Şansıma çocuklarımın kafaları da 1,5 hafta önde hepSağol canım.. ayy valla düşünemiyorum.. iyi ki bu zamandayız yoksa Allah korusun yani
Bende ilkinde 2 gece kalmıştım ohh rahattı valla :) şimdi sordum 1 gece dedi nevra hanım gerek yok artık diyor inşallahh daha çabuk iyi oluyoruZdur ondandır
Öfff çok sıcak bebizi buldu bu havada nasıl geçirecez bu günleri allahım yardım et
Şansıma çocuklarımın kafaları da 1,5 hafta önde hep
Al bndende o kadarÖfff çok sıcak bebizi buldu bu havada nasıl geçirecez bu günleri allahım yardım et
Bebek doğduktan sonra da klima açmak zorundayız canım burası Adana cehennemin fragmanı yani sadece klimanın direk bebeğe gelmemesine dikkat edeceğiz üstüne de müslin battaniye attık mı tamam yoksa o minik yavru da bu sıcaklara dayanamaz klimadan nefret eden ben bile klimasız duramıyorum Allah yardımcımız olsun
ebenin bir mağrifeti yok yani onu diyorumKesi yapılmasının sebebi derin yırtıklar olmasını engellemek. Doğum sırasında lokal uyuşturup 45 derecelik açıyla kesiyor, plasenta da çıktıktan sonra ihtiyaca göre yine uyuşturup iki-üç dikişle bitiriyorlar.
Öfff çok sıcak bebizi buldu bu havada nasıl geçirecez bu günleri allahım yardım et
Koca kafalarHiç deme.. bizim de 37 cmdi. Buda büyük sanırım onun gibi
Ben hareket etmeye korkuyorum ne ütüsü:)) gece de beter oluyor ya serinlemiyor ki hiçEvt cnm yaaaa.... hava çoook bunaltıcı, oturdugum yerde terliyorum..
Bide ütü yapmam lazım... artık gece olunca bikaç parça ütülerim
Evt cnm yaaaa.... hava çoook bunaltıcı, oturdugum yerde terliyorum..
Bide ütü yapmam lazım... artık gece olunca bikaç parça ütülerim
Ben hareket etmeye korkuyorum ne ütüsü:)) gece de beter oluyor ya serinlemiyor ki hiçiç Anadolu olsa ohh azcık rahat oluyor gece bari
Anaamm ütü müüüüben fırının ısısına dayanamıyorum ne ütüsü
Ee napim guzelim , mecburum....yapıcak birşey yook........
Fırın ocak tabiki dayanamıyorum bende , en azından yemk yapmıyorum onu kv hallediyor haftada bi kaç kez
Ay ama çok zor sıcakta ütü klima varsa aç yap bari daha iyi oluyor en azından. Burda gece gündüz sıcak hiçbir şey yapılmıyor. Zaten dışarı da çıkmam yasak doktora gidip geliyorum anca. Marketi bile siparişle hallediyorum artık. Annem yapıyor geri kalan ütü vs. Yemek falan hep onda. Ben yatmaktan başka bir şey yapmıyorum
Tabi canım, muhakkak tecrübelisi vardır ama dokularda yırtık falan olursa(ki olur) ebe ne bilsin.ebenin bir mağrifeti yok yani onu diyorum
Aynen 20 dk bagliyorlar sadece. Bazi ozel hastanelerde muayene fiyatina dahil oluyo, ayri para odemek sacma zaten bence.Nst 40 lira bizde çok pahalı ya sanki ne yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?