- 11 Ekim 2014
- 99
- 90
- 298
Biz bu nstye niye giriyoruz uyuz oluyorum cidden sancın olur sancı çıkmaz olmaz çıkar ama düzenli değil der gönderirler e düzenli olsa doğururum zaten ee daha ne diye giriyorum 30 tl bayılıyorum her seferinde!
Gamastani aldi simdi esim doktor birde dikis icin krem yazdi ikisi 100 lira :) umarim iyi gelir dun bir surmeyle iyi geldi bakalim test edip sizede soylerim .Ben de surmeyi biraktim senden sonra lansinohu
Ben e vitamini akşamları sürüyorum çok işe yarıyor gerçektenBize doğum kursunda söylemişlerdi iyi diye.Ben de alayım bir kere mi süüryorsun?Şu an günde iki kez lansioh sürüyorum.
Beeeennn , ben de çarşamba alıcam kızımı kucağıma inşallah. Benim sabah 10 da sezeryanım, senin kaçta canım?Kıızzzzzzlllaaaarrr çarşamba kızıma kavuşuyorum nasıl sevindim .. herşey yolunda şükür ..nstyede girdik sorun yok.. valizi kapatmamıştım onuda hallediyim sıcaklardan bişey yapılmıyorki..
toplamda 15 kilo aldım gecen yıl oğlumda 18 almıştım 80 kiloyum şuan
Kızımın bi resmi yok yaaa elimde.. neyse çarşamba gerçeğini görecez. Bu arada doktorum kilosunu söylemedi kafama takıldı..
bizimle aynı gün doğum yapan varmı acaba
hehe cok tatlı,yüzü keseye yapışmış artık :)Tontik yanaklı, köfte dudaklı, tatlı mı tatlı kızım...4o haftanın dolmasına son 2 gün
Eki Görüntüle 2015019
Tahmini tarih vermedi Allah bilir , istediği zaman doğabilir hiç sıkıntı değil dedi sadeceGözün aydın canım, kanala yerleşmiş çok fazla bekletmez artık heralde. Doktor sana ne yorum yaptı ? Kilo boyu ideal maşallah, illaki yanılma payı oluyor. Ben de şikayet etmek istemiyorum ama gece ayrı zor, gündüz ayrı. Hayırlısıyla bekliyorum artık. Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.
Kıızzzzzzlllaaaarrr çarşamba kızıma kavuşuyorum nasıl sevindim .. herşey yolunda şükür ..nstyede girdik sorun yok.. valizi kapatmamıştım onuda hallediyim sıcaklardan bişey yapılmıyorki..
toplamda 15 kilo aldım gecen yıl oğlumda 18 almıştım 80 kiloyum şuan
Kızımın bi resmi yok yaaa elimde.. neyse çarşamba gerçeğini görecez. Bu arada doktorum kilosunu söylemedi kafama takıldı..
bizimle aynı gün doğum yapan varmı acaba
Cnm ben 16sı geceden yatış yapıcam.O gün bayağı bir doğuranımız olacak.Bir de tarih güzel ya denk getirmeye çalışan çok olur :)Saat kaçta olacak sezeryanlarınız?
Hımm bebiş için hayırlı olan saatte olsun canım.Bence 9.30 dan sonra olacak seninki :)Cnm ben 16sı geceden yatış yapıcam.
Tarih güzel tarih olduğu için yoğunluk olcak çünkü.
Hem odamı da süslerim sabah telaş olmaz.
Odalar ertesi gün dolu olur diye pazar gününden tutucam beğendiğim odayı, 3 gece yatıcam yani.
16sından yattığım için sabah ilk seni alırım Dedi doktorum .
Ogün 3 doğumu varmış :)
39.haftadayız hala hiç belirti yok bende. Bu kız gününü dolduracak sanırım. Geel artık kızım diyorum, kıpırdanıyor sadece :))
Ay öyle mi dersinnnn :))) bana da 8 gibi fln girerim gibime geliyor :)))) hislerine güveneyim miHımm bebiş için hayırlı olan saatte olsun canım.Bence 9.30 dan sonra olacak seninki :)
Aslında 9.30 dan önce olursa biraz içe dönük olabilir,anlaşabilirsen 9.30 dan önce de olur :)Sen dışa dönük gibisin farklı bir deneyim olur.Her ruh kendi anne babasını seçer derler zaten :)Ay öyle mi dersinnnn :))) bana da 8 gibi fln girerim gibime geliyor :)))) hislerine güveneyim mi
Benim kanamam cok azaldi ama hala bitmedi gobek 9.gun dustu bizimGamastani aldi simdi esim doktor birde dikis icin krem yazdi ikisi 100 lira :) umarim iyi gelir dun bir surmeyle iyi geldi bakalim test edip sizede soylerim .
Bu arada sezeryan olanlar kanamaniz ne durumda .. Bizim gobegimiz de hala dusmedi 1 hafta olduk bugun erken dimi dusmesi icin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?