2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerinizle mutlu sağlıklı gunleriniz olur inşallah. Benimde az kaldı ama nst de sancı çıkmadı hiç ve en önemlisi de doktor hiç çatı muayenesi yapmadı ben korkuyorum catim dar mıdır doğurabilir miyim diye pazartesi tekrar doktora gidicez bu sefer çatı muayenesi ni sorucam inşallah benim kizin da gelmeye pek niyeti yok gibi

yediklerin etkilemiştir canım ama öndeyse sıkma canını iri bebeğin doğumu da biraz zor.
Kontrolümüz iyiydi ilk defa yüzünü görebildik sıpanın hep eliyle kapatıyordu:) 3030 gram 51 cm olmuş eğer böyle devam eder ve haftasında doğarsa sezaryen olacağım sanırım çünkü 4100 gram üstünü risk almam demişti doktor.
Hepimiz için hayırlısı olsun 3 kiloyu geçtikten sonra Allah ın izniyle hiç bişey olmaz. Yeter ki sağlıkla sıhhatle gelsinler

Canım ben çatı muayenesini sordum. 38-39. Haftalarda iri 3500 bebeklerde yapıyoruz dedi doktorum. Belki sana erken diye yapmamıştır henüz. Bir de hiç korkma öyle söylendiği gibi bişey değil 10 saniye sürüyor en fazla dedi

Kızlar herkes doğum yapmaya başladı biz hala bebeğin kilosuna takıldık. 37 haftayı bitirdik ama 2650g daha. Gerçi merdivenden düşünce acilde 2800 ölçtüler ama kendi doktorumuz az ölçüyor. 1 haftadır boyu uzamamış mesela. Korkmaya başladım.!!!!!

Bilemedim canım,şaşırdım.Bursa da Acıbadem de doğum yapanlara prenses gibi davranırlar.İstanbul da da o şekilde.Sgk doğumda geçerli değil ki.Belki şehirden şehire fark ediyordur.

Bu sonda işi beni korkutuyor. Genel anestezi ile olucam uyuduktan snra takarlar sanırımm dmii.. herhangi acı hissettn mi
Benim sondayi anesteziden sonra taktilar ciaktirkende korktum anlamadim bile :)

Bugun indi sisi ayaklarimin 58 kiloya dusmusum 5 gunde.. Doguma 64.400le girdim 61.100 du eve geldigimde bir hafta yarin 58 olmusum :)

Aa cok sevinirdim canim tepki vermezdim yani :) Esiminde haberi oldugu icin burda konustuklarimizdan sorun olmazdi ..
Kizımi gorurdun ne guzel .

Kizlaaaar pazartesi günü inşallah doğuma gidiyorum veee cok heyecanlıyım ne hissecegimi bilemiyorum ve galiba korkuyorum
Hadi gozunaydin canım, ben de çarşamba gidiyorum doğuma, dediğin gibi heyecan korku karışık. Tabi bu sıcaklardan daha önce dogurmazsam, durduğum.yerde ter bosaliyor

Korkma canım, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. .Ölçümler farkedebiliyor, artık yer daraldigi için hata payı olabilir..Nasıl oldun iyilestin mi sen?

Canım ultrason ölçümleri çok uymuyor. Bir de benim doktorum gaanticidir biraz hep az söyler. Çarş 2300 43 cm ölçüldü cuma günü 2600 47 cm doğdu. Bir de ultrason da boy ölçümü daha hatalı oluyor son haftalarda bebek büyüdüğü için. Hiç canını sıkma. Kiloya da takılma sağlıklı olsun yeterki kiloyu doğunca aldırırsın sen kuzuna

Bilemedim canım,şaşırdım.Bursa da Acıbadem de doğum yapanlara prenses gibi davranırlar.İstanbul da da o şekilde.Sgk doğumda geçerli değil ki.Belki şehirden şehire fark ediyordur.

Bende Bodrum Acıbadem de yapıcam 4250 lira ücreti, 14 bin çok fazla canım nasıl bu kadar farkediyor anlamadım. Birde evet dediğin gibi ilgi ve alaka sınırsız. Umarım doğumumda da öyle olur

Korkma canım, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. .Ölçümler farkedebiliyor, artık yer daraldigi için hata payı olabilir..Nasıl oldun iyilestin mi sen?
Diş problemim kaldı bir tek canım. Çarpmayla dişimi çatlattım sallanıyor acıyor yemek yiyemediğim için zayıflamışım.tedavide bebekten dolayı olmuyor malesef

Umarım öyledir canım. Sürekli az ilermiyoruz bir de bu hafta hiç uzamayınca gelişmiyor mu korkusu oldu bizde.

Bende Bodrum Acıbadem de yapıcam 4250 lira ücreti, 14 bin çok fazla canım nasıl bu kadar farkediyor anlamadım. Birde evet dediğin gibi ilgi ve alaka sınırsız. Umarım doğumumda da öyle olur
Bodrum acıbademi bilmiyorum ama Özel Bodrum hastanesine bir defa yolum düştü, Boğazıma çupra kılçığı saplanmıştı kamerayla onu çıkardılar ama sanırsın doğum yaptım öyle iyiler ilgililerdi ki insan içinden diyor aldıkları para helal olsun.

Diş problemim kaldı bir tek canım. Çarpmayla dişimi çatlattım sallanıyor acıyor yemek yiyemediğim için zayıflamışım.tedavide bebekten dolayı olmuyor malesef
Allah şifa versin canım, bebişini kucağına aldıktan sonra tedavi olursun inşallah. .

Acıbadem Maslak fiyatı bu canım.Ünlüler falan gidiyor.Altunzade de bir Acıbadem yapıldı 7 yıldızlı otel gibi.Bursa da bile 10 bin doğum.Kuaförün,hemşirelerin ilgisi,ne mama yedirmekle ne alt bağlamakla uğraşırsın,hemşireler halleder.Odanıza özel yemeğiniz gelir.İstersen seni hemşireler yıkar.Misafirlerine çay ,ikram falan olur.Keyfini çıkar :)

Kızlar belimden kasıklarıma doğru hafiften bir sancı var. İlk kez yaşıyorum sancı mı ağrı mı emin değilim ama belimden karnıma doğru geliyor sanki. Önemli bişey midir bu ne yapsam ki

Evet canım sonunda değişmek zor olur ben 33 haftadayım bulursam değişcem yoksa devam.doktorumu cok seviyorum her aradığımda mesaj attığımda cevap veryor.ama pahalı işte.dopumdan sonra gelen yemek 400 tl sanki ne yiyorsuninş sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…