dayanırlar inş. canım ama erken gelirse de hayır dermiyim bilmiyorum o kadar bunaldım ki artık isyan etmek gibi olmasın ama sıcaklar bastırdı dayanamıyorum valla dr erken bile gelse hiç bişi olmaz artık dedi hayırlısı hepimiz içinBenim tosuncuk da o zamana kadar dayanırsa aynı gün doğum yapıyoruz cnm :)
17 temmuz da kardeşimle eşinin tanışma yılıymış pek hoşuna gitti sağlıkla gelsinler de canım çok tarih önemli değil aslında baya sonlara kaldık sıcaklarla dayansın kuzular az dahaBizim de tanışma yıldönümü 12 Temmuz bide kuzenimin doğum tarihi sürekli diyor görürsün bak o zaman gelecek diye çarşamba kontrolüm bakalım doğumu konusucam ben de hala kararsızım
Aynen 20 dk bagliyorlar sadece. Bazi ozel hastanelerde muayene fiyatina dahil oluyo, ayri para odemek sacma zaten bence.
Oy oy ay ne biliyimm ya kötü kötü rüyalar beter oluyo. Hele bide gerçekmiş gbi olanlar var off off :) ponçik nasılmış bakalmm :)Kız yok olur mu ne özrü estağfurullah :))))
Dün akşam en son o konuyu konuştuk aklımda kalmış işte
Sen yaz ne istersen ne Zaman istersen o panik bende geçmişten geleceğe :)))))
Şimdi iyiyim doktora gidiom tıngır mıngır
Arkdaslar bu catı muayenesı nasıl oluyor yumurta tabıkı yaptırıyoruz ya benım tup bebekle olmustu onub gıbımı acısı yoksa ellemı yapıyorlarbgece sancım vardı sırf ondan dayandım bugun randevum var sancım yıne basladı muayene eder dıye korkuyorum
Hortm büyk bşy mi
Gözün aydın canım, kanala yerleşmiş çok fazla bekletmez artık heralde. Doktor sana ne yorum yaptı ? Kilo boyu ideal maşallah, illaki yanılma payı oluyor. Ben de şikayet etmek istemiyorum ama gece ayrı zor, gündüz ayrı. Hayırlısıyla bekliyorum artık. Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.
Ayy ben de dayanamıyorum ya çokk sicakkk..Ben duşa akşam giriyorum, gündüz sürekli ter içindeyim çünkü. .İlkinde de 1 gece kaldım ben.. iyiydim sorun olmadı. Gazı çıkarınca sorun yokmuş burdaki hemşire öyle dedi. 2 gece istemem kalmak yaa.. dün birkaç saate dayanamadım. Gerçi hızlı olsalardı sorun olmazdı ya :)
Çok çok sıcak hem deyanıyoruz resmen.. bugün burası basık ve nemli.. suyun içinde yatsam gene de kar etmiyor. Duştan çık giyinirken terliyorum yeniden. Allah yardımcımız olsun valla
Cnm eğer almadıysan ondan civilimde de vardı . 70 TL flndı fiyatı.
Yok canim daha almadim ama sanirim turkiyeye geldigimde alirim
Allahım yardımcın olsun inşallah. Sende girmeden bizler için topluca bi dua et . Sağlıcakla gelsin bebeğin .
Ütü müü aman Allahım düşüncesi bile korkunç:) Ben başından beri ütüye veriyorum valla, yemek piserken mutfağa bile giremiyorum.Evt cnm yaaaa.... hava çoook bunaltıcı, oturdugum yerde terliyorum..
Bide ütü yapmam lazım... artık gece olunca bikaç parça ütülerim
Hadi be :)Kendi yırtılan drun kestiğinden daha çabuk iyileşiyormuş ama :)Ya kesme olmazmış kendi yırtılıyor zaten canım :) benim kaynanam küçükmüş 17 yaşında ilk doğumunu yapmış kv si çok korkutmuş hastanede dövüyorlar diye eve ebe çağırmışlar evde yapmış zavallım neyse ikincide aynı şekilde olmuş sonra 34 yaşına gelince 3. Çocuk istemiş şöyle aklım baki iken de bir çocuk sahibi olayım diye ve hastaneye gidip doğurmuş , doktor doğumdan sonra gelip konuşmış bununla demiş hertarafın yırtık içindeydi hiç doktora gitmedin mi sen demiş iç dış hepsini diktim demiş :)
Aynen canım,hastaneden çıkana kadar iyileşirdik :)Valla ilk dediğinde ben korkmuştum ne cesaret nasıl olacak diye. Sonra bi baktım 2 gün geçti geçmedi hop geldi minnoş :) tabii eve doktor gelmesi ayrı bir güzellik. Hastanede de bizi çıkardıkları gibi hemen çıkarmıyorlar. 7 güne yakın kaldı... her işi de hemşireler yapıyor mis gibi valla. Acıktı mı yanına getirip emzirtiyormış. Eve çıkınca da rahatsın tabii :) orda olmak vardı :)
O gün bayağı bir doğuranımız olacak.Bir de tarih güzel ya denk getirmeye çalışan çok olur :)Saat kaçta olacak sezeryanlarınız?Benim tosuncuk da o zamana kadar dayanırsa aynı gün doğum yapıyoruz cnm :)
Evet mavi krem silinmesi lazim emmeden once iyi gelsinde silinir lansinoh kac ay once basladim kullanmaya hic biseye yaramadi.O mavi olan kremmiydi sanki birde silmeye gerek varmıydı emzirmeden önce
Bende bayramda bizi yalnız bırakmaz diyordum kızım. İnşallah erken gelmez diyordum. Ama gel gör ki bayram bitti haziran bitti. Son 3 günümüz kaldı. Yarın kontrolümüz var yine. Pazartesi yine var kontrol. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlü tatlı kızımın...Bugün son haziran bebişleri doğacak, ben hep haziranda gelir kızım diyodum ama kendisi temmuz kızı olmak istedi anlaşılan tam yengeç olacak belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?