- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Biz bu nstye niye giriyoruz uyuz oluyorum cidden sancın olur sancı çıkmaz olmaz çıkar ama düzenli değil der gönderirler e düzenli olsa doğururum zaten ee daha ne diye giriyorum 30 tl bayılıyorum her seferinde!
Aldık lansinohu da bakalım işe yaramayabilir bende o mavi krem de yaramadı ki kanıyordu çokEvet mavi krem silinmesi lazim emmeden once iyi gelsinde silinir lansinoh kac ay once basladim kullanmaya hic biseye yaramadi.
Hımm hava yoğuşmalı di mi,onlar çok sıcak yapıyormuş.Kışın iyi olur ama :)Çamaşır yıkadım kurutmayı açmaya korkuyorum o da çok sıcak yapıyor ya hiç çekilmiyor yazın ama balkonum yokmecbur yani şuan camı açtım önüne yattım bir rüzgar esiyor sıcacık sanki fırından esiyor
Pazartesi ne kontrolü artık bi zahmet buyursunlar :))Bende bayramda bizi yalnız bırakmaz diyordum kızım. İnşallah erken gelmez diyordum. Ama gel gör ki bayram bitti haziran bitti. Son 3 günümüz kaldı. Yarın kontrolümüz var yine. Pazartesi yine var kontrol. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlü tatlı kızımın...
Ay evet ya bayram gecsin dedik dedik onlarda beklemeyi sevdiler :dBende bayramda bizi yalnız bırakmaz diyordum kızım. İnşallah erken gelmez diyordum. Ama gel gör ki bayram bitti haziran bitti. Son 3 günümüz kaldı. Yarın kontrolümüz var yine. Pazartesi yine var kontrol. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşa gönlü tatlı kızımın...
Ayy ben de dayanamıyorum ya çokk sicakkk..Ben duşa akşam giriyorum, gündüz sürekli ter içindeyim çünkü. .
Maşallah canım tombik geliyor desene :)Kızlar nst için sıra bekliyorum şuan.
Doktordan çıktım benim şişko 3400 ü geçmiş.
Doktor 4 küsür doğar Dedi.
Şimdi bile gelse korkma Dedi ama gelmez Dedi.
Kistim tıkamış önünü dönemezmiş asla :)
Korkma yani ameliyat gününden önce gelemeZ dedi :)
Şimdi bakayım nst ye giricem inşallah kalp atışı da iyidir.
Kışın oğlum banyo yapmadan önce çalıştıyorum hamam gibi oluyor ohh rahatça yıkanıyor iki saat :)Hımm hava yoğuşmalı di mi,onlar çok sıcak yapıyormuş.Kışın iyi olur ama :)
Bişeycik olmaz mis olmuştur kızın benimkini hastanede 2.gün yıkadılar hergünde yıkadık göbek düşene kadar, düşünce 2 gün ara verdik. Haklısınya en kötü musluğun altında vücudunu yıkarım başınıda silerim.Biz ilk banyomuzu halalarimiz gitmeden yaptık :) Doktor gobegi düşene kadar yaptirma demisti amaBence yaparsin kuzum giden gitsin hic takma sakin kafana ne var ki silersin en kötu ihtimal bezle.
Cok minnaklar yahu yazin sicaginda birde pisiyorlar valla ben soydum citcitli sifir kol giyiyo sadece ev felaket sicak cunku.
Hersey bir yana sen bu guzel gunlerin tadini cikarmaya calis sonra uzüldügunle kalirsim vakit gecmis gitmis olur..
Ben kızim uyanmayip ac kaliyor diye cok agladim onun disinda etrafimdakileri görmuyorum duymuyorum ne olursa olsun
Ben balkonda yapıyorum başka türlü olmuyorBenim ütü bildiin dag oldu kızlar
Bize doğum kursunda söylemişlerdi iyi diye.Ben de alayım bir kere mi süüryorsun?Şu an günde iki kez lansioh sürüyorum.Aldık lansinohu da bakalım işe yaramayabilir bende o mavi krem de yaramadı ki kanıyordu çoke vitamini aldım ben şimdi iğneyle patlatıp sürdüm , göğüslerim kabuklanmıştı pamuk gibi oldu sende dene istersen evicap adı
Evet mavi krem silinmesi lazim emmeden once iyi gelsinde silinir lansinoh kac ay once basladim kullanmaya hic biseye yaramadi.
Evet herşeye alıştım bide banyo olayı gözümü korkutuyo ama musluğun altında yıkıcam karar verdim. Kafasına su tutmam. Ay bi 2 aylık olsun öyle yapcam zatenİnternetten bebek yıkama Videoları izliyorum bende:) masada yüksek biryerde yıkayacağım kısmetse yerr eğilmem , artık bu işte yalnızızsadece yıkama işi korkutuyor o da çok az bir süre büyüsün azcık daha alıp koynumuza gireriz duşun altına eşimizle yıkarız misss
Makineyi açıp evden kaç,komşuya falan git :)Kışın oğlum banyo yapmadan önce çalıştıyorum hamam gibi oluyor ohh rahatça yıkanıyor iki saat :)
Ben de surmeyi biraktim senden sonra lansinohuEvet mavi krem silinmesi lazim emmeden once iyi gelsinde silinir lansinoh kac ay once basladim kullanmaya hic biseye yaramadi.
Benim kızım da girmemiş kanala. 39+5 olduk teyzesi.Benim bebiş kanala girmemiş daha neler yapabilirimki 38+3 üz sali gunu kontrolumuz
Gozunaydin canım bende zor birgebelik sonrasi 35 haftada kavustun yavruma cok sukur darisi dogum yapmayan arkadaslarimizaHerkese merhaba kizlar cok uzun zamandir giremedm zor bir hamilelik ve Rabbime bin sukur bebeklerimiz dogdu...Siz nasilsiniz hersey yolundami @Sea41Amine Busra @ballikaymakli bulut29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?