2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben londrada yasiyorum ya birda 2hafta yaz sonra hep kis ama bana bu sene yaz hic bitmicek sanirim :)

Sagol kuzum bi arastirayim onuda

Bilemedim canım,şaşırdım.Bursa da Acıbadem de doğum yapanlara prenses gibi davranırlar.İstanbul da da o şekilde.Sgk doğumda geçerli değil ki.Belki şehirden şehire fark ediyordur.
Canım ben de en iyisi diye ankara acıbadem demiştim başta ama doktorum sadece ası var hemşireleri tecrübesiz dedi. Dediğin gibi sanırım istanbul ve diğer birkaç il dışında aynı kalite olmayabilir.

çatı muayenesinden korkmuyorum hiç sadece doğumun zor olmasından korkuyorum biraz bebek çıkarken zorlanır mı diye ama içimi rahatlattın yinede saol canım
Rica ederim canım mutlaka herkesin doktoru özel değerlendiriyordur ama kızlar 30 yaş üstü hanımlarda 4000 gram üstü bebekleri pek normal doğum tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Sebebi de belli bir yaştan sonra doğum kanalının çok açılamamasıymış. Benim de korkularım başladı çevremde normal doğum yapan çok az arkadaşım var yaş ilerledi artık

Bir uyuyamayan da ben varım bu ne sıcak yarabbim ankara yanıyor resmen pencereyi tam açamıyorum bile evimiz 2. Kat bahçeye yakın . Ben uyumadigim için kızım da uyanık Rabbim hepimize dayanma gücü versin
Bizim heryer açık ama yine de çok sıcak canım. Benim ev güneş almıyor çok dertleniyordum bebek güneş görmeyecek diye ama sanki daha iyi görmemesi şu sıcaklarda

Allah cumlemizin yardimcisi olsun hamislere lohusa ateslilerine ve bebislerimize :)) cokk sicak izmirde yaprak kipirdamiyor suan

Canim gelmis gecmis olsun bende oyleydim sicriyordu uzulup agliyordum op kokla bol bol unutur herseyi annesinin yaninda

Allah yardımcımız olsun annemi her aradığımda anne bu bebek nasıl çıkıcak diyorum çıkar çıkar merak etme diyor

Allah yardımcımız olsun annemi her aradığımda anne bu bebek nasıl çıkıcak diyorum çıkar çıkar merak etme diyor
Aynı şeyi ben de diyorum anneme. Ben 4500 gram doğmuşum yazık kadın yırtılmış hep 15 gün oturamadım der hep nasıl öderiz haklarını gerçekten anne olunca anlıyormuşsun

Canim drlunla muayene ucretine kadar pazarlik yapacaksin.Yani benim kardesimin esi oyle yapti.Dr disaridandi,her sey dahil pazarlik yapti.Yapmazsan iyi olmaz.Ekstra seyler cikarirlar.Dr olmazsa muhasebe servisiyle pazarlik yapin.Biz Acibademden fiyat alirken araya bir tanidik soktuk.Acibademin eski koordinatoru.2000 lira indirim aldi,su an orada calismadigi icin. Su an kordinator olsaydi yari fiyatina gelirdi,dogumu orada yapardim.Benim k.b kanser tedavisi gorurken,Allah herkesi korusun, bu kisi Acibademden cikan ucreti ucte bire dusurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…