2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

B biricik14 kendimize yazik ediyoruz ama biliyorum elde olmuyor bazen. Bende tum gece agladigim gunleri biliyorum. Bu sabah bile saati kurup kahv hazirladim beyfendi halaa kalkip ise gitcek o kadar rahatki ben sinirden ölücem takmiyim diyorum ama namümkün

Kzlar dua edin sıyun geldi

Sağlıkla gelsin kuzucuk :)) bu saate doğmuştur mutlaka. :)

Yaaa süpermiş o zaman. Nst için gittiğimde hemşireler falan ilgili ve çok tatlıydılar umarım doğumda da öyle olur :)

Kzlar dua edin sıyun geldi
Allah yardımcın olsun canım ınsallah cok kolay ve saglıklı bir dogum olur dualarımız seninle...

Canım hepimiz hassasız suanda ve eslerimizin anlayıssız tavırları bizi normalden daha cok yıpratıyor üzülüp aglayıp yıpratma kendini ertesi gün bir bakmıssın herşey geçmiş kendini üzmekle bebegini üzmekle kalmıssın... erkekler bizim gbii degil bircok zaman karsısındakini düsünmeden empati yapmadan hareket ediyor herşey düzelir canım icini ferah tut

4. Tehlikeli değil mi ya, benim 3.de doktorum Dedi yaşları yakın ssvd olayında dikişlerin patlayabilir acil sezaryene alınabilirsin diye.
Canım ilk 3 ünün yaşları yakındı.Ama bunda 10 yıl geçti yaklaşık.Türkiyedeki doktorların çoğu 1 sezaryenden sonra da aradan kaç yıl geçerse geçsin riskli diyorlar ve kabul etmiyorlar normal doğumu zaten.Bayramda bir arkadaşım geldi.Bir akrabasını anlattı.Yurt dışında 4 sezaryenden sonra 3 normal suda doğum yapmış .Hakkımızda hayırlısı olsun tabiki

Biz ilk banyomuzu halalarimiz gitmeden yaptık :) Doktor gobegi düşene kadar yaptirma demisti ama Bence yaparsin kuzum giden gitsin hic takma sakin kafana ne var ki silersin en kötu ihtimal bezle.
Cok minnaklar yahu yazin sicaginda birde pisiyorlar valla ben soydum citcitli sifir kol giyiyo sadece ev felaket sicak cunku.

Hersey bir yana sen bu guzel gunlerin tadini cikarmaya calis sonra uzüldügunle kalirsim vakit gecmis gitmis olur..

Ben kızim uyanmayip ac kaliyor diye cok agladim onun disinda etrafimdakileri görmuyorum duymuyorum ne olursa olsun

Ya öyle şeyler düşünüp streslendirme kendini. Görüp görebileceğin en hareketli bebeklerden biri benim karnımda. Çocuk resmen durmuyor hastanede sıra beklerken bile izliyor millet :) gece babasını uykudan bile uyandırdı yaramaz ama son haftamdayım hiçbir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Yani kötüyü düşünmeyin

Düzensiz agrım var cnm.... hareket var bebegimde, evde dinleniyorum , şu an için hastneye gitmye düşünmüyorum ama tabi ilerleyen saatlerde ne olur bilemem..uf

Sancıların devam eder ve şiddetlenirse bir de suyun gelirse hemen git doktora canım.Zaten günün gelmiş.Bebişin gelebilir.Allah yardıncın olsun.Kolay doğumlar olsun

Agrılar duzensiz cnm, ve şu an daha iyim
Sadece acılmam fln oldu mu merk ediyrm ama dr gitmedim , bebiş hareketlerine dikt edcm
Alıştırma yapıyorz herlde. Bi kaç gune bebegim gelebilir
Aksamları,geceleri daha cok agrım var vee sabaha kadar devam ediyor

Mel59 canım gitmesen bile ara sor doktorunu. O seni illa ki yönlendirir.

Aramadım cnm dr ..
Agrım zatn duzensiz ve şu an daha iyim, bebişim de ara sıra tekmeliyor , çok kasılmam da yok ...
Gerek var mı aramama dr..
Bnce en fazla acılma fln olmuştur ,gece boyunca agrı çektim
Mesela 3 cm acıklık olmuşsa, hastneye yatış suni sancı fln vermesinler diye istmyrm ama offf ... ilerleyen saatlerde bakıcam ne olucak

İnternetten bebek yıkama Videoları izliyorum bende:) masada yüksek biryerde yıkayacağım kısmetse yerr eğilmem , artık bu işte yalnızız sadece yıkama işi korkutuyor o da çok az bir süre büyüsün azcık daha alıp koynumuza gireriz duşun altına eşimizle yıkarız misss

bugun biz de kontrole gidiyoruz, artik haftada bire dustugu icin babasi daha hasretini cekemeden gorecek kizini yine. Benim icn ise neseli bekleyis yerini biraz tedirginlik ve heyecana birakti diyebilirim. Dogum yaklastikca boyle olacak artik.

Bakarsınız canım,hiç endişelenme.Videolardan izle eşinle beraber yıkarsınız.Biz de öyle yapacağız.Yardımcım ben yıkarım dedi,dört çocuk büyüttü o,belki ilk seferinde üçümüz beraber yıkarız sonrasında vermem kimseye.Zaten beş dakika sürüyormuş,biz bebişi emzirirken temasımız oluyor,babayla arasındaki bağ da güçlensin.Banyo işi babada :)Bir de Alianz sigorta eve bebek hemşiresi gönderecekmiş.Bir saat kalacaklarmış.Sanırım emzirme,banyo hakkkında bilgi verecekler.

bugun biz de kontrole gidiyoruz, artik haftada bire dustugu icin babasi daha hasretini cekemeden gorecek kizini yine. Benim icn ise neseli bekleyis yerini biraz tedirginlik ve heyecana birakti diyebilirim. Dogum yaklastikca boyle olacak artik.
Günlerimiz aynı canım bizim de kontrolümüz bugün bakalım yaramazlar neler yapıyor içerde sabah bi telaşla uyandı döndü durdu sonra hıçkırık tuttu günde 3-4 kez hıçkırıyor yazık

Günaydın anneler...
Düne kadar sancım yok derken ilk defa bugece sabaha kadar kızım kasıklarıma vurdu. Hemde düzenli aralıklarla. Bi ara saymaya kalktım ama dün çok yorulduğum için uykuya yenik düştüm. Her defasında da sancıyla uyandım. Halbuki daha dün dr catı dan baktı açılma yok sancı yok ağrı yok suyun iyi dedi 41e kadar beklersin dedi. Bugün başka bi dr a randevu aldım 3te eşimle gidicez.

Bebeğini kucağına alan anneler..
Burda çok liste paylaşıldı hast. cantası için. Eksikliğini hissettiğiniz bişey oldu mu? Ya da fazla gelenler. Yeniden bi liste paylaşalım doğuma giden anneler için. Ben nedense bişiler eksik kalacak gibi hissediyorum. Birde sıcaklar birfen bastırdı bebekler üşür falan diyorduk bi ay önce bebekleriniz ne durumda kat kat giydiriyor musunuz yoka yaz sıcaklarında onlarda bizim gib terliyor mu?

Mel59 39+ kacsın yakın zamnda gelicek bebişlerimiz bende de degişik durumlar var yürüyüş plates falan yapıyormusun ? normal için doktor bana doğum öncesi hareketleri verdi ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…