2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende lansinoh kullanıyorum ama düzenli sürmüyorum. Yaralarım geçmişti yine başladı.
Kanamam devam ediyor ilk zamanlar çok fazlaydı şimdi azaldı. Göbeğimiz 7.gün düştü ama bizimde minicik leke oluyo bazen iç badisi normal dediler. Normalde 7-15gün arasında düşermiş tatlım

Aslında 9.30 dan önce olursa biraz içe dönük olabilir,anlaşabilirsen 9.30 dan önce de olur :)Sen dışa dönük gibisin farklı bir deneyim olur.Her ruh kendi anne babasını seçer derler zaten :)
Yükselenini mi hesaplıyorsun :)
Kızımda 08:20 gibi doğdu oğluşumda 09:25 lerde :)
Bakalım son beşik ne Zaman gelicek :)
Hayırlısı inşallah :)

Cnm benim iki bebeğiminde tam 11 günlükken düşmüştü. Mekke'ye gömdük Arafat dağına :)

Kanama da öyle az az hep gelirdi bu sıcaklarda orkidle 40 gün geçircem yani abooww

Ben haftada iki uc gun yuruyorum disarida. Yorgun hissettigim gunler evin icinde yuruyorum. Arada merdiven inip cikiyorum avmlerde ama yok yine bir sey

Al_pi canım göğüsün ilaçl iyileştikten sonra Evicap yani E vitamini kapsülü al beslensin göğüs ucun tekrar yara olmayacaktır inŞAllah, lansinoh tek başına yetmez dedi bana günde 2kez sürüyorum ama onu da temizlemek gerekiyor emzirme öncesinde,
Oğlumda 7.gün düşmüştü göbüşü, bakalım bu kızın 4.günü daha belirti yok

Kanama da öyle az az hep gelirdi bu sıcaklarda orkidle 40 gün geçircem yani abooww
Kız kırk gün sürmez ki benim 10 gün sürdü sonra kahve leke oldu kesildi .
Ped kullanma zaten tampon kullan sezaryen olmayacak mısın . Ben pedle hayatta yapamam.

Kız kırk gün sürmez ki benim 10 gün sürdü sonra kahve leke oldu kesildi .
Ped kullanma zaten tampon kullan sezaryen olmayacak mısın . Ben pedle hayatta yapamam.
Sürüyor benim ya süründürüyor daha doğrusu azcık azcık pedi koysam pişerim koymasam olmaz bende tampon kullanamam ki çok rahatsız edici o bee :)

Ayy aynı ben, hep işin bu kısımlarını planlamaktan doğumu düşünmeye vaktim olmadı, organizasyon işini çok da güzel ayarlamıştım ama gel gör ki normal Doğum aniden gelince ne eşim ne oğlum planladıklarımı giyemedi, odayı süslemişler ayarladıklarımla sağolsun kardeşim görümcem ama akşam doğım yapıp sabah erken çıkınca doğru düzgün fotomuz bile olmadı, bende geldim evi süsledim hevesimi böyle alıyorum
Haftaya da yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum kısmet olursa pamuk kızıma abisiyle
Senin gönlüne göre olsun inŞAllah sezeryanın güzel yanı planları uygulayabilmek,
Aaaaa bizim için astroloji bakabilecek misin? Bakmazsan anlarım, bazen söylemek istemiyorum demiştin,
Ayşe Mina Öztürk 26.06.2017 20:27

Ohh MaşAllah tam tosuncuk geliyor desene

Ayyy bu cadı size iyi atraksiyon yaşattı annesi, doğunca ısır bence

Ben haftada iki uc gun yuruyorum disarida. Yorgun hissettigim gunler evin icinde yuruyorum. Arada merdiven inip cikiyorum avmlerde ama yok yine bir sey

Ben evin içinde bitek yuruyorum artık cnm.. karnım iyice buyudu ,ayaklar şişti,havalar sıcak oldu ...cabuk yoruluyorum
Bu h.sonu belki çıkıp yururum ,pazrtesi zaten kontrolum var baklm işe yarar mı
Eskiden çok yururdum ,.... ama son 2 hafta artık agır hissediyorm kendimi ...
Kasılmaların olmuyor mu ?

bulut29 canım bizde her akşam yıkıyoruz rahatlasın güzel uyusun büyüsün diye
İçine kısa kol body üzerine uzun kol tulum giydiriyorum ben uyurken müslin örtü örtüyorum, hiç terlemedi şimdiye kadar benim ev aşırı sıcak olmaz şuan İstanbul yanıyor olduğu halde böyle keyfi iyi gibi, bakalım Ptesi kontrolü var dr.u ne diyecek

Benim bugün kontrolüm vardı kızlar ama moralim bozuk, güzel dinlenmemişsin dikişlerin güzel kaynamıyor böyle devam edersen açılma vs yaşayabilirsin diye bir güzel beni ve eşimi azarladı dr.um, ayaklarım şişti o da yine dinlenmediğim yatmadığım için kan akışı düzenlenememesindenmiş,

Öyle çok gelen gidenimiz var ki, biliyorum herkes bizi sevdiğinden geliyor görmek istiyor birşey diyemiyordum birde normal olunca kendimi iyi hissediyorum diye dikkat etmedim kendime fazla,
Ama bundan sonra yataktan mümkün olduğunca çıkmıcam, kendi canımdan kıymetli değil kimse

Sizde mutlaka Doğum sonrası bol bol dinlenin kızlar, benim gibi ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…