Aynı günüz seninlehayirlisi olsun canım, bizim kiz da 2900da kaldi bu hafta. Biraz dikkat edelim bakalim degism olacak mi
Anammm okudumda benim bebege iri diyolarBen videosunu izledim canım doktor işaret ve orta parmaklarıyla vajinanın boyunu açılmayı ve kemiklerin durumunu kontrol ediyor. Kimisi çok acılı demiş ama benim arkadaşlarım hiç bişey yok çatı muayenesinde abartılıyor dediler. Bugün muayenede kendi doktoruma sordum 10 saniye sürmez rahat ol hiç anlatıldığı gibi değil dedi. Önemli olan senin rahat olmanmış. Sen kasarsan acırmış bir de herkese yapmıyorlarmış iri bebek olacağını düşündüklerine yapıyorlarmış
Canım n11de var Bebek çantası diye aratınca çıkıyorEki Görüntüle 2014692 Kizlar bu cantadan nerden alabilecegimi bilen varmi yatak olmasi cok hosuma gitti ama bulamadim Eki Görüntüle 2014692
Ben de oğlumda kraft ın park yatağını almıştım, memnun kaldım, şimdi eve kurdum kızımda da kullancam inşallah, baya geniş, ikizler için nasıl olur bilmem, tam modelini hatırlamıyorum ama kırmızı çapa desenli, ama geniş olduğu için odadan odaya taşımak zor olabilir.Kizlar park yatak alip kullanip memnun olan varmi markasi neydi ve ici genismi iki bebis yatabilirmi
Buldum canim saolasiniz :)Canım n11de var Bebek çantası diye aratınca çıkıyor
http://urun.n11.com/bebek-bakim-can...inabilir-katlanabilir-bebek-cantasi-P92761409
Canım ben çatı muayenesini sordum. 38-39. Haftalarda iri 3500 bebeklerde yapıyoruz dedi doktorum. Belki sana erken diye yapmamıştır henüz. Bir de hiç korkma öyle söylendiği gibi bişey değil 10 saniye sürüyor en fazla dedi
valla anne olmak cidden zormuş ilk zamanlar bulantı kusma baş dönmesi sonra karnım büyüdü şunu yapamıyorum döneniyorum şimdide sıcaktan uyuyamıyoruz :) bi an önce kavussak bari
Sormaaaa ayni dertten muzdaribim yaaa annem karsimda ceket corap goyinmis diyo soguk bense uzerime sadece tisort bile giyemiyorum bunaliyorum bide asiri sicaklayinca mide bulantimda oluyo az once mahvoldum hemen uzerimi degistim ay dogursaydim bir :)Sıcakkkk yanıyorum buhar olup ucucam.klimayla yatsam tutulurum.klimasiz yatamıyorum .offfff offfff
Canim hangi şehirde sin ki annem öyle giyinmiş.izmirde herkes yanıyor.ben onlardan daha cok yanıyorum.hamileligi zor çocuk doğunda da zor.o küçücük yavrular sıcakta ne yapıyor dur değil mi doğum yapan arkadaslarSormaaaa ayni dertten muzdaribim yaaa annem karsimda ceket corap goyinmis diyo soguk bense uzerime sadece tisort bile giyemiyorum bunaliyorum bide asiri sicaklayinca mide bulantimda oluyo az once mahvoldum hemen uzerimi degistim ay dogursaydim bir :)
Dun evimize geldik cook sukur kuzum bi gece hastanede kaldik birlikte. Kuzuma dua edin cok korkmus orda nasil urkek icim aciyo resmen. Rabbim kimseye yasatmasin boyle ayriliklar insallah.
Hadi gozun aydin olsun kuzun sana sarilica herseyi unutur insallah..Dun evimize geldik cook sukur kuzum bi gece hastanede kaldik birlikte. Kuzuma dua edin cok korkmus orda nasil urkek icim aciyo resmen. Rabbim kimseye yasatmasin boyle ayriliklar insallah.
Cok cok baska bi duygu annelik ama aci tattim ama güzel gitti cok şükür
Bana geçen hafta çatı muayenesi yaptılar. Ve aslında başka birşeye bakacağını sanmıştım hiç beklemedim o yüzden son anda çok kastım kendimi ne yapıyor bu kadın diye. Yani acıdı benim yüzümden, ama o acı bile 10 saniye ya sürdü ya sürmedi. En kötü hali bile korkulacak birşey değil kızlar.Ben videosunu izledim canım doktor işaret ve orta parmaklarıyla vajinanın boyunu açılmayı ve kemiklerin durumunu kontrol ediyor. Kimisi çok acılı demiş ama benim arkadaşlarım hiç bişey yok çatı muayenesinde abartılıyor dediler. Bugün muayenede kendi doktoruma sordum 10 saniye sürmez rahat ol hiç anlatıldığı gibi değil dedi. Önemli olan senin rahat olmanmış. Sen kasarsan acırmış bir de herkese yapmıyorlarmış iri bebek olacağını düşündüklerine yapıyorlarmış
GöZünüz aydın, bebek eve gelmiş. Anneciğinin yanında güvende hisseder kuzun, hemen atar o ürkekliği üstünden.Dun evimize geldik cook sukur kuzum bi gece hastanede kaldik birlikte. Kuzuma dua edin cok korkmus orda nasil urkek icim aciyo resmen. Rabbim kimseye yasatmasin boyle ayriliklar insallah.
Cok cok baska bi duygu annelik ama aci tattim ama güzel gitti cok şükür
Suanda uyuyamiorum kalcm belim sirtim cok ağrıyorBugün doktoruma sordum canım çok normal dedi hatta üstüne ekledi son ayda herkes farklı şeyler hisseder kanama, sancı, su veya nişan gelmesi dışında söylediğin herşeye normal derim dedi. Benim 2-3 gündür kalça kemiklerim de acıyor
Coook sıcaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?