Canım bende lansinoh kullanıyorum ama düzenli sürmüyorum. Yaralarım geçmişti yine başladı.Gamastani aldi simdi esim doktor birde dikis icin krem yazdi ikisi 100 lira :) umarim iyi gelir dun bir surmeyle iyi geldi bakalim test edip sizede soylerim .
Bu arada sezeryan olanlar kanamaniz ne durumda .. Bizim gobegimiz de hala dusmedi 1 hafta olduk bugun erken dimi dusmesi icin ..
Yükselenini mi hesaplıyorsun :)Aslında 9.30 dan önce olursa biraz içe dönük olabilir,anlaşabilirsen 9.30 dan önce de olur :)Sen dışa dönük gibisin farklı bir deneyim olur.Her ruh kendi anne babasını seçer derler zaten :)
Cnm benim iki bebeğiminde tam 11 günlükken düşmüştü. Mekke'ye gömdük Arafat dağına :)Gamastani aldi simdi esim doktor birde dikis icin krem yazdi ikisi 100 lira :) umarim iyi gelir dun bir surmeyle iyi geldi bakalim test edip sizede soylerim .
Bu arada sezeryan olanlar kanamaniz ne durumda .. Bizim gobegimiz de hala dusmedi 1 hafta olduk bugun erken dimi dusmesi icin ..
Ben haftada iki uc gun yuruyorum disarida. Yorgun hissettigim gunler evin icinde yuruyorum. Arada merdiven inip cikiyorum avmlerde ama yok yine bir seyOf bu gidişle bende korkmaya başladım yaa.., yarın yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum...
Bazen 1 gun agrım oluyor 5 gun tık yok ...snra tekrar oluyor ve snra yine 4-5 gun yok.... inş agrı oldugu gunlerde acılma da olmuştur
Tam gününü bekliyor demekki :) dakik çocuk :)Ben haftada iki uc gun yuruyorum disarida. Yorgun hissettigim gunler evin icinde yuruyorum. Arada merdiven inip cikiyorum avmlerde ama yok yine bir sey
Bence anasina çekmiş, rahatina düşkün olacak:))) Babamiz 7 aylık, ben gunume yakin dogmusum. Hayirlisi artik. Yapacak bir sey yok bekleyecegiz:)))Tam gününü bekliyor demekki :) dakik çocuk :)
Kız kırk gün sürmez ki benim 10 gün sürdü sonra kahve leke oldu kesildi .Kanama da öyle az az hep gelirdi bu sıcaklarda orkidle 40 gün geçircem yani abooww
Sürüyor benim ya süründürüyor daha doğrusu azcık azcık pedi koysam pişerim koymasam olmazKız kırk gün sürmez ki benim 10 gün sürdü sonra kahve leke oldu kesildi .
Ped kullanma zaten tampon kullan sezaryen olmayacak mısın . Ben pedle hayatta yapamam.
Kızlar bebeiş beklerse doğum tarihimiz ayın 17 si.Oğlum ve eşim aynı gün doğmuş olacak.Organizasyoncunun yanına gittim bugün.Şeker hamurundan temsili maketlerimizi yaptıracağım pastanın üstüne.İki aşkımın da doğum gününü kutlayacağım.Umarım organizasyoncu iyi iş çıkarır.
Benim sezeryan o gün akşamüstü olacak yani kuaför,makyaj,duş,fotoğraf için bol bol vaktim var.Doğuma giderken giymek için bir elbise aldım.Midi boy,geniş yaka.Eşimin d.günü zaten ayakkabı aldım ona da.Bir de şu kısa paça,dar beyaz denimler var ya çok hoşuma gidiyor aldığım loafer ayakkabının üstüne çok iyi gider,benim eşim de klasik giyinir,kısa,dar paça beyaz pantolonu giyip altına çorapsız ayakkabı hayatta giymez.Bakalım taktik yapıyorum kaç gündür instagramdan takip ettiğim popüler bir adamı gösterip "bakkk nasıl ayakkabı giymiş,nasıl kot giymiş,gömlek giymiş,çok klas" diye gösteriyorum.Bayağı bozuluyor,surat değişiyor,belli etmemeye çalışıyor,kıskanç şey :)"Neden takip ediyorsun ,böyle adamların egolarını besliyorsunuz." diyor,"kıyafetlerine bakıyorum" diyorum:) Büyük ihtimal istediklerimi giydiririm.Ona aldığım ayakkabıyı gösterdim,normalde "git değiştir bunu giymem" derdi,teşekkür etti :)Valla benim aklım daha böyle törensel şeylerde.Nasıl kesecekler,biçecekler o kısma gelemedim daha ama her şeyin güzel olacağına inanıyorum.Bir tek içimde normal doğum yapmak kalacak sanırım.Çok kadınca,anaç bir şey, yaşamak isterdim.Şu astroloji sevdamız olmasaydı,çatı,bebiş de uygun olsaydı normal yapardım.
Kızlar nst için sıra bekliyorum şuan.
Doktordan çıktım benim şişko 3400 ü geçmiş.
Doktor 4 küsür doğar Dedi.
Şimdi bile gelse korkma Dedi ama gelmez Dedi.
Kistim tıkamış önünü dönemezmiş asla :)
Korkma yani ameliyat gününden önce gelemeZ dedi :)
Şimdi bakayım nst ye giricem inşallah kalp atışı da iyidir.
Ayy ne güzel aynı gün anne olcaz yeniden.. sabah 7 de orda olun dedi 7.30gibi başlarız dedi bakalım kaçta doğacak..Beeeennn , ben de çarşamba alıcam kızımı kucağıma inşallah. Benim sabah 10 da sezeryanım, senin kaçta canım?
Ayyy bu cadı size iyi atraksiyon yaşattı annesi, doğunca ısır benceGünaydın kızlar:) dün akşamdan sonra hiç giremedim. Saat 6da kasılmam oldu. 15 dakika boyunca karnım taş gibi kaldı. Doktorumu aradım. Mersindeydi. Balcalıya gitmemi riske atmamamı söyledi. Eski sezaryenlısın lifler kopmasın hemen git dedi. Bende gittim gidene kadar kasılmam geçmedi. Orda tansiyonum 15/8 nabız 112 çıktı. Tahlil yapıldı 1 saat beklettiler. Sonra usg ile bakıldı hem de vajinal usg ile de bakıldı. Çatı muayenesi yapıldı. Açılmam yoktu şükür. Çatım çok darmış iyi ki sezaryen hayatta normal yapamazdın sen zaten dediler. Usg de kasılma çıkmadı. 1 saat bekledim düzelmiş normale.hemen bakılsa görünürdü neyse artık. Sonra nstye aldılar sadece kalbini dinledi sancıyı bi ebe elini karnıma koyup ölçtü.. nasıl oldu bende anlamadım sancın yok dediler. Yarım saat öyle yatırdılar beni. Taburcu oldum şükür doğurmadım ama bana macera yaşattı bu cadı :) çatı muayenesinde herkese kendini kasma dedim burda ama ben kendim kastım. 3 kişi birden başıma toplanınca biraz tedirgin oldım sanırım neyse atlattık şükür
Ben haftada iki uc gun yuruyorum disarida. Yorgun hissettigim gunler evin icinde yuruyorum. Arada merdiven inip cikiyorum avmlerde ama yok yine bir sey
O son şafaklar geçmezki :) cok sağol cnm darısı başına sağlıkla kucağımıza alalımGözün aydın canım:)) hadi bakalım artık şafak sayabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?