İlk değil canım 4.olacak inşallah.3 ü de sezaryendi ama bunu normal çok istiyorumsacidem senin ilk bebiş mi? Normal doğum mu yapacaksın ?
Kzlar dua edin sıyun geldi
Günaydın canım ben hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten 1 gece kaldım onda da saat 4 ten sonra sezeryan dan çıktım ertesi gün sabah 11 gibi çıktım hastanede kaldığımı bile anlamadım o kısım bende rüya gibi
4. Tehlikeli değil mi ya, benim 3.de doktorum Dedi yaşları yakın ssvd olayında dikişlerin patlayabilir acil sezaryene alınabilirsin diye.İlk değil canım 4.olacak inşallah.3 ü de sezaryendi ama bunu normal çok istiyorum
4. Tehlikeli değil mi ya, benim 3.de doktorum Dedi yaşları yakın ssvd olayında dikişlerin patlayabilir acil sezaryene alınabilirsin diye.
Allah yardımcın olsun canım ınsallah cok kolay ve saglıklı bir dogum olur dualarımız seninle...Kzlar dua edin sıyun geldi
Merhabalar. Bu saat olmuş aglamaktan içim şişti. Buraya içimi dökmek geldi aklıma şimdi. Bugün perşembe oldu artık 37+5 im randevum var Dr a gün içinde. Haftaya doğum olucak muhtemelen. 2.cocugum olacak kismetse. Eşime son günler bana biraz anlayışlı ol diyorum. Son günlerin psikolojisi kendimi kötü hissediyorum diyorum anlatamıyorum. Kaç saattir salona geldim Ağlıyorum gelip bakmadi bile.umurunda değil. Dayanamıyorum ama bu halimde de. Yanına gidip söyledim de bak kendimi huzursuz hissediyorum artık bana iyi davran nolur diye. Bana ağlama yeter dedi. Yüreğim şişti artık. Bi sıcaklık istiyorum. Karıcım geçicek desin. Basımı okşasin. Budur yani nedir ki canını mi istiyorum. Dayanamiyorum artık aglamaktan. Dinlenmeye ihtiyacım var. Bu saat olmuş uyuyamadim. Bi de hu halimde 3 yasinda cocugumla ilgileniyorum. Parka gidiyorum hala. Dinlenemiyorum. Gece de uyuyup dinleneyim bari. Hic onemsenmiyorum.çok Üzgün ve kötüyüm ya.
Canım ilk 3 ünün yaşları yakındı.Ama bunda 10 yıl geçti yaklaşık.Türkiyedeki doktorların çoğu 1 sezaryenden sonra da aradan kaç yıl geçerse geçsin riskli diyorlar ve kabul etmiyorlar normal doğumu zaten.Bayramda bir arkadaşım geldi.Bir akrabasını anlattı.Yurt dışında 4 sezaryenden sonra 3 normal suda doğum yapmış .Hakkımızda hayırlısı olsun tabiki4. Tehlikeli değil mi ya, benim 3.de doktorum Dedi yaşları yakın ssvd olayında dikişlerin patlayabilir acil sezaryene alınabilirsin diye.
Biz ilk banyomuzu halalarimiz gitmeden yaptık :) Doktor gobegi düşene kadar yaptirma demisti amaNe mutlu sana tatlım. Annemde 1 hafta baktı bana saolsun gündüzleride az çok ilgileniyo ama haftaya cuma yazlığa gideceklermiş annemde ablamda. Lohusa kadını yalnız bırakacaklar şaka gibi. Hakkımızda hayırlısı. Bi yıkamayı becereyim başka birşey istemiyorum bakarım kızıma her türlü
Ya öyle şeyler düşünüp streslendirme kendini. Görüp görebileceğin en hareketli bebeklerden biri benim karnımda. Çocuk resmen durmuyor hastanede sıra beklerken bile izliyor millet :) gece babasını uykudan bile uyandırdı yaramaz ama son haftamdayım hiçbir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Yani kötüyü düşünmeyinKızlar bu gece uyuyamadım,
Sağ üst tarafa bir baskı yaptı oğlum dedim kırıldı kemiklerim sanırım
Kıpır kıpırdı zaten aralıksız 1 saati geçti.
Huzursuz mu oldu ne oldu anlamadım .
Yarın kontrolüm var bakayım ne der doktoru .
Bir de korkıyorum çok fazla oynarsa son Zaman'lar keseyi delip su getirme ihtimali de varmış
Canım sanki doğum sancıların başlamış eğitimlerde ebenin anlattığı kadarıyla su veya nişan gelmediği sürece sancını evde atlatabilirsin. Ama dediğin gibi bebeğin hareketlerini ve sancıların aralığını takip şartıyla. Allah yardımcın olsun kolay geçitlerden geçirsin inşallah çabucak geçer haberdar etmeyi unutma
Sancıların devam eder ve şiddetlenirse bir de suyun gelirse hemen git doktora canım.Zaten günün gelmiş.Bebişin gelebilir.Allah yardıncın olsun.Kolay doğumlar olsun
Mel59 canım gitmesen bile ara sor doktorunu. O seni illa ki yönlendirir.
İnternetten bebek yıkama Videoları izliyorum bende:) masada yüksek biryerde yıkayacağım kısmetse yerr eğilmem , artık bu işte yalnızızNe mutlu sana tatlım. Annemde 1 hafta baktı bana saolsun gündüzleride az çok ilgileniyo ama haftaya cuma yazlığa gideceklermiş annemde ablamda. Lohusa kadını yalnız bırakacaklar şaka gibi. Hakkımızda hayırlısı. Bi yıkamayı becereyim başka birşey istemiyorum bakarım kızıma her türlü
Günaydın hanımlar. Anlara tobb etü de dopum yapacak olan var mı?
Bakarsınız canım,hiç endişelenme.Videolardan izle eşinle beraber yıkarsınız.Biz de öyle yapacağız.Yardımcım ben yıkarım dedi,dört çocuk büyüttü o,belki ilk seferinde üçümüz beraber yıkarız sonrasında vermem kimseye.Zaten beş dakika sürüyormuş,biz bebişi emzirirken temasımız oluyor,babayla arasındaki bağ da güçlensin.Banyo işi babada :)Bir de Alianz sigorta eve bebek hemşiresi gönderecekmiş.Bir saat kalacaklarmış.Sanırım emzirme,banyo hakkkında bilgi verecekler.Ne mutlu sana tatlım. Annemde 1 hafta baktı bana saolsun gündüzleride az çok ilgileniyo ama haftaya cuma yazlığa gideceklermiş annemde ablamda. Lohusa kadını yalnız bırakacaklar şaka gibi. Hakkımızda hayırlısı. Bi yıkamayı becereyim başka birşey istemiyorum bakarım kızıma her türlü
Günlerimiz aynı canımbugun biz de kontrole gidiyoruz, artik haftada bire dustugu icin babasi daha hasretini cekemeden gorecek kizini yine. Benim icn ise neseli bekleyis yerini biraz tedirginlik ve heyecana birakti diyebilirim. Dogum yaklastikca boyle olacak artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?