2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğumu bekleyen arkadaslarım yaptığınız bişey var mı? plates esneme nefes ne biliyim çok tecrübesiz hissediyorum kendimi artık cogumuzda sancılar hissedilir oldu stres olmaya basladım

Normal doğum için kendimi o kadar çok hazırladım ki başından beri. Dün çatı muayenesi sırasında kendimi kastım dr umda böyle olmaz die beni uyardı. Elimde olan bişi değil daha önce vajinismus yaşadım sanırım şu an biraz cesaretim kırık. Napıcağımı hiç bilmiyorum

canım ara bence. risk atma sonuçta haftan da müsait doğuma yani. sancı vermeseler bile sancını beklerler en azından muayene ederler

canım eşin de yardım ettikten sonra yıkaması çok kolay aslında :) ben yenidoğan bebeği tek başıma yıkarım yıkadım da :) hiç zorluğu yok sadece suyu yavaş dökmeyin önemli olan o

Günaydın hanımlar. Anlara tobb etü de dopum yapacak olan var mı?
Önceki hamileliğimde tobba gidiyordum kalbi durdu ve kurtajımı tobb etüde oldum. Karşı komşum tobbda dogum yaptı .genel olarak iyi ama benim rahatsız oldugum belli konular oldugu için şuan medicanaya devam ediyorum.

Bu sonda işi beni korkutuyor. Genel anestezi ile olucam uyuduktan snra takarlar sanırımm dmii.. herhangi acı hissettn mi

alttan muayenede bende kasıyorum canım elde değil ve utanıyorum mesela

Evet yeni annelerimiz bizler icin de bilgi verse harika olur.sicaklarda giydirmeyi nasil yaptılar? Hastane cantasiyla ilgili de tecrubelerini paylaşan olursa harika olur

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Dediğin gibi bebeğini de strese sokma. Malesef herkes konuşuyor engelleyemiyoruz. Bizde de durum aynı. Allah yardımcımız olsun.

Mel59 39+ kacsın yakın zamnda gelicek bebişlerimiz bende de degişik durumlar var yürüyüş plates falan yapıyormusun ? normal için doktor bana doğum öncesi hareketleri verdi ama yapamıyorum

39+1 cnm, degişik durum dün geceden itibaren başladı, adet sancısı gibi halaa da bazen oluyor hafiften
Yürüyüş yapamıyorum cnm malesef. En son 10 gun önce bi yürüyim dedim eve zor geldim ve o gece agrım oldu hattta acılma -1 cm
Havalarda cok sıcak zatn , anca evde kıpırdıyorum , ev işimi kendim yapıyorum ( süpürge hariç)
Sende ne gibi durumlar var? Degişiklik? Dr gittin mi?

Canim zaten ssona yaklasmissin cok rahatsiz oluyorsan dr gitmeyi ihmal etme tatlim

Canim zaten ssona yaklasmissin cok rahatsiz oluyorsan dr gitmeyi ihmal etme tatlim

Yok cnm gece sanki daha cok oldu agrım , şu an cok hafif agrı oluyor bazen ama dayanılmıcak gibi degil
Evde uzanıyorum ... daha degişik daha şiddetli agrı sancı olursa ozmn tabiki giderm hastnye
Panik yaptırmayın banaa , sakin durmaya calışyrm

Amin arkadasim asagi indiginde ayaklarini mideye yaslarmis kendini itebilmek icin durum bu sekil mi ?
Hic fark edemiyorum. Benim kiz hareket ederken hic canimi yakmadi. 1 haftadir istahsizlik var o kadar. Midr yanmasi ödem vs yasamadim cok şükür

Canim bende yikadim birsey olmaz Allahin izniyle hem bebekleri yikamak iyiymis daha cabukgelisirlermis 2 gunde bir yikiyorum bende sadece kulaklarina su kacirmamaya dikkat edin..
Hatta kakita yaptilarmi bi kovalari var sokup cikartiyoruz ohh alisiyolar suya..
Ayaklarin nasil oldu buarada ben ayniyim

Ya kafasına su dökme işi beni fena geriyor ben anlına bir havlu gibi bişey koyup geri geri yavaşça su dökecem yok öyle tersten falan dökmeyeceğim gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…