2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

10 Temmuz öğlen 13.30 da yatışım olacak kızlar kesinleşti.. Bugün kontroldeydik kilosu 2.990 çıktı ama dr 2.800 diyelim dedi.. bilmiyorum nasıl. Doğana kdr 3 kilo olur ddi. Ben 1.900 doğmuşum. Bana göre çok çok iyi :) ama ooff bilmiyorum valla. Hepinizin duasına çok ihtiyacım var. İçim öyle karışık ki anlatamam dokunsalar ağlayacağım. Korku heyecan hepsi birbirine girdi. İlk kez ameliyat tecrübem olacak, beni neler bekliyor bilmiyorum. Canım da tatlıdır biraz. İsmim Tuğçe. Lütfen dua edin kızlar

Ben ilk ameliyatımda yani kızımda ameliyathaneden kaçmaya kalktım anestezist yakaladı beni kapıda ama gerçekten çok gereksizmiş yani, o paniğim yüzünden malesef genel olmuştum. Yoksa epidural yapılacaktı. Korkarak bayıldığım için ayılmam felaketti. Ne yap et sakin sakin bayıl gitsin ki rahat huzurlu uyan. Bana kalırsa yine bi cesaret epidural ol derim ama sen en başından beri kaldıramam diyorsun , bize de dua etmek düşer :)

Hadi ya o kadarini bilmiyordum :) bi de hicbi seyin fiyatini onceden soylemiyorlar o var, neler ücrete dahil bilmiyoruz. Mesela ben erken dogum riskinden 2 gun yattim geceligi 850 dediler ama bana diyetisyen yolladi sekerden suphelendigi icin iki uc cümle soyledi doktor 200 tl ucret almis. Meyvelerin hepsini bir arada yeme dedi mesela ki bunu herkes bilir zaten. Ekstralari soylemiyorlar hic o yuzden 4500 diye girip 10000 odeyebiliriz bile bakalim nasil olcak :) insallah gonlune gore bulursun canim.

Çok teşekkür ederimm :)

Kizlar park yatak alip kullanip memnun olan varmi markasi neydi ve ici genismi iki bebis yatabilirmi

İstanbul yaniyor hic esmiyor resmen mahvoldum :/ klima almadigimiza bin pişmanım nem zaten mahvetti bide bu akşam görmemiş gibi yemişim kendime zor geldim

Kizlar park yatak alip kullanip memnun olan varmi markasi neydi ve ici genismi iki bebis yatabilirmi
Canım ben oğlumda Kraft ın park yatağını almıştım çok genişti şimdiye kadar kullandık çok memnunduk şimdi oğluma arabalı yatak aldım park yatağıda kardeş kullanacak çok sağlam çıktı benim oğluma 3 yıl dayandı ve hâlâ sağlamsa hiç korkmayın tam model adı hatırlamıyorum ama fermuarlı açılan taraf önde olan 70*110 ölçüleri olan park yatak

Adaşım korkma :) Allahin izniyle skntisiz alirsin bebisi kucagina aramizda 2 gun var senden sonra ben dogurcam :)

Evet canım bende 4.5 sanıyordum o yüzden bu zamana kadar devam ettim.fakat bi gece kalma ücreti vs 8.5 falan oluyor.hersey paralı bebekten alınan ilk topuk kanı bilmem ne.içtiğin su bile.nst ye girdin mi hiç ne kadardı ben girmedim daha

Kizlar bu cantadan nerden alabilecegimi bilen varmi yatak olmasi cok hosuma gitti ama bulamadim

Sagol canim ayyy berbat sicak koltuk tepesinde olmuyor bebekler.odalarindada yanliz birakamiyorum.bari odadan odaya gezdirebilelim hemen bitane almam lazim esime soyleyim baksin bu markayada

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah kuzuna
Ben de ilk defa ameliyat oldum. Senin gibi korkuyordum çok. Ama çok rahat oldu. Zaten bebeği gördükten sonra dünya umurunda olmuyor insanın. Korkma korkarsan ayılmak zor olur derler. Rahat olmaya çalış sonundaki ödülü düşün

Aynisini yasi

Aynisini yasiyrum bnde
Bugün doktoruma sordum canım çok normal dedi hatta üstüne ekledi son ayda herkes farklı şeyler hisseder kanama, sancı, su veya nişan gelmesi dışında söylediğin herşeye normal derim dedi. Benim 2-3 gündür kalça kemiklerim de acıyor

hayirlisi olsun canım, bizim kiz da 2900da kaldi bu hafta. Biraz dikkat edelim bakalim degism olacak mi

Ben videosunu izledim canım doktor işaret ve orta parmaklarıyla vajinanın boyunu açılmayı ve kemiklerin durumunu kontrol ediyor. Kimisi çok acılı demiş ama benim arkadaşlarım hiç bişey yok çatı muayenesinde abartılıyor dediler. Bugün muayenede kendi doktoruma sordum 10 saniye sürmez rahat ol hiç anlatıldığı gibi değil dedi. Önemli olan senin rahat olmanmış. Sen kasarsan acırmış bir de herkese yapmıyorlarmış iri bebek olacağını düşündüklerine yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…