardımcın olsun kolay geçitlerden geçirsin inşallah çabucak geçer haberdar etmeyi unutma

Kızlar bu gece uyuyamadım,
Sağ üst tarafa bir baskı yaptı oğlum dedim kırıldı kemiklerim sanırım
Kıpır kıpırdı zaten aralıksız 1 saati geçti.
Huzursuz mu oldu ne oldu anlamadım .
Yarın kontrolüm var bakayım ne der doktoru .
Bir de korkıyorum çok fazla oynarsa son Zaman'lar keseyi delip su getirme ihtimali de varmış

Nst de ağrım çıktı. Vajinal muayene yaptı dr açılma yok 2 gün sonra gel dedi bu kadar..açılma yoksa daha zamanı var demek mi şimdi bu
_Amathaunta_ sacidem saolun ilginiz için
Benim de dün nst de sancım çıktı.Doktor serum taktırdı serum bitince tekrar nst yaptırdı.Bu sefer sancım çıkmadı.10 gün sonra gel dedi

Nst de ağrım çıktı. Vajinal muayene yaptı dr açılma yok 2 gün sonra gel dedi bu kadar..açılma yoksa daha zamanı var demek mi şimdi bu
_Amathaunta_ sacidem saolun ilginiz için
Daha zamanı olup olmadığı da belli olmaz canım .Birden suyun gelebilir veya sancın başlayabilir.Heran hazırlıklı ol yani

Erkekler pek anlayamıyor hamilenin halinden canım.Bir de ağlayınca daha çok sinirleniyorlarmış ve ilgisiz oluyorlarmış çoğunlukla.Sen sakin olmaya çalış.Kendini eşine güzelce ifade et ve dua et Allaha. .Kendini yıpratma canım.Allaha şükret sağlığın ve bebeklerin için.Geçecek bu zor günler inşallah.

Amin arkadasim asagi indiginde ayaklarini mideye yaslarmis kendini itebilmek icin durum bu sekil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…