2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ooyy hadi gözünüz aydın az kaldı minnoşa :)

Valla korku filmi fragmanina giris gibi oldu.Buraya giren cikamazzz.Evt acmak lazim,otomatige 24-25 dereceye alirsin ancak oyle olur.

Benimki Mine İnan. Meliha hanımın da doğum kursunda bir sunumuna girdim, çok tatlı bir doktor. Nasıl olacak diyor doğumundan için? Benim şuanda pozisyona girmedi bebeğim.
Evet tatli dilli guler yuzlu, Mine hanim icin de hep cok iyi diyorlar hatta baslarda ona gecmeyi dusunmustum ama değiştirmedim artik :)
Canim benim erken dogum riskim var 20 gundur falan sadece yatiyorum ilac kullaniyorum sanciyi kessin diye. Her sey normal giderken normal dogum olur diye konusuyordu ama simdi bisey demiyo. Benimki de tam dogum pozisyonunu almadi basi yanda soldaymis. 37. hafta dolunca ilaclari kesicez yani haftaya sali gununden sonra dogumu beklicez. Haftasi kucuk diye direkt sezaryene mi alir bilemiyorum. Siz konusuyor musunuz nasil olur ne yapariz diye?

Sağol canım.. ay evet cimcime işte :))Haklısın canım ama inan ilk bebekte 2 kere çatı muayenesi oldum zerre hissetmedim. Bu kez baya hissettim bir de kasınca kötü oldu. Neyse oldu bitti :))

Reactions: SGd
Normal doğum yapacağım. Herşey iyi giderse hastanede iki üç gece yatarsın diyor eşim . Biraz fazla gibi aslında, ben iyiysem eve gitmek isterim. Bir de sezaryen olsa kimbilir ne kadar yatırırlar.

Yurtdışındaysan bilemem ama normalde 1 gece kalıyorsun ki ben sezaryen olacağım halde 1 gece kalacağım:)) yurtdışı kesin 10 gün falandır herhalde sezaryende.

Hayirli olsun canim Allah saglikla kavustursun sizi :) ben de hep 17 temmuz olsun istemistim oyle tarihlere takintim var ama minigim dogucam diye israr ediyor o kadar hayatta beklemez, simdi de bari 7 temmuz olsun diyorum :) cok guzel tarih olmus seninki bence

Kız yok olur mu ne özrü estağfurullah :))))
Dün akşam en son o konuyu konuştuk aklımda kalmış işte
Sen yaz ne istersen ne Zaman istersen o panik bende geçmişten geleceğe :)))))
Şimdi iyiyim doktora gidiom tıngır mıngır

Geçmiş olsun işte benim çatım da aynı öyle daracıkmış doktor aman aman sakın dedi , eski çağlarda yaşamış olsak doğumda nolurduk bilmiyorum

Bende bugun kötüyüm zor harekrt ediyorum dün çok iyiymişim bugune göre şuan alalım deseler canıma minnet nefes alamıyorum

Benim tosuncuk da o zamana kadar dayanırsa aynı gün doğum yapıyoruz cnm :)

Ya kesme olmazmış kendi yırtılıyor zaten canım :) benim kaynanam küçükmüş 17 yaşında ilk doğumunu yapmış kv si çok korkutmuş hastanede dövüyorlar diye eve ebe çağırmışlar evde yapmış zavallım neyse ikincide aynı şekilde olmuş sonra 34 yaşına gelince 3. Çocuk istemiş şöyle aklım baki iken de bir çocuk sahibi olayım diye ve hastaneye gidip doğurmuş , doktor doğumdan sonra gelip konuşmış bununla demiş hertarafın yırtık içindeydi hiç doktora gitmedin mi sen demiş iç dış hepsini diktim demiş :)

Yurtdışındaysan bilemem ama normalde 1 gece kalıyorsun ki ben sezaryen olacağım halde 1 gece kalacağım:)) yurtdışı kesin 10 gün falandır herhalde sezaryende.
Bende ilkinde 2 gece kalmıştım ohh rahattı valla :) şimdi sordum 1 gece dedi nevra hanım gerek yok artık diyor inşallahh daha çabuk iyi oluyoruZdur ondandır

Gözün aydın hayırlısıyla alırsın tontoşunu ben bu sefer hiç görmedim yüzünü öyle merak ediyorum ki öncekinde biliyordum resmen tipini

Kesi yapılmasının sebebi derin yırtıklar olmasını engellemek. Doğum sırasında lokal uyuşturup 45 derecelik açıyla kesiyor, plasenta da çıktıktan sonra ihtiyaca göre yine uyuşturup iki-üç dikişle bitiriyorlar.

N nnnadal her hamilelik ayrı bi tecrübe sen bakma benim üçüncü bebiş olduğuna millet diyor sanki yıllar sonra tüp Bebek'le zorla hamile kalabilmiş gibisin
Kız şaka yapıyorum benimde 2. çocuk ve ikiside erkek olmasına rağmen farklı oluyor hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi git gel bende yarın gideceğim

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. daha dogurmayanlarada allah güç versin bu sıcakta yanıyor ortalık

Geçmiş olsun işte benim çatım da aynı öyle daracıkmış doktor aman aman sakın dedi , eski çağlarda yaşamış olsak doğumda nolurduk bilmiyorum

Sağol canım.. ayy valla düşünemiyorum.. iyi ki bu zamandayız yoksa Allah korusun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…