Aaa :) zaman belli oluncada geçmek bilmiyorAdaşım korkma :) Allahin izniyle skntisiz alirsin bebisi kucagina aramizda 2 gun var senden sonra ben dogurcam :)
Çok sağol cnmm olabldği kdr olumlu düşünmye çalışıuorm :)Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah kuzuna
Ben de ilk defa ameliyat oldum. Senin gibi korkuyordum çok. Ama çok rahat oldu. Zaten bebeği gördükten sonra dünya umurunda olmuyor insanın.Korkma korkarsan ayılmak zor olur derler. Rahat olmaya çalış sonundaki ödülü düşün
Oiii 1 haftalık anne. Ne değişikk :) allah yardımcımz olsn canımHadi Allah kurtarsin.Herkes doguruyor canim,bisi olmaz.Korkmana gerek yok.Bebis bekleyebilirse senden bir hafta sonra da ben doguracagim.O zaman sen bir haftalik anne olmus olacaksin :)
Yaaaaaaaa :) kıyamaaaammm.. ooff hahhaa. Napsam kiii işte insan buraya yaznca bi nevi rahatlama oluyo. K bakma canım arkadaşım. Şimdi naslsn iyi misin :) yazdıklarnı okuynca bi yandan üzüldm bi yandan gülümsedimm.. böyle birşeye sebebiyet verdiysem çok özür dilerimBu sabah feci uyandım..
Ben genel anesteziden çekmiş biri olarak çok korkuyorum haliyle.
Rüyamda birden nişanım geliyordu ama panik etmiyordum annemi eşimi kaldırıyorum hastaneye gidiyoruz.
Asistanlar var ve beni sezaryene almıyorlar 4 dk içinde doğar çok geç diyorlar
Ben diyorum deli misiniz siz önceki 2 bebeğim sezaryen falan işte doktorumu arayın diye bağırıyorum.
Doktorumda panik olduysa bayıltın demiş güya bi iğneyle beni bayıltıyorlar ve uyandığımda kızımdaki o acıyı hissettim uykumda.
Derken kendimi zor attım yataktan ya kendimi öyle sıkmışım ki pelviks kemiklerim çat çat diye kıtladı
Hep bunlar buTugceilker yüzünden oluyor
Genel istiyorum dayanamam edemem diye diye beni de delirtti
İtirazım var a dostlar kendisinden bir sakinleştirilme bekliyorum
Kız o acemi sen niye telaş yapıyon senin onu sakinleştirmen lazım deli kız bide tecrübeli anne olacanBu sabah feci uyandım..
Ben genel anesteziden çekmiş biri olarak çok korkuyorum haliyle.
Rüyamda birden nişanım geliyordu ama panik etmiyordum annemi eşimi kaldırıyorum hastaneye gidiyoruz.
Asistanlar var ve beni sezaryene almıyorlar 4 dk içinde doğar çok geç diyorlar
Ben diyorum deli misiniz siz önceki 2 bebeğim sezaryen falan işte doktorumu arayın diye bağırıyorum.
Doktorumda panik olduysa bayıltın demiş güya bi iğneyle beni bayıltıyorlar ve uyandığımda kızımdaki o acıyı hissettim uykumda.
Derken kendimi zor attım yataktan ya kendimi öyle sıkmışım ki pelviks kemiklerim çat çat diye kıtladı
Hep bunlar buTugceilker yüzünden oluyor
Genel istiyorum dayanamam edemem diye diye beni de delirtti
İtirazım var a dostlar kendisinden bir sakinleştirilme bekliyorum
Geçmiş olsun canım acele etmeyin daha vakit var doktorunuzu bekleyinGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Canim korku stres sanciyi geciyormus aklinda olsun demekki var zmani bizimde yarin kontrol bakalim 39 olduk az kaldiKızlar mrb ...
Ya dün ben adet sancısı çektim nerdeyse 8 saat .. dün akşam hiç yok hatta kasılma bile yoktu ,ben agrım olur artık her gece yavaştan bebiş geliyor derken hiç agrı fln olmadı..
Neden böyle oldu ofacaba sadece acılma olurken mi agrım oldu artık gunum yaklaşıyor agrı sancı gelcekse gelsin biranonce kurtulalım minnoşumla istyrm
Evet canim 2 olmasi secenekleri azaltiyor.arkadasim tek bebis icin su elektrikli besiklerden almis super bebis sallaniyor hic aglamadi cit cikarmadi bak dusunebilirsin cok begendim ben.beni park yatak paklicak :))Ya bende aynı şeyi düşünüyorum park yatağını benim yatak odama kuracağım tüm gün salonda olacağız her ne kadar park yatak ta olsa hergün oradan oraya taşıyamam sürekli koltuk tepesinde de olmaz nasıl yaparım bilemedim ana kucağı falan idare etmiyor dimi hele senin bide 2 tane
Biz aylardır ayrı yatıyoruz canım en temiz sonuç benim eşim de bana kızıyordu kışın bile senin yüzünden dondum usudum derken oturma odasına attım hem benim de psikolojim bozuluyordu ben uykusuzluktan kriz geçirip o horul horul yanımda uyurken:) ama bebis gelince olay değişecek tabiEşiyle arasında vucut sıcaklık farkı çok olan var mı?Klimayı açarken eşimin beli tutuldu,bende bişi yok.O iyileşsin diye açmadık ben havale geçiriyordum.Şu an açmaya başladık ben ince bir atletle uyuyorum o kazakla.Ben ince bir pike alıyorum üstüme o kalın battaniye.Bu sefer de nezle başlangıcında.O üşüyüp uyanıyor artık kapat diye,ben sırılsıklam uyanıp açıyorum tekrar.Hasta olmamak için kendini sıkıyormuş,bir bıraksa yatak döşek yatacakmış.Bir de o bakıyor bana.Umarım doğumdan sonra bu ateş nöbetleri biter.Bebekle aynı odada uyuyamayız.Bir ay dayanacağım artık devam ederse de.Antalya da,İzmir,Adana da yaşayan arkadaşlar bebekle klimayı nasıl açacaksınız?
Bebek doğduktan sonra da klima açmak zorundayız canım burası Adana cehennemin fragmanı yani sadece klimanın direk bebeğe gelmemesine dikkat edeceğiz üstüne de müslin battaniye attık mı tamam yoksa o minik yavru da bu sıcaklara dayanamaz klimadan nefret eden ben bile klimasız duramıyorum Allah yardımcımız olsunEşiyle arasında vucut sıcaklık farkı çok olan var mı?Klimayı açarken eşimin beli tutuldu,bende bişi yok.O iyileşsin diye açmadık ben havale geçiriyordum.Şu an açmaya başladık ben ince bir atletle uyuyorum o kazakla.Ben ince bir pike alıyorum üstüme o kalın battaniye.Bu sefer de nezle başlangıcında.O üşüyüp uyanıyor artık kapat diye,ben sırılsıklam uyanıp açıyorum tekrar.Hasta olmamak için kendini sıkıyormuş,bir bıraksa yatak döşek yatacakmış.Bir de o bakıyor bana.Umarım doğumdan sonra bu ateş nöbetleri biter.Bebekle aynı odada uyuyamayız.Bir ay dayanacağım artık devam ederse de.Antalya da,İzmir,Adana da yaşayan arkadaşlar bebekle klimayı nasıl açacaksınız?
Hayırlı haberle gel inşallah :) bende hala araç kullanıyorum ama korkuyorum bazen ankara trafiği bazen hıyar çok oluyor benim göbek te erkek bebek karnı gibi ileri doğru önümde top var Sanki . Çok egilemiyorum aslında tehlikeli ani fren yapsak Allah muhafazaKııııızzzlaaaaarrrr bugün 13.00 de randevumuz var bakayım benim topaç Nasıl oldu kilo aldı mı durumu nedir, kistim büyüdü mü. Bu sancıların sebebi bu kist mi. Bir de benim göbek feci büyüdü herkes ikiz sanıyor , bu tür bi göbekle araç kullananınız var mı ?
Geçmiş olsun canım, senin cadı şakacı olacak. Kendini bir hatırlatmış nanik yapmışGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Bizim de tanışma yıldönümü 12 Temmuz bide kuzenimin doğum tarihi sürekli diyor görürsün bak o zaman gelecek diye çarşamba kontrolüm bakalım doğumu konusucam ben de hala kararsızımkızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)
Canim korku stres sanciyi geciyormus aklinda olsun demekki var zmani bizimde yarin kontrol bakalim 39 olduk az kaldi
Normal doğum yapacağım. Herşey iyi giderse hastanede iki üç gece yatarsın diyor eşim .Valla ilk dediğinde ben korkmuştum ne cesaret nasıl olacak diye. Sonra bi baktım 2 gün geçti geçmedi hop geldi minnoş :) tabii eve doktor gelmesi ayrı bir güzellik. Hastanede de bizi çıkardıkları gibi hemen çıkarmıyorlar. 7 güne yakın kaldı... her işi de hemşireler yapıyor mis gibi valla. Acıktı mı yanına getirip emzirtiyormış. Eve çıkınca da rahatsın tabii :) orda olmak vardı :)
Dogunca geciyor diyorlar canim yandik yoksaBiz aylardır ayrı yatıyoruz canım en temiz sonuç benim eşim de bana kızıyordu kışın bile senin yüzünden dondum usudum derken oturma odasına attım hem benim de psikolojim bozuluyordu ben uykusuzluktan kriz geçirip o horul horul yanımda uyurken:) ama bebis gelince olay değişecek tabi
Kız o acemi sen niye telaş yapıyon senin onu sakinleştirmen lazım deli kız bide tecrübeli anne olacan
Geçmiş olsun canım acele etmeyin daha vakit var doktorunuzu bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?