2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kutahyadayim ama eskisehirde dogum yapicam canim, acibademde. Insallah yetisebilirsem :)
Şuan bende acıbademe gidiyorum.ahmet cantug beye memnunum fakat doğum üccreti çok fazla geldi bana o yüzden başka yere bakıyorum.sen hangi doktora gidiorsun

Ben de kısmetse orda yapıcam. Sezaryen de normal de 4500. Epidural ve spinal anestezi istenirse artı 500 tl.
Topuk kanı ve çocuğun ilk muayeneleri dahil değil.
Cok iyiymis fiyatlari Acibadem de prenses gibi davraniyorlar :) Ist de Alianz anlasmali 14 bin anlasma olmasa 20 bin falandir heralde :)

Selam kızlar destekleriniz için teşekkür ederim toplu alıntıyı beceremedim ilaç gibi geliyorsunuz bugün aylık kontrolümüz vardı 1200 almış 3730 olmuş boyu 51 cm olmuş gelişimi iyimiş benden enfeksiyon geçip geçmediğini anlamak için kan tahlili istediCok ağlamadı kucağa alınca sustu ama can acısıyla bagırdı neyseki çok şükür iyimiş sonuçlar bugün bide aşımız vardıOndada uykusunda yakalandı yarında kalça ultrasonumuz var kontrol amaçlı benimde safrakesesi için durum değerlendirmesi yapıp zamans karar vericez inşallah daha zamanı vardır kuzumdan nasıl ayrılcam ben

Şuan bende acıbademe gidiyorum.ahmet cantug beye memnunum fakat doğum üccreti çok fazla geldi bana o yüzden başka yere bakıyorum.sen hangi doktora gidiorsun
Ben Meliha hanima gidiyorum evet ücretler baya fazla ama benim riskli bi hamileligim var sonlara yaklasmisken degistirmek istemedim bi de eskisehiri bilmiyoruz diye. Hayirlisi artik. Benim bi arkadasim da cantug beyde normal dogum yaptı baya memnun kalmisti.

Cok iyiymis fiyatlari Acibadem de prenses gibi davraniyorlar :) Ist de Alianz anlasmali 14 bin anlasma olmasa 20 bin falandir heralde :)
En uygun fiyatli acibadem eskisehirdeymis diye duymustum zaten :) sizinki baya fazlaymis sgk lilara daha indirimlidir belki.
Yalniz ben erken dogum riskiyle 2 gece yattim cok da prenses gibi davranmadilar cok memnun kalmadim ben. Hatta kendi istegimle cikmak istedim 1 gece daha kalmaya tahammul edemedim. Tabi diger hastanelere gore iyi ama super diyemem. Dogumda daha iyi olmasini umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…