- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
kızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)
Valla korku filmi fragmanina giris gibi oldu.Buraya giren cikamazzz.Evt acmak lazim,otomatige 24-25 dereceye alirsin ancak oyle olur.Bebek doğduktan sonra da klima açmak zorundayız canım burası Adana cehennemin fragmanı yani sadece klimanın direk bebeğe gelmemesine dikkat edeceğiz üstüne de müslin battaniye attık mı tamam yoksa o minik yavru da bu sıcaklara dayanamaz klimadan nefret eden ben bile klimasız duramıyorum Allah yardımcımız olsun
Evet tatli dilli guler yuzlu, Mine hanim icin de hep cok iyi diyorlar hatta baslarda ona gecmeyi dusunmustum ama değiştirmedim artik :)Benimki Mine İnan. Meliha hanımın da doğum kursunda bir sunumuna girdim, çok tatlı bir doktor. Nasıl olacak diyor doğumundan için? Benim şuanda pozisyona girmedi bebeğim.
Geçmiş olsun canım, senin cadı şakacı olacak. Kendini bir hatırlatmış nanik yapmış
Benim doktorum her kontrolde alttan muayene etti, kasmam diyordum Çatı için. Ama hastaneye ağar topar akıntı için gittiğimizde ordaki ebe ne yapacağını söylemeden öyle bir girdi ki kastım kaldım . Rahat olmak lazım.
Normal doğum yapacağım. Herşey iyi giderse hastanede iki üç gece yatarsın diyor eşim .Biraz fazla gibi aslında, ben iyiysem eve gitmek isterim. Bir de sezaryen olsa kimbilir ne kadar yatırırlar.
Hayirli olsun canim Allah saglikla kavustursun sizi :) ben de hep 17 temmuz olsun istemistim oyle tarihlere takintim var ama minigim dogucam diye israr ediyor o kadar hayatta beklemez, simdi de bari 7 temmuz olsun diyorum :) cok guzel tarih olmus seninki bencekızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)
Kız yok olur mu ne özrü estağfurullah :))))Yaaaaaaaa :) kıyamaaaammm.. ooff hahhaa. Napsam kiii işte insan buraya yaznca bi nevi rahatlama oluyo. K bakma canım arkadaşım. Şimdi naslsn iyi misin :) yazdıklarnı okuynca bi yandan üzüldm bi yandan gülümsedimm.. böyle birşeye sebebiyet verdiysem çok özür dilerim
Geçmiş olsun işte benim çatım da aynı öyle daracıkmış doktor aman aman sakın dedi , eski çağlarda yaşamış olsak doğumda nolurduk bilmiyorumGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Bende bugun kötüyüm zor harekrt ediyorum dün çok iyiymişim bugune göreGünaydın kızlar kaç gündür yoktum oğlumla hastaydık ikimizde cırcır olmuşuz.. nasıl sıcak yaaa resmen su gibi geziyorum iyice ağırlaştım hareket etmek mümkün değil.. bugun kontrolumuz var bize gün verir sanırım doktorum artık doğurmak istiyorum.. dolap hazırlıklarınıda yaptıl bitirdik sağolsun görümcem yardımcı oldu...
Doğuran varmı kızlar
Nst 40 lira bizde çok pahalı ya sanki ne yapılıyorNst 20 tl canim. Maalesef her sey parali insallah asiri abartmazlar. :/
Benim tosuncuk da o zamana kadar dayanırsa aynı gün doğum yapıyoruz cnm :)kızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)
Ya kesme olmazmış kendi yırtılıyor zaten canım :) benim kaynanam küçükmüş 17 yaşında ilk doğumunu yapmış kv si çok korkutmuş hastanede dövüyorlar diye eve ebe çağırmışlar evde yapmış zavallım neyse ikincide aynı şekilde olmuş sonra 34 yaşına gelince 3. Çocuk istemiş şöyle aklım baki iken de bir çocuk sahibi olayım diye ve hastaneye gidip doğurmuş , doktor doğumdan sonra gelip konuşmış bununla demiş hertarafın yırtık içindeydi hiç doktora gitmedin mi sen demiş iç dış hepsini diktim demiş :)Normal alttan muayenede bile öfleyip pöflerken çatı da gerilmek normal canım ama normal yapacak olsam acıdığını bilmemeyi tercih ederdim.O ebe nasılmış yaa,bilgili biri mi acaba?Benim yardımcım ilk doğumunu Bitlis in bir köyünde yapmış.Orada ebe ters gelen bebeği karında düzeltmiş,normal pozisyonuna sokmuş,şimdi bu işi yapanlara doula diyorlar.Normal doğumda kesme dikiş falan da olmazmış.O ebeler bizim drlardan daha fazla şey mi biliyor acaba?Kadın doğum dr u olsam bu yöntemleri öğrenip evde doğum hizmeti verirdim :)
Bende ilkinde 2 gece kalmıştım ohh rahattı valla :) şimdi sordum 1 gece dedi nevra hanım gerek yok artık diyor inşallahh daha çabuk iyi oluyoruZdur ondandırYurtdışındaysan bilemem ama normalde 1 gece kalıyorsun ki ben sezaryen olacağım halde 1 gece kalacağım:)) yurtdışı kesin 10 gün falandır herhalde sezaryende.
Gözün aydın hayırlısıyla alırsın tontoşunu ben bu sefer hiç görmedim yüzünü öyle merak ediyorum kikızlar drdan geldim az önce tarihimi aldım 17 temmuz aslında 19 istiyordum ilk tanışma tarihimiz eşimle diye sonra aman çocuk napcak bizim yıldönümüzü dedik 17.07.17 olsun dedik. 3.600 ü bulur dedi doğuma kadar şimdi tam 3 kilo olmuş hersey güzel çıktı. hepimiz sağsağlim kucağımıza alalım in. resmen özlediğimi hissediyorum çok tatlı çıkıyo fotolarda yanakları falan çok tatlı.doğum yapan annelerimizide tebrik ederim allah analı babalı uzun güzel ömürler versin kuzulara inşşalah darısı sonlara kalan biz annelere :)
Kesi yapılmasının sebebi derin yırtıklar olmasını engellemek. Doğum sırasında lokal uyuşturup 45 derecelik açıyla kesiyor, plasenta da çıktıktan sonra ihtiyaca göre yine uyuşturup iki-üç dikişle bitiriyorlar.Ya kesme olmazmış kendi yırtılıyor zaten canım :) benim kaynanam küçükmüş 17 yaşında ilk doğumunu yapmış kv si çok korkutmuş hastanede dövüyorlar diye eve ebe çağırmışlar evde yapmış zavallım neyse ikincide aynı şekilde olmuş sonra 34 yaşına gelince 3. Çocuk istemiş şöyle aklım baki iken de bir çocuk sahibi olayım diye ve hastaneye gidip doğurmuş , doktor doğumdan sonra gelip konuşmış bununla demiş hertarafın yırtık içindeydi hiç doktora gitmedin mi sen demiş iç dış hepsini diktim demiş :)
Kız şaka yapıyorum benimde 2. çocuk ve ikiside erkek olmasına rağmen farklı oluyor hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi git gel
Geçmiş olsun işte benim çatım da aynı öyle daracıkmış doktor aman aman sakın dedi , eski çağlarda yaşamış olsak doğumda nolurduk bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?