2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tosuncuk da o zamana kadar dayanırsa aynı gün doğum yapıyoruz cnm :)
dayanırlar inş. canım ama erken gelirse de hayır dermiyim bilmiyorum o kadar bunaldım ki artık isyan etmek gibi olmasın ama sıcaklar bastırdı dayanamıyorum valla dr erken bile gelse hiç bişi olmaz artık dedi hayırlısı hepimiz için

A AcedaA gittik doktorumuza .. 2992 gram 48,5 cm dedi tabi artı eksisi vardır diye de belirtti. Ağrım çıkmadı bu sefer nst de, iyice kanala yerleşmiş dedi. Artık beklemedeyiz bakalım kızçem ne zaman gelir :) bizden haberler böyle

Bizim de tanışma yıldönümü 12 Temmuz bide kuzenimin doğum tarihi sürekli diyor görürsün bak o zaman gelecek diye çarşamba kontrolüm bakalım doğumu konusucam ben de hala kararsızım
17 temmuz da kardeşimle eşinin tanışma yılıymış pek hoşuna gitti sağlıkla gelsinler de canım çok tarih önemli değil aslında baya sonlara kaldık sıcaklarla dayansın kuzular az daha

Çamaşır yıkadım kurutmayı açmaya korkuyorum o da çok sıcak yapıyor ya hiç çekilmiyor yazın ama balkonum yok mecbur yani şuan camı açtım önüne yattım bir rüzgar esiyor sıcacık sanki fırından esiyor

Ben herhalde doğuma bile arabayla k
Oy oy ay ne biliyimm ya kötü kötü rüyalar beter oluyo. Hele bide gerçekmiş gbi olanlar var off off :) ponçik nasılmış bakalmm :)

Hortm büyk bşy mi

Yok ince normal yani ama kendimi hiç sıkmadım o yüzden acımadı heralde psikolojikman ben doğuma giderken hiç bir şey canımı avutmayacak diye gittim öyle de oldu

Gözün aydın canım, kanala yerleşmiş çok fazla bekletmez artık heralde. Doktor sana ne yorum yaptı ? Kilo boyu ideal maşallah, illaki yanılma payı oluyor. Ben de şikayet etmek istemiyorum ama gece ayrı zor, gündüz ayrı. Hayırlısıyla bekliyorum artık. Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.

Kızlar nst için sıra bekliyorum şuan.
Doktordan çıktım benim şişko 3400 ü geçmiş.
Doktor 4 küsür doğar Dedi.
Şimdi bile gelse korkma Dedi ama gelmez Dedi.
Kistim tıkamış önünü dönemezmiş asla :)
Korkma yani ameliyat gününden önce gelemeZ dedi :)
Şimdi bakayım nst ye giricem inşallah kalp atışı da iyidir.

Ayy ben de dayanamıyorum ya çokk sicakkk..Ben duşa akşam giriyorum, gündüz sürekli ter içindeyim çünkü. .

Evt cnm yaaaa.... hava çoook bunaltıcı, oturdugum yerde terliyorum..
Bide ütü yapmam lazım ... artık gece olunca bikaç parça ütülerim
Ütü müü aman Allahım düşüncesi bile korkunç:) Ben başından beri ütüye veriyorum valla, yemek piserken mutfağa bile giremiyorum.

Hadi be :)Kendi yırtılan drun kestiğinden daha çabuk iyileşiyormuş ama :)

Aynen canım,hastaneden çıkana kadar iyileşirdik :)

Bugün son haziran bebişleri doğacak, ben hep haziranda gelir kızım diyodum ama kendisi temmuz kızı olmak istedi anlaşılan tam yengeç olacak belliki
Bende bayramda bizi yalnız bırakmaz diyordum kızım. İnşallah erken gelmez diyordum. Ama gel gör ki bayram bitti haziran bitti. Son 3 günümüz kaldı. Yarın kontrolümüz var yine. Pazartesi yine var kontrol. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlü tatlı kızımın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…