Anesteziden önce takıyorlar doktor hazır istiyor herhalde yok öyle abartılı bişey değil bana da takacaklar :) taksınlar bitsin bir an evvel çok bunaldım ben yawBu sonda işi beni korkutuyor. Genel anestezi ile olucam uyuduktan snra takarlar sanırımm dmii.. herhangi acı hissettn mi
Ben doktora sordum egzersiz galan onerir misiniz sadece yuruyorum dedim. Sen yapamazsin dedi bana. Ters bir hareket yaparsin falan dedi. Cok istiyorsan 10 km kos dedi adam.normal doğumu bekleyen arkadaslarım yaptığınız bişey var mı? plates esneme nefes ne biliyim çok tecrübesiz hissediyorum kendimi artık cogumuzda sancılar hissedilir oldu stres olmaya basladım
Ya herkes anlıyor bir şekilde doğuruyorum diyor hastaneye giderken yazıyor sen de anlarsın illakiYok cnm gece sanki daha cok oldu agrım , şu an cok hafif agrı oluyor bazen ama dayanılmıcak gibi degil
Evde uzanıyorum ... daha degişik daha şiddetli agrı sancı olursa ozmn tabiki giderm hastnye
Panik yaptırmayın banaa , sakin durmaya calışyrm
Ne koşması :)) ciddi mi dalga mı geçmişBen doktora sordum egzersiz galan onerir misiniz sadece yuruyorum dedim. Sen yapamazsin dedi bana. Ters bir hareket yaparsin falan dedi. Cok istiyorsan 10 km kos dedi adam.
Dalga geciyor tabiki:)) Doktorumun tarzi buuNe koşması :)) ciddi mi dalga mı geçmiş
Ya herkes anlıyor bir şekilde doğuruyorum diyor hastaneye giderken yazıyor sen de anlarsın illaki
Ya kafasına su dökme işi beni fena geriyor ben anlına bir havlu gibi bişey koyup geri geri yavaşça su dökecem yok öyle tersten falan dökmeyeceğim gerek yok
ıkı gündür kasılmalar alta vuran sancılar oluyor canım cumartesi kontrol var gitmedim. yürüyüş öneriyorlar ama bende çıkamıyorum dün gece eşimle cıktık o da benden beter sankı onun sancısı var 10 dk anca yürümüşüzdür :)39+1 cnm, degişik durum dün geceden itibaren başladı, adet sancısı gibi halaa da bazen oluyor hafiften
Yürüyüş yapamıyorum cnm malesef. En son 10 gun önce bi yürüyim dedim eve zor geldim ve o gece agrım oldu hattta acılma -1 cm
Havalarda cok sıcak zatn , anca evde kıpırdıyorum , ev işimi kendim yapıyorum ( süpürge hariç)
Sende ne gibi durumlar var? Degişiklik? Dr gittin mi?
alay etmiş 10 km koş ne demek yav !! inşallah açılma olur o egzersizleri ben yapamıyorumBen doktora sordum egzersiz galan onerir misiniz sadece yuruyorum dedim. Sen yapamazsin dedi bana. Ters bir hareket yaparsin falan dedi. Cok istiyorsan 10 km kos dedi adam.
Evet işte öyle yapıldı oğlumda da içim bayılıyor benim izlerken bile :) nefesim kesiliyor:) sonraları kendim hep dediğim gibi yıkadım , filede sırtüstüyken kolunu başının altından geçirip üstünden çıkan kirli tulumu mesela gözlerine ve kulaklarına kapatarak az az su dökdük geri geri:) öyle oluyor nolcakkiKüvet filesinin üzerine yüzistü çevirip ellerini bebeğin kol altından geçirip başına su öyle dökeceksin canım. Hemen silersin yüzünü sonra hiçbir şey olmaz
Öyle deme ya her hastanede prosedür farklı olabilir ben canlı canlı taktırdım noluyor demeye kalmadı cart dedi taktıTugceilker canım ben hem genel oldum hem epidural ikisinde de sonradan takıldı. Genelde baydıktan sonra taktılar, diğerinde de uyuştuktan sonra. Aman aman hayatta taktırmam öyle :)
Yok cnm genel anestezide hemen hemen her hastane önden takıyor ama ben hemşireyi kovalayıp doktor diye bağırınca doktorum Dedi baydıktan sonra takarızÖyle deme ya her hastanede prosedür farklı olabilir ben canlı canlı taktırdım noluyor demeye kalmadı cart dedi taktıçok acıdı diyemem bitti gitti
Ayy içime su serptinn bi an dedim nasıl olacaakkTugceilker canım ben hem genel oldum hem epidural ikisinde de sonradan takıldı. Genelde baydıktan sonra taktılar, diğerinde de uyuştuktan sonra. Aman aman hayatta taktırmam öyle :)
ıkı gündür kasılmalar alta vuran sancılar oluyor canım cumartesi kontrol var gitmedim. yürüyüş öneriyorlar ama bende çıkamıyorum dün gece eşimle cıktık o da benden beter sankı onun sancısı var 10 dk anca yürümüşüzdür :)
Ayt deme öyle yaa acıyomu acaba inşallah bni uyuttuktan snra takarlar. Sıcaklarda tam bastırdı bende dayanamıyorm artık gün sayıyorum resmenAnesteziden önce takıyorlar doktor hazır istiyor herhalde yok öyle abartılı bişey değil bana da takacaklar :) taksınlar bitsin bir an evvel çok bunaldım ben yaw
Aynen canımm.. Sızısı tuttu beniiSondadan mi bahsediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?