2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm her gun yumurta kaynat 2 tane, kırmızı et ye, ceviz,fındık... kiloya takılma, benimde iki hafta arka arkaya bebegimin kg aynı cıkmıştı ki ne ben nede dr bunu bir problemmiş gibi konuşmdk. Saglıgı yerinde olsn kg takılma hele ki norml dogum olcaksa, sonucta bi kg üstü norml engelliyor her dr risk almıyor iri bebişlerde

bayram haftasi diye kuruyemis ve etten uzak kalmistim, simdi biraz dikkat edecegm. Hic bi dogum belirtim yok daha. Bakalim dr en iyisini bilir, ona guvenecgz ne derse.

Bu sonda işi beni korkutuyor. Genel anestezi ile olucam uyuduktan snra takarlar sanırımm dmii.. herhangi acı hissettn mi
Oglumda ben uyusturulmadan takmislardi ince siringayla beyaz bi sivi skbti sonra sondayi takti hicbirsey hissetmedim cikartilirkende hic hissetmedm

Hiç canını sıkma canım. Daha önce önde gidiyormuş zaten. Eti, yumurtayı vs azalttıysan ondandır muhtemelen.
Çünkü farklı bir sebepten şüphelense müdahale eder alırlar. Kuzenimin bebeği iki-üç hafta kadar gelişme göstermedi plasentada bir sıkıntı vardı heralde 37.haftada sezaryenle aldılar. 2000 gr.dı ama hiçbir sıkıntısı yoktu. Küveze bile girmedi ertesi gün eve çıktılar.

Sadece kilo almadi diye niye dogurtmaya caliscakmis anlamadim canim :/ seninle gunlerimiz ayni ben de 2 hafta once erken dogum riskinden 3 gun hastanede yattim. Normal hastane yemegi yedim ama meyve kuruyemis falan yiyemedim. O yuzden bebegim bi haftada 50 gr zayiflamisti hatta. Doktora sordum kiloya takilma dedi. Stresten de olabilir ben cok stresli bi hafta gecirmistim. Sonraki hafta gittigimizde 350 gr almisti. Seninki de toparlar annesi uzulme kuruyemiş ve protein baya faydali oluyor bence.

sagol canim, haklisin beslenmeme dikkat etmedim. Suyunun azalmamasi daha onemli su an. simdilik 2900 gr zaten, doktorumuz ekstra beslenme onermedi, normal devam et dedi.

Reactions: SGd
aa evet ben de bayram haftasi diye stres yapmistim + yedigime dikkat etmedim. Belki suyu sinirda diye dogumdan bahsetti bilmiyorum ki.. Saliya belli olacak insallah

Bızım de kafa capı gerılıgımız 2 haftayı da aşmış dıger degerler bır hafta gerıde doktor da asımetrık gelısme gerılıgı dedi çok korkuyorum ınsallah bısey cıkmaz gelısmıyo allahım beynınde bısey olmasın da smdı nst cekılcem eger haftayada boyle olursa en fazla alırız bebegı dedi

Aslında kötü dr ya da hastane yok. Bi an için uyuşmazlık oluyor ondan sonra soğuyor insan. Şimdi önünden geçerken bile asla adım atmam diye düşünüyorum. Ama aynı şeyi imperial için ya da başka hastane için düşünen yüzlerce kişi vardır kesin. Rabbim sanada kolay doğum versin. Hayırlısıyla kucağımıza alalım. Herşeyi unutucaz nasıl olsa.

Bize hastane çantamızdaki herşey fazla geldi, akşam geç vakitte Doğum olup sabaha çıkmış olduk evimize, bir takım kızıma giydirdik, aynı kıyafetle çıkardık
Depend olmazsa olmazmış benim için, ve tek gece de terlemekten 3takım değiştirdim o önemliydi,
Şimdi evde içte kolsuz bodysi ve üstte tek uzun kol tulum ile duruyor, uyurken ince müslin örtü örtüyoruz ama herkesin bulunduğu yer ile alakalı sanırım, ben İstanbul'un en serin yerlerinden birindeyim evim çok aşırı sıcak olmaz

normal doğumu bekleyen arkadaslarım yaptığınız bişey var mı? plates esneme nefes ne biliyim çok tecrübesiz hissediyorum kendimi artık cogumuzda sancılar hissedilir oldu stres olmaya basladım

Ben eğitimde nefes dersi almıştım ama çalışmaları yapmadım, ama Doğumda nefes ve plates çalışmalarıyla sancı karşıladık, okadar faydasını gördüm ki, doğru nefes inanılmaz ağrı hissini azaltıyor, internette videoları vardır mutlaka

Maltepede miydin sen,aynı yerde mi oturuyoruz acaba?

Canım nefes ve gevşeme videolarını izle internetten, hem muayenede hem Doğumda benim çok işime yaradı, bir de şartlama kendini normal Doğum için, akışına bırak bedenine ve bebeğine güven dedi bana hep ebemiz, hakkınızda hayırlısı

3250 gr dı bebeğim. Nstde sancı çıkmadı suyu normal. Kanala girmiş kafası. Iki doktorda aynısını söyledi. 41. Haftayı bekler bu kız gelmeye niyeti yok dedi.

Annemi aradım sıkılacaksan bu hafta gelme dedim. O da memnun oldu. 9 temmuzda gelecek. Bende evde biraz kafamı dinleyim. Is yok güç yok. Akşama kadar tv izler kitap okur bol bol uyurum napıyım nasıl olsa son haftalarım biraz keyfime bakıyım

Selam kızlar, doktordan geldik.Bebek en az 10 gündür kanalda ama action yok hala. Önünüzdeki birkaç güne gelir artık dedi doktorumuz. Heyecan dorukta 3100 gr. civarıyız. Normal normal doğarız umarım.
Açılman var mıymış peki kuzum? Bana hiç tahmini tarih vermiyorlar. Bebişim de 1 haftada 100 gram artmış 2800 olmuş 3 kg olsaydı en azından diyorum bakalım hayırlısı..sağlıklı olsunlar da..suyun ne durumdaymış bir de ? NST ağrın var mıymış? Yarın kendi dr ma gideceğim dün gece nöbetçi dr hiç bilgi vermedi ayakta uyuyordu bir de özel hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…