- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Istanbul yedi tepe demisler :)Yok canım Başakşehir,
Burası da epey yüksek
Şuan bende acıbademe gidiyorum.ahmet cantug beye memnunum fakat doğum üccreti çok fazla geldi bana o yüzden başka yere bakıyorum.sen hangi doktora gidiorsunBen kutahyadayim ama eskisehirde dogum yapicam canim, acibademde. Insallah yetisebilirsem :)
Cok iyiymis fiyatlari Acibadem de prenses gibi davraniyorlar :) Ist de Alianz anlasmali 14 bin anlasma olmasa 20 bin falandir heralde :)Ben de kısmetse orda yapıcam. Sezaryen de normal de 4500. Epidural ve spinal anestezi istenirse artı 500 tl.
Topuk kanı ve çocuğun ilk muayeneleri dahil değil.
Bir fotosunu koysana,nasil bisi,adi ne dye geciyor?Aaa evet bendeki oğlanın küvetinde vardı aynen ona benziyor, Onu kullanmakta mantıklı
Sen de güzel haberlerle dönersin inşallah yarın. Beklemek artık zor geliyor, seni anlıyorum. Sağlıkla tez zamanda kavuşuruz umarım bebeklerimizeGüzelce açıklamışsın herşeyi canım çok saol bakalım yarın ne der dr
Bir fotosunu koysana,nasil bisi,adi ne dye geciyor?
Kzlar dua edin sıyun geldi
nasil bi aparat canim o, belki biz de aliriz.Bu duş gibi olan aparatlar var ya su dökmek için, biz abide ondan almıştık, şimdi kıza da kullanıcım, bebeği rahatsız etmiyor damla damla gelince
Aa ne tesaduf :) yok hic bulunmadim normalde kutahyada yasadigim icin sadece kontrollere gelebiliyorum eskisehire. Doktorum Meliha Kovanci, seninki kim?Hem aynı günüz hem de eskişehir acıbademde yapıcaz. Acaba doğum kursunda bulundun mu? Doktorun kim?
Ben Meliha hanima gidiyorum evet ücretler baya fazla ama benim riskli bi hamileligim var sonlara yaklasmisken degistirmek istemedim bi de eskisehiri bilmiyoruz diye. Hayirlisi artik. Benim bi arkadasim da cantug beyde normal dogum yaptı baya memnun kalmisti.Şuan bende acıbademe gidiyorum.ahmet cantug beye memnunum fakat doğum üccreti çok fazla geldi bana o yüzden başka yere bakıyorum.sen hangi doktora gidiorsun
En uygun fiyatli acibadem eskisehirdeymis diye duymustum zaten :) sizinki baya fazlaymis sgk lilara daha indirimlidir belki.Cok iyiymis fiyatlari Acibadem de prenses gibi davraniyorlar :) Ist de Alianz anlasmali 14 bin anlasma olmasa 20 bin falandir heralde :)
Bende pazartesi gidiyorum:) hem seviniyorum hem azcık tırsıyorum e normaldirKizlaaaar pazartesi günü inşallah doğuma gidiyorum veee cok heyecanlıyım ne hissecegimi bilemiyorum ve galiba korkuyorum
@kelebek19 un kizi zeyneb dunyaya geldi
Senin ikiz oğlun mu oldu canım? Kaçıncı haftada doğdular? Sağlıkları iyi mi? Allah hayırlı uzun ömürler versinHerkese merhaba kizlar cok uzun zamandir giremedm zor bir hamilelik ve Rabbime bin sukur bebeklerimiz dogdu...Siz nasilsiniz hersey yolundamiSea41 @balinmaz ballikaymakli bulut29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?