2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bu nstye niye giriyoruz uyuz oluyorum cidden sancın olur sancı çıkmaz olmaz çıkar ama düzenli değil der gönderirler e düzenli olsa doğururum zaten ee daha ne diye giriyorum 30 tl bayılıyorum her seferinde!

Allah korusun mesela bebeğin kalp atışı yavaşlayabiliyor bazen. Nst önemli oluyor bazı durumlarda. Gerekli olmazsa almıyorlar. Bazılarını daha erken almaya başlarken bazılarını risk yoksa en son haftalara kadar bekletiyorlar. Üzmeyelim kendimizi artık kavusmalara az kaldı. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Ben de surmeyi biraktim senden sonra lansinohu
Gamastani aldi simdi esim doktor birde dikis icin krem yazdi ikisi 100 lira :) umarim iyi gelir dun bir surmeyle iyi geldi bakalim test edip sizede soylerim .

Bu arada sezeryan olanlar kanamaniz ne durumda .. Bizim gobegimiz de hala dusmedi 1 hafta olduk bugun erken dimi dusmesi icin ..

Kıızzzzzzlllaaaarrr çarşamba kızıma kavuşuyorum nasıl sevindim .. herşey yolunda şükür ..nstyede girdik sorun yok.. valizi kapatmamıştım onuda hallediyim sıcaklardan bişey yapılmıyorki..
toplamda 15 kilo aldım gecen yıl oğlumda 18 almıştım 80 kiloyum şuan
Kızımın bi resmi yok yaaa elimde.. neyse çarşamba gerçeğini görecez. Bu arada doktorum kilosunu söylemedi kafama takıldı..
bizimle aynı gün doğum yapan varmı acaba

Merhaba kizlar. Bizim bugun gorus gunumuzdu. 37+4 3280 gr olmus tontis kizim. Her gittigimizde eli yuzunde oluyor yarim profil gosteriyor bugun de oyleydi. suyumuz iyi aciklik yok ama nst de ilk 20 dk da 2 kez 40 civari sanci cikti 10 dk daha devam etti bi kez daha geldi. Duzenli gibi geldi bana drda hazirlikli ol dedi. Ama ben hic hissetmedim kasilmalari. Dogum yapan arkadaslar sizce ne anlama geliyor bebis yolda mi dersiniz

Kızlar bebeiş beklerse doğum tarihimiz ayın 17 si.Oğlum ve eşim aynı gün doğmuş olacak.Organizasyoncunun yanına gittim bugün.Şeker hamurundan temsili maketlerimizi yaptıracağım pastanın üstüne.İki aşkımın da doğum gününü kutlayacağım.Umarım organizasyoncu iyi iş çıkarır.
Benim sezeryan o gün akşamüstü olacak yani kuaför,makyaj,duş,fotoğraf için bol bol vaktim var.Doğuma giderken giymek için bir elbise aldım.Midi boy,geniş yaka.Eşimin d.günü zaten ayakkabı aldım ona da.Bir de şu kısa paça,dar beyaz denimler var ya çok hoşuma gidiyor aldığım loafer ayakkabının üstüne çok iyi gider,benim eşim de klasik giyinir,kısa,dar paça beyaz pantolonu giyip altına çorapsız ayakkabı hayatta giymez.Bakalım taktik yapıyorum kaç gündür instagramdan takip ettiğim popüler bir adamı gösterip "bakkk nasıl ayakkabı giymiş,nasıl kot giymiş,gömlek giymiş,çok klas" diye gösteriyorum.Bayağı bozuluyor,surat değişiyor,belli etmemeye çalışıyor,kıskanç şey :)"Neden takip ediyorsun ,böyle adamların egolarını besliyorsunuz." diyor,"kıyafetlerine bakıyorum" diyorum:) Büyük ihtimal istediklerimi giydiririm.Ona aldığım ayakkabıyı gösterdim,normalde "git değiştir bunu giymem" derdi,teşekkür etti :)Valla benim aklım daha böyle törensel şeylerde.Nasıl kesecekler,biçecekler o kısma gelemedim daha ama her şeyin güzel olacağına inanıyorum.Bir tek içimde normal doğum yapmak kalacak sanırım.Çok kadınca,anaç bir şey, yaşamak isterdim.Şu astroloji sevdamız olmasaydı,çatı,bebiş de uygun olsaydı normal yapardım.

Kızlar bu kasılma gelip geçen bişey değil mi ya benim gobegimin hemen üstünde gerilip bi süre sonra orası gevserdi bu sabahtan beri orası top gibi sert hiç yumuşama olmadı kızım hareket etti ama yine sert elimi komple kaplayacak kadar yer hiçbi şekilde gevsemedi rahatsız ediyor nefes alırken bile

Beeeennn , ben de çarşamba alıcam kızımı kucağıma inşallah. Benim sabah 10 da sezeryanım, senin kaçta canım?

Tahmini tarih vermedi Allah bilir , istediği zaman doğabilir hiç sıkıntı değil dedi sadece aminnn kolayca yaparız doğumları inş , yalnız hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor sanki çok uzak sıcağa ben zor dayanıyorum o ne yapacak miniğimmm dursun az daha diyorum sonra

Gözün aydın canım:)) hadi bakalım artık şafak sayabilirsin :))

Al_pi canım düşer göbeği hepsi farklı oluyor. 14.gün düşen de var. Kuru tut sen sadece başka bir şeye gerek yok zaten :)

O gün bayağı bir doğuranımız olacak.Bir de tarih güzel ya denk getirmeye çalışan çok olur :)Saat kaçta olacak sezeryanlarınız?
Cnm ben 16sı geceden yatış yapıcam.
Tarih güzel tarih olduğu için yoğunluk olcak çünkü.
Hem odamı da süslerim sabah telaş olmaz.
Odalar ertesi gün dolu olur diye pazar gününden tutucam beğendiğim odayı, 3 gece yatıcam yani.
16sından yattığım için sabah ilk seni alırım Dedi doktorum .
Ogün 3 doğumu varmış :)

Hımm bebiş için hayırlı olan saatte olsun canım.Bence 9.30 dan sonra olacak seninki :)

39.haftadayız hala hiç belirti yok bende. Bu kız gününü dolduracak sanırım. Geel artık kızım diyorum, kıpırdanıyor sadece :))

Of bu gidişle bende korkmaya başladım yaa.., yarın yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum...
Bazen 1 gun agrım oluyor 5 gun tık yok ...snra tekrar oluyor ve snra yine 4-5 gun yok.... inş agrı oldugu gunlerde acılma da olmuştur

Ay öyle mi dersinnnn :))) bana da 8 gibi fln girerim gibime geliyor :)))) hislerine güveneyim mi
Aslında 9.30 dan önce olursa biraz içe dönük olabilir,anlaşabilirsen 9.30 dan önce de olur :)Sen dışa dönük gibisin farklı bir deneyim olur.Her ruh kendi anne babasını seçer derler zaten :)

Benim kanamam cok azaldi ama hala bitmedi gobek 9.gun dustu bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…