2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sea41 canım bende oğlumdan kalma bir ana kucağı var yeterli olmazsa başka alırım bide yaz ya yere bir minder atarım yuvarlanır diye düşünüyorum ana kucağının kullanım süresi kısa ya o yüzden de pek almak istemiyorum ama bakacağız

Çok sağol cnmm olabldği kdr olumlu düşünmye çalışıuorm :)

Yaaaaaaaa :) kıyamaaaammm.. ooff hahhaa. Napsam kiii işte insan buraya yaznca bi nevi rahatlama oluyo. K bakma canım arkadaşım. Şimdi naslsn iyi misin :) yazdıklarnı okuynca bi yandan üzüldm bi yandan gülümsedimm.. böyle birşeye sebebiyet verdiysem çok özür dilerim

Kız o acemi sen niye telaş yapıyon senin onu sakinleştirmen lazım deli kız bide tecrübeli anne olacan

Geçmiş olsun canım acele etmeyin daha vakit var doktorunuzu bekleyin

Canim korku stres sanciyi geciyormus aklinda olsun demekki var zmani bizimde yarin kontrol bakalim 39 olduk az kaldi

Evet canim 2 olmasi secenekleri azaltiyor.arkadasim tek bebis icin su elektrikli besiklerden almis super bebis sallaniyor hic aglamadi cit cikarmadi bak dusunebilirsin cok begendim ben.beni park yatak paklicak :))

Biz aylardır ayrı yatıyoruz canım en temiz sonuç benim eşim de bana kızıyordu kışın bile senin yüzünden dondum usudum derken oturma odasına attım hem benim de psikolojim bozuluyordu ben uykusuzluktan kriz geçirip o horul horul yanımda uyurken:) ama bebis gelince olay değişecek tabi

Bebek doğduktan sonra da klima açmak zorundayız canım burası Adana cehennemin fragmanı yani sadece klimanın direk bebeğe gelmemesine dikkat edeceğiz üstüne de müslin battaniye attık mı tamam yoksa o minik yavru da bu sıcaklara dayanamaz klimadan nefret eden ben bile klimasız duramıyorum Allah yardımcımız olsun

Hayırlı haberle gel inşallah :) bende hala araç kullanıyorum ama korkuyorum bazen ankara trafiği bazen hıyar çok oluyor benim göbek te erkek bebek karnı gibi ileri doğru önümde top var Sanki . Çok egilemiyorum aslında tehlikeli ani fren yapsak Allah muhafaza

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
Sıcaktan napicami şaşırmış durumdayım ayaklarımın şişi ne yapsam inmiyor ıkı gündür ellerim ve dudaklarım da şişmeye başladı silikonlu gibi hissediyorum dudaklarımı annem kıyamıyor halime sürekli basimdaydi o da şaşırdı napicani konuş doktorla gün al artık dayanamicaksin diyo sürekli tansiyonum çok düşüyor nabız inanılmaz yükseliyor korkuyo

kızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)

Geçmiş olsun canım, senin cadı şakacı olacak. Kendini bir hatırlatmış nanik yapmış
Benim doktorum her kontrolde alttan muayene etti, kasmam diyordum Çatı için. Ama hastaneye ağar topar akıntı için gittiğimizde ordaki ebe ne yapacağını söylemeden öyle bir girdi ki kastım kaldım . Rahat olmak lazım.

Bizim de tanışma yıldönümü 12 Temmuz bide kuzenimin doğum tarihi sürekli diyor görürsün bak o zaman gelecek diye çarşamba kontrolüm bakalım doğumu konusucam ben de hala kararsızım

Canim korku stres sanciyi geciyormus aklinda olsun demekki var zmani bizimde yarin kontrol bakalim 39 olduk az kaldi

Cnm agrım oldugunda inan cook sakindim , ne korku getirdim aklıma ne de stres yaptım, çok şukur herseyimiz tam bi tek bebegimizi bekliyoruz.. mutlu huzurlu sakin geciyor gunlerim
Sadece acılma olurken belki agrı oluyodur bende diye duşunuyorum ki oyleyse bu cok iyi , tahminim 3 cm acılma olmus olması oyle umuyorum, keske oyle olsa, yavas yavas acılmam olsa ama bunu artk pazrtesi ögrencem
Sende 39 olmuşsun - hayırlısı baklm ,ikimizinde sayılı günü kaldı

Normal doğum yapacağım. Herşey iyi giderse hastanede iki üç gece yatarsın diyor eşim . Biraz fazla gibi aslında, ben iyiysem eve gitmek isterim. Bir de sezaryen olsa kimbilir ne kadar yatırırlar.

Dogunca geciyor diyorlar canim yandik yoksa

Kız o acemi sen niye telaş yapıyon senin onu sakinleştirmen lazım deli kız bide tecrübeli anne olacan

Geçmiş olsun canım acele etmeyin daha vakit var doktorunuzu bekleyin

Sağol canım... zaman var olmasına var da dün çok canım yandı 15 dakika nefes alamadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…