2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim ayyy berbat sicak koltuk tepesinde olmuyor bebekler.odalarindada yanliz birakamiyorum.bari odadan odaya gezdirebilelim hemen bitane almam lazim esime soyleyim baksin bu markayada
Ya bende aynı şeyi düşünüyorum park yatağını benim yatak odama kuracağım tüm gün salonda olacağız her ne kadar park yatak ta olsa hergün oradan oraya taşıyamam sürekli koltuk tepesinde de olmaz nasıl yaparım bilemedim ana kucağı falan idare etmiyor dimi hele senin bide 2 tane

Hadi Allah kurtarsin.Herkes doguruyor canim,bisi olmaz.Korkmana gerek yok.Bebis bekleyebilirse senden bir hafta sonra da ben doguracagim.O zaman sen bir haftalik anne olmus olacaksin :)

Gözünaydın canım, kavuşmuş sun miniğin e, bundan sonrası çok güzel olacak insallah. .

Canım ben de park yatağımı yatak odasına kurdum ama mümkün değil başka bir yere taşımak, kapıdan geçmiyor, onun için ben ana kucağı aldım ev tipi, salonda filan onu kullanıcam. Ben soobe den 250 tlye aldım soo baby diye.oyle birşey düşünebilirsin.

Ben de uyuyamayanlardanim kızlar, off çok sıcak, yarın daha sıcak olacakmış ve yegenimin sünnet mevludu var napcam bilmem.Evden cikmiyorum gündüzleri, evde bile ter döküyorum. .Bi de hergün dondurma yiyodum serinlemek için, hapsirik ve burun akıntısı başladı önce, şimdi de boğazım ağrıyo, bir an önce iyilesmem lazım, Çarşamba doğumum varrr..

Maşallah abişe :)) her doktor farklı uygulama yaptırıyor anlaşılan bakalım bize ne diyecekler :)

O mavi olan kremmiydi sanki birde silmeye gerek varmıydı emzirmeden önce

Eki Görüntüle 2014692 Kizlar bu cantadan nerden alabilecegimi bilen varmi yatak olmasi cok hosuma gitti ama bulamadim Eki Görüntüle 2014692
Cnm eğer almadıysan ondan civilimde de vardı . 70 TL flndı fiyatı.

Kızlar bugün dokuzda gidiyorum tahliller filan ne zaman giricem bilmiyorum dualarınızı bekliyorum
Allahım yardımcın olsun inşallah. Sende girmeden bizler için topluca bi dua et . Sağlıcakla gelsin bebeğin .

Bu sabah feci uyandım..
Ben genel anesteziden çekmiş biri olarak çok korkuyorum haliyle.
Rüyamda birden nişanım geliyordu ama panik etmiyordum annemi eşimi kaldırıyorum hastaneye gidiyoruz.
Asistanlar var ve beni sezaryene almıyorlar 4 dk içinde doğar çok geç diyorlar
Ben diyorum deli misiniz siz önceki 2 bebeğim sezaryen falan işte doktorumu arayın diye bağırıyorum.
Doktorumda panik olduysa bayıltın demiş güya bi iğneyle beni bayıltıyorlar ve uyandığımda kızımdaki o acıyı hissettim uykumda.
Derken kendimi zor attım yataktan ya kendimi öyle sıkmışım ki pelviks kemiklerim çat çat diye kıtladı
Hep bunlar bu Tugceilker yüzünden oluyor
Genel istiyorum dayanamam edemem diye diye beni de delirtti
İtirazım var a dostlar kendisinden bir sakinleştirilme bekliyorum

Hadi gözün aydın canım çok sevindim :)) kokla bizim için ❤

Günaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür

Geçmiş olsun Canım ya sen panikledikçe sana inat gelmiyor zilli :)
Ama iyi olmuş yine de gitmen.
Tansiyon neden yüksekti bişi dediler mi ?

Geçmiş olsun canım, atlattiginiza sevindim.

Nst 20 tl canim. Maalesef her sey parali insallah asiri abartmazlar. :/

Hastanede pazarlik yapilmasi bana cok ilginç geliyor canim ama haklisin yapmak lazim. Bu gittigimizde goruselim en iyisi yoksa kendimizi direkt teslim edersek pahaliya patlicak :)
Cok gecmis olsun canim bu arada Allah kimseyi hastanelere muhtac birakmasin. Her ne kadar bakim iyi de olsa cekilmiyo hastane ortami.

Hasta olursan anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.Dondurma falan yeme,evden çıkma canım,cereyanda da kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…