2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ilkinde 2 gece kalmıştım ohh rahattı valla :) şimdi sordum 1 gece dedi nevra hanım gerek yok artık diyor inşallahh daha çabuk iyi oluyoruZdur ondandır

İlkinde de 1 gece kaldım ben.. iyiydim sorun olmadı. Gazı çıkarınca sorun yokmuş burdaki hemşire öyle dedi. 2 gece istemem kalmak yaa.. dün birkaç saate dayanamadım. Gerçi hızlı olsalardı sorun olmazdı ya :)

Öfff çok sıcak be bizi buldu bu havada nasıl geçirecez bu günleri allahım yardım et

Çok çok sıcak hem de yanıyoruz resmen.. bugün burası basık ve nemli.. suyun içinde yatsam gene de kar etmiyor. Duştan çık giyinirken terliyorum yeniden. Allah yardımcımız olsun valla

aynen fragman valla.. hele bugün.. ayrı berbat.. dev klima lazım şehrin ortasına anca soğuruz valla mecbur çalışacak bebek doğunca klima dayanamaz yavrular yoksa

ebenin bir mağrifeti yok yani onu diyorum

Evt cnm yaaaa.... hava çoook bunaltıcı, oturdugum yerde terliyorum..
Bide ütü yapmam lazım ... artık gece olunca bikaç parça ütülerim
Ben hareket etmeye korkuyorum ne ütüsü:)) gece de beter oluyor ya serinlemiyor ki hiç iç Anadolu olsa ohh azcık rahat oluyor gece bari

Ben hareket etmeye korkuyorum ne ütüsü:)) gece de beter oluyor ya serinlemiyor ki hiç iç Anadolu olsa ohh azcık rahat oluyor gece bari

Ben bu gidişle doguramicam diye korkmaya basladım .. biraz hareket iyi gelir bana ...
Ütü yapmak çok hareket istemiyor tatlım... sadece bi kaç litre ter atarım evt haklısın gece de cok sıcak ama en azından şimdiki kdr degil
Her nekdr canım istemesede mecburum yani ütü yapmaya...cagre yoook

Ee napim guzelim , mecburum....yapıcak birşey yook........
Fırın ocak tabiki dayanamıyorum bende , en azından yemk yapmıyorum onu kv hallediyor haftada bi kaç kez

Ay ama çok zor sıcakta ütü klima varsa aç yap bari daha iyi oluyor en azından. Burda gece gündüz sıcak hiçbir şey yapılmıyor. Zaten dışarı da çıkmam yasak doktora gidip geliyorum anca. Marketi bile siparişle hallediyorum artık. Annem yapıyor geri kalan ütü vs. Yemek falan hep onda. Ben yatmaktan başka bir şey yapmıyorum

Annem yanımda olsa ...ohhh miss , tabilki bende yapmam cnm ..ama o bir hafta snra gelicek malesef
Dag kdr ütüm yok çok şukur, bi kaç parca var , ama yinede ütü ütüdür sıcacııık olur oda ,5 parca da olsa 50 de olsa illa terleticek
Gece gunduz burda da sıcak ama ...cagre yoooook o ütüler bitecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…