- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Kız kardeşim,eşi drla pazarlık yaparken rezil etti beni diye kızıyormuş,utanmış :) Bence yapılması lazım,kimse kolay kazanmıyor.Ben hiç beceremem pazarlık olayını ama eşimin ailesi avm den biraz yuklü alışveriş yapınca orada bile pazarlık yapıyor.Çalışanlara müdürü aratıyor,indirimi de alıyor :) Amin canım Allah hastalık vermesin hastanelere düşürmesin.Biz güzel sebeble gidiyoruz.Mutlu girip mutlu çıkarız inşallah.Hastanede pazarlik yapilmasi bana cok ilginç geliyor canim ama haklisin yapmak lazim. Bu gittigimizde goruselim en iyisi yoksa kendimizi direkt teslim edersek pahaliya patlicak :)
Cok gecmis olsun canim bu arada Allah kimseyi hastanelere muhtac birakmasin. Her ne kadar bakim iyi de olsa cekilmiyo hastane ortami.
Evet canım ben de öyle biliyorum, yemem daha dondurma. Bu sıcakta hasta olmayı da başardım ya bravo bana. Inşallah geçer, ballı limonlu su iceyim..Hasta olursan anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.Dondurma falan yeme,evden çıkma canım,cereyanda da kalma.
Normal alttan muayenede bile öfleyip pöflerken çatı da gerilmek normal canım ama normal yapacak olsam acıdığını bilmemeyi tercih ederdim.O ebe nasılmış yaa,bilgili biri mi acaba?Benim yardımcım ilk doğumunu Bitlis in bir köyünde yapmış.Orada ebe ters gelen bebeği karında düzeltmiş,normal pozisyonuna sokmuş,şimdi bu işi yapanlara doula diyorlar.Normal doğumda kesme dikiş falan da olmazmış.O ebeler bizim drlardan daha fazla şey mi biliyor acaba?Kadın doğum dr u olsam bu yöntemleri öğrenip evde doğum hizmeti verirdim :)Günaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Ben de aynen hic yapamam utanirim esnafla bile pazarlik yapamam, annem cok iyi pazarlik yapar benim de onu götüreyim ben en iyisi :)) avm deki pazarlik iyiymis ya aslinda kendini dusuneceksin haklisin bosa para vermeye ne gerek var.Kız kardeşim,eşi drla pazarlık yaparken rezil etti beni diye kızıyormuş,utanmış :) Bence yapılması lazım,kimse kolay kazanmıyor.Ben hiç beceremem pazarlık olayını ama eşimin ailesi avm den biraz yuklü alışveriş yapınca orada bile pazarlık yapıyor.Çalışanlara müdürü aratıyor,indirimi de alıyor :) Amin canım Allah hastalık vermesin hastanelere düşürmesin.Biz güzel sebeble gidiyoruz.Mutlu girip mutlu çıkarız inşallah.
Benim eşim bildiğin Ateş topu, ama Nasıl oluyorsa yine de üşüyor ?! Bana da açma kapatalım diyor diyorum yürü git salonda yat. Cırcır oluyormuş.. Ölemem ya yani.. Ben pike bile almıyorum üzerime yanımda yorganla yatıyor, diyorum yatağı ısıtıyorsun bana geçiyor kavga ediyorum onla :) Bebek doğduktan sonra böyle olmuyor cnm merak etme. İnan ben Bebek doğduktan sonra ameliyattan çıkıp yaşadığım üşümeleri özledim düşün ..Eşiyle arasında vucut sıcaklık farkı çok olan var mı?Klimayı açarken eşimin beli tutuldu,bende bişi yok.O iyileşsin diye açmadık ben havale geçiriyordum.Şu an açmaya başladık ben ince bir atletle uyuyorum o kazakla.Ben ince bir pike alıyorum üstüme o kalın battaniye.Bu sefer de nezle başlangıcında.O üşüyüp uyanıyor artık kapat diye,ben sırılsıklam uyanıp açıyorum tekrar.Hasta olmamak için kendini sıkıyormuş,bir bıraksa yatak döşek yatacakmış.Bir de o bakıyor bana.Umarım doğumdan sonra bu ateş nöbetleri biter.Bebekle aynı odada uyuyamayız.Bir ay dayanacağım artık devam ederse de.Antalya da,İzmir,Adana da yaşayan arkadaşlar bebekle klimayı nasıl açacaksınız?
günaydınn.... şoför Nebahat gibi hala araba kullanıyorum. göbeğim büyüdü ama arabada pek rahatsız etmiyor. mutfak dolaplarını açarken tezgaha vuruyorum kapılara çarpıyorum 9 aydır göbek bende ama alışamadım galiba... ama az kaldı gidecek tatlı göbeğimKııııızzzlaaaaarrrr bugün 13.00 de randevumuz var bakayım benim topaç Nasıl oldu kilo aldı mı durumu nedir, kistim büyüdü mü. Bu sancıların sebebi bu kist mi. Bir de benim göbek feci büyüdü herkes ikiz sanıyor , bu tür bi göbekle araç kullananınız var mı ?
Geçmiş olsun Canım ya sen panikledikçe sana inat gelmiyor zilli :)
Ama iyi olmuş yine de gitmen.
Tansiyon neden yüksekti bişi dediler mi ?
Geçmiş olsun canım, atlattiginiza sevindim.
Normal alttan muayenede bile öfleyip pöflerken çatı da gerilmek normal canım ama normal yapacak olsam acıdığını bilmemeyi tercih ederdim.O ebe nasılmış yaa,bilgili biri mi acaba?Benim yardımcım ilk doğumunu Bitlis in bir köyünde yapmış.Orada ebe ters gelen bebeği karında düzeltmiş,normal pozisyonuna sokmuş,şimdi bu işi yapanlara doula diyorlar.Normal doğumda kesme dikiş falan da olmazmış.O ebeler bizim drlardan daha fazla şey mi biliyor acaba?Kadın doğum dr u olsam bu yöntemleri öğrenip evde doğum hizmeti verirdim :)
Ben de diyeyim yürü git salonda yat :)Yok yani yapacak bişi de kalmadı,son çare kanepede uyuyacak.Bebişi üsütmeyelim de doğunca,önemli olan o :)Benim eşim bildiğin Ateş topu, ama Nasıl oluyorsa yine de üşüyor ?! Bana da açma kapatalım diyor diyorum yürü git salonda yat. Cırcır oluyormuş.. Ölemem ya yani.. Ben pike bile almıyorum üzerime yanımda yorganla yatıyor, diyorum yatağı ısıtıyorsun bana geçiyor kavga ediyorum onla :) Bebek doğduktan sonra böyle olmuyor cnm merak etme. İnan ben Bebek doğduktan sonra ameliyattan çıkıp yaşadığım üşümeleri özledim düşün ..
Kııııızzzlaaaaarrrr bugün 13.00 de randevumuz var bakayım benim topaç Nasıl oldu kilo aldı mı durumu nedir, kistim büyüdü mü. Bu sancıların sebebi bu kist mi. Bir de benim göbek feci büyüdü herkes ikiz sanıyor , bu tür bi göbekle araç kullananınız var mı ?
İşte yurt dışında eski yöntemlere dönüyorlar.Baksana Bitlis in köyündeki yöntemi uyguluyorlar.Bizim drlarımız cahil,ancak kesmeyi biçmeyi bilirler.Dr eve gelirse de endişe falan da yapmazsın,nasıl konforlu olur ya,ablana özendim çok :)Evet vajinal usg yi sevemedim hiç :) canım zaten ilktede öyleydi çatım dardı. Doktorda dedi yapamazsın normal diye bunu 2. Duyuşum anlayacağın:) doktor da vardı yanlarında.. ay hiç deme ablamın bebek tersti ebe doktor eve geldi bebeği döndürdüler normal doğurdu. Tamam yurtdışı ama olsun bizim burda da yapılabilecek bir şey aslında ama nedense yapılmıyor.
Kist sorun çıkarmaz inşallah cnm.Karnım normal büyüklükte önümde sivri duruyor.Ben dün kullandım bugün de kullanacağım.Kullanırken tek sıkıntım dalgınlık,yanlış yola sapmak.Birkaç aydır odaklanamıyorum.Dışarı çıkacaksan dikkat et,güneş çarpma riski varmış.Kııııızzzlaaaaarrrr bugün 13.00 de randevumuz var bakayım benim topaç Nasıl oldu kilo aldı mı durumu nedir, kistim büyüdü mü. Bu sancıların sebebi bu kist mi. Bir de benim göbek feci büyüdü herkes ikiz sanıyor , bu tür bi göbekle araç kullananınız var mı ?
günaydınn.... şoför Nebahat gibi hala araba kullanıyorum. göbeğim büyüdü ama arabada pek rahatsız etmiyor. mutfak dolaplarını açarken tezgaha vuruyorum kapılara çarpıyorum 9 aydır göbek bende ama alışamadım galiba... ama az kaldı gidecek tatlı göbeğim
Kızlar ben göze alamıyorum elticağzım götürücek beni maşallah size vallahi . Güneş çarpmaz inşallah dışarıda hiç dolaşmıcam .Kist sorun çıkarmaz inşallah cnm.Karnım normal büyüklükte önümde sivri duruyor.Ben dün kullandım bugün de kullanacağım.Kullanırken tek sıkıntım dalgınlık,yanlış yola sapmak.Birkaç aydır odaklanamıyorum.Dışarı çıkacaksan dikkat et,güneş çarpma riski varmış.
Benimki Mine İnan. Meliha hanımın da doğum kursunda bir sunumuna girdim, çok tatlı bir doktor. Nasıl olacak diyor doğumundan için? Benim şuanda pozisyona girmedi bebeğim.Aa ne tesaduf :) yok hic bulunmadim normalde kutahyada yasadigim icin sadece kontrollere gelebiliyorum eskisehire. Doktorum Meliha Kovanci, seninki kim?
İşte yurt dışında eski yöntemlere dönüyorlar.Baksana Bitlis in köyündeki yöntemi uyguluyorlar.Bizim drlarımız cahil,ancak kesmeyi biçmeyi bilirler.Dr eve gelirse de endişe falan da yapmazsın,nasıl konforlu olur ya,ablana özendim çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?