- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Bana daha bekleme odasındayken taktılar. Dedim uyusturup öyle takin yok zaman kaybedemeyiz dediler . Ama hiç acımadıAynen canımm.. Sızısı tuttu benii
Kız ben bağırdım kadın sondayla gelince hop hop diye bildiğin içimden cadı sila çıktıAyt deme öyle yaa acıyomu acaba inşallah bni uyuttuktan snra takarlar. Sıcaklarda tam bastırdı bende dayanamıyorm artık gün sayıyorum resmen
O zaman hakikaten maalesef diyorum. Başka tercih seçeneğin yok muydu kuzum
Aaa neden bakmadılar sana ??Aslında rizeden geliyorum ilk 2. ve 3. ayımda riskliydim. Medicalparkta cok sorun yaşadım hiç bi dr bakmadı bana. Imperialde de dilek hanım kabul etti beni. O yüzden imperialde devam ettim. Ama çok memnunum. Allah razı olsun kendisinden başından beri durumumu bildiği için benimle özel ilgileniyor. Çok yoğun bi hastane ama medicalpark dünyanın en iyi Hastanesi olsa şu an umrumda değil.
Aynisini yasiyrum bndeCanım bende akıntı, mide bulantısı ve koku hassasiyeti başladı. hamileliğin ilk zamanlarında hiç bilmedim böyle şeyler. Endişelenmem gerekir mi? Doktorumla konuşayım mı?
Yediklerimize dikkat etsekte, bu gaz olayi tamamen gecmiyor malesef. 3 aylikken rahatliyorlar ancak...Memeyi güzel kavrıyor emerken hava yutmuyor gibime geliyor ama bende ki gaz ona geçiyor sanırım, ikimizinde karnı gurultulu, 3400gr doğdu canım 3380gr ile çıktık ertesi güne hastaneden Cuma kontrol var bakalım
evt canım ben de orda yapıcam okadar para verıyoruz ılgılı olmalılar dıye dusunmustum ınsallah yogun olmaz ozman ama bence medıcal normalde de ılgısız aslında canım benım yaaa keske gelseydım tam karsımda hastane cunku cok ısterdım bebısını ve senı gormek tanısırdık ama tabı cekınırdım tanımıyorum sonucta ne tepkı verırsın neyse geldı gectı saglıkla bebegını kucagına aldın ne mutlu masallah ınsallah bende bı an once saglıkla alırım bugun kontrolum var sancım da var bakalımM Maya_06 yalnis hatirlamiyorsan sende medicalde dogum yapacaksin sanirim.
Benim sansima en yogun gune denk geldim 20 sezeryan vardi ben ilk sezeryandim ama ilgi sıfır hastanede. Bir sey istiyorsun yarin saat bir saat sonra geliyorlar esim biraz ortaligi ayaga kaldirdi baktim etrafimizda donmeye basladilar yok lokumlar meyve sulari ikramliklar filan geldi ..
Ama dedigim gibi benim ki en yogun gundu insallah sende öyle birsey olmaz. Keske yakindin gelse idin bizi gormeye :)) Tanisirdik
gece vardı sanki şimdi yok :) bende anlamıyorum halimi sanırım benimki hala yalancı sancılarAdet sancısı gibi sancın yok mu? Alttan baskı hissediyormusn , tualetn gelmş gibi? 10-15 dk yürüyüş bile hiç yoktan iyidir , bence yürüye bildigin kadar yürü
Evet işte öyle yapıldı oğlumda da içim bayılıyor benim izlerken bile :) nefesim kesiliyor:) sonraları kendim hep dediğim gibi yıkadım , filede sırtüstüyken kolunu başının altından geçirip üstünden çıkan kirli tulumu mesela gözlerine ve kulaklarına kapatarak az az su dökdük geri geri:) öyle oluyor nolcakki
Yangın vaaaaaaaaaaarrrrrrr
Yanıyorum Allahım Ateş basması beni öldürüyor,
Yüzemiyorum da artık kasıklarım batıyor Can'ım acıyor
Suyun altında yaşıyorum resmen sma duştan çıkınca anında yine başlıyor
Arkdaslar bu catı muayenesı nasıl oluyor yumurta tabıkı yaptırıyoruz ya benım tup bebekle olmustu onub gıbımı acısı yoksa ellemı yapıyorlarbgece sancım vardı sırf ondan dayandım bugun randevum var sancım yıne basladı muayene eder dıye korkuyorum
Aaa neden bakmadılar sana ??
Öyle bir yer değildir aslında hele de benim doktorum.
Normal mi yapacaksın doğumu?
doktorları sorun değil de doğum sonrası yaptıkları muamele feciymiş, gerçi değişmiştir diye umuyorum ..
Hatta doğum hikayeleri topiğinde bile bahsedilmişti burda.
Sağlıcakla al kucağına bebeğini .
Herşey iyi olur umarım.
Başka doktora gidecektin bugün kimi tercih ettin ?
Su ana kadar iki kucuk bavul oldu benim.Ceyizde olan şik isli pike takimlari var ya,annem ondan da koy dedi,onu da koydum.Kirismasin diye koymadigim pijama takimlari,maktaj cantasi,bir de foto cekimi icin bebise tasarim kiyafet yaptiriyordum,gecikti,haftaya gelecek o kaldi.Iki bavulda yer kalmadi,sanirim bir de bebegin cantasini da goturecegim.Iki pijama takimini kutulariyla koydum onlar cok yer kapladi.Bir de her seyi keselere koyunca o da doldurmus olabilir bavulu.Aklima gelenleri yazayim.Anne icinGünaydın anneler...
Düne kadar sancım yok derken ilk defa bugece sabaha kadar kızım kasıklarıma vurdu. Hemde düzenli aralıklarla. Bi ara saymaya kalktım ama dün çok yorulduğum için uykuya yenik düştüm. Her defasında da sancıyla uyandım. Halbuki daha dün dr catı dan baktı açılma yok sancı yok ağrı yok suyun iyi dedi 41e kadar beklersin dedi. Bugün başka bi dr a randevu aldım 3te eşimle gidicez.
Bebeğini kucağına alan anneler..
Burda çok liste paylaşıldı hast. cantası için. Eksikliğini hissettiğiniz bişey oldu mu? Ya da fazla gelenler. Yeniden bi liste paylaşalım doğuma giden anneler için. Ben nedense bişiler eksik kalacak gibi hissediyorum. Birde sıcaklar birfen bastırdı bebekler üşür falan diyorduk bi ay önce bebekleriniz ne durumda kat kat giydiriyor musunuz yoka yaz sıcaklarında onlarda bizim gib terliyor mu?
gece vardı sanki şimdi yok :) bende anlamıyorum halimi sanırım benimki hala yalancı sancılar
Çok ilginçmiş vallahiImperialde biriyle tanıştık o da kacar gibi gelmişti medicalparktan allah kimseyi düşürmesin diye dua ediyordu. KTÜ de bi profosöre gidiyoruz eşimle.eşimin bi akrabası mıymış neymiş illa gelsin banada bi görünsün demiş gidiyoruz işte. Bir de ilk defa sancım vardı bu gece eşimde aradı gidelim dedi.
MaşAllahMerhaba kizlar
Yediklerimize dikkat etsekte, bu gaz olayi tamamen gecmiyor malesef. 3 aylikken rahatliyorlar ancak...
Maşallah canım çok güzel kilosu var. Bizde bugün yeni dogan ünitesine gittik kan verdik demirine felan bakmak için. 3kilo 460 gram olmus benim kuzumda :) çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?