- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Canim ben londrada yasiyorum ya birda 2hafta yaz sonra hep kis ama bana bu sene yaz hic bitmicek sanirim :)Canim hangi şehirde sin ki annem öyle giyinmiş.izmirde herkes yanıyor.ben onlardan daha cok yanıyorum.hamileligi zor çocuk doğunda da zor.o küçücük yavrular sıcakta ne yapıyor dur değil mi doğum yapan arkadaslar
Sagol kuzum bi arastirayim onudaBen de oğlumda kraft ın park yatağını almıştım, memnun kaldım, şimdi eve kurdum kızımda da kullancam inşallah, baya geniş, ikizler için nasıl olur bilmem, tam modelini hatırlamıyorum ama kırmızı çapa desenli, ama geniş olduğu için odadan odaya taşımak zor olabilir.
Canım ben de en iyisi diye ankara acıbadem demiştim başta ama doktorum sadece ası var hemşireleri tecrübesiz dedi. Dediğin gibi sanırım istanbul ve diğer birkaç il dışında aynı kalite olmayabilir.Bilemedim canım,şaşırdım.Bursa da Acıbadem de doğum yapanlara prenses gibi davranırlar.İstanbul da da o şekilde.Sgk doğumda geçerli değil ki.Belki şehirden şehire fark ediyordur.
Benimkini de iri bekliyoruz canım napalım zor olacak ama ele gelirler en azındanAnammm okudumda benim bebege iri diyolar
Rica ederim canımçatı muayenesinden korkmuyorum hiç sadece doğumun zor olmasından korkuyorum biraz bebek çıkarken zorlanır mı diye ama içimi rahatlattın yinede saol canım
Bizim heryer açık ama yine de çok sıcak canım. Benim ev güneş almıyor çok dertleniyordum bebek güneş görmeyecek diye ama sanki daha iyi görmemesi şu sıcaklardaBir uyuyamayan da ben varım bu ne sıcak yarabbim ankara yanıyor resmen pencereyi tam açamıyorum bile evimiz 2. Kat bahçeye yakın . Ben uyumadigim için kızım da uyanık Rabbim hepimize dayanma gücü versin
Allah cumlemizin yardimcisi olsun hamislere lohusa ateslilerine ve bebislerimize :)) cokk sicak izmirde yaprak kipirdamiyor suanCanim hangi şehirde sin ki annem öyle giyinmiş.izmirde herkes yanıyor.ben onlardan daha cok yanıyorum.hamileligi zor çocuk doğunda da zor.o küçücük yavrular sıcakta ne yapıyor dur değil mi doğum yapan arkadaslar
Canim gelmis gecmis olsun bende oyleydim sicriyordu uzulup agliyordum op kokla bol bol unutur herseyi annesinin yanindaDun evimize geldik cook sukur kuzum bi gece hastanede kaldik birlikte. Kuzuma dua edin cok korkmus orda nasil urkek icim aciyo resmen. Rabbim kimseye yasatmasin boyle ayriliklar insallah.
Cok cok baska bi duygu annelik ama aci tattim ama güzel gitti cok şükür
Rica ederim canımmutlaka herkesin doktoru özel değerlendiriyordur ama kızlar 30 yaş üstü hanımlarda 4000 gram üstü bebekleri pek normal doğum tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Sebebi de belli bir yaştan sonra doğum kanalının çok açılamamasıymış. Benim de korkularım başladı çevremde normal doğum yapan çok az arkadaşım var yaş ilerledi artık
Aynı şeyi ben de diyorum anneme. Ben 4500 gram doğmuşum yazık kadın yırtılmış hep 15 gün oturamadım der hepAllah yardımcımız olsunannemi her aradığımda anne bu bebek nasıl çıkıcak diyorum çıkar çıkar merak etme diyor
Allah cumlemizin yardimcisi olsun hamislere lohusa ateslilerine ve bebislerimize :)) cokk sicak izmirde yaprak kipirdamiyor suan
Amin kuzum cumlemizin lanet afrika sicaklari gelmis yineİzmir'in sıcağıönceden orada yaşıyordum gerçekten çok sıcak Allah yardımcınız olsun
Aynı şeyi ben de diyorum anneme. Ben 4500 gram doğmuşum yazık kadın yırtılmış hep 15 gün oturamadım der hepnasıl öderiz haklarını gerçekten anne olunca anlıyormuşsun
Suan kac kilo canim bebegin benim 2hafta once 3000gram cikmisti ve iri dedilerBenimkini de iri bekliyoruz canım napalım zor olacak ama ele gelirler en azından
He benimkide zamani gelirse sen ne yapsan o icerde durmaz diyoAllah yardımcımız olsunannemi her aradığımda anne bu bebek nasıl çıkıcak diyorum çıkar çıkar merak etme diyor
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar bugün dokuzda gidiyorum tahliller filan ne zaman giricem bilmiyorum dualarınızı bekliyorum
3030 gram 51 cm canım. Hemen hemen seninkiyle sanırımSuan kac kilo canim bebegin benim 2hafta once 3000gram cikmisti ve iri dediler
Canim drlunla muayene ucretine kadar pazarlik yapacaksin.Yani benim kardesimin esi oyle yapti.Dr disaridandi,her sey dahil pazarlik yapti.Yapmazsan iyi olmaz.Ekstra seyler cikarirlar.Dr olmazsa muhasebe servisiyle pazarlik yapin.Biz Acibademden fiyat alirken araya bir tanidik soktuk.Acibademin eski koordinatoru.2000 lira indirim aldi,su an orada calismadigi icin. Su an kordinator olsaydi yari fiyatina gelirdi,dogumu orada yapardim.Benim k.b kanser tedavisi gorurken,Allah herkesi korusun, bu kisi Acibademden cikan ucreti ucte bire dusurmus.Hadi ya o kadarini bilmiyordum :) bi de hicbi seyin fiyatini onceden soylemiyorlar o var, neler ücrete dahil bilmiyoruz. Mesela ben erken dogum riskinden 2 gun yattim geceligi 850 dediler ama bana diyetisyen yolladi sekerden suphelendigi icin iki uc cümle soyledi doktor 200 tl ucret almis. Meyvelerin hepsini bir arada yeme dedi mesela ki bunu herkes bilir zaten. Ekstralari soylemiyorlar hic o yuzden 4500 diye girip 10000 odeyebiliriz bile bakalim nasil olcak :) insallah gonlune gore bulursun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?