2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bend bayılırım yenidoğan yıkamaya
Oğlumu eşimle her akşam yıkadık hem rahatlıyor hem de uykusunun kalitesini arttırıyor diye inanıyorum ben, bu kızı da dün başladık yıkamaya birde küçük yardımcımız abimiz var tam şenlik

Ya kafasına su dökme işi beni fena geriyor ben anlına bir havlu gibi bişey koyup geri geri yavaşça su dökecem yok öyle tersten falan dökmeyeceğim gerek yok

Bu duş gibi olan aparatlar var ya su dökmek için, biz abide ondan almıştık, şimdi kıza da kullanıcım, bebeği rahatsız etmiyor damla damla gelince

MaşAllah ya büyüyor kuzucuklar,
Sağlıkla gelsinler ya dünyaya gelen büyüyor hamdolsun

Selam kızlar, doktordan geldik.Bebek en az 10 gündür kanalda ama action yok hala. Önünüzdeki birkaç güne gelir artık dedi doktorumuz. Heyecan dorukta 3100 gr. civarıyız. Normal normal doğarız umarım.

Ayy hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

Yengem bebekle suya girip oturduğu yerde göğsüne kapatıp öyle yıkıyordu kuzenimi. Ama tabi 3 4 aylıkken görmüştüm o halini. Bende hep öyle yıkamayı hayal ettim kızımı

Canım Eskişehir Acıbadem ücretleri ne kadar?
Ben de kısmetse orda yapıcam. Sezaryen de normal de 4500. Epidural ve spinal anestezi istenirse artı 500 tl.
Topuk kanı ve çocuğun ilk muayeneleri dahil değil.

Ohhh yarasın banyosu ona :)) kesinlikle bende ona inanıyorum. Biz nasıl yıkanınca rahatlıyorsak o da öyle. Abiniz en büyük yardımcınız.. öyle yardımcı olduktan sonra daha ne olsunn göbeği düştü mü canım peki? Bazı doktorlar yıkatmıyor çünkü

Kilo alımını takma hiç kafana canım, bir hafta çok alıyorlar bir hafta az belli olmuyor o. Ama kalsiyumu eksik etme derim. Hamileyim diye beslenmeme dikkat etmeye çalıştım ama sabah uyanır uyanmaz 1lt. süt benim çok eskiden gelen alışkanlığım.
Senin bebeğin içerde 10 gün daha dursa 3000 i geçer bence. Normal Doğum istiyorsan da ideal , senin için daha rahat olur.
Bu doktor doğumumda olacak, ilk defa bugün tanıştık.Kendisi buz gibi ilk başta gerdi beni ama çok iyi doktormuş hemen farkettik bilgisinden . Suyuma iyi dedi, NSt ye bağlamadı (zaten bağlasak bu haftalarda sancı çıkar ama doğum sancısı 10 dakikada bir veya daha sık gelir onun dışındakiler antrenman dikkate almıyorum dedi.) alttan muayene etmedi(20 sinde diğer doktorum alttan baktığında iki hafta kaldı demişti,hiç açıklık yoktu ama). Karnıma çok sert dedi, Usg de başı kanalda iyice aşağıda çıktı . -3 ten 0 ve + 3 e kadar bir angajman derecesi varya ona göre doğum için tahmin yapıyor sanırım. Organlarını falan kontrol etti.
Yarın sana da bilgi verir doktorun. Bebeğin durumuna göre bekleyip beklemeyeceğini anlıyorlar onlar. Bu saatten sonra önemli belirtiler suyun gelmesi, geçmeyen ve sıklaşan sancılar,
Muayenede de bebeğin başının kanalda nerde olduğu, yada vajinal açıklığın derecesi.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Öyle canım, abi varken kimseye iş düşürmüyor şimdi
Daha düşmedi göbüşümüz ama yıkıyoruz ilk 48saat yıkatmadık sadece, göbek kuruyunca daha çok ağrır derler bizde, dr da yıkayabilirsin ama iyi kurula dedi, sadece göbek düştükten sonra 2gün yasak yıkamam

Güzelce açıklamışsın herşeyi canım çok saol bakalım yarın ne der dr

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…