Bebegimiz bir haftadir hic kilo almamis. Hep onde gittiği icin kilo sikintimiz yok sukur ama niye boyle oldu anlamadim. Suyu da sinirdaymis, normalde suyu hep iyiydi. 4-5 gune tekrar gidecegim, hala kilo almamissa dogurturuz dedi. Hic sancim falan yok, nst de sorunsuz cikti, herhalde sanci verip zorla dogurtmaya calismaz. Son haftalarda bazi bebeklerde kilo alimi azalabiliyormus, insallah normal bir durumdur bizimki de. Bu hafta kuruyemisi kesmistim, et de yemedim,belki bu da bi etkendir.
Zaten yuzunu de gostermedi, gommus kafayi bi yerlere yaramaz.
@blacklable insallah iyi sonuclarla gelirsin canım
Ben kutahyadayim ama eskisehirde dogum yapicam canim, acibademde. Insallah yetisebilirsem :)Kızlar eskişehireen varmı nerde dopum yapacaksınız
bayram haftasi diye kuruyemis ve etten uzak kalmistim, simdi biraz dikkat edecegm. Hic bi dogum belirtim yok daha. Bakalim dr en iyisini bilir, ona guvenecgz ne derse.Cnm her gun yumurta kaynat 2 tane, kırmızı et ye, ceviz,fındık... kiloya takılma, benimde iki hafta arka arkaya bebegimin kg aynı cıkmıştı ki ne ben nede dr bunu bir problemmiş gibi konuşmdk. Saglıgı yerinde olsn kg takılma hele ki norml dogum olcaksa, sonucta bi kg üstü norml engelliyor her dr risk almıyor iri bebişlerde
Oglumda ben uyusturulmadan takmislardi ince siringayla beyaz bi sivi skbti sonra sondayi takti hicbirsey hissetmedim cikartilirkende hic hissetmedmBu sonda işi beni korkutuyor. Genel anestezi ile olucam uyuduktan snra takarlar sanırımm dmii.. herhangi acı hissettn mi
Hiç canını sıkma canım. Daha önce önde gidiyormuş zaten. Eti, yumurtayı vs azalttıysan ondandır muhtemelen.Bebegimiz bir haftadir hic kilo almamis. Hep onde gittiği icin kilo sikintimiz yok sukur ama niye boyle oldu anlamadim. Suyu da sinirdaymis, normalde suyu hep iyiydi. 4-5 gune tekrar gidecegim, hala kilo almamissa dogurturuz dedi. Hic sancim falan yok, nst de sorunsuz cikti, herhalde sanci verip zorla dogurtmaya calismaz. Son haftalarda bazi bebeklerde kilo alimi azalabiliyormus, insallah normal bir durumdur bizimki de. Bu hafta kuruyemisi kesmistim, et de yemedim,belki bu da bi etkendir.
@blacklable insallah iyi sonuclarla gelirsin canım
Bebegimiz bir haftadir hic kilo almamis. Hep onde gittiği icin kilo sikintimiz yok sukur ama niye boyle oldu anlamadim. Suyu da sinirdaymis, normalde suyu hep iyiydi. 4-5 gune tekrar gidecegim, hala kilo almamissa dogurturuz dedi. Hic sancim falan yok, nst de sorunsuz cikti, herhalde sanci verip zorla dogurtmaya calismaz. Son haftalarda bazi bebeklerde kilo alimi azalabiliyormus, insallah normal bir durumdur bizimki de. Bu hafta kuruyemisi kesmistim, et de yemedim,belki bu da bi etkendir.
sagol canim, haklisin beslenmeme dikkat etmedim. Suyunun azalmamasi daha onemli su an. simdilik 2900 gr zaten, doktorumuz ekstra beslenme onermedi, normal devam et dedi.Hiç canını sıkma canım. Daha önce önde gidiyormuş zaten. Eti, yumurtayı vs azalttıysan ondandır muhtemelen.
Çünkü farklı bir sebepten şüphelense müdahale eder alırlar. Kuzenimin bebeği iki-üç hafta kadar gelişme göstermedi plasentada bir sıkıntı vardı heralde 37.haftada sezaryenle aldılar. 2000 gr.dı ama hiçbir sıkıntısı yoktu. Küveze bile girmedi ertesi gün eve çıktılar.
aa evet ben de bayram haftasi diye stres yapmistim + yedigime dikkat etmedim. Belki suyu sinirda diye dogumdan bahsetti bilmiyorum ki.. Saliya belli olacak insallah
Sadece kilo almadi diye niye dogurtmaya caliscakmis anlamadim canim :/ seninle gunlerimiz ayni ben de 2 hafta once erken dogum riskinden 3 gun hastanede yattim. Normal hastane yemegi yedim ama meyve kuruyemis falan yiyemedim. O yuzden bebegim bi haftada 50 gr zayiflamisti hatta. Doktora sordum kiloya takilma dedi. Stresten de olabilir ben cok stresli bi hafta gecirmistim. Sonraki hafta gittigimizde 350 gr almisti. Seninki de toparlar annesi uzulme kuruyemiş ve protein baya faydali oluyor bence.
Çok ilginçmiş vallahi
Bu ikinci doğumum olcak kuzenlerim arkadaşlarım fln da orada doğurdu Prenses gibi ilgilendiler Allah razı olsun .
Katünün profesörleri çok iyidir ama biliyorum .
Hayırlısı olsun senin için cnm.
Günaydın anneler...
Düne kadar sancım yok derken ilk defa bugece sabaha kadar kızım kasıklarıma vurdu. Hemde düzenli aralıklarla. Bi ara saymaya kalktım ama dün çok yorulduğum için uykuya yenik düştüm. Her defasında da sancıyla uyandım. Halbuki daha dün dr catı dan baktı açılma yok sancı yok ağrı yok suyun iyi dedi 41e kadar beklersin dedi. Bugün başka bi dr a randevu aldım 3te eşimle gidicez.
Bebeğini kucağına alan anneler..
Burda çok liste paylaşıldı hast. cantası için. Eksikliğini hissettiğiniz bişey oldu mu? Ya da fazla gelenler. Yeniden bi liste paylaşalım doğuma giden anneler için. Ben nedense bişiler eksik kalacak gibi hissediyorum. Birde sıcaklar birfen bastırdı bebekler üşür falan diyorduk bi ay önce bebekleriniz ne durumda kat kat giydiriyor musunuz yoka yaz sıcaklarında onlarda bizim gib terliyor mu?
Canım Eskişehir Acıbadem ücretleri ne kadar?Ben kutahyadayim ama eskisehirde dogum yapicam canim, acibademde. Insallah yetisebilirsem :)
normal doğumu bekleyen arkadaslarım yaptığınız bişey var mı? plates esneme nefes ne biliyim çok tecrübesiz hissediyorum kendimi artık cogumuzda sancılar hissedilir oldu stres olmaya basladım
Maltepede miydin sen,aynı yerde mi oturuyoruz acaba?Bize hastane çantamızdaki herşey fazla geldi, akşam geç vakitte Doğum olup sabaha çıkmış olduk evimize, bir takım kızıma giydirdik, aynı kıyafetle çıkardık
Depend olmazsa olmazmış benim için, ve tek gece de terlemekten 3takım değiştirdim o önemliydi,
Şimdi evde içte kolsuz bodysi ve üstte tek uzun kol tulum ile duruyor, uyurken ince müslin örtü örtüyoruz ama herkesin bulunduğu yer ile alakalı sanırım, ben İstanbul'un en serin yerlerinden birindeyim evim çok aşırı sıcak olmaz
Normal doğum için kendimi o kadar çok hazırladım ki başından beri. Dün çatı muayenesi sırasında kendimi kastım dr umda böyle olmaz die beni uyardı. Elimde olan bişi değil daha önce vajinismus yaşadım sanırım şu an biraz cesaretim kırık. Napıcağımı hiç bilmiyorum
Maltepede miydin sen,aynı yerde mi oturuyoruz acaba?
Sgk lilar icin normal de sezaryen de 4500 canim, epidural olursa 5000.Canım Eskişehir Acıbadem ücretleri ne kadar?
Açılman var mıymış peki kuzum? Bana hiç tahmini tarih vermiyorlar. Bebişim de 1 haftada 100 gram artmış 2800 olmuş 3 kg olsaydı en azından diyorum bakalım hayırlısı..sağlıklı olsunlar da..suyun ne durumdaymış bir de ? NST ağrın var mıymış? Yarın kendi dr ma gideceğim dün gece nöbetçi dr hiç bilgi vermedi ayakta uyuyordu bir de özel hastaneSelam kızlar, doktordan geldik.Bebek en az 10 gündür kanalda ama action yok hala. Önünüzdeki birkaç güne gelir artık dedi doktorumuz. Heyecan dorukta 3100 gr. civarıyız. Normal normal doğarız umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?