2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bu nstye niye giriyoruz uyuz oluyorum cidden sancın olur sancı çıkmaz olmaz çıkar ama düzenli değil der gönderirler e düzenli olsa doğururum zaten ee daha ne diye giriyorum 30 tl bayılıyorum her seferinde!

Haftada 3 kere giriyorum nst ye .. sen özel gop ta mı giriyosun nst ye canım

Evet mavi krem silinmesi lazim emmeden once iyi gelsinde silinir lansinoh kac ay once basladim kullanmaya hic biseye yaramadi.
Aldık lansinohu da bakalım işe yaramayabilir bende o mavi krem de yaramadı ki kanıyordu çok e vitamini aldım ben şimdi iğneyle patlatıp sürdüm , göğüslerim kabuklanmıştı pamuk gibi oldu sende dene istersen evicap adı

Hımm hava yoğuşmalı di mi,onlar çok sıcak yapıyormuş.Kışın iyi olur ama :)

Pazartesi ne kontrolü artık bi zahmet buyursunlar :))

Ay evet ya bayram gecsin dedik dedik onlarda beklemeyi sevdiler :d

Ayy ben de dayanamıyorum ya çokk sicakkk..Ben duşa akşam giriyorum, gündüz sürekli ter içindeyim çünkü. .

Ben gündüz giriyorum klima açık akşam olmaz benim için. Ama şuan buharlaşacak gibi hissediyorum kendimi

Maşallah canım tombik geliyor desene :)

Bişeycik olmaz mis olmuştur kızın benimkini hastanede 2.gün yıkadılar hergünde yıkadık göbek düşene kadar, düşünce 2 gün ara verdik. Haklısınya en kötü musluğun altında vücudunu yıkarım başınıda silerim.
Bize doktorumuz kısa kolluyu yasakladı sinek falan ısırırsa kızamıkçık falan sanarız karışıklığa yol açmasın dedi. Bu yüzden 24 saat klima açık salonda incecik şeyler aldım dün yine onlarla idare ediyoruz. Aldığım çoğu şeyi giydiremiyorum sıcaktan.
Oy ağlama annesi ağlama ıslak mendille sil altını aç gıdıkla sırtını sıvazla uyanıyorlar bir şekilde. Ama lohusa psikolojisi kötü bişey demi

Bize doğum kursunda söylemişlerdi iyi diye.Ben de alayım bir kere mi süüryorsun?Şu an günde iki kez lansioh sürüyorum.

Evet herşeye alıştım bide banyo olayı gözümü korkutuyo ama musluğun altında yıkıcam karar verdim. Kafasına su tutmam. Ay bi 2 aylık olsun öyle yapcam zaten

Kizlar bebisleri hergun yikiyormusunuz ben yikiyorum cok da seviyor hic sesi cikmiyor kuzumun havalar cok sicak isilik olmasin kirkuyorum ter dokuyor cocuk yarim kollu citcitli badi altina patikli altlatdan giydiriyorum bazen onuda giydirmuyorum bacaklar ciplak kaliyor siz nasil yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…