- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Hortm büyk bşy miBana daha bekleme odasındayken taktılar. Dedim uyusturup öyle takin yok zaman kaybedemeyiz dediler . Ama hiç acımadı
Aynen konuşucammKız ben bağırdım kadın sondayla gelince hop hop diye bildiğin içimden cadı sila çıktısen söyle doktoruna ben bayıldıktan sonra istiyorum kesinlikle diye. Yoksa kafalarına göre takarlar bak bişi diyemeZsin
Ben ilk ameliyatımda yani kızımda ameliyathaneden kaçmaya kalktım anestezist yakaladı beni kapıda10 Temmuz öğlen 13.30 da yatışım olacak kızlar kesinleşti.. Bugün kontroldeydik kilosu 2.990 çıktı ama dr 2.800 diyelim dedi.. bilmiyorum nasıl. Doğana kdr 3 kilo olur ddi. Ben 1.900 doğmuşum. Bana göre çok çok iyi :) ama ooff bilmiyorum valla. Hepinizin duasına çok ihtiyacım var. İçim öyle karışık ki anlatamam dokunsalar ağlayacağım. Korku heyecan hepsi birbirine girdi. İlk kez ameliyat tecrübem olacak, beni neler bekliyor bilmiyorum. Canım da tatlıdır biraz. İsmim Tuğçe. Lütfen dua edin kızlar
Hadi ya o kadarini bilmiyordum :) bi de hicbi seyin fiyatini onceden soylemiyorlar o var, neler ücrete dahil bilmiyoruz. Mesela ben erken dogum riskinden 2 gun yattim geceligi 850 dediler ama bana diyetisyen yolladi sekerden suphelendigi icin iki uc cümle soyledi doktor 200 tl ucret almis. Meyvelerin hepsini bir arada yeme dedi mesela ki bunu herkes bilir zaten. Ekstralari soylemiyorlar hic o yuzden 4500 diye girip 10000 odeyebiliriz bile bakalim nasil olcak :) insallah gonlune gore bulursun canim.Evet canım sonunda değişmek zor olur ben 33 haftadayım bulursam değişcem yoksa devam.doktorumu cok seviyorum her aradığımda mesaj attığımda cevap veryor.ama pahalı işte.dopumdan sonra gelen yemek 400 tl sanki ne yiyorsuninş sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
Çok teşekkür ederimm :)Ben ilk ameliyatımda yani kızımda ameliyathaneden kaçmaya kalktım anestezist yakaladı beni kapıdaama gerçekten çok gereksizmiş yani, o paniğim yüzünden malesef genel olmuştum. Yoksa epidural yapılacaktı. Korkarak bayıldığım için ayılmam felaketti. Ne yap et sakin sakin bayıl gitsin ki rahat huzurlu uyan. Bana kalırsa yine bi cesaret epidural ol derim ama sen en başından beri kaldıramam diyorsun , bize de dua etmek düşer :)
Çok sevindim uzun zamandır yoktun sen. Allah anali babali buyutsun ben hâla bekliyorum simdilik normal gorunuyor hayirlisiHerkese merhaba kizlar cok uzun zamandir giremedm zor bir hamilelik ve Rabbime bin sukur bebeklerimiz dogdu...Siz nasilsiniz hersey yolundami @Sea41Amine Busra @ballikaymakli @bulut29
Canım ben oğlumda Kraft ın park yatağını almıştım çok genişti şimdiye kadar kullandık çok memnunduk şimdi oğluma arabalı yatak aldım park yatağıda kardeş kullanacak çok sağlam çıktı benim oğluma 3 yıl dayandı ve hâlâ sağlamsa hiç korkmayın tam model adı hatırlamıyorum ama fermuarlı açılan taraf önde olan 70*110 ölçüleri olan park yatakKizlar park yatak alip kullanip memnun olan varmi markasi neydi ve ici genismi iki bebis yatabilirmi
Adaşım korkma :) Allahin izniyle skntisiz alirsin bebisi kucagina aramizda 2 gun var senden sonra ben dogurcam :)10 Temmuz öğlen 13.30 da yatışım olacak kızlar kesinleşti.. Bugün kontroldeydik kilosu 2.990 çıktı ama dr 2.800 diyelim dedi.. bilmiyorum nasıl. Doğana kdr 3 kilo olur ddi. Ben 1.900 doğmuşum. Bana göre çok çok iyi :) ama ooff bilmiyorum valla. Hepinizin duasına çok ihtiyacım var. İçim öyle karışık ki anlatamam dokunsalar ağlayacağım. Korku heyecan hepsi birbirine girdi. İlk kez ameliyat tecrübem olacak, beni neler bekliyor bilmiyorum. Canım da tatlıdır biraz. İsmim Tuğçe. Lütfen dua edin kızlar
Evet canım bende 4.5 sanıyordum o yüzden bu zamana kadar devam ettim.fakat bi gece kalma ücreti vs 8.5 falan oluyor.hersey paralı bebekten alınan ilk topuk kanı bilmem ne.içtiğin su bile.nst ye girdin mi hiç ne kadardı ben girmedim dahaHadi ya o kadarini bilmiyordum :) bi de hicbi seyin fiyatini onceden soylemiyorlar o var, neler ücrete dahil bilmiyoruz. Mesela ben erken dogum riskinden 2 gun yattim geceligi 850 dediler ama bana diyetisyen yolladi sekerden suphelendigi icin iki uc cümle soyledi doktor 200 tl ucret almis. Meyvelerin hepsini bir arada yeme dedi mesela ki bunu herkes bilir zaten. Ekstralari soylemiyorlar hic o yuzden 4500 diye girip 10000 odeyebiliriz bile bakalim nasil olcak :) insallah gonlune gore bulursun canim.
Sagol canim ayyy berbat sicak koltuk tepesinde olmuyor bebekler.odalarindada yanliz birakamiyorum.bari odadan odaya gezdirebilelim hemen bitane almam lazim esime soyleyim baksin bu markayadaCanım ben oğlumda Kraft ın park yatağını almıştım çok genişti şimdiye kadar kullandık çok memnunduk şimdi oğluma arabalı yatak aldım park yatağıda kardeş kullanacak çok sağlam çıktı benim oğluma 3 yıl dayandı ve hâlâ sağlamsa hiç korkmayın tam model adı hatırlamıyorum ama fermuarlı açılan taraf önde olan 70*110 ölçüleri olan park yatak
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah kuzuna10 Temmuz öğlen 13.30 da yatışım olacak kızlar kesinleşti.. Bugün kontroldeydik kilosu 2.990 çıktı ama dr 2.800 diyelim dedi.. bilmiyorum nasıl. Doğana kdr 3 kilo olur ddi. Ben 1.900 doğmuşum. Bana göre çok çok iyi :) ama ooff bilmiyorum valla. Hepinizin duasına çok ihtiyacım var. İçim öyle karışık ki anlatamam dokunsalar ağlayacağım. Korku heyecan hepsi birbirine girdi. İlk kez ameliyat tecrübem olacak, beni neler bekliyor bilmiyorum. Canım da tatlıdır biraz. İsmim Tuğçe. Lütfen dua edin kızlar
Bugün doktoruma sordum canım çok normal dedi hatta üstüne ekledi son ayda herkes farklı şeyler hisseder kanama, sancı, su veya nişan gelmesi dışında söylediğin herşeye normal derim dedi. Benim 2-3 gündür kalça kemiklerim de acıyorAynisini yasi
Aynisini yasiyrum bnde
AliExpress te kesin vardır bundan ya da benzeri ama epey aratman lazım canım.Eki Görüntüle 2014692 Kizlar bu cantadan nerden alabilecegimi bilen varmi yatak olmasi cok hosuma gitti ama bulamadim Eki Görüntüle 2014692
hayirlisi olsun canım, bizim kiz da 2900da kaldi bu hafta. Biraz dikkat edelim bakalim degism olacak miyediklerin etkilemiştir canım ama öndeyse sıkma canını iri bebeğin doğumu da biraz zor.
Kontrolümüz iyiydi ilk defa yüzünü görebildik sıpanın hep eliyle kapatıyordu:) 3030 gram 51 cm olmuş eğer böyle devam eder ve haftasında doğarsa sezaryen olacağım sanırım çünkü 4100 gram üstünü risk almam demişti doktor.
Hepimiz için hayırlısı olsun 3 kiloyu geçtikten sonra Allah ın izniyle hiç bişey olmaz. Yeter ki sağlıkla sıhhatle gelsinler
Tamam canim bir bakayim :)AliExpress te kesin vardır bundan ya da benzeri ama epey aratman lazım canım.
Ben videosunu izledim canım doktor işaret ve orta parmaklarıyla vajinanın boyunu açılmayı ve kemiklerin durumunu kontrol ediyor. Kimisi çok acılı demiş ama benim arkadaşlarım hiç bişey yok çatı muayenesinde abartılıyor dediler. Bugün muayenede kendi doktoruma sordum 10 saniye sürmez rahat ol hiç anlatıldığı gibi değil dedi. Önemli olan senin rahat olmanmış. Sen kasarsan acırmış bir de herkese yapmıyorlarmış iri bebek olacağını düşündüklerine yapıyorlarmışArkdaslar bu catı muayenesı nasıl oluyor yumurta tabıkı yaptırıyoruz ya benım tup bebekle olmustu onub gıbımı acısı yoksa ellemı yapıyorlarbgece sancım vardı sırf ondan dayandım bugun randevum var sancım yıne basladı muayene eder dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?