Aramadım cnm dr ..
Agrım zatn duzensiz ve şu an daha iyim, bebişim de ara sıra tekmeliyor , çok kasılmam da yok ...
Gerek var mı aramama dr..
Bnce en fazla acılma fln olmuştur ,gece boyunca agrı çektim
Mesela 3 cm acıklık olmuşsa, hastneye yatış suni sancı fln vermesinler diye istmyrm ama offf ... ilerleyen saatlerde bakıcam ne olucak
İnternetten bebek yıkama Videoları izliyorum bende:) masada yüksek biryerde yıkayacağım kısmetse yerr eğilmem , artık bu işte yalnızızsadece yıkama işi korkutuyor o da çok az bir süre büyüsün azcık daha alıp koynumuza gireriz duşun altına eşimizle yıkarız misss
Önceki hamileliğimde tobba gidiyordum kalbi durdu ve kurtajımı tobb etüde oldum. Karşı komşum tobbda dogum yaptı .genel olarak iyi ama benim rahatsız oldugum belli konular oldugu için şuan medicanaya devam ediyorum.Günaydın hanımlar. Anlara tobb etü de dopum yapacak olan var mı?
Bu sonda işi beni korkutuyor. Genel anestezi ile olucam uyuduktan snra takarlar sanırımm dmii.. herhangi acı hissettn miDogumda 3 bayan vardi doktorum erkekti beni anestezi doktoru gelene kadar yatirdilar o gelince kaldirip igneyi yapinca bacaklarimi acip sondayi takip basladilar o sirada doktorum vardi en son iki erkek geldi tabi artik hersey bitmisti onlar gelince beni yukari cikardilar ..
Cok sevindim ben hep erkek bekliyordum. Gobek kordonunu kesen de bebege göbek adi verirmis bunu da yeni ögrendim sizlerdede veren oldu mu ?
alttan muayenede bende kasıyorum canım elde değil ve utanıyorum meselaNormal doğum için kendimi o kadar çok hazırladım ki başından beri. Dün çatı muayenesi sırasında kendimi kastım dr umda böyle olmaz die beni uyardı. Elimde olan bişi değil daha önce vajinismus yaşadım sanırım şu an biraz cesaretim kırık. Napıcağımı hiç bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canimKzlar dua edin sıyun geldi
Evet yeni annelerimiz bizler icin de bilgi verse harika olur.sicaklarda giydirmeyi nasil yaptılar? Hastane cantasiyla ilgili de tecrubelerini paylaşan olursa harika olurGünaydın anneler...
Düne kadar sancım yok derken ilk defa bugece sabaha kadar kızım kasıklarıma vurdu. Hemde düzenli aralıklarla. Bi ara saymaya kalktım ama dün çok yorulduğum için uykuya yenik düştüm. Her defasında da sancıyla uyandım. Halbuki daha dün dr catı dan baktı açılma yok sancı yok ağrı yok suyun iyi dedi 41e kadar beklersin dedi. Bugün başka bi dr a randevu aldım 3te eşimle gidicez.
Bebeğini kucağına alan anneler..
Burda çok liste paylaşıldı hast. cantası için. Eksikliğini hissettiğiniz bişey oldu mu? Ya da fazla gelenler. Yeniden bi liste paylaşalım doğuma giden anneler için. Ben nedense bişiler eksik kalacak gibi hissediyorum. Birde sıcaklar birfen bastırdı bebekler üşür falan diyorduk bi ay önce bebekleriniz ne durumda kat kat giydiriyor musunuz yoka yaz sıcaklarında onlarda bizim gib terliyor mu?
Hangi hastanedesin canım trabzonda ?Ankarada olsaydım kesinlikle tek tercihimdi tobb. Ama malesef trabzonda doğum yapıcam.
Hangi hastanedesin canım trabzonda ?
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Dediğin gibi bebeğini de strese sokma. Malesef herkes konuşuyor engelleyemiyoruz. Bizde de durum aynı. Allah yardımcımız olsun.Göğüs ucum var Ama tutmuyor silikon uçlada keyfi yerindeyse emiyor insanlar cok acımasız olmuş tecrübe ayrı cok bilmişlik ayrı diyorum sen yaşayarak tecrübe edinmişsin bende öyle edinicem her bebek ayrı her anne ayrı bende kimsenin yanında emzirmiyorum sütümü sağmıyorum ne niyetle baktıklarını bilemiyosun bayramda anne sütümü mama mı veriyosun dediklerinde kayınpederim doymuyodur mama verin demişti sinir krizi geçiricektim takmamaya calısıyorum onlar yüzünden bebeğime sütümden stres geçsin istemiyorum ama engel olamıyor insan bazen enfeksiyon artınca cocuk doktoru sütü kesin dedi mamaya devam ediyorum tekrar yarın gidicez doktoruna aşımızda var simdiden stres sardı beraber ağlarız artık kızımla
Mel59 39+ kacsın yakın zamnda gelicek bebişlerimiz bende de degişik durumlar var yürüyüş plates falan yapıyormusun ? normal için doktor bana doğum öncesi hareketleri verdi ama yapamıyorum
O zaman hakikaten maalesef diyorum. Başka tercih seçeneğin yok muydu kuzumImperial cnm
Canim zaten ssona yaklasmissin cok rahatsiz oluyorsan dr gitmeyi ihmal etme tatlimGece başladı adet sancısı gibi agrı kızlar hafiften yayılıyor belime, kasıklarıma, hatta bacaklarıma...
Durulmicak gibi degil , hafif rahtsz edici... bazen şiddetleniyor ve tualetim gelmiş gibi his oluyor alt tarafta baskı..tabi bide yatarken nefesim kesiliyor bazen kasılma olmasa bile
Dr gitmem gerekir mi sizce , acılma olmuş mudur? Daha 10 gun once 1 cm acıklık vardı ...
Ben gitmk istemiyorum zaten pazartesi cagrmıştı dr, ( sizce pazrtesiye kdr gelir mi bebiş?) gun içersinde şiddetlenirse ozmn belki duşunurum..
Şu an sadece bebegimin harektlerine dikt etmem lazım dimi? Yardımcı olun kızlar, bi akıl verin
canım ara bence. risk atma sonuçta haftan da müsait doğuma yani. sancı vermeseler bile sancını beklerler en azından muayene ederler
Şiddetlenirse agrım tabiki ararım canıımmm.. sancımı beklemek istemyrm hastanede ben, ayrıca ilk dogum - sancım belki boyle hafiften agrır daha bir kaç gun onu bilemem.. zaten iki gün önce nst cektirdim agrım kasılmam vardı yani dr onu biliyor
Anca alttan bakıp acılmayı fln söyler ... okdr panik yaptırma banaaaaa
Canim zaten ssona yaklasmissin cok rahatsiz oluyorsan dr gitmeyi ihmal etme tatlim
Hic fark edemiyorum. Benim kiz hareket ederken hic canimi yakmadi. 1 haftadir istahsizlik var o kadar. Midr yanmasi ödem vs yasamadim cok şükürAmin arkadasim asagi indiginde ayaklarini mideye yaslarmis kendini itebilmek icin durum bu sekil mi ?
Canim bende yikadim birsey olmaz Allahin izniyle hem bebekleri yikamak iyiymis daha cabukgelisirlermis 2 gunde bir yikiyorum bende sadece kulaklarina su kacirmamaya dikkat edin..Biz ilk banyomuzu halalarimiz gitmeden yaptık :) Doktor gobegi düşene kadar yaptirma demisti amaBence yaparsin kuzum giden gitsin hic takma sakin kafana ne var ki silersin en kötu ihtimal bezle.
Cok minnaklar yahu yazin sicaginda birde pisiyorlar valla ben soydum citcitli sifir kol giyiyo sadece ev felaket sicak cunku.
Hersey bir yana sen bu guzel gunlerin tadini cikarmaya calis sonra uzüldügunle kalirsim vakit gecmis gitmis olur..
Ben kızim uyanmayip ac kaliyor diye cok agladim onun disinda etrafimdakileri görmuyorum duymuyorum ne olursa olsun
Ya kafasına su dökme işi beni fena geriyor ben anlına bir havlu gibi bişey koyup geri geri yavaşça su dökecem yok öyle tersten falan dökmeyeceğim gerek yokcanım ara bence. risk atma sonuçta haftan da müsait doğuma yani. sancı vermeseler bile sancını beklerler en azından muayene ederler
canım eşin de yardım ettikten sonra yıkaması çok kolay aslında :) ben yenidoğan bebeği tek başıma yıkarım yıkadım da :) hiç zorluğu yok sadece suyu yavaş dökmeyin önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?